Sen kendini Pektemek'e hazırla yeter abi 
Pektemek konusu hassas, arkasi saglam adamin. Bizim ekiplen gorusecem konuyu, bir gumpas yapacaz ama daha iyi uzun planli seyler dusunuyoruz. Ismael oynuyordu, onun durumu acildi.
Simdi ilk plan bizim tolganin ayaklarini tornaya sokacaz, 1-2 cm duzeltecez bomba gibi kaleci olacak o
Sonra mustafa beyin kurgusuna basliyoruz.
Aslinda cok iyi topcu mustafa ama zaman bulamiyor, bir oynasa zaten hemen kendisini gosterecek pirlanta gibi cocuk.
Bu sene rakipler tamam zaten
Cenk zu gs
Ismael zu fb o konulari cozduk
Ts zaten kendi derdinde, aldiklari cocuk icin duyumlar iyi, dagitir diyorlar, ayrica gecen sene onlerini kesen uc hakemi goturmusler.
Hedef bizi sampiyonluk yarisinda zorlayacak konyaspor, basaksehir ve osmanlispor. Simdi benim dahil oldugum calisma grubu, yok arkadaslar yapmayin etmeyin kardes kuluptur bunlar sahalarini actilar zor zamanlarimizda, diyor ama diger grup mustafayi bunlardan birine vermeliyiz diyor, bakalim sonuc ne olacak.
Yakinda mustafanin yanina yatisa sosa gelecek gibi duruyor. O sosayi ben affetmeyecem ama bu senenin ciban basi. Atsinlar mustafaya arkadaslik etsin aldigi paraya da laf etmeyecem yemin ederim. Yahut 4-5 gondersinler, bilemiyorum sosa gonlumuzu alabilir mi, cok kalbim kirildi benim.