2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395917 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adam daha yeni evlenmis balayinda suan

Simdi Orada teror var ailemi dusunmek zorundayim derse ne yapariz biz :by2:
Daha çocuğu yok bir şey demez. Hem potansiyel ikiz bebek demek yeni evlilik

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Adam daha yeni evlenmis balayinda suan

Simdi Orada teror var ailemi dusunmek zorundayim derse ne yapariz biz :by2:
adam nazi ya korkmaz öyle bombadan falan
bu değilmiydi nazi üniformasıyla poz veren :evillol:

Çevrimdışı bjk4ever

Schweinsteiger, Leiva gibi isimler cok gereksiz ve luks su anda.
Takimda bazi bolgelerde net eksiklik varken ve kisitli bir transfer+maas butcesine sahipken boyle bir transfer gereksiz olur.
Transfer donemi basindaki benim dusuncelerim ve transfer isteklerim:

1 As kaleci (Senol hoca Boyko'yu begenmedigine gore); maalesef Fabri geldi ve burada bana gore hata yaptik
2 As stoper
3 As solbek (Ismail'i yedege itecek)
4 Gomez veya baska bir 1. forvet
5 Marcelo

Bonus olarak

Bulabilirsek Serdar yerine sagbek
Bulabilirsek Atiba tipinde Atiba'ya yedek

1 ve 5'i gectim, bonuslardan biri de geldi.
As solbek, as stoper ve as forvet/Gomez aciktayken onlibero transferine ciddi bir butce ayirmak bana dogru gelmiyor.
6/8 bolgesini goturecek Atiba, Oguzhan, Tolgay, Veli ve Necip var zaten, simdilik yeterli.
Sosa'nin gidisini de ofansif bir futbolcu olarak doldurmaliyiz. Oguzhan'in etkili olmasi icin onunde alan ve oyuncu olmasi lazim. Onunde bos alan bulamayinca ne oyun gorusu kalitesi ortaya cikmiyor, ne pas alisverisini rahat yapamiyor ne de adam eksiltip oyunu acamiyor. Oguzhan'in 10'da kayboldugunu ve 8'deki kadar etkili olmadigini defalarca gorduk zaten. Zaten skoru yakaladigmiz ve Necip'i alip Oguzhan'i one attigimiz maclar da kistas olmaz benim gozumde. Oguzhan 10'da olmaz, bence Tolgay da olmaz. Oraya skora katki yapacak, forvet ile kopru olacak ve mumkunse kilit acacak uzaktan sutlari/duran toplari kullanabilecek bir transfer sart.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Paraya muhtac olan taraf biz oldugumuz icin eninde sonunda Sosa'yi satacagiz baskanin aciklamalarina ragmen.
Elimizin kuvvetlenmesi için de Çağrı nın dediği gibi birini kiralamalıyız o bölgeye...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

bir senede verdiğin cezaların toplamı senelik maaşının yüzde beşini geçemiyor bildiğim kadarıyla

Tek seferde verilebilen cezadır o abi.

Ne yani adam her gün bir futbolcuyu dövsün idmanda. İlkinde %5'ini verdikten sonra ikinci de ceza veremeyecek misin kota dolduğu için?

Çevrimdışı Berat

Açıklamaları yeni dinliyorum ben , başkan GG'yi bayağı sahiplenmiş gözüküyor :D

Çevrimdışı 38life

Sosa ya özür diler kalır topunu oynar ya A2 takımıyla antremanlara çıkar ya da 7-8 m euro getirir çeker gider.

2 gündür aynı şeyi söylüyorum. Sosa A2 ile antrenmana çıkamaz 1 sene ya da 6 ay boyunca. Adamın zaten ortaya sunduğu (yalan) bahane terör. Eğer A2de veya a takımda kalırsa yalanı ortaya çıkacak. Böyle birşey yapamaz.

Çevrimdışı OrhanAker

Paraya muhtac olan taraf biz oldugumuz icin eninde sonunda Sosa'yi satacagiz baskanin aciklamalarina ragmen.

4-5 maksimum fazlasını çin verir bir tek. :bandit:

Çevrimdışı 38life

Başkanın söylediklerinden anladığım;
Kolarov bitti.
Gomez bitmek üzere.
Boyko gitti.
Atiba bizde.
Pektemek gidecek. Kiralık ya da satılık Anadoluya gidecek (Fenerde olabilir  :) )
Ayrıca bir de stoper alacağız.
Hele bir bu senede geçsin ondan sonra siz bizi görün.
Ben böyle anladım.

Aynı şeyleri anlamışız :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Elimizin kuvvetlenmesi için de Çağrı nın dediği gibi birini kiralamalıyız o bölgeye...

O da ters teper. "Yerine adam da aldılar, Sosa'yı mecbur satacaklar" izlenimi doğurur pazarlık masasında.

Bence yerine adam bakalım ve ayarlayalım, ama Sosa gidene kadar açıklamayalım.

Çevrimdışı BlackEagle26

Arkadaşlar bu arada stadın net kapasitesi ne kadar bursa maçında 37 bin taraftar var demìşti lig tv küçük bir konu dışı :) :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

Geçen akşam bana burda tepki gösterenler ne diyor acaba bu meseleye... Ne dediysem başkan aynısını söyledi. Olması gereken duruş budur. Başkana olan hayranlığım 10 kat arttı.
Başkan işin içindeki insan direk yaşadığı olayın tepkisini veriyor
sen yorum yapıyorsun aradaki fark bu mevcutta hala bizim oyuncumuz
ve internet ortamında böyle bir olay yaşanırken tepkilerimizle karar
verecek olan insanların vereceği kararı etkilemenin bir mantığı yok burda önemli olan
senin doğru tesbit yapıp yapmaman değil.

Çevrimdışı Berat

Fanatik gazetecisi Gökhan Töre'nin t-shirtünü yapacak mısınız demiş , kasıtlı değilse..

Çevrimdışı sozkul

Abi sana az gelişmiş ülke muamelesi çeken adama, az gelişmiş ülke taktiği uygulanır.

Adam idmanlara çıkmıyor, idmana çıkmadığı her gün için 10 bin euro kessek(orantılı ceza, maç başı ücreti kadar çünkü), 1 ay sonra 300 bin euro'sunu geri almış olursun.

Demek istediğim nokta, çatışmanın bizden çok Sosa'ya zarar vereceği gerçeği.

Çevrimdışı 38life

Sezon ortasında Sosa ile ilgili söylediklerim mevcut hali en güzel şekilde özetliyor.

Sürekli mazeret, sürekli naz, profesyonellikten son derece uzak yetenekli ama istikrarsız oyuncu tiplemesi.

Son yaptığı sadece tamamen ortaya döktü kafasındakileri. Kimse aptal değil. Bu dakikadan sonra Milan düşünsün.

Ya çıkarıp verip verecek istediği parayı ya FIFA'lık olacak. Sosa da buraya gelip seve seve çıkacak antrenmana Beşiktaş eski Beşiktaş değil.

Döndüğü takdirde de çok ağır para cezası verilmeli.

Ben Sosa'yı severdim ve geçen sezon yaptıklarında kötü niyetli olmadığını düşündüm hep. Ama şu son Twitter açıklamasından sonra o saniye itibariyle Sosa bitti benim için. Ve nasıl bir tutum sergilenmesi gerektiği hakkında fikirlerimi yazdım. Bir çok kişi tepki gösterdi hatta çoğunluk Sosayı haklı buldu. Ama Allaha şükürler olsun ki başımızda böyle bir başkan var. Futbolcu mutbolcu hikaye arkadaş. Başımızdaki başkan bizim en büyük kozumuz...

Bu arada hoşgeldin. Neden özletiyorsun kendini :)

Çevrimdışı 38life

Eyvallah Serhat, maalesef gözümde bir Quaresma bile değil şu yaptığı ile.

Yaptığı katkı ayrı tartışılır önce ''adam'' olmayı bilmeli insan. Açık açık gitmek istiyorum dese bunlar olmazdı.

Sen çık fiyatımı kırdıracağım diye aylar önceden görüş ayart sonra terör gibi yumuşak karnımızı, ölen masumların canlarını kullanmaya kalk. Yazıklar olsun.

:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı 38life

Sosa konusunda da kendimce yapılması gereken;

Acilen Josue kiralanmalı. Sözleşmesinde son senesi olduğu için kiralık verilmeyebilir o zaman sene sonu satın alma opsiyonu ile kiralanmalı.

Josue bu sistemi biliyor. Liderlik olarak bir Sosa olamaz ancak Sosa'nın istediğini vermemek adına bu hamle yapılmalı. Daha sonra istenilen bonservis alınır da satılırsa Ziyech veya Mati'ye yönelebiliriz.

Baktık gelmedi bonservis, Sosa'nın futbol hayatını bitirsinler bu kadar öfkeliyim şuan. O yüzden elimizin güçlenmesi için hemen Josue kiralanmalı.

Şu altını çizdiğim şeyin aynısını yazdım geçen akşam. Benle dalga geçtiler :D

Ek olarak Scaroine varken neden Jouse? Josue ile Şenol hoca geçmişte sorun yaşamış falan hem.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu altını çizdiğim şeyin aynısını yazdım geçen akşam. Benle dalga geçtiler :D

Ek olarak Scaroine varken neden Jouse? Josue ile Şenol hoca geçmişte sorun yaşamış falan hem.

Josue'nin uluslararası deneyimi daha fazla ve daha genç, o avantajları var.

Çevrimdışı mülkübey

Sosa oraya gitmesin be abi :by2:

sosa oraya gidemez orada da aziz terörü var  :lol:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı 38life

Terör var tangaz Milano'ya gideceğim @Necmi abi ile konuşmaya geldim  :D

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı 38life

Bastian Schweinsteiger olmazmı manu istemiyormuş artık takım bul demiş diye duydum
bonservis bile ödemeyiz büyük ihtimal

O gelsin Sosa'nın S'sini hatırlamaz taraftar :) Saniyesinde unuturuz.

Çevrimdışı abdusta

Kolarovu bizde - Gomez de bekliyor

eger onu istiyorsak

Sosa ya bunca yaptıgından sonra katlanacakmıyız?
zira Sosa nın yerine alınacak oyuncunun maliyeti nedeniyle
Kolorov dan vazgeçilir
Solda Sosiç veya Beck oynar

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

adam nazi ya korkmaz öyle bombadan falan
bu değilmiydi nazi üniformasıyla poz veren :evillol:
Yok abi, wehrmachtla fotograflari basina yansiyan benim, monteej bunlar falan dedim ama islemedi, adim cikti

Çevrimdışı 38life

gitsin ona en büyük cezadır bu
sen sanıyormusun orda bizde verdiği performansı verecek

Diego 2 olur.

Çevrimdışı Mehmet57

Bencede Scarione ---> Josue.

Josue'nin uluslar arasi deneyimi (Portekiz, Avrupa ligi ve Super Lig) bence avantaj degil. AL abartilacak bir deneyim degil. Ayiptir soylemesi her k.ci kirik takim katilabiliyor gruplara.

Kalite ---> yaş. Bence Scarione bize daha uygun. Akilli, top ile becerisi yuksek, ceza sahasi icinde ve etrafinda tehlikeli, guzel sutlari, kisa paslasmalari iyi yapan oyuncu. Birde free.

Etiketler: