Schweinsteiger, Leiva gibi isimler cok gereksiz ve luks su anda.
Takimda bazi bolgelerde net eksiklik varken ve kisitli bir transfer+maas butcesine sahipken boyle bir transfer gereksiz olur.
Transfer donemi basindaki benim dusuncelerim ve transfer isteklerim:
1 As kaleci (Senol hoca Boyko'yu begenmedigine gore); maalesef Fabri geldi ve burada bana gore hata yaptik
2 As stoper
3 As solbek (Ismail'i yedege itecek)
4 Gomez veya baska bir 1. forvet
5 Marcelo
Bonus olarak
Bulabilirsek Serdar yerine sagbek
Bulabilirsek Atiba tipinde Atiba'ya yedek
1 ve 5'i gectim, bonuslardan biri de geldi.
As solbek, as stoper ve as forvet/Gomez aciktayken onlibero transferine ciddi bir butce ayirmak bana dogru gelmiyor.
6/8 bolgesini goturecek Atiba, Oguzhan, Tolgay, Veli ve Necip var zaten, simdilik yeterli.
Sosa'nin gidisini de ofansif bir futbolcu olarak doldurmaliyiz. Oguzhan'in etkili olmasi icin onunde alan ve oyuncu olmasi lazim. Onunde bos alan bulamayinca ne oyun gorusu kalitesi ortaya cikmiyor, ne pas alisverisini rahat yapamiyor ne de adam eksiltip oyunu acamiyor. Oguzhan'in 10'da kayboldugunu ve 8'deki kadar etkili olmadigini defalarca gorduk zaten. Zaten skoru yakaladigmiz ve Necip'i alip Oguzhan'i one attigimiz maclar da kistas olmaz benim gozumde. Oguzhan 10'da olmaz, bence Tolgay da olmaz. Oraya skora katki yapacak, forvet ile kopru olacak ve mumkunse kilit acacak uzaktan sutlari/duran toplari kullanabilecek bir transfer sart.