2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395969 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Başkanın söylediklerinden anladığım:

Sosa'ya kızgınım onu affetmem süründürürüm.
Para filan yok transfer beklemeyin, stadı açtık diye maddi durum düzelmedi.

Çevrimiçi Samet Ç

1 ay daha buralar şu gelirse şöyle olur mesajları ile devam edecek anlaşıldı. Transfer işi konusunda belli ki baya bir sıkıntı var.

Çevrimdışı Tolga

G.Töre'yi satamadığımız için transfer dönemi sıkıntılı geçecek maalesef.

Geçen sene Demba Ba ve Atınç'ı satarak bütçe oluşturmuştuk bu sefer öyle bir bütçe de yok.

Mecbur kiralık oyuncular almak zorundayız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stadı açınca maddi durum düzelmez dedik burada en az 4-5 senesi var dedik ama taraftarlar olayın iç yüzünü tam olarak bilmediği için hemen bir beklenti içine girdiler. Hem üzerimizde FFP olayı hem de çoğu temdikli olan gelirler ve mevcut borç nedeniyle 4-5 sene daha dişimizi sıkacağız..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

şampiyon oluruz olmayız hiiiiç önemli değil. önemli olan prensiplerimizden taviz vermemek.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

Başkan transfer duyumlarını çok güzel bitirdi 😊

Çevrimdışı sozkul

Yalnız Başkan Sosa'yı yalan dolanla suçladı, kalma zemini varsada ortadan kalktı sanki.

Çevrimdışı MrtBlgc

yok hesabı kötülesende çok umrumda değil tanımam etmem
benim anlatmak istediğim kim burda çıkıp duyum vermeye kalksa linç ediliyor
yanlış olan bu mesela sen duyum paylaştın dönüp sende linç ediliyorsun
ondan sonrada buraya kimse bir şey yazmak istemiyor. Benim söylemek istediğim
duyum bu doğruda çıkar yanlışta hemen linç mekanizması çalışması yanlış
kimse Beşiktaş resmi haber portalı değilki duyduğunu paylaşıyor kimiside desteksiz atıyor
kimisi sosyalmedyadaki haberleri toplayıp kendine göre yorumluyor bunlar gayet normal şeyler
galyana gelmeye gerek yok en fazla dalganı geçersin olur biter
Benim yaptığım da bu zaten, dün gece mesela RASKOLNIKOV Josue Galatasaray'da diye twit attı ne olacak merak ediyorum diye burda paylaştım. Benim burda paylaşılan duyumcu haberlerine hiç bir itirazım yok, zaten bu başlığın amacı bu. Olası transferler tartışılır, yorumlanır. Ben %100 bitti, sözleşmesi kasada diye twitler atıp, öyle olmadığı ortaya çıkınca sus pus kalan hesaplara kızıyorum. Kendime göre de haklı olduğumu düşünüyorum. Bugün de elbet duyumlar olacaktır ve ben yine burda sizlerle o duyumları paylaşacağım. Ha yine birileri kolpa o hesap inanmayın diye yazacaktır fakat pek umursamıyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2016, 13:28:32 MrtBlgc ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şampiyon oluruz olmayız hiiiiç önemli değil. önemli olan prensiplerimizden taviz vermemek.
Kesinlikle katılıyorum abi. Mali Disiplin sonuna kadar devam etmeli, her noktada.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa'dan çok büyük zarar edeceğiz Milan'a 4-5 vermek lazım. Yoksa ne satabileceğiz ne de Sosa'dan katkı alacağız. Krasic vol 2 olacak A2 devam edecek ve bizde boşa ücretini ödeyeceğiz.

Çevrimdışı Zafer55

Başkan hem sosays hem de milana gider yaptı.
Sosayı 2 yıl pafta süründürür milanı da fifaya şikayet ederim mesajı verdi sanki.

Çevrimdışı musacn1903

Başkan ne desin 80 milyon önünde kendi oyuncusunu mu kötülesin tabi ki pırlanta diyecek ama bu illa pektemegin kadroda kalmasını istiyor anlamına gelmez. Gokhan gönüle yapıldığı gibi ekran karşısında rencide mi etsin kendi oyuncusunu ? Elbet böyle konuşacak. Başkan antrenmanda yıldız olsun diye vermiyor o parayı pektemege kendisi de farkında bunun ama çıkıp da pektemege ekran karşısında sallamasini bekleyemeyiz

Çevrimdışı tangaz

Yalnız Başkan Sosa'yı yalan dolanla suçladı, kalma zemini varsada ortadan kalktı sanki.

satır arasında sözleşme şartlarını konuşur değiştirir uzatırız gibi şeyler de söyledi hem sosa hem atiba hakkında net birşey yok kısaca.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sosa'dan çok büyük zarar edeceğiz Milan'a 4-5 vermek lazım. Yoksa ne satabileceğiz ne de Sosa'dan katkı alacağız. Krasic vol 2 olacak A2 devam edecek ve bizde boşa ücretini ödeyeceğiz.
İnatlaşmak bize kısa vadede bir getiri sağlamaz, olay uluslararası mahkemelere kayar belki bişiler kazanırız ama kısa vadede bize bir getirisi olmaz. Zamanında gelmeyen paranın diye bir söz var ya bizimkisi o misal. Dediğin gibi 4-5 veriyosa gönderelim gitsin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Sosa ya özür diler kalır topunu oynar ya A2 takımıyla antremanlara çıkar ya da 7-8 m euro getirir çeker gider.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TANERCAN

Başkan transfer duyumlarını çok güzel bitirdi 😊
Ne deseydi özel uçak tuttuk kolarov geliyor falan mı?

Çevrimdışı OrhanAker

Arjantinli gelmesin bir müddet mümkünse bir noktadan sonra sapıtıyorlar.

Çevrimdışı Mehmet K

Sosa ya özür diler kalır topunu oynar ya A2 takımıyla antremanlara çıkar ya da 7-8 m euro getirir çeker gider.

Benim anladığım başkan tam da bunu ima etti.

Çevrimdışı Arthur

Başkanın söylediklerinden anladığım;
Kolarov bitti.
Gomez bitmek üzere.
Boyko gitti.
Atiba bizde.
Pektemek gidecek. Kiralık ya da satılık Anadoluya gidecek (Fenerde olabilir  :) )
Ayrıca bir de stoper alacağız.
Hele bir bu senede geçsin ondan sonra siz bizi görün.
Ben böyle anladım.

Çevrimdışı mülkübey

başkan sosaya da kendini beğenmiş milana da şakk diye yapıştırdı. Sonuna kadar gitsin.

İtalyanlar zaten sicilleri bozuk adamlar. Ya transferden vaz geçtik diyecekler ya da sözleşmeli oyuncuyu ayartmanın cezasını çekecekler.

Terör belası globaldir. Hiç belli olmaz menajeriyle otururken milanoda da başına teror belası gelebilir.Sosa da Beşiktaş'a ettiği ihanetin ve Türkiye'ye ettiği hakaretin cezasını çekecek.

Yalnız pektemek nasıl gözlerini boyadıysa adamı pırlanta sanıp milyon euroları döküyorlar.  :locked: :locked:

Son olarakta ya başkan beyaz yalanlı taktik yapıyor ya da söyledikleri ve hal ve hareketlerinden Stoper alacağı kesin gibi , kolarov ihtimali zayıf , gomez gitme ihtimali yüksek , atiba kalma ihtimali yüksek.Kalede  boyko denenecek gibi .

Tabii bunlar benim hissiyatım.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2016, 13:42:10 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi Samet Ç

Başkanın söylediklerinden anladığım;
Kolarov bitti.
Gomez bitmek üzere.
Boyko gitti.
Atiba bizde.
Pektemek gidecek. Kiralık ya da satılık Anadoluya gidecek (Fenerde olabilir  :) )
Ayrıca bir de stoper alacağız.
Hele bir bu senede geçsin ondan sonra siz bizi görün.
Ben böyle anladım.
Kolarov bitti de niye açıklanmıyor? Biten bir şey yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben Sosa'ya hak vermiştim başta ama başkan ne diyosa odur :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı abdusta

Takipmi ediliyoruz?

Son 5 gunde 3 tane yorumumuz gazeteler tarafından ertesi gun haber yapıldı?
hatta Başkanın Sosa açıklamasında bile bizim mesaj yorumumuz geçildi.

işte kopyalanan 3 mesajımız..

1-Q7 otobusun tepesinde işaret tabelasıyla çarpmasını kazasız atlatması ertesi gun gazetede
2-Gökhan Töre alacaklarım ödenmeden imza atmam yalanını,mesajımda yazdıgım bilakis Gökhan 400bin euro alacagından vazgeçti diye yazmam ertesi gün gazetelerde
3-Dün Akşam Sosa,menejeri ve Milanın tezgahı ve terör bahanesiyle az bonservisle Milana transferini özetle anlattığım yazı sabah gazetelerde bugun öglen Başkan aynısını açıkladı

Beşiktaş muhabirlerinin yazılarımızı takip ettiğ ortada,ben bu 3unu yakaladım,muhtemelen daha başkalarıda vardır

Aman dikkat!!

Saygılar

Çevrimdışı Arena_

Atiba da sana gore demek ki coptu? Kariyeri vasat, bonservissiz, yillik maasi 1 milyon euro.
Scarione gelirse Sosa kadar olmasa da en az 70-80% kadar oynar. Josue'yi begenmiyorum, Sosa tipinde bir oyuncu da degil zaten.
Scarione oyuncu tipi, performansi ve maliyeti itibariyle ideal cozum olur.

Ben Atiba'ya çöp mü dedim. Çarpıtma renkli misin nesin?

Çevrimdışı Kutay

tolga ciğerci 10 numara oynayabiliyor mu belki alsak faydalı olur ?
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2016, 13:46:23 Kutay ]
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ