2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396428 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Köşeye sıkışan kendisi aslında.

3.5-4 milyon euro bizim için vazgeçilmeyecek bir para değil. Çok inatlaşırsa 2 sene top oynatmayız, yıllık ücretini cezalarla kuşa döndürürüz, sonra da yol veririz.

Hem futbol kariyeri biter, hem de karısı İstanbul'a gelmek istemiyorsa evliliği.

Akıllı futbolcu uzlaşmaya gider.

Ben kendisinin yelkenleri suya indirip, kuzu kuzu takıma döneceğini düşünüyorum. Milan'ın kendisini çok istiyorsa, bizim istediğimiz tutarlara çıkar zaten.

diğerleri tamam ama cezalarla alacağı parayı kuşa döndürmek olacak şey değil @tuncaboylu , azgelişmiş ülke taktikleri bunlar ve orantısız cezaya kesinlikle onay vermiyor UEFA.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 16:08:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
arkadaşlar ben gökhan gönül'ün imza törenini konuşmalarını filan kaçırdım hastanedeydim nereden izliyebilirim tekrar ?

Geçmiş olsun.  Bjk tv youtuba koyar muhtemelen kardeşim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 16:09:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

:nerd: :nerd:
ne bakıyorsun adamlar GG nin intikamını almak için ismaele çöktüler adamlar mutlu bizde mutlu
allah onlarıda bizide bu şekilde mutlu etsin :D

Çevrimdışı Berat

arkadaşlar ben gökhan gönül'ün imza törenini konuşmalarını filan kaçırdım hastanedeydim nereden izliyebilirim tekrar ?

Ben de kaçırdım, youtubedan arıyorum şimdi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bastian Schweinsteiger olmazmı manu istemiyormuş artık takım bul demiş diye duydum
bonservis bile ödemeyiz büyük ihtimal
Abi aldığı net ücret 10 milyon euro filan. Vergi kesilmiş hali. Hayal ötesi o adam..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bastian Schweinsteiger olmazmı manu istemiyormuş artık takım bul demiş diye duydum
bonservis bile ödemeyiz büyük ihtimal
10 milyon € luk maasini napıcaz :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Başkanımızın açıklamalarının bir kısmı, resmi youtube kanalından.

Çevrimiçi Necmi

Abi aldığı net ücret 10 milyon euro filan. Vergi kesilmiş hali. Hayal ötesi o adam..
kardeşim geçmişe mazi derler ona o parayı verecek takımmı var avrupada
gene vergilendirme sayesinde en şanslı biziz

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçmiş olsun.  Bjk tv youtuba koyar muhtemelen kardeşim.
sağol çağrı bekliyeyim o zaman :)

Çevrimdışı 38life

Başkan tek toplantı yapıyor izleyin 1. Ağızdan duyum.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkandan duyum alınmaz yalnız :) Başkanlık mevkiisi gerçeklerin pat diye söylenebileceği bir mevkii değildir. Politik bir dilin kullanılacağı bir mevkiidir.

ne bakıyorsun adamlar GG nin intikamını almak için ismaele çöktüler adamlar mutlu bizde mutlu
allah onlarıda bizide bu şekilde mutlu etsin :D
Sosa oraya gitmesin be abi :by2:

Çevrimiçi Necmi

10 milyon € luk maasini napıcaz :alala:
kırparız pazarlık sünnettir :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 16:14:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray başkanını az önce biraz dinleyeyim dedim 10 dakikada 3 cümleyi bir araya getiremedi.

Başkan bu konuda çok iyi. Bugün verdiği ayar Sosa'yı kendine getirecektir şark kurnazlığının bedeli ağır olur.

Sadece özürle de kurtaramaz 250-500k euro arası ceza almalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tuncaboylu

diğerleri tamam ama cezalarla alacağı parayı kuşa döndürmek olacak şey değil @tuncaboylu , azgelişmiş ülke taktikleri bunlar ve orantısız cezaya kesinlikle onay vermiyor UEFA.

Abi sana az gelişmiş ülke muamelesi çeken adama, az gelişmiş ülke taktiği uygulanır.

Adam idmanlara çıkmıyor, idmana çıkmadığı her gün için 10 bin euro kessek(orantılı ceza, maç başı ücreti kadar çünkü), 1 ay sonra 300 bin euro'sunu geri almış olursun.

Demek istediğim nokta, çatışmanın bizden çok Sosa'ya zarar vereceği gerçeği.

Çevrimdışı onurturan

@Çağrı hosgeldin
@cursedofdragon  gecmis olsun
Sosa gecmis olsun ..

Çevrimiçi Necmi

Sosa oraya gitmesin be abi :by2:
gitsin ona en büyük cezadır bu
sen sanıyormusun orda bizde verdiği performansı verecek

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Öylede sözleşmesi 2018 de bitiyor. Net 10 milyon euro alan adama sana 5 verelim gel bize desen gelir mi? Gelmez bence. Çine gider bunun 3 katını alır, amerikaya gider 2 katını alır ki yeni evlendi eşi Uluslararası tenisçi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Anladığım kadarıyla Milan'ı FIFA'ya şikayet edeceğiz ve Sosa'yı da ucuza bırakmayacağız.

Geçen akşam bana burda tepki gösterenler ne diyor acaba bu meseleye... Ne dediysem başkan aynısını söyledi. Olması gereken duruş budur. Başkana olan hayranlığım 10 kat arttı.

kırparız pazarlık sünnettir :D
Adam daha yeni evlenmis balayinda suan

Simdi Orada teror var ailemi dusunmek zorundayim derse ne yapariz biz :by2:

Çevrimdışı tuncaboylu

Alamayız abi, maaşını verecek takım bulamazsa United'da kalır.

Orada 10 milyon euro alırken senin vereceği 3.5-4 milyona gelmez, sözleşmesi bitmiş olsaydı belki derdim.

Çevrimiçi Necmi

Abi sana az gelişmiş ülke muamelesi çeken adama, az gelişmiş ülke taktiği uygulanır.

Adam idmanlara çıkmıyor, idmana çıkmadığı her gün için 10 bin euro kessek(orantılı ceza, maç başı ücreti kadar çünkü), 1 ay sonra 300 bin euro'sunu geri almış olursun.

Demek istediğim nokta, çatışmanın bizden çok Sosa'ya zarar vereceği gerçeği.
bir senede verdiğin cezaların toplamı senelik maaşının yüzde beşini geçemiyor bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı Berat

Geçen akşam bana burda tepki gösterenler ne diyor acaba bu meseleye... Ne dediysem başkan aynısını söyledi. Olması gereken duruş budur. Başkana olan hayranlığım 10 kat arttı.

Ben de açıklamaları dinlediğimde aklıma senin yorumların geldi :)

Çevrimdışı Mehmet57

Paraya muhtac olan taraf biz oldugumuz icin eninde sonunda Sosa'yi satacagiz baskanin aciklamalarina ragmen.

Etiketler: