2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395590 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Renton

Baskanin aciklamalari yayinlanmayacak mi ki kestiler yayinlari
See you in another life,brother.

Çevrimdışı mülkübey

başkan gg yi uğurladıktan sonra 1.ağızdan duyum verecekti .Yayını kesti bjktv  :akuma:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı s4rc4stic

yayın devam edecek mi yahu..başkan ben burdayım gg imzası sonrası gündeme dair sorularınız yanıtlarım dedi ama

Çevrimdışı spiegel

Mourinho Schweinsteiger'i istemiyormuş, kiralama için şans denenebilir mi acaba?

Çevrimdışı Zafer55

Q7  G77 süper be :halay:

Çevrimdışı Bishamon

Yayin birazdan devam edecekmis

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı brkntcnr

Mourinho Schweinsteiger'i istemiyormuş, kiralama için şans denenebilir mi acaba?
Yıllık ücreti 10 milyondan fazla.

Çevrimdışı tangaz

Bu bizim @cursedofdragon bir koklasa su arkadasi, renkli kokularini en iyi o aliyordu bazen yanildigi oluyor tabe benden de koku almisti ama belki spor sonrasi falan terli, pis  girdiysem foruma o ara bakti herhalde.

Bu arkadas @Necmi abi ile mac seyretmeden ben inanman. Ben onceleri @Armağan Bozkurt ile @Serhat Akkaya in da multeci oldunu dusunmustum cunku benim oldugum yerde negatif sadece ben yazarim ulan
Sonra adamlar keskin muhalif ciktilar, kesin besiktasliymislar belki bu uyede biraz keskin muhaliftir ama biraz troll kokuyor bence.

bir site vardı hatta sana adresini vermiştim foto falan yayınlanan o sitede aynı rumuzlu biri vardı stad inşaatından anlıyordu giriyordu çıkıyordu inşaata hatta oda sakaryalıydı inşaattan bilgi aktarırken tarihler verirdi şu 15 güne bitecek bu 1 aya bitecek vbvb gibi alt alta koyup toplayınca stad 3 aya açılacak denklemi oluşurdu sonra makalenin sonunda ağustos 2016'dan önce bitmez yazardı. bana da o arkadaşı hatırlatıyor hep rumuz aynı memleket aynı olduğu için...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

scarione ile josue gibi çöpleri isteyen arkadaşlar için forvete de Emenike'yi öneriyorum.

emenike sizdeyken 3-4 golle falan oynamıştı yıllık, bence kendi derdinize yanın.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

emenike sizdeyken 3-4 golle falan oynamıştı yıllık, bence kendi derdinize yanın.

fener i.toramanı alır ve bize karşı oynatırsa emenike iş görür aslında dostum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yalçın

Arkadaslar uzak kaldim birkac gun, dikkatimi cekti simdi;"sizde" gibi terimleri okuyorum da bu uye arkadas Besiktasli degil mi? :alala:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı LuceGel

Ulan bu aspor ilk kez izliyorum yorumcuları pazardan toplasan daha bilgili olur be  :lol: .Adam Gomezle mayısta niye konuşmadılar diyor  :biggrinking:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet57

Josue'yu ancak Sosa'nin yedegi olarak alabilirsin, Sosa'nin yerine degil. Lakin, bence Scarione ---> Josue.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Ulan bu aspor ilk kez izliyorum yorumcuları pazardan toplasan daha bilgili olur be  :lol: .Adam Gomezle mayısta niye konuşmadılar diyor  :biggrinking:

Şu an konuşan iki yorumcu müsevvettesi de aziz yalayıcı ve febenin paralı kalemi.

http://www.bjk.com.tr/tr/bjktv

En güzeli burayı izlemen.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı tangaz

Arkadaslar uzak kaldim birkac gun, dikkatimi cekti simdi;"sizde" gibi terimleri okuyorum da bu uye arkadas Besiktasli degil mi? :alala:

cincondan bahsederken 6saray diyormuş, bil bakalım bu ifadeyi kimler kullanır  :D

Çevrimdışı LuceGel

Arkadaş yükseleni çarşıgillerden  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

Başkan tek toplantı yapıyor izleyin 1. Ağızdan duyum.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Josue'yu ancak Sosa'nin yedegi olarak alabilirsin, Sosa'nin yerine degil. Lakin, bence Scarione ---> Josue.

@Mehmet57  Scarione daha bir sahte dokuza benzer profilde Josue ise kanatlarda oynayabilen orta saha özellikleri ile Sosa'ya benzer profilde. bizim hücumcu kimliğimizde iş görür bence.

Çevrimdışı musacn1903

27 yaşında ki milli sol bekini gönderip yerine 30 yaşında ki adamı almak istiyorsun bu nasıl transfer politikası diyor bak hele bak bak. İsmailin 10 senede veremeyeceği katkıyı 30 yaşında ki kolarov 1 senede verir.

Çevrimdışı Mehmet57

Aslinda bizim oynadigimiz oyuna cok uygun bir futbolcu. Tum kariyeri boyunca guzel istatistikleri olmus olan oyuncu. Lige geldiginden beri en iyileri arasinda.

Çevrimdışı abdusta

Başkan başladı açıklamalara

beşiktaş tv de

saygılar

Çevrimdışı brkntcnr

Kevin Prince Boateng serbest aslında alalım diyeceğim ama çok bela bi adam. He ama iş yaparsa 2-3 sezon oynatıp Çin' e çok büyük paralara satabiliriz orası ayrı.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Scarione Josue'den daha iyi . Josue olmaz zaten Bursa'da iken Şenol hoca ile çok sorun yaşadı.

Çevrimdışı OrhanAker

Hep işte olduğum zaman düzenleniyor toplantılar ya keyifle yayıp izleyemedim :D

Etiketler: