2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395625 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Başkan Sosa'ya çok kızmış
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan Sosa konusuna hardcore girdi.  :D

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Sosa Başkan'ı çok kızdırmış belli.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Mehmet57

@Mehmet57  Scarione daha bir sahte dokuza benzer profilde Josue ise kanatlarda oynayabilen orta saha özellikleri ile Sosa'ya benzer profilde. bizim hücumcu kimliğimizde iş görür bence.

Scarione'de kanatlarda (sol) oynayabiliyor.

Bana kalsa free Scarione + bonservisli Edin Visca ile gecen seneden bile tehlikeli ofans hattimiz olur. Bu iki oyuncu gol yollarinda cok etkililer.

Trabzonun anlasmaya yakin oldugu soylenilen El Kaddouri de bize uyar.

Çevrimdışı MrtBlgc

Kolarov olmayacak diyorsun yani
bu biraz peşin hüküm olmuş twit atmamasının nedeni atacak bir şey olmaması olamazmı
o hesabı bilmiyorum hiç karşılaşmadım belki atıyordur belki bilgi doğrudur bilemem ben genel konuştum
burdada bilgi aktaran arkadaşlar vardı genel olarakta doğruydu bilgileri ama senin tavrındaki bazı arkadaşlar
yüzünden ilişkilerini kestiler. Bu tip sonuçsuz kalan bilgilerde yazılır çizilir bu şekilde olmalı yoksa yaz boyu
ne konuşacaksın bu işin heyecanını yapacaksın olmayacak kızacaksın olmadık isimlere sevineceksin
kime inanıp kime inanmayacağınada sen karar vereceksin gerçek hayatta böyle değilmi
Benim tavrımda ne var abi?  Ben sürekli burda duyumcuların twitlerini paylaşıyorum. İstersen önceki attığım mesajlara bakabilirsin. Yabancısı, Türkü kimi buluyorsam koyuyorum buraya. Kimi koyduysam da hep "inanmayın onlara kolpa hesap"  diye eleştiri aldım. Hatta ArtSpor'u henüz keşfetmişken burda o kolpa diyen bir kaç arkadaşla da tartıştım. Benim anlatmak istediğim konu başka,büyük ihtimalle sen beni anlamadın abi. Adı üstünde bu hesaplar duyumcu ve muhakkak ki kulüpten birilerine yakınlar. Duyduklarını sosyal medya üzerinden paylaşıyorlar. Buna itirazım yok, hatta transfer dönemi böyle daha zevkli geçiyor fakat ArtSpor ve türevleri "o iş bitti, sözleşmesi kasada, konuşmaya gerek yok"  diye twitler atarsa ve o iş olmazsa sadece ben değil o hesabı takip eden herkes hesap sorar. Yani duyumcu bunları söylerken biraz da dönüş payı bırakmalı diye düşünüyorum. Çünkü temkinli olmakta fayda var. Kolarov olmayacak da demedim ben. Spor kanalları Kolarov zor olmayacak dedikten sonra ArtSpor twit atmadı dedim. Her gün periscope yayını yapıp 10larca twit atan hesap dün o haberin üzerine atmayınca dikkatimi çekti. Yoksa Kolarov transferi için hala umutluyum kendi adıma. Ayrıca ben de herkes gibi elimde bütün gün telefon duyumcu hesaplarını kovalıyorum. Amacım her hesabı kötülemek falan değil.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Duyumculardaki onemli bir nokta da duyumu nasil pazarladigi ve getirdigidir. Sen kalkip Kolarov Besiktas'ta ucagi cuma gunu iniyor dersen ve o transfer olmazsa millet dalga gecer elbette.
Puruz cikma ihtimali varsa da ona gore yazarsin. A Spor ve cogu duyumcu transfer 100% olarak bitmis gibi haber yapiyor; sonra transfer bitmeyince taraftarin elestirmesi veya dalga gecmesi kadar dogal birsey yok.
ama buda bir duyumdur nihayetinde cuma günü ingiltereden kalkan
ve istanbulda havaalanına inecek bir uçak Beşiktaş tarafından kiralandıysa
22.20 de inecekmiş gibi görünüyorsa bu bir haberdir ve verilir. Yada Beşiktaşın
üstünde koşturduğu bir oyuncu için THY ye bilet rezervasyonu yapıldıysa buda bir
duyumdur. O uçuş rezervasyonunu bulup bunuda kanıtıyla haber yaparsan sonra o
uçağa binmemişse bu yalan habermi oluyor.
cuma gecesi 22.20 de havaalanına inecek Beşiktaş tarafından kiralanmış bir uçak var.
o uçaktan kim iner inermi bilinmez ama Beşiktaşda laf olsun diye uçak kiralamaz.
Bu bir bilgidir buda söylenir gayet normal bir durum. o gelen uçağı biz bulduk gene
haberin çıkış kaynağıda biziz patlarsa gene bizim başımıza patlayacak ama edindiğimiz böyle bir bilgiyi vermeyelimmi
@bjk4ever bu haberi yayınlayan diğer yerlerde bizden aldı yayınladı bizimle birlikte onlarda
nasibini alacak :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Başkan savaşa gidecek Sosayla

Çevrimdışı Ersoy

Helal olsun başkana.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

27 yaşında ki milli sol bekini gönderip yerine 30 yaşında ki adamı almak istiyorsun bu nasıl transfer politikası diyor bak hele bak bak. İsmailin 10 senede veremeyeceği katkıyı 30 yaşında ki kolarov 1 senede verir.

hepi topu 20 defa milli olmuş 15 tanesi dostluk maçı onlarda da 1er devre oynamış. bu salaklar peleyi alsalar golcünün kralını aldık derler 3.maç da hoca oyuncuyu kullanamıyor pele varken önce pele yazılır sonra diğer 10 isim yazılır derler  :kop:

ne iteledik ama yaa yüzyılın transfer itelemesidir  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Gomez ile ilgili gidişat pek iyi değil galiba, Başkan pek olumlu konuşmadı gibime geldi.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Tolga

Anladığım kadarıyla Milan'ı FIFA'ya şikayet edeceğiz ve Sosa'yı da ucuza bırakmayacağız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TURKahvesi

Başkan doğal olarak sinirli ve en önemlisi büyük hayalkırıklığı yaşıyor
benim gibi düşünüyor anlayacağınız
burada Sosa'yı savunanlara yüreğiniz yetiyorsa başkana sallayın bakalım
ben sizleri buradan Beşiktaş düşmanı ilan ediyorum.

Çevrimiçi Necmi

Benim tavrımda ne var abi?  Ben sürekli burda duyumcuların twitlerini paylaşıyorum. İstersen önceki attığım mesajlara bakabilirsin. Yabancısı, Türkü kimi buluyorsam koyuyorum buraya. Kimi koyduysam da hep "inanmayın onlara kolpa hesap"  diye eleştiri aldım. Hatta ArtSpor'u henüz keşfetmişken burda o kolpa diyen bir kaç arkadaşla da tartıştım. Benim anlatmak istediğim konu başka,büyük ihtimalle sen beni anlamadın abi. Adı üstünde bu hesaplar duyumcu ve muhakkak ki kulüpten birilerine yakınlar. Duyduklarını sosyal medya üzerinden paylaşıyorlar. Buna itirazım yok, hatta transfer dönemi böyle daha zevkli geçiyor fakat ArtSpor ve türevleri "o iş bitti, sözleşmesi kasada, konuşmaya gerek yok"  diye twitler atarsa ve o iş olmazsa sadece ben değil o hesabı takip eden herkes hesap sorar. Yani duyumcu bunları söylerken biraz da dönüş payı bırakmalı diye düşünüyorum. Çünkü temkinli olmakta fayda var. Kolarov olmayacak da demedim ben. Spor kanalları Kolarov zor olmayacak dedikten sonra ArtSpor twit atmadı dedim. Her gün periscope yayını yapıp 10larca twit atan hesap dün o haberin üzerine atmayınca dikkatimi çekti. Yoksa Kolarov transferi için hala umutluyum kendi adıma. Ayrıca ben de herkes gibi elimde bütün gün telefon duyumcu hesaplarını kovalıyorum. Amacım her hesabı kötülemek falan değil.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok hesabı kötülesende çok umrumda değil tanımam etmem
benim anlatmak istediğim kim burda çıkıp duyum vermeye kalksa linç ediliyor
yanlış olan bu mesela sen duyum paylaştın dönüp sende linç ediliyorsun
ondan sonrada buraya kimse bir şey yazmak istemiyor. Benim söylemek istediğim
duyum bu doğruda çıkar yanlışta hemen linç mekanizması çalışması yanlış
kimse Beşiktaş resmi haber portalı değilki duyduğunu paylaşıyor kimiside desteksiz atıyor
kimisi sosyalmedyadaki haberleri toplayıp kendine göre yorumluyor bunlar gayet normal şeyler
galyana gelmeye gerek yok en fazla dalganı geçersin olur biter

Çevrimdışı Kutay

Başkana cidden helal olsun Sosa'ya çok güzel haddini bildirdi burası BEŞİKTAŞ herkes haddini bilecek !
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu sene ismail 1 asist yapmış 1 !!! Sözde en iyi olduğu sezon,, geçin bu işleri. Yaptığı hataları, kaybetmemize sebep olduğu hataları saysak bitmez valla.. Bi kaçtane daha var böyle adam, inş onlarda gidecek

Çevrimdışı Ersoy

Sosaya da dava açmak lazım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Başkanın bu açıklamalarından sonra sağda solda millet Kolarov bitti uçağı şu saatte İstanbul'a inecek demez en azından.

Çevrimiçi Samet Ç

Başkanda bazen saçmalıyor. Yedi yetimin hakkını yedirmeyeceğiz ona buna diyor ama zaten yedirdin zamanından Pektemek'e Sezer'e Enaramo'ya Gökhan Süzen'e. Bir de Pektemek'e pırlanta gibi diyor.  :D

Arkadaslar, su gecmiste yapilan transferler konusunda artik uzatmayin lutfen. Cok haksiz bir elestiri bu. O donemin sartlari arti yeni baslamanin acemiligi gibi nedenlerden hata yapilmis olabilir ama senrlerdir orda burda ikide bir her firsatta bu soylenilmez. Azicik dusunun bunu.

Bizim yonetim son 20 yilin bu ulkedeki en iyi yonetimi bence. Hatalari elbette olur ama 4 sene onceki transferleri de bir zahmet temcit pilavi gibi isitip isitip one surmeyin lutfen.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sosa'nın derdi terör deniyordu Başkan'ın açıklamalarıyla terör olmadığı ortaya çıktı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TANERCAN

Bu sene ismail 1 asist yapmış 1 !!! Sözde en iyi olduğu sezon,, geçin bu işleri. Yaptığı hataları, kaybetmemize sebep olduğu hataları saysak bitmez valla.. Bi kaçtane daha var böyle adam, inş onlarda gidecek

Caner gidene kadar fazla oynayamayan Hasan ali 1 gol 5 asist.. buradan İsmailin istastiğinin ne kadar iyi olduğunu görebiliyoruz.

Çevrimdışı sozkul

Başkanda bazen saçmalıyor. Yedi yetimin hakkını yedirmeyeceğiz ona buna diyor ama zaten yedirdin zamanından Pektemek'e Sezer'e Enaramo'ya Gökhan Süzen'e. Bir de Pektemek'e pırlanta gibi diyor.  :D

Yedi yetim politikacı ağzıdır.  Bir spor kulübünden bahsediyoruz, ne yetimi. Bunu daha öncede yaptı.
Bir danışmana ihtiyacı var.

Çevrimdışı brkntcnr

Pektemek' in karakterinden pırlantalığından bize ne? Geldiğinden beri ödenen para ortada. Ben taraftarım fiyat performansa bakarım bu kadar basit. Sayın başkan Beşiktaş' ın parasını sokağa atmıyoruz diyor ama pektemek pırlanta diye senelik 1.7 milyon € alıyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan halen şu son sakatlık ve ameliyat olayından sonra Pektemek'e pırlanta gibi çocuk dediyse benim kafamdaki endişler bitmiştir, bundan sonra benden Pektemek'le ilgili bir tek yorum duymayacaksınız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Savaş

Başkan gergin, sinirli. Sanırım sadece bir değil birçok şey istediği gibi gitmiyor. Hayırlısı olsun bakalım..

Etiketler: