Üstünden dört sene geçmesinin sezer öztürk ve eneramo hatalarının yükünü mü azaltıyor. 
Sezer'e parasını ödedik yolladık siz neyden bahsediyorsunuz. Şurada eğer bir soruşturma açılması gerekirse Sezer Öztürk transferi ve ayrlma süreci için açılması gerekir.
Kimse kusura bakmasın ama Şampiyonluk falan işlemez bazı şeyler hatadan ötedir Sezer böyle transferlere girer. Eğer ortada bir durum varsa açığa çıkarılmalı temzilenmleidir.
Peki dostum, 4 senedir papağan gibi aynı isimleri saymak içini mi rahatlatıyor?

Haklsınız, hatalar olmuştur. Ama burada sürekli aynı şeyleri söyleyerek, haklı olduğu konudan uzaklaşamayan takıntılı insan imajı çiziyorsunuz.
Ayrıca ne soruşturmasından bahsediyorsun, onu da anlamadım?
Sezer yabancı sınırlamasının olduğu dönemde 1.5 milyon euro gibi makul bir fiyata alınmıştı. Eleştiren de vardı o transferi, destekleyen de.
http://www.milliyet.com.tr/besiktas-sezer-ozturk-u-kap-a-besiktas-1733861-skorerhaber/Haberin yorumlarını ve yorumların oylama puanlarını görebilirsin.
Adamın 1.5 ay sonra takım kaptanıyla kavga edeceğini bilmiyorduk.
Bakın aklıma gelmişken buradan ince göreceğim şimdi, ta Sosa'ya uzayacak:
Bir oyuncu ben ayrılmak istiyorum diye deklarasyon yayınlayıp kulübü zor duruma sokabiliyor, ama kulüp bir oyuncu takım arkadaşıyla kavga ettikten sonra oyuncunun sözleşmesini feshedilmesine izin verilmiyor. Futbolcuyu bu kadar kayıran bir düzen çok saçma.