2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393060 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

En kısa zamanda poster ile beraber :D

:iblush:

Girmeyi çıkmayı Şenol hocamız öğretti :D

Paranın yettiği yere kadar  :evillol:
Heyecanla bekliyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

@bjk4ever yaşını girer misin profiline.

hoş geldiniz çağrı bey :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 14:28:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yasimi yazmadim ama yas 27. :)
Insanlarin kendini tanittigi bir bolum olsa yazardim.

Tamamdır ben girdim profiline yaşını.

Ooo @Çağrı Bey sizi buralarda görecek miydik :kop:

Sosa'ya ölüm!  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

gençliğine veriyorum bazı şeyleri anlamamakta direniyorsun
sen böyle devam et çünkü bu şekilde davranarak bir şey elde edeceğini sanıyorsan kendini kandıryorsun demektir
neyse...
Senin verdiğin örnekler uç yoksa benim direndiğim bir şey yok. Sen City'nin Real'in maddi yapısında yapılan yanlış işlerin örneklerini ortaya koyarak Beşiktaş'ın mali yapısında yapılan yanlış işleri savunmaya çalışıyorsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 14:29:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tamamdır ben girdim profiline yaşını.

Sosa'ya ölüm!  :evillol:
Tümer Metin gibi adam çıktı Sosa. Yazıklar olsun. Hoşgeldin bu arada @Çağrı, seninle futbol forumu daha zevkli :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Çağrı töre transferini nasıl buluyorsun :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 14:31:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Tümer Metin gibi adam çıktı Sosa. Yazıklar olsun. Hoşgeldin bu arada @Çağrı, seninle futbol forumu daha zevkli :)

Eyvallah Serhat, maalesef gözümde bir Quaresma bile değil şu yaptığı ile.

Yaptığı katkı ayrı tartışılır önce ''adam'' olmayı bilmeli insan. Açık açık gitmek istiyorum dese bunlar olmazdı.

Sen çık fiyatımı kırdıracağım diye aylar önceden görüş ayart sonra terör gibi yumuşak karnımızı, ölen masumların canlarını kullanmaya kalk. Yazıklar olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yalçın

Gorunen su ki bu saatten sonra Sosa tipis tipis ozur dilemedikce kendisinden fayda gelmeyecek. Bizim Baskan isin bu yonunu takip edecektir. Fitil fitil de getirir burnundan. Artik bizler de Sosa'yi unutup yerine alternatif zeki, pozisyon onbilgisi, teknigi iyi bir futbolcu aramaliyiz.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı bjk4ever

Koşulsuz şartsız Fikret Orman ve yönetimini destekleyen kişiler saldırmaya devam ediyor. Bu oyuncuların zararı 5 milyon Euro imiş. Sadece Mustafa'nın 4 yıllık maliyeti 6.2 milyon Euro.  :)

Mustafa'nin kontratinda sadece 1 sene gecti. Su ana kadar 1.4 milyon euro aldi. Gelecek sene ne olacagi belli degil, belki satilir, belki kiralanir. Ne olacagi belli olmayan adamdan zarar yazamazsin. Mantiksal olarak da, iktisadi olarak da. Iktisat bilmiyorsun sanirim.
Ama ben tum zararlari yazayim istersen:

M. Pektemek: 1 yillik maas 1.4 milyon euro.
G.Suzen: bonservis 1.1 milyon euro, maas 600.00 euro+300.000 euro (ikinci sene fesih bedeli)
S.Ozturk: 1.5 milyon euro bonservis, maas+900.000 euro maas (ilk senesinden)
Eneramo: 2 kere 1.3 milyon euro maas

Toplasan 8.4 milyon euro ediyor. 5 milyon euro dogru olmamis, ama bahsedildigi gibi ucuk rakamlar da degil (ki oyuncularin kadromuzda bulundugu donemdeki maaslari vs da ekledim ustelik). Tabata, Krasic, Bruma, Hamit gibi ornekler ortada dururken 4 yillik yonetim boyunca 5 isimden edilen 8.4 milyon euro'nun lafi bile olmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 14:33:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı töre transferini nasıl buluyorsun :)

Töre çok zorladı gitmek için. Göndermesek muhtemelen tamamen verim alamadığımız bir sezon geçirecekti.

Kiralık bedeli düşük olsa da 1 0'dan büyüktür diye bakıyorum. Bu sene çok önemli. Bu sene şampiyonluk çok daha önemli o yüzden bu formayı şevkle giymeyecek hiçbir oyuncu bu kulüpte bu sene barınmamalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin verdiğin örnekler uç yoksa benim direndiğim bir şey yok. Sen City'nin Real'in maddi yapısında yapılan yanlış işlerin örneklerini ortaya koyarak Beşiktaş'ın mali yapısında yapılan yanlış işleri savunmaya çalışıyorsun.

Sevgili dostum... O arkadaşların sana anlatmaya çalışıp da senin anlamamakta ısrar ettiğin nokta, hiç bir takımın tamamıyla hatasız transfer yapmadığı.

4 sene oldu hala Sezer Öztürk, Eneramo, Sinan Kurumuş muhabbeti yapılması artık anlam ifade etmiyor. Her takım hatalı transfer yapar, bizim şansımıza bizimkiler düşük maliyetli oldular.

Pektemek konusu da daha önce anlatıldı, dönemin teknik direktörünün ısrarı ve kendisini kullanma sıklığıyla menajerinin uyanıklığının birleşimi sonucunda yapılmış bir hatadır.

O hatadan ders alındığı da İsmail Köybaşı hamlesinde ortaya çıkmıştır. Fenerbahçe'ye gitmesin diye yıllık 1.7 verip takımı zarara uğratmadılar.

Çevrimdışı abdusta

Sosa olayına ilave teknik detaylar
İtalyan gazetelerindeki yoruma atfen yapıyorum

Milan Sosa yı direkt 11 olarak degil hamle oyuncusu olarak almak istiyor
ancak Sosa yalnız degil,listede Ljajic e Zielinski var ve yazıldıgına göre 13milyon euro transfere ayrılmış(muhtemel vergi dahidir)

Sosa aralarında en ucuz oldugu için tercih ediliyor,ancak 31 yasındaki Sosaya 8 milyon euro  bonservis parası vermek yerine

22 yaşındaki Piotr Zielinski tercih edersiniz?

yoksa şu anda boşta denilebilecek  24 yaşındaki Adem Ljajic mi tercih edersiniz.

Bu 2 futbolcuyu takip edersek Sosa nında durumu belli olacak

Saygılar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 14:36:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa konusunda da kendimce yapılması gereken;

Acilen Josue kiralanmalı. Sözleşmesinde son senesi olduğu için kiralık verilmeyebilir o zaman sene sonu satın alma opsiyonu ile kiralanmalı.

Josue bu sistemi biliyor. Liderlik olarak bir Sosa olamaz ancak Sosa'nın istediğini vermemek adına bu hamle yapılmalı. Daha sonra istenilen bonservis alınır da satılırsa Ziyech veya Mati'ye yönelebiliriz.

Baktık gelmedi bonservis, Sosa'nın futbol hayatını bitirsinler bu kadar öfkeliyim şuan. O yüzden elimizin güçlenmesi için hemen Josue kiralanmalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Töre çok zorladı gitmek için. Göndermesek muhtemelen tamamen verim alamadığımız bir sezon geçirecekti.

Kiralık bedeli düşük olsa da 1 0'dan büyüktür diye bakıyorum. Bu sene çok önemli. Bu sene şampiyonluk çok daha önemli o yüzden bu formayı şevkle giymeyecek hiçbir oyuncu bu kulüpte bu sene barınmamalı.

Aynı düşünüyordum bende :ok:

Çevrimdışı onder23

Sosa konusunda da kendimce yapılması gereken;

Acilen Josue kiralanmalı. Sözleşmesinde son senesi olduğu için kiralık verilmeyebilir o zaman sene sonu satın alma opsiyonu ile kiralanmalı.

Josue bu sistemi biliyor. Liderlik olarak bir Sosa olamaz ancak Sosa'nın istediğini vermemek adına bu hamle yapılmalı. Daha sonra istenilen bonservis alınır da satılırsa Ziyech veya Mati'ye yönelebiliriz.

Baktık gelmedi bonservis, Sosa'nın futbol hayatını bitirsinler bu kadar öfkeliyim şuan. O yüzden elimizin güçlenmesi için hemen Josue kiralanmalı.

josue gelmez @çağrı
Bursaspor zamanında şenol hoca ile problemleri vardı arasında
Şenol hocada istemez. Boş yere ümütlenmeyin josue diye :)

Çevrimdışı Tolga

14.45'te Gökhan Gönül, BJK TV'ye çıkacakmış.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Mustafa'nin kontratinda sadece 1 sene gecti. Su ana kadar 1.4 milyon euro aldi. Gelecek sene ne olacagi belli degil, belki satilir, belki kiralanir. Ne olacagi belli olmayan adamdan zarar yazamazsin. Mantiksal olarak da, iktisadi olarak da. Iktisat bilmiyorsun sanirim.
Ama ben tum zararlari yazayim istersen:

M. Pektemek: 1 yillik maas 1.4 milyon euro.
G.Suzen: bonservis 1.1 milyon euro, maas 600.00 euro+300.000 euro (ikinci sene fesih bedeli)
S.Ozturk: 1.5 milyon euro bonservis, maas+900.000 euro maas (ilk senesinden)
Eneramo: 2 kere 1.3 milyon euro maas

Toplasan 8.4 milyon euro ediyor. 5 milyon euro dogru olmamis, ama bahsedildigi gibi ucuk rakamlar da degil (ki oyuncularin kadromuzda bulundugu donemdeki maaslari vs da ekledim ustelik). Tabata, Krasic, Bruma, Hamit gibi ornekler ortada dururken 4 yillik yonetim boyunca 5 isimden edilen 8.4 milyon euro'nun lafi bile olmaz.
Yapılan yanlışlar daha fazla da konuşmaya gerek yok ne de olsa önüme hep bir Hamit Krasic örnekleri çıkacak. Onlar yanlış yaptı diye biz de m yanlış yapacağız bunu anlamıyorum. Benim başkanı bu konularda eleştirmemin nedeni bugüne kadar yedi yetimin hakkını kimseye yedirmedik demesi hatalarını kabullenmeyip insanlara sürekli bu sözü söylemesi. Dese ki bugüne kadar bazı yanlışlar yaptık bundan sonra yapmamaya çalışacağız dese sorun yok.

Çevrimiçi Necmi

Zamanında bu forumda sezon başında Quaresma hakkında ne atıp tutanlar oldu biz savunurken. Onları bile gördü bu gözler. Şimdi o Quaresma'ya itip kakanlar tapıyorlar bizim gibi.
25 Nisan 2016 üyelik tarihin  :upto:
sezon başında nasıl savunuyordun :alala:
senin daha önce atılan bir üye olduğunu biliyorum
tekrar üye olurken IP ni falan değiştirmişsin kabul eden
arkadaşlarda dikkatli olmamış burda ikinci üyelik direk kayıt silme nedenidir.
bunu geç farkettiğimiz için silmemiştim. ama hakkında bütün forumdan şikayet geliyor
bence mesajlarını yazarken üslubuna dikkat et. @Arena

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 14:41:24
  • Beşiktaş / Bodrum
josue gelmez @çağrı
Bursaspor zamanında şenol hoca ile problemleri vardı arasında
Şenol hocada istemez. Boş yere ümütlenmeyin josue diye :)

Josue'nin pek ümitlenilecek bir yanı yok şart değil zaten şuan sadece sisteme en yakın oyuncu o olduğu için kiralamalıyız dedim.

Klasik 10 numara bulmak artık zor belki ama kırık 8 bulmak çok zor değil buluruz ama önce elimiz güçlenmeli Sosa'ya ayar vermek için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Josue'nin pek ümitlenilecek bir yanı yok şart değil zaten şuan sadece sisteme en yakın oyuncu o olduğu için kiralamalıyız dedim.

Klasik 10 numara bulmak artık zor belki ama kırık 8 bulmak çok zor değil buluruz ama önce elimiz güçlenmeli Sosa'ya ayar vermek için.
:nerd:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

JELENA KARLEUSA :

Dusco bana hayranmış , evi fotograflarimla doluymuş. ilk gördüğümde gözlerinden cok etkilenmistim. Cok kiskanc bir erkek , aşırı dozda hemde :D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Sevgili dostum... O arkadaşların sana anlatmaya çalışıp da senin anlamamakta ısrar ettiğin nokta, hiç bir takımın tamamıyla hatasız transfer yapmadığı.

4 sene oldu hala Sezer Öztürk, Eneramo, Sinan Kurumuş muhabbeti yapılması artık anlam ifade etmiyor. Her takım hatalı transfer yapar, bizim şansımıza bizimkiler düşük maliyetli oldular.

Pektemek konusu da daha önce anlatıldı, dönemin teknik direktörünün ısrarı ve kendisini kullanma sıklığıyla menajerinin uyanıklığının birleşimi sonucunda yapılmış bir hatadır.

O hatadan ders alındığı da İsmail Köybaşı hamlesinde ortaya çıkmıştır. Fenerbahçe'ye gitmesin diye yıllık 1.7 verip takımı zarara uğratmadılar.
O kısmı anlıyorum ama bunu Fikret Orman diyor ben yedi yetimin hakkını kimseye yedirmedim diyor sıkıntı burada hatalarının olduğunu kabullenmiyor başkan ne zaman basına konuşsa böyle. Ben başkanın söylediği bu söze karşıyım.

Çevrimdışı abdusta

Arkadaşlar

yazıyorum anlaşılmıyor..

şu an itibarıyla SOSA nın alıcısı yok..
Milan maliyet/performans nedeniyle ve Beşiktaşın  haklı Oyuncumuzu ayarttın tehdidi ile vazgeçmiş durumda
Milan  Ljajic ve Zielinski yönelmiştir

Satış ancak Beşiktaş isterse oda 3.5milyon euro belki olabilir

An itibarıyla Sosa yı itibarsızlaştırmak klubun menfaatlerine degildir.

saygılar

Etiketler: