2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391870 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Gorunen su ki bu saatten sonra Sosa tipis tipis ozur dilemedikce kendisinden fayda gelmeyecek. Bizim Baskan isin bu yonunu takip edecektir. Fitil fitil de getirir burnundan. Artik bizler de Sosa'yi unutup yerine alternatif zeki, pozisyon onbilgisi, teknigi iyi bir futbolcu aramaliyiz.
Super futbolcu sevdigim tip futbolcu ama benim icin bitmistir. Ozur dileyecegin seyleri yapmayacaksin.
Ozur falan kurtarmaz.
Zaten derbilerdeki performansiyla biz bir cikis pulu yapistirmistik buna @tangaz reislen bu yaptigi da ustune yogurtlu iskender oldu.

Çevrimdışı D-MAN

sosa seni çok sevmiştik be abi ayıp ettin ama hiç bir şey beşiktaştan büyük değildir

Çevrimdışı Bishamon

Bence Atiba-Tolgay-Ozi orta sahasi daha direncli olur gecen seneye gore.Tolgay 8'de Oziden daha iyi.Bir tek Sosa'nin kilit anlarda bizi kurtarmasini ozleriz.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı OrhanAker

Lucas'ı alırsan eski düzenden hemen vazgeçeceksin diye birşey yok ki.

Atiba-Tolgay-Oğuzhan orta sahası ile oynarsak yine aynı verimi alabiliriz.

Lucas ve Atiba'nın aynı anda oynadığı düzen daha çok zorlu deplasmanlar, derbiler ve özellikle de Ş.Ligi maçları olur.

Lig de eski düzene devam edebiliriz.

Bu zaten şu an geçici 1 senelik bir çözüm..seneye atibayla uzatma leivayı at 6 numaraya. :bandit:
Bir sene araştırır Seneye bonservis cezan kalkarsa eğer ön taraf için transferini yaparsın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hem Sosa'yı kaybedip üstüne de Gomez'i kaybedersek ikisinin birden boşluğunu zor doldururuz. Ne kadar kızarsak kızalım ikisi de kritik maçlarda ve anlarda büyük sorumluluk aldılar. Demba ba bile oynadığı dönemde derbilerde hep arka planda kaldı orada kaybettiğimiz puanlarla şampiyonluktan olduk. Gomez'in kalacağını düşünüyorum, bu büyük bir artı olur, Oğuzhan seneye Sosa'nın yerine çekilir ve performansını arttırarak devam ettirir, yedekleyecek genç ve potansiyelli birisi alınır. O kadar endişe etmeyin..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı worns

Sosa bence de en önemli parçalarımızdan biriydi. İşin bu hale gelmesi çok üzücü. Ligin kritik anlarında karakter koyan bir oyuncuydu. Davranışlarına kızmamak elde değil.

Milan'ın bizi tatmin edecek bir bonservis önereceğini sanmam. Yaşı belli. Çağrı'nın bahsettiği tarzda bir kiralık hamlesi gelirse yaptıkları elinde patlayacak. Büyük ihtimalle bir özür dileme hikayesi izleyeceğiz.

Çevrimiçi Necmi

sosaya vurma @Çağrı iyi oyuncudur tek başına takımdır Beşiktaşın herşeyidir.
Belki fener ister 6 ya bizden bu sorunları yaşadığımıza göre kapabilir işte tamda GG
intikamı almanın sırası. bizde ordan gelen paranın üzerine bir iki ekleyip hakime çökeriz :naughty:
ne güzel işte fener mutlu biz mutlu yürür gideriz

Çevrimdışı s4rc4stic

sitede hala renkli paranoyası var yahu.. :lol: :lol:

Çevrimdışı abdusta

"Sosa bizi köşeye sıkıştırdı,Sosa ne olacak şimdi"

üzülerek tekrar yazıyorum

an itibarıyla Sosa bizim oyuncumuz ve klupde kalmıştır
Milan transferi Beşiktaş ın uyarısı neticesinde tezgah bozulmuş ve bitmişdir

Milan Sosanın yerine Ljajic veya Zielinski transfer etme aşamasındadır 3-5 gune sonuçlanır
 Sosa ya 1 hafta kafa izni verildiğini başkan soyledi,Sosa özür dileyecek ve affedilecekdir

Saygılar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 15:43:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı kesin dönüş mü yaptık yıllık izine mi geldin  :D

Terör var tangaz Milano'ya gideceğim @Necmi abi ile konuşmaya geldim  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Fikret baskan sosa konusunda kesinlikle taviz vermiyecegiz demis, bedelini agir odetiriz demis. Yuzde yuz hakli baskan  :claps: bu tur disiplinsiz futbolcular en agir sekilde cezalandirilmali yoksa bunun sonu gelmez. Sosa cok yetenekli olabilir ama bu aciklamalardan sonra benim gozumde bitmistir. Hic kimse besiktasi enayi yurduna koymaya kalkmasin.
Besiktask!

Çevrimdışı bjk4ever

Üstünden dört sene geçmesinin sezer öztürk ve eneramo hatalarının yükünü mü azaltıyor.  :lol:

Sezer'e parasını ödedik yolladık siz neyden bahsediyorsunuz. Şurada eğer bir soruşturma açılması gerekirse Sezer Öztürk transferi ve ayrlma süreci için açılması gerekir.

Kimse kusura bakmasın ama Şampiyonluk falan işlemez bazı şeyler hatadan ötedir Sezer böyle transferlere girer. Eğer ortada bir durum varsa açığa çıkarılmalı temzilenmleidir.

Vay anasini demek ki Sezer'in transfer hatasi sampiyonluktan daha onemli. Boyle bir yazi da gorduk ya, otesi yok.
Hayir, ne bekliyorsunuz anlamiyorum. Adam 4 sene boyunca toplam maliyeti 8 milyon euro olan 5 hatali transfer yapti diye istifa mi etsin? Ne etsin? Yetimin hakkini yemem demekle 0 hata yaptim 5 kurus zararli transfer yapmadim mi demek istiyor adam? Egolarimiz ugruna, ofkeyle kalkip transfer vs yapmadim, herseyi planli programli dusunerek, kurusa kurusa pazarlik yaparak yaptim diyor. Bunu anlamak bu kadar zor mu? Lafi tersinden anlayip evirip cevirip elestiriye cevirmekte ustunuze yok.
Madem bilanco yapiyorsunuz, transfer dogrularini da alt alta yazin bakalim. Demba Ba'nin, Atinc'in, Ersan'in satisini vs de yazin, Oguzhan'in 500 bin euro'ya alinip su an 10-15 milyon euro degerde olmasini da yazin. Sonra cikan sonuca gore konusun, ok? Hatta istiyorsaniz Pektemek'in vs maasini da Fikret Orman odesin, ustlensin, ama Demba Ba'nin, Atinc'in vs satisindan gelen para da bizim kasamizdan ciksin F.Orman'a borc olsun. Ok?

Çevrimdışı tuncaboylu

Üstünden dört sene geçmesinin sezer öztürk ve eneramo hatalarının yükünü mü azaltıyor.  :lol:

Sezer'e parasını ödedik yolladık siz neyden bahsediyorsunuz. Şurada eğer bir soruşturma açılması gerekirse Sezer Öztürk transferi ve ayrlma süreci için açılması gerekir.

Kimse kusura bakmasın ama Şampiyonluk falan işlemez bazı şeyler hatadan ötedir Sezer böyle transferlere girer. Eğer ortada bir durum varsa açığa çıkarılmalı temzilenmleidir.

Peki dostum, 4 senedir papağan gibi aynı isimleri saymak içini mi rahatlatıyor? :lol:

Haklsınız, hatalar olmuştur. Ama burada sürekli aynı şeyleri söyleyerek, haklı olduğu konudan uzaklaşamayan takıntılı insan imajı çiziyorsunuz.

Ayrıca ne soruşturmasından bahsediyorsun, onu da anlamadım?

Sezer yabancı sınırlamasının olduğu dönemde 1.5 milyon euro gibi makul bir fiyata alınmıştı. Eleştiren de vardı o transferi, destekleyen de.
http://www.milliyet.com.tr/besiktas-sezer-ozturk-u-kap-a-besiktas-1733861-skorerhaber/

Haberin yorumlarını ve yorumların oylama puanlarını görebilirsin.

Adamın 1.5 ay sonra takım kaptanıyla kavga edeceğini bilmiyorduk.

Bakın aklıma gelmişken buradan ince göreceğim şimdi, ta Sosa'ya uzayacak:

Bir oyuncu ben ayrılmak istiyorum diye deklarasyon yayınlayıp kulübü zor duruma sokabiliyor, ama kulüp bir oyuncu takım arkadaşıyla kavga ettikten sonra oyuncunun sözleşmesini feshedilmesine izin verilmiyor. Futbolcuyu bu kadar kayıran bir düzen çok saçma.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2016, 15:51:50 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Necmi

yeter artık senin yokluğunda burayı ben devraldım millet perişan @Çağrı
bak seni görünce nasıl mutlu oldular :D

Çevrimiçi Necmi

Peki dostum, 4 senedir papağan gibi aynı isimleri saymak içini mi rahatlatıyor? :lol:

Haklsınız, hatalar olmuştur. Ama burada sürekli aynı şeyleri söyleyerek, haklı olduğu konudan uzaklaşamayan takıntılı insan imajı çiziyorsunuz.

Ayrıca ne soruşturmasından bahsediyorsun, onu da anlamadım?

Sezer yabancı sınırlamasının olduğu dönemde 1.5 milyon euro gibi makul bir fiyata alınmıştı. Eleştiren de vardı o transferi, destekleyen de. 15 gün sonra takım kaptanıyla kavga edeceğini bilmiyorduk.

Bakın aklıma gelmişken buradan ince göreceğim şimdi, ta Sosa'ya uzayacak:

Bir oyuncu ben ayrılmak istiyorum diye deklarasyon yayınlayıp kulübü zor duruma sokabiliyor, ama kulüp bir oyuncu takım arkadaşıyla kavga ettikten sonra oyuncunun sözleşmesini feshedilmesine izin verilmiyor. Futbolcuyu bu kadar kayıran bir düzen çok saçma.
1 M € ya alındı biliyorum :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir Mayke Dede Velesso gelsin diyen de yok perişan haldeyiz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

"Sosa bizi köşeye sıkıştırdı,Sosa ne olacak şimdi"

üzülerek tekrar yazıyorum

an itibarıyla Sosa bizim oyuncumuz ve klupde kalmıştır
Milan transferi Beşiktaş ın uyarısı neticesinde tezgah bozulmuş ve bitmişdir

Milan Sosanın yerine Ljajic veya Zielinski transfer etme aşamasındadır 3-5 gune sonuçlanır
 Sosa ya 1 hafta kafa izni verildiğini başkan soyledi,Sosa özür dileyecek ve affedilecekdir

Saygılar
özür dileyip kalacak başka ne olacak. sonrası şenol hoca oynatırmı ona kalmış
bir şey ben ihtimal vermiyorum yönetimi soğuttu hocayı soğuttu taraftarı soğuttu bu
saatten sonra aşı tutmaz

Çevrimdışı Bishamon

Leroy Fer'de Swansea'ye gitti ortalıkta @Çağrı olmayınca

Çevrimdışı murat baltacı

Levia iyi oyuncu ama sosa giderse oraya yapacağımız tek hamle levia olmamalı 6 ve 8 numara oynayabilen bi oyuncu olmalı levia atiba çok kısır olur.

üst bir örnek olacak belki ama bastian gibi bir oyuncu alabilirsek orta sahada her türlü kurguyu yapabiliriz sadece defansif oyuncu değil gerektiğinde hucumada katılan ara pası atan asist yapan şut atan gol yapan bi oyuncu gerektiğinde tek ön libero oynatıp önüne tolgay ozi yapıp daha hucumcu bi oyunda oynarız. Lucas alınırsa boşta olan scarione de kulübeye alınmalı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Berat

Hoşgeldin tekrardan :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sosaya vurma @Çağrı iyi oyuncudur tek başına takımdır Beşiktaşın herşeyidir.
Belki fener ister 6 ya bizden bu sorunları yaşadığımıza göre kapabilir işte tamda GG
intikamı almanın sırası. bizde ordan gelen paranın üzerine bir iki ekleyip hakime çökeriz :naughty:
ne güzel işte fener mutlu biz mutlu yürür gideriz
:nerd: :nerd:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Levia iyi oyuncu ama sosa giderse oraya yapacağımız tek hamle levia olmamalı 6 ve 8 numara oynayabilen bi oyuncu olmalı levia atiba çok kısır olur.

üst bir örnek olacak belki ama bastian gibi bir oyuncu alabilirsek orta sahada her türlü kurguyu yapabiliriz sadece defansif oyuncu değil gerektiğinde hucumada katılan ara pası atan asist yapan şut atan gol yapan bi oyuncu gerektiğinde tek ön libero oynatıp önüne tolgay ozi yapıp daha hucumcu bi oyunda oynarız. Lucas alınırsa boşta olan scarione de kulübeye alınmalı.
Bastian Schweinsteiger olmazmı manu istemiyormuş artık takım bul demiş diye duydum
bonservis bile ödemeyiz büyük ihtimal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

arkadaşlar ben gökhan gönül'ün imza törenini konuşmalarını filan kaçırdım hastanedeydim nereden izliyebilirim tekrar ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 16:08:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

@Necmi abi çocukların yarısı yok neredeler  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: