2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396521 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TURKahvesi

Senin verdiğin örnekler uç yoksa benim direndiğim bir şey yok. Sen City'nin Real'in maddi yapısında yapılan yanlış işlerin örneklerini ortaya koyarak Beşiktaş'ın mali yapısında yapılan yanlış işleri savunmaya çalışıyorsun.
:)
gençlik böyle bir şey işte ne yaparsın
hayır yani bir büyüğü olarak bir şey anlatmaya kalksam ne anlatayımki genç arkadaşıma
peki kardeşim sen kendi bildiğin yolda ilerle.

Çevrimdışı sozkul

Taraftar yeri geldigi zaman 'benim forma param Pektemek'e gidiyor' vs diye elestiriyor ya.
O kulun hakkindan bahsediyor iste. O taraftarin danismana ihtiyaci yok mu?

Yok, çünkü tv lere canlı yayına Beşiktaşı temsilen çıkmıyor, istediği gibi konuşabilir, istersede forma almama özgürlüğü var, ayrıca  isterse danışman tutar ve forma alıp almamaya bereber karar verebilirler. Kendi tercihi.  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 14:46:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
O kısmı anlıyorum ama bunu Fikret Orman diyor ben yedi yetimin hakkını kimseye yedirmedim diyor sıkıntı burada hatalarının olduğunu kabullenmiyor başkan ne zaman basına konuşsa böyle. Ben başkanın söylediği bu söze karşıyım.

Türkiye'de bir kurum yönetmek ile Avrupa'da yönetmek hiçbir zaman bir olmadı. Burada başkan şu konuda hatalıyım dediği anda basın 1 hafta bunu yazar prestij kaybı yaşatmak için.

Hataları olduğunu hepimiz biliyoruz ancak atladığın nokta söylenenlerin her zaman söylendiği gibi olmadığı. Ardına da bakman gerek yoksa kimse kusursuz değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

14.45'te Gökhan Gönül, BJK TV'ye çıkacakmış.

Çıkmıştı zaten. Tekrarı bu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Sosa konusunda da kendimce yapılması gereken;

Acilen Josue kiralanmalı. Sözleşmesinde son senesi olduğu için kiralık verilmeyebilir o zaman sene sonu satın alma opsiyonu ile kiralanmalı.

Josue bu sistemi biliyor. Liderlik olarak bir Sosa olamaz ancak Sosa'nın istediğini vermemek adına bu hamle yapılmalı. Daha sonra istenilen bonservis alınır da satılırsa Ziyech veya Mati'ye yönelebiliriz.

Baktık gelmedi bonservis, Sosa'nın futbol hayatını bitirsinler bu kadar öfkeliyim şuan. O yüzden elimizin güçlenmesi için hemen Josue kiralanmalı.

Josue'yi kiralayamayız, adamın sözleşmesi bitiyor. Sezon sonu sözleşmesi biten oyuncuyu satın alma opsiyonuyla nasıl kiralayacaksın ki? Bunun için kulübüyle sözleşme yenilemesi lazım önce.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 14:47:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Josue'yi kiralayamayız, adamın sözleşmesi bitiyor. Sezon sonu sözleşmesi biten oyuncuyu satın alma opsiyonuyla nasıl kiralayacaksın ki? Bunun için kulübüyle sözleşme yenilemesi lazım önce.

Şöyle. Bu sene kiralayacaksın, ödemesini sene sonu yapacaksın. Ya da 1+1 yıl taksitlendirip şimdi 1000 euro vereceksin önümüzdeki Temmuz'da gerçek bedelini.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Josue'nin pek ümitlenilecek bir yanı yok şart değil zaten şuan sadece sisteme en yakın oyuncu o olduğu için kiralamalıyız dedim.

Klasik 10 numara bulmak artık zor belki ama kırık 8 bulmak çok zor değil buluruz ama önce elimiz güçlenmeli Sosa'ya ayar vermek için.
Çağrı geldiğini hemen belli etmişsin Hoş geldin bir daha tatile gitmeyeceksen

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

O kısmı anlıyorum ama bunu Fikret Orman diyor ben yedi yetimin hakkını kimseye yedirmedim diyor sıkıntı burada hatalarının olduğunu kabullenmiyor başkan ne zaman basına konuşsa böyle. Ben başkanın söylediği bu söze karşıyım.

Hatalarımız oldu diye defalarca söyledi başkan, gerek genel kurulda gerek divan kurulu'nda.

Daha ne yapmasını istiyorsun adamın, mahallenin delisi gibi elinde megafonla  "Hatalarımızı oldu da hatalarımız oldu, Hebele hübele" diye dolaşmasını mı?

Elinden geleni yapıyor, her satın alınan formanın karşılığını vermeye çalışıyor işte.

Çevrimdışı Bishamon

GG canlı röportaj veriyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Şöyle. Bu sene kiralayacaksın, ödemesini sene sonu yapacaksın. Ya da 1+1 yıl taksitlendirip şimdi 1000 euro vereceksin önümüzdeki Temmuz'da gerçek bedelini.

UEFA o tarz bir anlaşmayı kabul etmeyebilir ama.

Çevrimdışı panic13

Sezon ortasında Sosa ile ilgili söylediklerim mevcut hali en güzel şekilde özetliyor.

Sürekli mazeret, sürekli naz, profesyonellikten son derece uzak yetenekli ama istikrarsız oyuncu tiplemesi.

Son yaptığı sadece tamamen ortaya döktü kafasındakileri. Kimse aptal değil. Bu dakikadan sonra Milan düşünsün.

Ya çıkarıp verip verecek istediği parayı ya FIFA'lık olacak. Sosa da buraya gelip seve seve çıkacak antrenmana Beşiktaş eski Beşiktaş değil.

Döndüğü takdirde de çok ağır para cezası verilmeli.

Beşiktaşımızın 14. şampiyonluğunu ortadan kaybolmak sureti ile kutlayan koca yürekli adam.

Hoşgeldin :D :D @Çağrı
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimiçi Necmi

bu kelimeye dikkat edin
artık gönül rahatlığıyla kendi taraftarım diyebilirim :evillol:
bu lafın altında büyük anlam yatıyor.

Çevrimdışı onder23

Ben iki gün önce ganso yazmıştım sözleşmesinin bitmesine 1 yıl var diye sevilla ya gidiyormuş

Çevrimdışı tangaz

@Çağrı kesin dönüş mü yaptık yıllık izine mi geldin  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Sosa yerine leiva ya da hayır demem ozi ve tolgayı ileriye daha rahat atarız :bandit:

Çevrimdışı sozkul

josue gelmez @çağrı
Bursaspor zamanında şenol hoca ile problemleri vardı arasında
Şenol hocada istemez. Boş yere ümütlenmeyin josue diye :)

Orası Bursa idi, burası Beşiktaş, mekan değişikliğinin aralarındaki sorunun önemli bir bölümünü otomatik olarak ortadan kaldıracağını düşünüyorum.

Çevrimdışı murat baltacı

josue gelmez @çağrı
Bursaspor zamanında şenol hoca ile problemleri vardı arasında
Şenol hocada istemez. Boş yere ümütlenmeyin josue diye :)
josue gelmezse scarione gelsin bonservisi elinde şuan sosa nın elini kolunu bağlayalım bi ilerleyen zamanlarda gelecek bonservis ücretine göre rahat rahat oyuncu bakarız o süre içindede sol bek ve stoperi tamamlamış oluruz.
BeŞiKtAşK

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bugün itibariyle Sosa ile köprüler atıldı . Bir durum var net anlaşılması gereken . Bir futbolcunun yetenekleri kısıtlıdır , yetersizdir ama kulübüne aidiyet duyuyordur , benimsiyordur  kulübünü, potansiyelini sonuna kadar ortaya koymaya çalışıyordur . Oyuncu hakkında ' Yetersiz , takımda olmayı hak etmiyor ' dersin  ve kenara çekilirsin . Bu sene İsmail örneğinde olduğu gibi oyuncunun başka niyetler peşinde olduğunu anlarsın, kulübü araç olarak kullanmaya çalıştığını görürsün, oyuncuya en sert eleştirileri yaparsın,  yönetimi ve hocayı eleştirirsin gerektiğinde ve problem çözülene kadar vazgeçmezsin eleştirmekten. Sosa artık eleştirip sonrasında bir köşeye çekilip susacak mesele olmaktan çıktı. Oyuncunun yetenekleri kısıtlıdır ama aidiyet duyuyordur benimsiyordur camiayı,  elinden geleni yapıyordur .Eleştirir susarsın ama işin içine başka maksatlar giriyorsa artık bu çözülmesi gereken bir problem halini almıştır. Bu konunun çözümü Sosa'yı kulübün çıkarları doğrultusunda en uygun şekilde elden çıkarmak.

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa'yı elde tutmamamız lazım mutlaka istenen para alınarak elden çıkarılmalı. Aksi durumda Sosa'ya boşuna para vermiş olacağız.

Sosa'nın yerine Bremenden Zlatko Junuzovic'i alabilir miyiz ki ?

Çevrimdışı Tolga

Sosa yerine leiva ya da hayır demem ozi ve tolgayı ileriye daha rahat atarız :bandit:
Aslında o da mantıklı olabilir. Bedavaya da Scarione'yi alıp kulübeyi zenginleştiririz.

Oğuzhan-10 Numara

Scarione-10 Numara

Tolgay-10 Numara ve 8 Numara

Lucas-8 Numara ve 6 Numara

Atiba-6 Numara
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Bu kız kardeşimizi tanıyan varsa söylermisiniz bi zahmet pektemeklede çekilebilir mi acaba?
Bratva ariyor, hemen foto studyoya sokacaklar bulur bulmaz.

Çevrimdışı OrhanAker

Aslında o da mantıklı olabilir. Bedavaya da Scarione'yi alıp kulübeyi zenginleştiririz.

Oğuzhan-10 Numara

Scarione-10 Numara

Tolgay-10 Numara ve 8 Numara

Lucas-8 Numara ve 6 Numara

Atiba-6 Numara

Temiz :bandit: Atibayada bağlı kalmazsın bir taşla iki kuş..kağıt üzerinde :D

Etiketler: