2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396721 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Arena_

Zamanında bu forumda sezon başında Quaresma hakkında ne atıp tutanlar oldu biz savunurken. Onları bile gördü bu gözler. Şimdi o Quaresma'ya itip kakanlar tapıyorlar bizim gibi.

Çevrimdışı Paletli Vinç

Sosa ve milandan tazminat alma şansımız var mı fena olmaz hani :D yaptıkları sadece ahlaken suç mu yoksa kurallara görede yasakmı ?

Çevrimdışı Arena_

Lodbrok ‏@Lodbjk  1 dk.1 dakika önce
An itibariyle kulübümüzde Yıldırım Demirören döneminden kalma transfer bulunmamaktadır.Mutluluk.  :D

Veli Kavlak, Mustafa Pektemek (Geçmiş zaman) Ricardo Quaresma (Demirören zamanında vardı)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gökhan Hibrit Çime imza attı :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

diyecek tabiki kerata
Beşiktaş'ın sözleşmeli oyuncusu sahip çıkacak tabiki (sözleşme detayları tamamen başkan ve yönetimin tasarrufuna olan bir durumdur o dönem böyle bir olanağa sebebiyet verdi yabancı sınırlamasından dolayı yapacak bir şey yok)
gelelim senin bahsettiğin transfer yanlışlarına sadece Beşiktaş'ta mı oluyor bunlar sanıyorsun her kulüpte oluyor bunlar
ezeli rakiplerimizde de tonla mevcut
misal R.Madrid tonla para verdiği benim hiç beğenmediğim (oyun yapısı stilini) J.Rodríguez'i aldı
M.Özil gibi Di Maria gibi fantastik oyuncuları yolladı
oluyor böyle şeyler önemli olan bunu zamanla ders alarak tecrübe yaşayarak bu hataları mümkün mertebe en aşağı çekmek
bilmiyormusunuz FFP'den dolayı elimiz kolumuz bağlı olduğunu futbolcu satmadan transfer yapamayacağımızı
bu yüzden transferler gecikmekte pazarlık yapıyorlar köküne kadar hemde
iyiki de bu FFP cezası var yoksa pazarlık yapmanın değerini anlamayıp bastır parayı al dönemi devam edecekti YD'nin bıraktığı enkazdan daha beter duruma düşerdik
nasıl Beşiktaşlısınız anlamıyorum sizleri bıktım vallahi sizlerden
Diğer kulüplerde yapılan yanlışlar beni ilgilendirmiyor. Kendi kulübümde yapılan yanlışlar beni ilgilendiriyor.Yapılan iyi işleri nasıl övüyorsak yanlış işleri de eleştirme hakkı var her insanın. Benim Beşiktaşlılığımı sorgulamakta sana düşmüyor. Bu forumda en çok yapılan olay bu biri bir şey diyor sonra biri sen nasıl Beşiktaşlısın. Sıktı artık bu durum.

Çevrimdışı bjk4ever

ama buda bir duyumdur nihayetinde cuma günü ingiltereden kalkan
ve istanbulda havaalanına inecek bir uçak Beşiktaş tarafından kiralandıysa
22.20 de inecekmiş gibi görünüyorsa bu bir haberdir ve verilir. Yada Beşiktaşın
üstünde koşturduğu bir oyuncu için THY ye bilet rezervasyonu yapıldıysa buda bir
duyumdur. O uçuş rezervasyonunu bulup bunuda kanıtıyla haber yaparsan sonra o
uçağa binmemişse bu yalan habermi oluyor.
cuma gecesi 22.20 de havaalanına inecek Beşiktaş tarafından kiralanmış bir uçak var.
o uçaktan kim iner inermi bilinmez ama Beşiktaşda laf olsun diye uçak kiralamaz.
Bu bir bilgidir buda söylenir gayet normal bir durum. o gelen uçağı biz bulduk gene
haberin çıkış kaynağıda biziz patlarsa gene bizim başımıza patlayacak ama edindiğimiz böyle bir bilgiyi vermeyelimmi
@bjk4ever bu haberi yayınlayan diğer yerlerde bizden aldı yayınladı bizimle birlikte onlarda
nasibini alacak :evillol:

Tamam da sen bu haberi Kolarov transferi bitti cuma gunu ucak geliyor diye yaparsan farkli algilanir;

BJK yonetim kurulu Ingiltere'den cuma gunu ucak rezervasyonu yapacak diye haber yaparsan farkli.
Ucak rezervasyonu Kolarov icin yapildigina dair emin misin? Degilsin. Kolarov icin yapilsa bile gorusmeye gidilip yonetim kurulu
uyelerinin donus bileti olmadigina dair kanitin var mi? Yok. Belki Remy'i kiralamak icin gorusmeye gidiyorlar mesela?

Dedigim gibi, duyum, bilgi vs iyi de, sen bunu bilmeden etmeden bir transfer bitti diye sunarsan seninle dalga gecerler. Gayet normal.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sosa ve milandan tazminat alma şansımız var mı fena olmaz hani :D yaptıkları sadece ahlaken suç mu yoksa kurallara görede yasakmı ?
Başkan söyledi zaten hukuken de suç diye. Kısaca Milan kendine çeki düzen ver yoksa cezasını çekersin dedi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Arena_

Sözleşmesi olan bir oyuncunun kulübünden haberi olmadan oyuncuyu ayartmak suç.

Çevrimdışı Yalçın

Aciklamada bir yer var cok onemli: "Futbolcu Milan'la konusmaya gitmis; ki o zaman bu Yesilkoy'deki olay da olmamis. " Arkasindan da kimse anlatmasin minvalinde devam etti.

Sosa'da az uyanik degil, isin dogrusu bu.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Arena_

tolga ciğerci 10 numara oynayabiliyor mu belki alsak faydalı olur ?

Gurbetci oyuncu alınmasından yana değilim. UEFA için neredeyse kadroya yazılacak yerli oyuncu kalmadı takımda.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

diyecek tabiki kerata
Beşiktaş'ın sözleşmeli oyuncusu sahip çıkacak tabiki (sözleşme detayları tamamen başkan ve yönetimin tasarrufuna olan bir durumdur o dönem böyle bir olanağa sebebiyet verdi yabancı sınırlamasından dolayı yapacak bir şey yok)
gelelim senin bahsettiğin transfer yanlışlarına sadece Beşiktaş'ta mı oluyor bunlar sanıyorsun her kulüpte oluyor bunlar
ezeli rakiplerimizde de tonla mevcut
misal R.Madrid tonla para verdiği benim hiç beğenmediğim (oyun yapısı stilini) J.Rodríguez'i aldı
M.Özil gibi Di Maria gibi fantastik oyuncuları yolladı
oluyor böyle şeyler önemli olan bunu zamanla ders alarak tecrübe yaşayarak bu hataları mümkün mertebe en aşağı çekmek
bilmiyormusunuz FFP'den dolayı elimiz kolumuz bağlı olduğunu futbolcu satmadan transfer yapamayacağımızı
bu yüzden transferler gecikmekte pazarlık yapıyorlar köküne kadar hemde
iyiki de bu FFP cezası var yoksa pazarlık yapmanın değerini anlamayıp bastır parayı al dönemi devam edecekti YD'nin bıraktığı enkazdan daha beter duruma düşerdik
nasıl Beşiktaşlısınız anlamıyorum sizleri bıktım vallahi sizlerden
Real'in M.Özil ve Di Maria gibi adamları kaç paraya yolladığına ve oynattığı dönemde ne kadar verim aldığına tekrar bakmanızı rica ederim. J.Rodriguez i bugün satsa kullandığı ve kazandığı başarılarla beraber bonservis bedeli birebir aynı noktaya gelecek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı özgür

Daha önce yazmıştım dikkat çekmedi. Tekrar edelim. Diarra davası bizim için emsal olur mu?

Sosa olayında davalık olursak CAS'ın Lassana Diarra'ya verdiği 10 milyon Euro ceza emsal olur mu?
Diarra da tıpkı Sosa gibi kulübü L.Moskova ile antrenmanlara çıkmamış, klubü kovduktan sonrada Marsilya'ya transfer olmuştu.
L.Moskova CAS'a başvurmuş ve CAS Diarra'ya sözleşmeye uymadığı için 10 milyon Euro para ve 15 ay futboldan men cezası vermiş.

Çevrimdışı Arthur

Bu kız kardeşimizi tanıyan varsa söylermisiniz bi zahmet pektemeklede çekilebilir mi acaba?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aciklamada bir yer var cok onemli: "Futbolcu Milan'la konusmaya gitmis; ki o zaman bu Yesilkoy'deki olay da olmamis. " Arkasindan da kimse anlatmasin minvalinde devam etti.

Ben olayın bu yanını bilmediğimden Sosa patlamalar konusunda hakşı dedim ama Sosa da baya uyanık çıktı. Başkan kimse bizim zekamızla dalga geçmesin diyerek çok iyi cevap verdi...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Arena_

Sosa'nın terör bahanesine ancak 'kuşlar' inanır demiş. Lafı oturtmuş büyük başkan  :biggrinking:

Çevrimdışı Paletli Vinç

Başkan söyledi zaten hukuken de suç diye. Kısaca Milan kendine çeki düzen ver yoksa cezasını çekersin dedi

milana kurumsallık öğretiyoruz o zaman  :D saf parası fena olmaz

Çevrimdışı mehmetkorfez

Emanuel Mas
Kenneth Omerou
Gökhan Gönül
Mario Gomez
Kiralık OOS

Yaz tansferleri bunlar olur

Çevrimdışı kartalBaz

Bu kız kardeşimizi tanıyan varsa söylermisiniz bi zahmet pektemeklede çekilebilir mi acaba?
@mylife1903 ve ekibi arastiriyordu en son. Sonuc yok daha...

Çevrimdışı kartal190321

şu gökhan gönülün yüzündeki gülümseme varya herşeyi açıklıyor...paha biçilmez bi gülümseme helal olsun gökhana..bu yaşıma geldim kapa bildirildiği günden beri tüm fotolarda böle gülümseyen bir futbolcu görmedim. mutlulugu nasıl yansımış yüzüne  :claps:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı EagleForce

Sosa terror nedeniyle gitmek isteyebilir. Bunda bir sorun gormuyorum ben. Baska bi nedenle de gitmek isteyebilirdi Tore gibi. 
Umarim karsilikli menfaatler cercevesinde anlasilir demistim. Sampiyonlukta gosterdigi katkilardan dolayi klup yardimci olabilirdi. Ama oyle kendi kafasina gore gidip Milan'la falan konustuysa o sansini yitirdi. Gecmis olsun. Milyon dolarlarin dondugu yerde kitabina gore is yapmazsan sonuclarina katlanirsin. 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2016, 14:04:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sezon ortasında Sosa ile ilgili söylediklerim mevcut hali en güzel şekilde özetliyor.

Sürekli mazeret, sürekli naz, profesyonellikten son derece uzak yetenekli ama istikrarsız oyuncu tiplemesi.

Son yaptığı sadece tamamen ortaya döktü kafasındakileri. Kimse aptal değil. Bu dakikadan sonra Milan düşünsün.

Ya çıkarıp verip verecek istediği parayı ya FIFA'lık olacak. Sosa da buraya gelip seve seve çıkacak antrenmana Beşiktaş eski Beşiktaş değil.

Döndüğü takdirde de çok ağır para cezası verilmeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mrred

Vay vay Sosa efendiye bak sen. Hiç beklemezdim sosadan çok ayıp etmiş eğer başkanının anlattıkları doğruysa.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Kutay

Sezon ortasında Sosa ile ilgili söylediklerim mevcut hali en güzel şekilde özetliyor.

Sürekli mazeret, sürekli naz, profesyonellikten son derece uzak yetenekli ama istikrarsız oyuncu tiplemesi.

Son yaptığı sadece tamamen ortaya döktü kafasındakileri. Kimse aptal değil. Bu dakikadan sonra Milan düşünsün.

Ya çıkarıp verip verecek istediği parayı ya FIFA'lık olacak. Sosa da buraya gelip seve seve çıkacak antrenmana Beşiktaş eski Beşiktaş değil.

Döndüğü takdirde de çok ağır para cezası verilmeli.
hoşgeldin abii  :)
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Savaş

Bende Sosa'ya ilk başta hak vermiştim taa ki dün akşam 1 2 ay evvelinde Milano'da ki fotoğrafını görene kadar.

Demekki bu olaylar öncesinde yapmış anlaşmasını fakat şuan bunu bahane ederek kaçmaya çalışıyor. Açıkcası bunun anlamı şark kurnazlığı ki yemezler ama.

Başkan'ın açıklamasına bakılırsa Sosa'dan bundan sonra verim alamayacağız gibi. Ya gidecek ya Paf'a gönderilecek. Umarım yine maaşını verip faydalanmama gibi bir durum olmaz bu gibi durumlarda kulüp zararlı çıkar genelde.

Bakalım neler olacak göreceğiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa'yı savunanlardan biri de bendim ama dün Milano'da çekilen fotoğraf yüzünden moderasyon yedim. Sosa yaktın beni Sosa.  :D

Etiketler: