2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406476 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

eder balanta'nın 4 milyon dolara yani 3.6 milyon euro'ya basel'e gittiği konuşluyor. stoper arayıp, 5.5 milyon euro verip bir aydır gustavo gomez peşinde koşanlara duyrulur.
ekleme: tabi eder balanta'nın menajeri atakan efendi değil. ondandır.

Balanta o kadar iyiyse neden hiç bir İspanyol takımı bu çerez parasını verip de almadı kendisini ve İsviçre Ligi gibi son derece düşük profilli bir lige gitti?

Menajeri Atakan efendi olmadığı için mi?

Çevrimdışı Tolga

ya şu medya'da bi tane adam gibi muhabirimiz yok yahu..hepsi dansöz
Gazeteci olarak biraz güvenilir olan Fatih Doğan var onun dışında da kimseye güvenmemek lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kartalBaz

Aylardır GG77 için geldi diyordu. Sonunda geldi. Ben yönetim kurulunda mutlaka bir akrabası olduğunu düşünüyorum.. Ya da kulübün içerisinde transfer işleriyle ilgilenen bir yakını olması muhtemel. Fabri yi bilemedi evet Fabri için yönetim zaten ayrılık yaşadı. Gelmeyecek dedi demek ki bilgi aldığı kişi Fabri konusunda gelmesin diyenler di demek ki ondan iddialı idi.
Sosayida bilemedi. Valla ben bir iki haftadir burda gordum diye bakiyorum gokhan gonulu bildi sadece. Onuda zaten herkes biliyordu.

Çevrimdışı mehmetkorfez

sosa'da yüzde 5 miş ne demekse hey Allahım ya :lol: :lol: :lol:
Ben beyinsizim demek :lol:

Çevrimdışı özgür

Abi onlar City biz Beşiktaş.Onların sınırsız bütçesi var bizim FFP'miz var.Onlar premier lig biz süper lig.Bu daha da uzar gider...

Tabi ki öyle. Dediğim gibi çıta orada çok yüksekte. Yanlış bilmiyorsam 16 milyon pound vermişler (yanılıyor olabilirim) haliyle beklentide yüksek olacak tabi.Ben sadece taraftarın gözünde oyuncunun iyi ve kötü yanlarını görmek istedim. Mesela maçlarda kritik zamanlarda attığı goller övülüyor. Bizde geçen sene Sosa'nın tam tıkandığımız zaman çıkıp 2 tane atması gibi. Ama genelde defans yönü çok eleştiriliyor gördüğüm kadarıyla.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

6 milyon euro'ya g.gomez nedir peki? kaç maçını izledin?
Hiç izlemedim  
Bir fikrim yok

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Bastian ın aldığı ücretten haberiniz var mı?
9-10 milyon diye biliyorum yarısı vergiye gider 4-5 net geçer eline bide bu yaştan sonra o paralara imza atması mümkün değil hem 4 milyon net kazanıp hemde yarışmacı bi takımda olmak avrupada oynamak istiyosa gomez faktörüyle alınabilir bence.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Tolga

Man. City forumunu okudum biraz. Adamlar bizim burada Köybaşı için söylediklerimizin aynısını Kolarov için söylüyorlar. Kolarov başlığında resmen bayram havası var. 9-10 sayfa kadar okudum. Genelde düşük konsantrasyonu ve defanstaki yetersizliği eleştirilmiş. Tabi City çıtayı bize göre çok yükseğe koyduğu için de bu kadar eleştiriliyor olabilir.

http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/threads/alexsander-kolarov.322413/page-34
M.City taraftarı olsak biz de Kolarov'u beğenmezdik herhalde :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Balanta hızlı hamleli stoper furyasının bir parçasıdır. Beşiktaş'ın savunma sorununda çözümün bir parçası olarak teşkil etmez.

Çevrimdışı TANERCAN

6 milyon euro'ya g.gomez nedir peki? kaç maçını izledin?
Copa amerika dışında izlemedim şahsen. Ama Gökhan keskin ve 3 farklı scout ekibi çok maçını izlemiş ve hepsi iyi raporunu vermiş. Zaten copa Amerika da parladı diye ilgilenmiyoruz 1 senedir takipte adam.

Ayrıca porto benfica güney Amerikdan adam getirip bir iki senede 20-30 a satınca kıskanıyoruz. O takım larda 300-500 bine almıyor sonuçta 5-10 m verip 20-30m satıyor..

Gomez de hırslı ateşleyici tribünlerin sevgili olabilecek bi tip var. Boyu 185 cm ve fiziği sağlam.. Pedro Franco gibi çelimsiz özgüvensiz değil...

Valla güler misiniz ama ben gomezin iyi oynarsa bir thiago Silva olacağını dusunuyorum...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada bu Manchester City neden Euro cinsinden belirlenmiş Kolarov'un bonservisini, Avrupa Birliği'ne geri mi dönüyorlar?  :D

Çevrimdışı Onat

Citynin forumlarında Kolarov'u savunan da çok, bir anlaşmazlık var ortada. Bizim İsmail'i savunan pek yok. Herkes bayram havasında. Ayrıca Beşiktaşın büyüklüğü değil ama ligin büyüklüğünü sorgulayabiliriz. Premiere ligin güçlü ekiplerinden birinin tartışma yaratan Sol beki geliyor, tartışmasız ve gidişiyle bayram yaptıran İsmail rakibe imza atıyor.
  Sonra kafalarda bir what a wonderful world çalıyor... Sefa sezonunun özetidir.

Çevrimdışı TANERCAN

Sizce kolarov ve bir stoper gelse
Premier ligde kaçıncı oluruz kadromuz ile?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı s4rc4stic

Gazeteci olarak biraz güvenilir olan Fatih Doğan var onun dışında da kimseye güvenmemek lazım.
kötünün iyisi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

7

Çevrimdışı Ersoy

Premier lig diyorsun 8-9 olabilir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ergin Aslan da iyi Beşiktaşlı ama duyum işine falan girmiyo hiç :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

7

leichester nasıl birinci oldu o zaman :)

Çevrimiçi 38life

Bu arada bu Manchester City neden Euro cinsinden belirlenmiş Kolarov'un bonservisini, Avrupa Birliği'ne geri mi dönüyorlar?  :D

:)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ortaları zorlarız, fazlada olmaz. adamlar haftada 2 mac yapiyor, birde avrupada oynuyorsan tamam, sezonun ikinci yarisi acayip cöküş olur bizim kadroyla.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı s4rc4stic

yüzde 80 loading'ten 8m e dediler bu şartlarda zor...yüzde kaç çıkıcak bakalım? yaş 35 hala problem çözüyoruz be kardeşim..

Çevrimdışı murat baltacı

ismaili bizden başka kimse almaz kimse bu paraları vermez serbest bıraksak 400   500 e gidip ikinci ligde oynar deniliyordu..ama görüyoruz ki gs fb renkliler sıraya girmişler almak için..demek ki herşey bizim baktıgımız gördüğümüz gibi değilmiş anlamış olduk bunuda :D
Sıraya giren falan yok şartlar onu gerektirdi biz ellerinden gökhanı almasak caner bedavaya intere gitmese en önemliside ffp kıskacında olmasalar ismaille işleri olmazdı zaten hasan ali nin yedeği olarak aldılar onlar için tek tutar tarafı bonservis ücreti vermemeleri daha on numara ve kanat alacaklar çünkü :)

ama farkında olmadıkları bişey var olurda hasan ali sakatlanır yada cezalı olursa ismail o taş gibi defanslarını nasıl bozuyo görecekler umarım derbide falan ismaili oynatırlarda gg ve q7 ile delik deşik ederiz orayı :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı s4rc4stic

FA cup ı alırız sonra gider Community shieldi alırız

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: