2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393346 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Gidebilir ama açıklamasına takıldım sinir oldum bu zarar verebilir bize 5 ve üstü iyi para

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zarar falan vermez bugün kulüp yaptı buna benzer bir açıklama üstü kapalı bir şekilde.

''Beşiktaş'ın değerlerinden biri olan Jose Sosa'yla yapılan görüşmelerde ana eksen ücret pazarlığı dışındaki konulardır''

Sosa sadece daha ayrıntılı bir şekilde açıklama yaptı.

Kulüp bonservis bedeli konusunda taviz vermez ise her türlü istediğimiz parayı alırız. Ki taviz verileceğini de sanmıyorum.

Çevrimdışı F1903

Herkes para istediğini söylüyordu. Derdinin para olmadığını açıklamış.

Haklisin Yusuf, ben de ilk basta keske yonetim ile gorusup durumunu netlestirdikten sonra yazsaydi, bu aciklama yonetimi de zor durumda birakti diye dusundum.

Ama belki de maasina zam almak icin blof yaptigi cok yazilip cizildigi icin olayin aslini aciklama geregi hissetti.

Yine de Milan veya baska bir kulup ile pazarlik asamasinda olan Beşiktaş'in elini zayiflatti bilerek veya bilmeyerek.

Çevrimdışı 38life

Iyidw adam şuan ülkesine dönmüyor zaten. Ortak bir yol bulmaya çalışıyoruz diyor. Adam gelmeyecek olsa bu tür bir amacı olsa zaten ülkesinden hic gelmezdi ki bunun örneklerini gördük.

Yok futbol hayati bitecek felan. Abartmayin. Bonservisini neyse getirecek gidecek bu kadar basit. Mahkemelik olcaz futbol hayati biticrk suruncek falan da neyin nesi. Bi hakim olun kendinize. Kendinize gelin bi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle mi ortak yol bulmaya çalışıyor? Bu açıklama ile mi ortak yol arıyor?

Beşiktaşın istediği rakam gelirse zaten bu konuda ne ben ne de bir başkası aksi birşey demiyor ki. Ancak bu rakamlar gelmiyor işte maalesef. Ne yapacaz ozaman? Olumlu dusunmeye çalışıyorum teklif gelir falan diye ama öyle birşey yok maalesef. Ne olacak şimdi peki sen söyle? Verecek miyiz 4 milyona? Çünkü senin dediğine göre başka ihtimal kalmıyor

Çevrimdışı acan07

arkadaş gelcek olan adamlar safmı , burda yaşıyan yabancı oyuncular tv izlemiyomu.
gitmek isteyen gene giderr , gelmek istemeyen gene gelmez.

Bu adamla zıtlaşırsan hergün basındasın  sinek küçüktür ama mide bulandırır. adama gitmiyon desen ne olucak gelir yapar düz koşusunu 2 senede 3.5 milyon alır gider.
kim zararlı hem bonservis parasından oluyon hemde bide üstüne maaş veriyon.
bu tarz durumlarda karlı çıkan klüp görmedim. adam gelir huzursuzluk yaratır parasınıda alır gider.

Çevrimdışı Savaş

Yalnız empati yaparken verdiğin örnek ölçüsüz olursa o empati yapmaya değil demagoji sınıfına girer.
Eğer Suriye haline gelirsek, Sosa'nın bu açıklamayı yapmasına gerek kalmaz dı, bu durumda FIFAya başvuran her futbolcuya serbest kalma hakkı veririlirdi zaten.
Atiyorum demistim. Ok patlama olan yerler new york olsun,las vegas olsun, herhangi bir yer olsun senin memleketin olmayan. Ne farkeder?

Çevrimdışı mehmetkorfez

Ve takım patlar.Seneye bambaska bir takımla oynayacagız.

Aybabanın temellerini attıgı,Bilic'in gelistirdigi,Günes'in noktayı koydugu devir bitti gibi görünüyor.

Umarım bu günleri özlemeyiz.İşin kötü tarafı kimi eleştireceksin?Sosa'nın açıklaması saçmalık,itibar zedeleyici ama adam gidicem diyor
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 00:19:59 mehmetkorfez ]

Çevrimdışı mülkübey

Sosanın yaptığı sadece eski takımın elini zayıflatan bir hamle değil . Sosyal medyada böyle çığırtkanlık yapmak resmen bu ülkeye de yapılan saygısızlık 

Sosanın yaptığı menfaati için her yolu mübah gören çakallık .

Gereği yapılmalı . Bu konu ciddi . Gereği yapılmazsa her kafası atan aynı bahaneyle kaçar . Önünü alamayız
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu açıklama sanıldığı gibi iyi niyetli bir açıklama değil kamuoyuna açıklayıp kendi değerini düşürttüğünü ve burda oynamak istemediğini belli ederek gönderileceğini bilmeyecek kadar salak bir adam değildir Sosa burda orta yolu felan bulmaya çalışmıyor direk takımı kendi çizdiği yola sokmaya çalışıyor buna papuç bırakmamak gerek kendisi nede olsa bu saatten sonra takıma performans vermez bizde tutumumuzdan ve isteklerimizden vazgeçmemeli ve çıkmadığı her antremanın parasınıda kendisinden kesmeliyiz. Diğer türlü durumda bu olay diğer futbolculara yol olur ve zor durumda kalan hep biz oluruz tavrımız net olmalı bu konuda.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 00:20:59 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı 38life

İstenen bonservis alınarak gönderilir arkadaşlar. Yormayın kendinizi.
En iyi ihtimal bu. Ama iyi olduğu kadar da dusuk ihtimal maalesef.

Çevrimdışı Berat

"Aç" basına da malzeme gerekiyordu, İsmail'in keyfini ya da fenerin bu rezil hamlesini konuşamayacağız bile.

Çevrimdışı 38life

Dikkatli oku kalmasını bekliyordum yazmıştım :D
He tamam :) sinirden düzgün goremiyorum :)

Çevrimdışı murat

bazı kişilere hayret ediyorum..öyle tuhaf bakış açıları var ki..senin futbolcun ya emek vermiş şampiyonluğunda başrol oynamış tatsız bi olaydan dolayı bi karar alıyor..hemen tu kaka ayıptır ya hep gelene değil biraz gidene de saygı göstermesini bilelim..işimize yararken iyi yaramazken xtir git demiyelim..Bu mudur Beşiktaşlılık duruşu?
iyide bu adam gelirken bilmiyormuydu türkiyede 35 yıldır terör var.bu adamın menejeri var bak ukraynadan kaçıyorsun ama türkiyenin de buradan bir farkı yok.biz başka bir ülke bakalım filan neden dememiş.git bir sahil kasabası takımına 500 euroya sakin ve güvenli bir yaşam seç o zaman.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Korkunun ecele faydası yok canlı bomba teröründen kaçarken trafik terörüne kurban gidersen İtalya da sicilya mafyası çocuğunu kaçırırsa ne olacak Arjantin de ölmeme garantisi mi var vs  bu kadar paranoyaklığa gerek yok... Hadi hepsini geçelim bu açıklamayı bir kulüple anlaşmadan yapamazsın bu saatten sonra millet saf mi para verecek Sosa nın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fransa'da terör saldırısı olduğunda 2 milyon kişi sokağa dökülürken bizde olduğunda sokaklar bomboş.

Kişiden kişiye fark var derken bunu kastediyorum. Bazısı tınlamaz, korkmaz, göğüs germeyi tercih eder; bazısı o durumdan kaçınmayı.

Kaldı ki adam tamamen uzak değil olaylara. Menajerleri 2 saatle kurtulmuşlar saldırıdan.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 00:24:03 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı hic2222

Sosa yönetimin elini kolunu bağlamak adına böyle yaptı gibi.
Gerçi Yönetime gösterdiği anlayış için teşekkür etmiş, Bu ya yardımcı olundugu için yada yardım istenmesi nedeniyle nezaketen söylenmiş olabilir. Eğer ki mecbur bırakma hamlesiyse bu yaptığı yönetimin gerekirse paf takıma yollayıp elinde tutması gerekir
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı 38life

Anlamıyorum abi. Siz bile kendi memleketinizde olduğunuz halde kalabalık yerlerden uzak duruyorsunuz artık, elin yabanci futbolcusu endiseleniyorum gitmek istiyorum diyince kuplere biniyorsunuz.

Adam hakli, memlekette guvenlik mi var? Siyaseti sokmayalim diyoruz ama sokuyorsunuz. Iki sene once boyle degildi memleket adam geldi. E simdi böyle napicaksin?

O geliyo bu geliyo su geliyo vsvs demekki onlar korkmuyo bu korkuyo. Saygi duyun biraz yahu bu kadar zor mu?

Saygı duymak çok kolay. Ama ben saygı duymuyorum bu açıklamaya. Ben İstanbul un göbeğinde yaşıyorum. Patlama oluyor ertesi akşam avmler şehir meydanları tıklım tıklım. Ha şimdi yine siz turksunuz alismissiniz dersin.

Çevrimdışı cursedofdragon

yarın klüp sosa'nın açıklaması ile ilgili gerekli cezayı keser bence ayrıca noter çağırıp katılmadığı hergün para cezası da getirir.

6-7 milyon € getirirse ancak serbest kalacağını filan belirtir.

10 gün boyunca 40-50 bin € günlük para cezası versen zaten mutlaka katılacak takıma.

Çevrimdışı Çağatay

Sosa nin yaptığı ajitasyon neden diger oyuncularin aklina gelmedi acaba mesela quaresma sneijder rvp muslera.. liste uzayabilir. Alemin tek akillisi sosa mı
O adamlarin aileleri cocuklari yok mu onlar niye suskunlar peki
Sosa sadece terörü bahane ederek ulkesine gitmek istiyor o kadar
Direkt olarak soylese ters tepecegini bildigi icin boyle bir yol izliyor durum budur.
Ulkesinde bir takimin da oyle yulsek sayilabilecek bir bonservis odeyemeyecegini bildiginden boyle basit bir oyunla sözüm ona etiket fiyatini düşürecek.
Benim tanidigim başkan gülüp geçer...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

arkadaş gelcek olan adamlar safmı , burda yaşıyan yabancı oyuncular tv izlemiyomu.
gitmek isteyen gene giderr , gelmek istemeyen gene gelmez.

Bu adamla zıtlaşırsan hergün basındasın  sinek küçüktür ama mide bulandırır. adama gitmiyon desen ne olucak gelir yapar düz koşusunu 2 senede 3.5 milyon alır gider.
kim zararlı hem bonservis parasından oluyon hemde bide üstüne maaş veriyon.
bu tarz durumlarda karlı çıkan klüp görmedim. adam gelir huzursuzluk yaratır parasınıda alır gider.
Nasıl gelir düz koşu yapar. Korkuyorum gidicdm diyor gelemez. Ailesi Arjantinde nereye düz koşu yapıyor?

Çevrimdışı Berat

Üniversite son sınıf öğrencisiyim ben dahi 3 senedir çeşitli yüksek lisans programlarına bakıyorum yurtdışı için milyonları olan biri olsam ben de iki dakika kalmam burada ancak bu açıklama zaten tahmin ediliyordu ama en azından yönetimle aranda gizli tutaydın bunu. Bir yetkimiz kalmadı bu saatten sonra.

Çevrimdışı s4rc4stic

Ya yaşadığın olay bütün dünyada ana haber olmuş..kime kötü örnek olacak?bazıları iyi para kazanıyorum diye duruyor..bazıları yaşananları sindirebiliyor..bazıları kulübün verdiği brifi yeterli görüyor..

Çevrimdışı hic2222

Fırat Gunayerin bildirimine göre, İsmailin fb ile gizli görüşmeler yaptığı ortaya çıkınca yönetim teşekkür mesajı paylaşmış

Atiba ise ya iyi para kazandirip gidecek yada uygun bir yıllık ücretle kalacakmış, Gomez muhtemelen kalacak dedi, Hatta fiorentina ile Vodafone arenada hazırlık maçı planı da varmış ve buda Gomez konusunda sorun cikmayacagina örnek imiş
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı 38life

Ve takım patlar.Seneye bambaska bir takımla oynayacagız.

Aybabanın temellerini attıgı,Bilic'in gelistirdigi,Günes'in noktayı koydugu devir bitti gibi görünüyor.

Umarım bu günleri özlemeyiz.İşin kötü tarafı kimi eleştireceksin?Sosa'nın açıklaması saçmalık,itibar zedeleyici ama adam gidicem diyor
Yol daha neler. Okadar da değil. Henüz sadece 1 adet kaybetmememiz gereken oyuncu kaybettik. Başka da kaybetmeyiz inş. Yine şampiyon oluruz. Benim öyle bir korkum yok şahsen.

Çevrimdışı brkntcnr

Gel vefasız çağırmazdım acil olmasa..

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EagleForce

amerikadada ortalık karışmış diyorlar.oradada eline silahı alan ortalığı tarıyor.amerikada nasıl duruyorsun.11 eylül başka bir yerdemi olmuştu.bunlar bence bahane.ölümden korkarak yaşanmaz.cephede savaşmıyorsun sonuçta.bu adam geçen senede gitmek için uğraşmıştı.terör bu denli yakınımızda cereyan etmiyordu o zamanlar.

Haklisiniz teror her ulkede olabilir. Hic umulmadik kisi kafasina eser gider bir yeri tarar bombalar. Ama Turkiye'de son 6 ay icinde ardarda okadar teror olayi oldu ne ustune sorumluluk alan ne istifa eden var. Insanlarin mevcut yonetime guven duymasi icin bir sebep yok. Ustune 3 milyonda Suriyeli sorunu geldi. Turkiyede patlama oluyor. 1 ay sonra bir daha. Sonra bir daha. Burada oyle damarimiza basiyolar sabrimizi zorluyorlar demiyorlar. 11 Eylul oldu gidip kac ulkeyi yerle bir ettiler. Biz de kader diyip geciliyor. Turkiyedeki durum o nedenle ayni degil maalesef.
Tek basima olsam gelirdim. Ama insanin cocugu soz konusu olunca en ufak riski almak istemiyor. Cocugu olanlarin Sosa'ya daha ilimli baktigini dusunuyorum. Ayrica ilk mesajimda da soyledim. Milyon dolarlik yatirimlarin yapildigi bir sektor. Oyle gidiyorum diyip gidemez. Besiktas'in isine gelmezse ailesini yollar kendi burda ya mecbur kalir ya da sonuclarina katlanmak zorunda.   

Etiketler: