2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390365 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Sosa Guney Amerikali ama tam tam bir sark kurnazi.  Eleman Estuantes'e gitmek istiyor ve bu oyunu kurguladilar.

Estudiantes ve Sosa efendi teror bahanesiyle Besiktas'i kaziklayacak akli sira.

Yonetim bu sark kurnazinin oyununa gelmemeli. Getirsin 8 milyon euro nereye gidecekse gitsin. Getiremiyorsa takimda kalacak. Baska yolu yok bunun.

Tekrer ediyorum: Sosa ve Estuantes kulubu Besiktas'a oyun cekiyor. Cikmadigi her antreman basina yazin en az 40000 euro bak 10 gun sonra nasil esek gibi cikiyor antremanlara.

Yonetim bu soylem uzerine bu sark kurnazina yol verirse COOOOK BUYUK BIR HATAYA IMZA ATAR. Diger yabancilarda bu bahaneyle kacar.
Bunlar kulağa hoş gelen fakat niyet ve beyin okumadan öteye gidemeyen elde kanıtı olmayan iddialar ama umarım dediiğin gibidir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı F1903

Sosa'yi cok cok sevmekle beraber ben de bircok arkadas gibi bu konuda taviz verilmemesi gerektigini dusunuyorum.

Hicbir sozlesmeli oyuncu savas hali olmadigi muddetce "Teror sebebiyle ben gidiyorum" diyip gidemez, gitmemeli.

Istenilen bonservisi getirmeden ayrilmakta israr ederse UEFA, FIFA ve CAS dahil her turlu kurum nezdinde gerekli hukuki surec baslatilmali.

Spor hukuku uzmani degilim ama bu konuda Beşiktaş'in hukuki acidan hakli taraf olacagini dusunuyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hmm kişiden kişiye fark var diye Beşiktaş zarar edecek yani?

Aferin..

Yahu niye anlamak istemiyosunuz. Adam herkes için iyi bir çözüm yolu arıyoruz diyo. Yönetim zaten neden öylece bıraksın?

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Hayır adamın eşi istanbulda yaşamak zorunda değil sözleşmede öyle bir şey yok ama arjantin dediğin yerde uçakla 9 10 saat ha deyince gidilecek bir yerde değil ki. Çok ters oldu bu iş bizim başkan çok şansız bir adam  tatili bile zehir oldu adamın.
Eşi Yunanistana tasinsin her hafta birlikte olurlar...

Bırakın arkadaşlar.. bunlar bahane böyle saçma bir bahane olmaz.

Çevrimiçi murat

yarın milanoda patlama olsa yine mi şehir değiştirecek.gitsin maldiv adalarında oynasın o zaman.büyük kulüp ve büyük şehirlerde yaşıyorsan bu tip olaylara hazırlıklı olmalısın.yada gidip hoffenheim  ve benzeri takımlarda oynayacaksın.istanbulu bırakıp milanoya gidiyorsan riski belki biraz düşürürsün ama sıfırlayamazsın.neymiş havaalanında bomba patlamış.her hafta uçakla en az iki sefer uçuyorsun.uçğın düşmesinden değilde bomba patlamasından korkuyorsun.

Çevrimdışı Arena_

3 kupalı basketbol takımı gibi şampiyon Beşiktaş'ımıza kazma vuruluyor. NET

Çevrimdışı Savaş

Neden hayal olduğunu açıkla da görelim...

Ölümden korkan bir insan hiçbirşeyi dusunmez ve ülkesine döner. ( Eğer gerçekten amacı buysa...)

Sozlesmesi devam ederken Ülkesine dönerse ve antrenmanlara katilmazsa olacak olanlar zaten belli. Ne hayali?
Iyidw adam şuan ülkesine dönmüyor zaten. Ortak bir yol bulmaya çalışıyoruz diyor. Adam gelmeyecek olsa bu tür bir amacı olsa zaten ülkesinden hic gelmezdi ki bunun örneklerini gördük.

Yok futbol hayati bitecek felan. Abartmayin. Bonservisini neyse getirecek gidecek bu kadar basit. Mahkemelik olcaz futbol hayati biticrk suruncek falan da neyin nesi. Bi hakim olun kendinize. Kendinize gelin bi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Arkadaşlar!

Sosa olayına duygusal bakıyorsunuz..

Sosa olayı artık hukuksal bir olay haline dönüşmüştür.
gitsin Fifa ya UEFA ya kendini savunsun eşim gelmek istemiyor bende oynamayacagım desin
sözleşme yönünden hiçbir anlamı yok,karar daima Beşiktaş lehine olacaktır.

Benim başka endişem var;sosa dan muhtemel gelecek bonservis parası 6-7 olsa bile yerine alınacak
Sosa dan daha iyi birine yetmeyecektir,Bu nedenle Gustova Gomez den vazgecilibelir.

Tüm transfer çalışmaları sil baştan yapılacak gibi

saygılar

Çevrimdışı 38life

Sosa Guney Amerikali ama tam tam bir sark kurnazi.  Eleman Estuantes'e gitmek istiyor ve bu oyunu kurguladilar.

Estudiantes ve Sosa efendi teror bahanesiyle Besiktas'i kaziklayacak akli sira.

Yonetim bu sark kurnazinin oyununa gelmemeli. Getirsin 8 milyon euro nereye gidecekse gitsin. Getiremiyorsa takimda kalacak. Baska yolu yok bunun.

Tekrer ediyorum: Sosa ve Estuantes kulubu Besiktas'a oyun cekiyor. Cikmadigi her antreman basina yazin en az 40000 euro bak 10 gun sonra nasil esek gibi cikiyor antremanlara.

Yonetim bu soylem uzerine bu sark kurnazina yol verirse COOOOK BUYUK BIR HATAYA IMZA ATAR. Diger yabancilarda bu bahaneyle kacar.
Mümkün

Çevrimdışı 38life

Dünyada başka örnekleri de var bu olayın. Oyuncu ayrılmayı isteyebilir.

http://www.futbolarena.com/yildiz-futbolcu-teror-yuzunden-ayriliyor-dunyadan-futbol-250434h/

Sosa belirlenen bonservis bedelini getirirse sıkıntı yok.
Getirirse...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yemin ederim bu forumdaki bazı kişiler insanın sinirlerini tavan yapıyor. Sosa terör yüzünden ayrılmak istiyor diye takımdaki bütün yabancılar gidecek diye düşünen adamlar var Allah akıl fikir versin.
Gidebilir ama açıklamasına takıldım sinir oldum bu zarar verebilir bize 5 ve üstü iyi para

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bu arada "Sadece burada mi var, her yerde var terör" nereden tutulsa elde kalan bir argüman. Forumda politika konusulmadigi icin detayina girmiyorum ama sikca söylendigi icin cok seslilik olsun diye belirtmek istedim

Konuşunca siyasete giriyor. Fransa'da 1 tane patlıyor, önlemini alıyorlar. Burada 15 günde bir patlıyor, buna rağmen terörist olduğu bilinen, polis takibindeki insanlar serbestçe sokaklarda geziyor.

Beck İstanbul'da son derece güvende hissediyorum dedi. Gomez'in babası terör olayları sebebiyle 2 yıllık anlaşmayı 1 yıla düşürdü. Sosa ailesinin güvenliği için gitmek istiyor.

Her türlü görüşe saygı duymak lazım. İnsanları tek bir kalıba koyamazsınız.

Beşiktaş'ı zarara uğratmayacak bir çözüm bulunur, yolun açık olsun deriz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı 38life

Sosa'nın gidişine üzülmüyorum . Yaptığı saçmalığa üzülüyorum

Çevrimdışı Jukebox

Niye neden nasıl gittiğini bir kenara bırakırsak hücumda büyük bir güç kaybettiğimizi ve kadroda önemli bir boşluk oluştuğunu düşünüyorum.
Bu son açıklamaların bonservisini de düşüreceğini göze alırsak yerine alacağımız adamın kim olacağını merak ediyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yahu niye anlamak istemiyosunuz. Adam herkes için iyi bir çözüm yolu arıyoruz diyo. Yönetim zaten neden öylece bıraksın?

Yusuf açıklamasaydı ne gerek var imajımızı zedeliyor

Çevrimdışı sallapati

Bu olay CAS a taşınırsa ne kadar tazminat alırız?

Çevrimdışı s4rc4stic

bazı kişilere hayret ediyorum..öyle tuhaf bakış açıları var ki..senin futbolcun ya emek vermiş şampiyonluğunda başrol oynamış tatsız bi olaydan dolayı bi karar alıyor..hemen tu kaka ayıptır ya hep gelene değil biraz gidene de saygı göstermesini bilelim..işimize yararken iyi yaramazken xtir git demiyelim..Bu mudur Beşiktaşlılık duruşu?

Çevrimdışı src35

İstenen bonservis alınarak gönderilir arkadaşlar. Yormayın kendinizi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yusuf açıklamasaydı ne gerek var imajımızı zedeliyor

Herkes para istediğini söylüyordu. Derdinin para olmadığını açıklamış.

Ama bence de böyle değil de "kişisel nedenlerden ötürü" diyerek geçiştirilebilirdi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BlackEagle26

Sosa bu açıklamayı yaparak hata etti.Sessiz sedasız gidecektin işte diğer yabancılarda ayaklanırsa ne olucak ?

Çevrimdışı Tolga

Şu açıklamadan sonra %1 bile ihtimal vermiyorum ben. Baksana komple yakmış gemileri. Böyle bir açıklama yapılır mı? Böyle bir açıklamadan geri dönülebilir mi?
Dikkatli oku kalmasını bekliyordum yazmıştım :D

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Sosa bu açıklamayı yaparak hata etti.Sessiz sedasız gidecektin işte diğer yabancılarda ayaklanırsa ne olucak ?

belkide bilerek yaptı biz zorluk çıkartıyoruz diye takım arkadaşlarım başka yabancı oyuncular yabancı basında görsün diye.

Çevrimdışı sallapati

bazı kişilere hayret ediyorum..öyle tuhaf bakış açıları var ki..senin futbolcun ya emek vermiş şampiyonluğunda başrol oynamış tatsız bi olaydan dolayı bi karar alıyor..hemen tu kaka ayıptır ya hep gelene değil biraz gidene de saygı göstermesini bilelim..işimize yararken iyi yaramazken xtir git demiyelim..Bu mudur Beşiktaşlılık duruşu?

hakaret eden yok , Sözleşmeye imza atıyorsan yükümlülüğün var.. Kendi başına karar alamazsın.. Karar alırsan sonuçlarına katlanırsın...

tekrar yazacağım ama yapılması gereken budur:

resmi siteden açıklama yazılacak...
" sosa sözleşmeli oyuncumuzdur ve gelmediği her gün başına 30-40 bin euro ceza kesilecektir.. Terör eylemleri Dünyanın her yerinde meydana gelmektedir ve Sosanın öne sürdüğü gerekçeler klubümüzü bağlamaz"

10 gün sonra mecburen gelecek antrenmana .. antrenmana gelince birikmiş 400.000 euro cezayı iptal edeceksin.. maaşına da zam yapıp motive edeceksin tekrardan...

Sosaya yol verilirse kötü örnek olur diğer yabancılara

Çevrimdışı sozkul

Ne alakasi var arkadaşım? Zorla mi tutacaksin adami?

Kur bakalim empati. Ünlü bi Türk futbolcusun ama atıyorum Suriye'de top oynuyosun. Ülkede terör var patlama var vsvs. Kalma zorunluluğun da yok. Gitmek en dogal hakkın. Gider misin,kalır mısın?

Sanki adamin kendi memleketi de kendi memleketinden kaciyor. Oldu olacak vatan haini ilan edin Sosa'yı.

Yalnız empati yaparken verdiğin örnek ölçüsüz olursa o empati yapmaya değil demagoji sınıfına girer.
Eğer Suriye haline gelirsek, Sosa'nın bu açıklamayı yapmasına gerek kalmaz dı, bu durumda FIFAya başvuran her futbolcuya serbest kalma hakkı veririlirdi zaten.

Çevrimdışı Savaş

Anlamıyorum abi. Siz bile kendi memleketinizde olduğunuz halde kalabalık yerlerden uzak duruyorsunuz artık, elin yabanci futbolcusu endiseleniyorum gitmek istiyorum diyince kuplere biniyorsunuz.

Adam hakli, memlekette guvenlik mi var? Siyaseti sokmayalim diyoruz ama sokuyorsunuz. Iki sene once boyle degildi memleket adam geldi. E simdi böyle napicaksin?

O geliyo bu geliyo su geliyo vsvs demekki onlar korkmuyo bu korkuyo. Saygi duyun biraz yahu bu kadar zor mu?

Etiketler: