2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394058 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle26

Sosayı bonservisle satıp bedava diegoyu alsak işimizi görmezmi bizim oyun sistemimizde iş yapar gibi yapmazsada o bölgede oynayabilen ozi ve tolgay var elimizde iş yaparsa fenerliler iyice kudurur ne dersiniz?

Diego iş yapmaz bence zaten aradığımız oyuncu değil. Josue geldi aklıma ama o da pek güven vermiyor ?

Çevrimdışı kyiv

cezayir ve mısır olurmu :icool:

Hadi kırmayalım seni. Yıllar yıllar önce Aydınsporda Amani diye bir Cezayirli vardı.Sağlam savunmacıydı.Bak onun gibisine kefilim :)
Ha tabir de Ahmet Hassan vardı o da Mısırı kurtardı :ok:

Çevrimdışı Berat

Sosayı bonservisle satıp bedava diegoyu alsak işimizi görmezmi bizim oyun sistemimizde iş yapar gibi yapmazsada o bölgede oynayabilen ozi ve tolgay var elimizde iş yaparsa fenerliler iyice kudurur ne dersiniz?

İsmail'in bizden gitmesi gibi bir durum olur bu.

Onlar göbek atmaya başlar.

Çevrimdışı mehmetthedum

Akşam bjktv'de olimpiyat'ta  penaltılarda elediğimiz 1-0'lık liverpool maçı vardı.

Şubat 2015'te oynandı maç. Ama sanki asırlar önce gibiydi.

Kadroya baktım ;

Kalede :Cenk ,
Bekler : opare, serdar,
Defansta : necip,franco
Orta sahada :veli, atiba, sosa, (sonradan girip gol atan) takıma yeni gelmiş eli sarılı tolgay,
İleride : olcay,töre, demba ba,

16 ay önceki kadrodan şu an 11için sayabileceğimiz atiba ve o gün yedekten giren tolgay hariç kimse kalmamış.. o kadro bile neler yapmış.

Devinim ne güzel şey, gelişim ne iyi şey..

Giden gider.. aslolan beşiktaştır.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı murat

Hadi kırmayalım seni. Yıllar yıllar önce Aydınsporda Amani diye bir Cezayirli vardı.Sağlam savunmacıydı.Bak onun gibisine kefilim :)
Ha tabir de Ahmet Hassan vardı o da Mısırı kurtardı :ok:
bende ahmet hassan ve zidane aklıma gelerek yazmıştım. :ok:

Çevrimdışı 38life

Benim düşündüğüm eleman.

Videodan nekadar anlaşılır bilmiyorum ama sağlam bir elemana benziyor. Geçtiğimiz sezon Sosa kadar asist yapmış ama gol sayısı sadece 2. Gerçi Fransa'nın orta sıra takımlarından birinde oynamak ile Türkiyenin en iyi takımında oynamak arasında baya fark var. Maliyeti çok çok uygun. Düşünülebilir aslında.

Çevrimdışı 38life

A spor denilen kanalı boykot etmek lazım twitterda birşeyler başlatmak gerek çok fazla oldular artık  :akuma:

Ben aylardır 1 saniye bile seyretmeyerek boykot ediyorum. Size de bunu tavsiye ediyorum.

Çevrimdışı ekrembaser

İsmail 7 yıldır almadığı güzellemeyi 6 saat içerisinde fb ye transfer olarak aldı fb medyası tarafından ve Türkiye'nin en iyi sol beki ünvanına kavuştu medya hakkaten bunlatın elinde dehşetle izliyorum

Çevrimdışı 38life

Akşam bjktv'de olimpiyat'ta  penaltılarda elediğimiz 1-0'lık liverpool maçı vardı.

Şubat 2015'te oynandı maç. Ama sanki asırlar önce gibiydi.

Kadroya baktım ;

Kalede :Cenk ,
Bekler : opare, serdar,
Defansta : necip,franco
Orta sahada :veli, atiba, sosa, (sonradan girip gol atan) takıma yeni gelmiş eli sarılı tolgay,
İleride : olcay,töre, demba ba,

16 ay önceki kadrodan şu an 11için sayabileceğimiz atiba ve o gün yedekten giren tolgay hariç kimse kalmamış.. o kadro bile neler yapmış.

Devinim ne güzel şey, gelişim ne iyi şey..

Giden gider.. aslolan beşiktaştır.

İşte bukadar...

Çevrimdışı murat baltacı

topuz,diego,persie gibi oyunculardan verim alamayan bide mundar eden takım göbek atarsa sorunun kendilerinde olduğunu anlayamamışlar demekki :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı ismail

Fener pektemegi de alsa tadından yenmeyecek

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

iki ay önce fenerden gökhanı alıcaz onlarda misilleme yaparak ismaili alacak deseler herkez makara yapardı böyle bi senaryo gerçek oldu ama sosa yüzünden tadını çıkaramıyoruz en kısa zamanda kolarov ve sosa yerine iyi bi oyuncu alalımda biraz makara yapalım fenerlilerle :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sozkul

Oyun planımızda küçük bir format değişikliği ile olur, o zaman ondan artan parayı gerektiğinde öne destek verecek sert bir stopere harcayabiliriz.

Çevrimdışı kyiv

bende ahmet hassan ve zidane aklıma gelerek yazmıştım. :ok:

Bu arada konuyla alakası yok ama kuzey afrikalılardan bahsedince aklıma geldi. Yıllar önce başkanlık seçimlerinden önce eski yöneticilerden Erol Kaynar Muhammed Zidane ile anlaşmış.Hatırlarsanız videoları falan kol gezerdi sanal alemde. Neyse seçim kozu olarak seçimden önce Erol Kaynar protokol yapmış yani sözleşme hazır. Seçim sonucunda Yıldırım Demirören kazanmış ve Demirören seçimden sonra gelip Zidane ın durumuyla ilgili Erol Kaynardan bilgi almış ve çok ilgili davranmış.Hemen sözleşmeyi yapalım demiş. Fakat ilerleyen günlerde Erol Kaynarı ne arayan be soran olmuş.Sonradan öğrenmiş ki Erol Kaynar transferin olmasını engelleyen KIVANÇ OKTAY namı değer enişte imiş.Sebebi de eğer Zidane iyi oynarsa Erol Kaynar pirim yaparmış. Ne kadar içi çürük insan yöneticilik yapmış şu kulüpte.

Demirören ve sülalesi bize o kadar zarar vermiş ki şu günlerimize şükretmemek elde değil!

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı sozkul

Diego kötü futbolcu değil, oynatamadılar.

Çevrimdışı 38life

çok umutsuzca sorasım geliyor kevin-prince boateng'den tekrar adam olur mu?

Çevrimdışı özgür

Sosa geçen sezonda tutturmuştu Arjantine döneceğim diye. Bu sezonda aynı hikaye. Terör olayları filan hikaye. Güzel mazaret oldu Sosa'ya. Yaptığı açıklamayı samimi bulmuyorum ben. Metin gayet profesyonel yazılmış. Belliki menejerlik şirketi yazmış. Cümleler özenle seçilmiş. Görünürde mevzu para değil, para pazarlığı yapmıyoruz başka sıkıntılar var diye açıklama yapılmış ama alt metninde bütün dünyaya ucuza futbolcu var gelin alın ilanı verilmiş. Burada amaç kulubü zor durumda bırakıp ucuz bonservise zorlamak. Bunu yöneticlerin görmesi lazım. Sonuçta ortada profesyonel bir sözleşme var. Nasıl biz Pektemek'e oynamasa bile sözleşme gereği parasını ödüyorsak Sosa da sözleşmesi gereği -gerekiyorsa eşini çocuklarını Arjantinde bırakacak- profesyonel olmanın gereğini yerine getirip antremanlara çıkacak. Sen önce antremanlara çıkma, sonra twitterdan bütün dünyaya takımdan ayrılacağını ilan et. Bir de kulüpten kolaylık bekle. Oldu. Hepimiz aptalız bir akıllı Sosa'nın menejeri sanırım. Dediğim gibi ben Sosa'nın açıklamasını samimi bulmuyorum. Eğer gerçekten terör olayları yüzünden Türkiye'ye gelmek istemeseydi -ki Sosa gibi yeni çocuğu olan bir baba olarak empati kuruyorum- süreci medyaya yansıtmayacak şekilde (antremanlara katılmaması bile kulübü zor duruma düşürüyor) yürütür, takım toplandığında kararımı yönetime iletip nedir benim bonservisim söyleyin ben gerekirse kendi maaşımdan feragat edip bu bonservisi size getireceğim, ne kulup zarar görsün ne de ben diyip anlaşmaya çalışırdım. Sonuçta sözleşmeye uymayan oyuncu. O zaman oyuncu kulube yardımcı olacak kulüp oyuncuya değil. Sosa'nın bu tavrı kulübe hiç yardımcı olmuyor aksine transferde karşı takımın elini güçlendirip bizi bonservis düşürmeye zorluyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

çok umutsuzca sorasım geliyor kevin-prince boateng'den tekrar adam olur mu?
zamaninda bende cok istiyordum, ama cok ciddigi disiplin sorunu var elamanda, uzak dursun.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı 38life

Veloso'yu alıp Oğuzhanı öne atmak halihazırdaki durumdan çok daha iyi olabilir. Çok zor mu acaba Veloso'yu ikna etmek...

Çevrimdışı murat baltacı

Kolarov gelirse sosayı firikiklerde aramayız aras,kolarov,ozi firikikleri kullanır sosayı arayacağımız kısım şampiyonluğa giderken performans gösterip kritik goller asistler yapması yönetim nasıl bir yol izleyecek görelim oziyi öne çekip tolgayı atibanın yanına koyup aynı zamanda tolgayın ilerdede oynayabileceğini düşünüp levia,voleso gibi bi oyuncumu alacaklar yoksa sosa sitiline yakın bi oyuncumu alacaklar.

Bence 6-8 numara oynayabilen bi oyuncu alıp oziyi öne atmalıyız özellikle avrupa maçlarında atiba-ozi-sosa orta sahasıyla çıkamazdık zaten,şut özelliği olan bi oyuncu alırsak hem oziden kaleye yakın daha iyi performans alır hemde sosanın eksiğini gidermiş oluruz. Geçen seneye göre beklerimiz ofansa daha fazla katkı vereceği için yaratıcılık ve pozisyona girme konusunda sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 01:49:26 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı talha

Olayı Fazla dramatize ediyorsunuz Nani de terör den dolayı gitti ve bunu basın yazdı kimse de gidemez falan demedi adam gitti Sosa olayında ise olayların daha farklı gideceğini düşünmek çok absürd

Ayrıca sosa öyle 8 falan hayal zaten adamı satmak istesek zaten gideceği para 5 6 arası eğer Milan 5 verirse işimizi görür

Burada Fb lilerin Gg ye yaptığını yapmanın anlamı yok karşılıklı anlaşılır teşekkür edilir gönderilir

Yok futbol hayatı bitsin tok korkak herif yok gitmek istiyor yok çingene falan yazık yahu

Sosa yeri öyle zor doldurulacak bir oyuncu mu onu anlamıyorum zaten adamın performansı inişli çıkışlı resmen Fernandes olayını bir daha yaşamanın anlamı yok

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 38life

Yann M'Vila'nın sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış Kazanda... Uygun fiyata evet derler oyuncu gitmek istiyorsa

Çevrimdışı Berat

Taner Karaman Lizarazu yapmış Köybaşı'nı :D

Çevrimdışı talha

Yann M'Vila'nın sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış Kazanda... Uygun fiyata evet derler oyuncu gitmek istiyorsa
Sunderland opsiyonu kullanacak

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Etiketler: