2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384433 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı canU

Sosa gitsin tamam bu saatten sonra içimize de sinmez. Getirsin 7-8 gitsin ama sakın 4e falan bırakmayın. Madem ailesi herşeyi madem futbol ikinci planda. Milan 6 veriyorsa 2 de kendi koyar gider ailesi için yapacak ozaman bu fedakarlığı.

Bizi sıkıştırmaya devam ediyor. Etsin madem bu kadar gitmek istiyor elini atıcak cebine 7 milyona çıkartıcak teklifi bu kadar basit. Yoksa kalır 2 sen a2 de oynar.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2016, 23:39:32 canU ]

Çevrimdışı BlackEagle26

Milan'la Keisuke Honda takası veya bonservisiyle satıp Gaston Ramirez alıp gelecek parayıda savunmaya ve Gomez'e harcasak nasıl olur.

Bencede Gaston Ramirez uygun

Çevrimdışı acan07

neyse giden gider kimseyi zorla tutcak halimiz yok .
çözüm önerileriniz nelerdir acaba.

Çevrimdışı onder23

İnşallah yönetim 5-6 milyon civarı bir fiyatla satar da yeni gelecek 10 numara için kaynak yaratılır.
İnşallah scout ekibinin takip ettiği birkaç 10 numara vardır.

Çevrimdışı F1903

Uzun zamandir foruma ugramamistim. Ismail Koybasi'nin ayrilik haberinden sonra forumdaki sevince, mutluluga ortak olayim dedim.

Ama bu Sosa haberi butun sevincimi aldi goturdu.

Bana gore Sosa takimda yeri doldurulmasi en zor oyunculardan biriydi.

Cunku klasik bir 10 numaradan ziyade savasan, pres yapan ve mucadele eden, bu sayede Super Lig gibi fiziksel bir ligde ayakta kalabilen, harika bir oyuncuydu.

Fener'e giden Diego yumusak ve kirilgan yapisiyla anca yan ve geri pas yapabilirken Sosa catir catir gol ve asist yapiyordu.

Gercekten cok uzuldum, Atiba-Oguzhan-Sosa-Gomez dortlusunun bozulmasindansa Ismail'in kalmasini bile kabul edebilirdim.

Çevrimdışı kartalBaz

Sosaya kimse 7-8 vermez avrupadan. 5 verseler opup basimiza koymamiz lazim.

Çevrimdışı Kutay

sosa bir an önce gitsin lucas leivayı alalım oğuzhanda sosanın yerine geçer artık
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı doganay

Ismail ile bir orta yol bulsalardida yedek olarak kalsaydi fena olmazdi.

Çevrimdışı 38life

"Sosa haklı" diyen arkadaşlar aynı zamanda şunu da söylemiş oluyorlar: "Heyy! Kolarov, Gomez, Kompany! Beşiktaşa sakın gelmeyin! Heyy! Atiba, Quaresma, Rhodolfo, Marcelo ve Beck! Siz de bavulunuzu toplayıp buralardan gidin..."

Şimdi çok sert konuşasim var ama yine miderasyon yiyeceğim...

Arkadaşlar ne dediğinizin farkında değil misiniz siz? Ne Terörü ya. Teror yüzünden ülke terketmek ne demek? Takım terketmek ne demek? Bu ülkede 1 yılda terörden ölen sivil ve trafikte ölen sivillerin sayısını karşılaştırın bi... böyle saçma bir bahane olmaz.

Ben Sosanin bu açıklamasından yalnızca şunu anlıyorum: Sosa kafası çalışmayan ve korkak biriymiş. Umarım Sosanin yerine aklı çalışan biri gelir...

Çevrimdışı canU

Sosaya kimse 7-8 vermez avrupadan. 5 verseler opup basimiza koymamiz lazim.

vermezlerse kendi cebinden ekleyecek öyle gidecek. Yok öyle ben korktum gidicem teklif de maksimum bu kabul edin. 5e koyar 2 milyon cebinden ailesi için madem yapar fedakarlığı.

Çevrimdışı sallapati

Sosa için uygulanması gerekenler ;

resmi siteden açıklama yazılacak...
" sosa sözleşmeli oyuncumuzdur ve gelmediği her gün başına 30-40 bin euro ceza kesilecektir.. Terör eylemleri Dünyanın her yerinde meydana gelmektedir ve Sosanın öne sürdüğü gerekçeler klubümüzü bağlamaz"

10 gün sonra ipe ipe gelecek antrenmana .. antrenmana gelince birikmiş 400.000 euro cezayı iptal edeceksin.. maaşına da zam yapıp motive edeceksin tekrardan...

Sosaya yol verilirse kötü örnek olur diğer yabancılara

Çevrimdışı cursedofdragon

neyse giden gider kimseyi zorla tutcak halimiz yok .
çözüm önerileriniz nelerdir acaba.

10 numara kovalıcaz alabilirsek alıcaz alamazsak bize uygun olan bir 10 numara eldeki oyuncularla idare ederiz.

Atiba Tolgay

Oğuzhan

böyle yaparız.

Çevrimdışı Berat

Kader bile domine etmemize engel arkadaş,nedir bu talihsizliklerden çektiğimiz.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ulan Sosa 1 sene daha dayanıp öyle gitseydin ya... Nşa da Töre nin yerine de adam almamız gerekiyordu şimdi bir de bu Sosa çıktı ama ffp den dolayı elimiz kolumuz bağlı 2 oyuncunun yerine iki mevkide kullanabileceğimiz hem onlar kadar kaliteli hemde bonservissiz veya kiralık olacak bir oyuncu almamız şart yani işimiz çok ama çok zor.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Arthur

Yine bir şampiyonluk sezonu sonrası saçma sapan olaylar. Şanssızlık mıdır kör talih midir nedir arkadaş. :s20: :s20: En az 3 sene rahat arka arkaya şampiyon oluruz derken olanlara bak. Çok enteresan şeyler oluyor. Gomez harici hücum hattındaki her oyuncu bizde diye düşünürken önce Töre gitti mecburen, şimdi de en önemli dişlilerden birisi daha gidiyor gibi. Yönetiminde eli kolu bağlanmıştır şuan. Hiç düşünmedikleri ve hemen şak diye bulunamayacak bir mevkii orası. Allah kolaylık versin. ffp mecburiyeti  varken de zor böyle Sosa gibisini bulmak. Şimdi Gomez gelir mi o da şüpheli :alala: :alala:

Çevrimdışı sallapati

Bu sebepten ayrılmasına izin verilirse takımda yabancı kalmaz.
Gomez falan da gelmez.Ayrılacaksan ayrıl bu açıklama bize zarar veriyor

+1903... gönderilecek olsa bile bu açıklamadan sonra gerekirse paf takıma gönderilsin ama tutulsun!!!

Çevrimdışı 38life

Uygun teklif gelmezse ve yönetim Sosayi bırakmazsa Sosanin futbol hayatı bitebilir + olarak maddi olarak büyük zarara girebilir Sosa.

Umarım da öyle olur.

Çevrimdışı canU

Sosaya sakın acımasın yönetim böyle bir durum yok. Ozaman diğer yabancılar da desin böyle bedavaya 1-2 milyona gitsin var mı böyle iş. Sen sözleşme yapıyorsan uyucaksın kardeşim. Her gelmediği idmana kes 100bin euro. Seve seve gelicek. a2 de idmana çıkar çok istiyorsa. Ailesinden de kalır uzakta burada.

Çözüm basit acıma yok direk 8 milyon euro bonservisin 1 kuruş inmiyoruz. Eksik kısmı kendin karşılarsın. Ya da a2 de kalırsın.

Çevrimiçi Samet Ç

sosa bir an önce gitsin lucas leivayı alalım oğuzhanda sosanın yerine geçer artık
Şenol hoca iki tane defansif yönü ağır olan orta saha ile oynamaz. Mecburen Sosa'nın yerine oyuncu bakacaksın.

Çevrimdışı Zafer55

Sosa nın ülkeyi terk etme isteği çok insani ve anlaşılabilir bir durum tamam.
Ama Sosa 3-4 milyonluk futbolcu değil..Atıyorum 4 milan verir, 3 de Sosa verir gider.Nasıl verir ? Milandan yıllık 2 alacağına 1 alır 750 alır milan da yıllık ücrete vereceği parayı bize verir.Herşeyin bir bedeli var.Düşünün Sosayı geçen sene 8 e almışız, bu sene de sosa  da 3 milyon bonservis veren takıma gitmek istiyor güle güle mi diyeceğiz.

Çevrimdışı 38life

Sosa için uygulanması gerekenler ;

resmi siteden açıklama yazılacak...
" sosa sözleşmeli oyuncumuzdur ve gelmediği her gün başına 30-40 bin euro ceza kesilecektir.. Terör eylemleri Dünyanın her yerinde meydana gelmektedir ve Sosanın öne sürdüğü gerekçeler klubümüzü bağlamaz"

10 gün sonra ipe ipe gelecek antrenmana .. antrenmana gelince birikmiş 400.000 euro cezayı iptal edeceksin.. maaşına da zam yapıp motive edeceksin tekrardan...

Sosaya yol verilirse kötü örnek olur diğer yabancılara
İlk defa senin bir gorusune katılıyorum

Çevrimdışı EagleForce

Ismail gitmis. Ustune bir de fener aliyor  :sevinc :sevinc :sevinc Pektemek'i de bir sekilde yollasin yonetim, kaleci konusunda tek kelime etmiycem Fabri fos ciksa bile. En azindan seneye yaza kadar  :biggrinking:

Sosa konusuna gelince isin icinde cocuklar oldu mu pek birsey diyemiyorsun. Turkiye'deki olaylar yuzunden bu yaz Tr'ye gelip gelmeme konusunda kararsizdim. Havaalanindaki son olaydan sonra 2 cocugumu riske atmamak icin gelmeme karari aldim. Simdi ben kendi ulkeme tatile bile gitmiyorken, Arjantinli adama niye burda yasamiyorsun diyemem. Tabi milyon dolarlarin dondugu bir sektorde oyle ben gidiyorum demekle de olmuyor is. 2 tarafin ortak menfaatlerine olacak sekilde cozulur umarim.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mülkübey

Valla bence öyle her dediğine he demeyelim

milan mı artık kimle sosa  anlaştıysa 8 m altı falan getirsin .

Getiremiyorsa da fifalık olalım .

Daha uzun süreli yatırımımız var sosada
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı 38life

Burda Sosaya hak veren arkadaşlara acayip kuruldum... Keşke forumda engelleme veya twitterdaki gibi sessize. Alma seçeneği olsa.

Ne dediğinizin farkında değilsiniz siz...

Etiketler: