2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341282 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Yav o kadar çok boş konuşan insalar var ki görende töre sayesinde şampiyon olduk zanneder.

Bilic'in olduğu dönemde Demba ba ve Tolgay'ın bazı arkadaşlarımız (Gökhan Töre) şampiyon olmamızı istemedi.Bilerek oynamadılar lafını unutanlar.

Şenol hoca'nın töre'nin mahrez gibi iyi oyuncu olduğunu söyleyen video'yu koyarlar ancak ;

Şenol güneş : Ben Töre'nin her isteğini yaptım (kinayeli bir şekilde) sıra artık onda.

Bu lafını paylaşmazlar söylemezler.

Oyuncu kafasında Beşiktaş'ı bitirmiş 2 senedir Bilic varkende şampiyonluğa giderkende takımı yalnız bırakmış geçen sene şampiyon olduğumuzda'da takımı yalnız bırakmış sürekli silahlarla olaylarla işi olan bir oyuncu için kazansaydık etseydik tutsaydık deniyor.

Şenol GÜNEŞ! Bugüne kadar Türk futboluna birçok isim kazandırmış yerli & yabancı hoca bile Töre'yi düzeltemediyse kimse düzeltemez boşuna kendizi yormayın.

Ücret konusuna gelince kimi yeterli bulur kimi yetersiz ancak bir akıllı biz değiliz geçen sene doğru düzgün maça çıkmamış adama kimse gelipte 15 milyon € eline saymaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yav o kadar çok boş konuşan insalar var ki görende töre sayesinde şampiyon olduk zanneder.

Bilic'in olduğu dönemde Demba ba ve Tolgay'ın bazı arkadaşlarımız (Gökhan Töre) şampiyon olmamızı istemedi.Bilerek oynamadılar lafını unutanlar.

Şenol hoca'nın töre'nin mahrez gibi iyi oyuncu olduğunu söyleler ancak ;

Şenol güneş : Ben Töre'nin her isteğini yaptım (kinayeli bir şekilde) sıra artık onda.

Bu lafını paylaşmazlar söylemezler.

Oyuncu kafasında Beşiktaş'ı bitirmiş 2 senedir Bilic varkende şampiyonluğa giderkende takımı yalnız bırakmış geçen sene şampiyon olduğumuzda'da takımı yalnız bırakmış sürekli silahlarla olaylarla işi olan bir oyuncu için kazansaydık etseydik tutsaydık deniyor.

Şenol GÜNEŞ! Bugüne kadar Türk futboluna birçok isim kazandırmış yerli & yabancı hoca bile Töre'yi düzeltemediyse kimse düzeltemez boşuna kendizi yormayın.

Ücret konusuna gelince kimi yeterli bulur kimi yetersiz ancak bir akıllı biz değiliz geçen sene doğru düzgün maça çıkmamış adama kimse gelipte 15 milyon € eline saymaz.
Kanka bunların gerçekliği kesin değil iddaa bunlar reyiz

Çevrimdışı bjk4ever

Ne yapalim avrupa hayranligini mi atesleyelim ustelik saydigin butun isimler turkiyede yetismis, iki kelime yabanci dil bilmeyen, avrupada kasaba girip domuz etinde kullandigin bicagi dana etine surme, diyecek tipler. Tore ile kerim ile oguzhan ile bir mi onlar. Bizden de iyi futbolcu cikiyor ama hepsi yetersiz, gokhan torenin durumu farkli genc yasindan beri devamli goz onunde tutulmus bir cocuk bu ilk kez ingiltereye gitmiyor daha 24 yasinda. Simdi mustafa pektemek icin yazsak ayni seyleri sonuna kadar haklisin, avrupa dusmanligi ve turk futbolcu hayranligi olabilir.

Avrupa hayranligiyla alakasi yok olayin, senin olaya Turk milliyetci kafasiyla yaklasip olaylara Avrupa'li penceresinden objektif bakamama olayi var burada.
Bir Alman/Ingiliz Tore'ye bakarsa ne gorur?

Chelsea genc yasta altyapisina almis, ama yetersiz bulup gondermis.
Bir alt seviyede Hamburg'a gitmis, orada da olmamis.
Daha da dusmus ve R.Kazan'a gitmis, orada bile tutunamayip kiralanmis.
Kendi ulkesinde nispeten basarili olmus, ama takimi sirtlayan ve surekli ilk 11 oynayan bir oyuncu kimligine burunememis.
Milli takimda da onemli bir role kavusamamis, surekli oynayamamis. Avrupa kupasinda da sacma sapan gereksiz bir tekme yuzunden
2 mac ceza yemis ve kadroya girememis.

Gorulen bu. Sen belki Tore'nin senede 3-4 macta gosterdigi iyi performansa bakarak adami United, Arsenal'a vs laik gorup 15+ milyon euro'yu normal bulabilirsin, ama degil.
Objektif olarak bakarsan degil.
Cikip S.Moskova Aras icin bizden 10 milyon euro talep ederse ne dersin? Ayni olay bence asagi yukari.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başarısız olursa gelip oynar, neyi anlamadığınızı anlamadım ben de  :alala:
Bizim için karlı bir iş değil mantıklı değil kısacası...

Çevrimdışı mylife1903

ben olmuşla ölmüşe çare olmayacağını uzun zaman önce öğrendim dostum. tüm yazılarımı okuduğunu biliyorum ( zira ben de seninkileri) ben olsam kesinlikle yollamazdım kadroda tutardım çık ŞL.de oyna derdim mırın kırın ederse de paf ligine yollardım. benim için Beşiktaşa değer vermeyen hiç bir oyuncunun delikli kuruş kadar değeri yok. @mylife1903
@tangaz sorma simdi satacak adam baska turlu davranir aliyorsan al, almiyorsan de get, toreyi de cekersin pitstopa, sampiyonlar liginde devamli ustunden oynarsin, istatistik yaptirirsin, satarsin yok olmuyorsa hop hop paf takim sabah 5te disko sonrasi antreman. Mundar olacaksa burda olsun.
Sosaya iki gun daha sabrediyorum, kafa izni lazim adama belli.

Bir tutarsizlik var, mesela turkiye icin yeter diyoruz bu kadro ama clde basari da istiyoruz. Tolgaya, pektemeke, veliye, ismaile deli paralar veriyoruz su 4 futbolcu 5 milyon euroya yakin para aliyor daha bunun vergisi vs. var. cik genc cocuklar ile takviye et oyna. Sanki bu futbolcular kalsa, dusunulen transferlerin olmasi durumunda sure alacaklar. Anlayamiyorum bunu, mesela gg geldi, kolarov gelecek deniyor, ismail gibi yedek olacak birine neden 1 milyon civari para verilsin ki. Cok zorda kalirsan beck oynar, tosic oynar.
Cik clye oyna tore ustunden, gostersin kendini o da gitmek istiyorsa

Çevrimdışı mylife1903

Töre her ne kadar mental problemleride olsa çok yetenekliydi bu opsiyon beni hiç tatmin etmedi umarım oynar ve opsiyonu kullanırlar

Insallah sakatlanmaz, capraz falan koparsa almaz herifler.

Neyse takvim ve fotomac gibi gazeteler icin yeni malzeme cikti, fb kotu gitti mi aziz hemen salar bombayi "fbde tore harekati"

Çevrimdışı tuncaboylu

Bende senin gibi düşünüyorum 1.7 m euro dan 2 yıllık sözleşmesi var orada başarısız olursa ne anladım bu işten

Başarısız olursa dönüp oynar, neyi anlamadığınızı anlamadım ben de.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bjk4ever

Tore uzerinden oynayip istatistik kastirmak nedir? Genclerbirligi mi burasi?
Tore'yi tutan mi var? Calissin, kendini gelistirsin, oynasin.
Tore'ye bagli takim yaratirsan Bilic gibi 3. olursun.
Tore'yi yedege cekip takim olarak iyi hucum eden bir takim yaratirsan sampiyon olursun, bu kadar basit.
Tore parlayacaksa sistem icinde parlar, Oguzhan gibi. 10 kisi Tore'ye oynayip onun top kaybindan sonra
umursamaz tavirlarini cekecekse onu parlatmak adina isimiz var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Keşke atiba karakterinde ve kalitesinde oyuncular bulabilsek...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yo adamım sizin tek sorununuz nerde duracağınızı bilmiyorsunuz meeen. :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Orhan_

Bu adamın sözleşmesinin olması, opsiyonunun bağlayıcılığının olmaması vs gibi etmenlerden önce daha temel sorunları var. Öncelikle bunu görmek lazım. Transfer aşamasında da "oyuncu-alan-satan" perspektiflerini iyi yakalamak lazım. Yoksa kendinizi kandırırsınız!.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2016, 18:27:03 Orhan_ ]

Çevrimdışı mylife1903

Avrupa hayranligiyla alakasi yok olayin, senin olaya Turk milliyetci kafasiyla yaklasip olaylara Avrupa'li penceresinden objektif bakamama olayi var burada.

Chelsea genc yasta altyapisina almis, ama yetersiz bulup gondermis.
Bir alt seviyede Hamburg'a gitmis, orada da olmamis.
Daha da dusmus ve R.Kazan'a gitmis, orada bile tutunamayip kiralanmis.
Kendi ulkesinde nispeten basarili olmus, ama takimi sirtlayan ve surekli ilk 11 oynayan bir oyuncu kimligine burunememis.
Milli takimda da onemli bir role kavusamamis, surekli oynayamamis. Avrupa kupasinda da sacma sapan gereksiz bir tekme yuzunden
2 mac ceza yemis ve kadroya girememis.

Gorulen bu. Sen belki Tore'nin senede 3-4 macta gosterdigi iyi performansa bakarak adami United, Arsenal'a vs laik gorup 15+ milyon euro'yu normal bulabilirsin, ama degil.
Objektif olarak bakarsan degil.
Cikip S.Moskova Aras icin bizden 10 milyon euro talep ederse ne dersin? Ayni olay bence asagi yukari.
Arkadasim daha dun aciklandi burada turk milliyetcisi falan gibi ismarlama laflarla beni itham etme cok fena kalbini kirarim, irkcilikla, milliyetcilikle alakam olmaz ikinci sefer direk olarak beni itham ediyorsun, bu forumda okuyan bilir bulup bulabilecegin en objektif insanimdir. Biz torenin ne yaptigindan degil, potansiyelinden bahsediyoruz, bu anlasmanin bardagi doldurmadigini, bir tarafa daha fazla kayma oldugunu belirtiyoruz.
Bu tarz anlasmalar %50-%50 olarak yapilir. Gomez transferi gibi risk paylasilir, mesela gomez bizde performans koyamasaydi, fioya geri gonderirdik, biz forvetsiz oynamamis adamlar masraftan kurtulmus olurdu. Gomez iyi oynadi herkes kazanacak, gomez dahil.
Aras icin zaten buyuk bonservis istenmisti fakat cocuk sakatlandi ve dogru zamanda transfer edildi ve gene de kiralik gitti.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Kimseyi tatmin eden bir transfer olmadı.Yönetimin de içine sinmedigine eminim .olasılıklar içinde en karlı olan seçenek bu olduğu için istemeye istemeye bu karari verdiler diye dusunuyorum

Mevcut şartlarda en akılcı karar ne olurdu sizce?
Bence törenin mental ozellikleri bu karari zorunlu kıldı

Çevrimdışı mylife1903

Tore uzerinden oynayip istatistik kastirmak nedir? Genclerbirligi mi burasi?
Tore'yi tutan mi var? Calissin, kendini gelistirsin, oynasin.
Tore'ye bagli takim yaratirsan Bilic gibi 3. olursun.
Tore'yi yedege cekip takim olarak iyi hucum eden bir takim yaratirsan sampiyon olursun, bu kadar basit.
Tore parlayacaksa sistem icinde parlar, Oguzhan gibi. 10 kisi Tore'ye oynayip onun top kaybindan sonra
umursamaz tavirlarini cekecekse onu parlatmak adina isimiz var.
Sampiyonlar liginde bizim ligin genclerbirligi kivamindayiz iste, 6 tane mac oynayip geri donecegiz, donerken bazi kazanimlar elde edilir ha yok sampiyonlar liginde gruptan cikariz, ceyrek final oynariz diyorsan, ayri

Çevrimdışı tuncaboylu

Arkadasim daha dun aciklandi burada turk milliyetcisi falan gibi ismarlama laflarla beni itham etme cok fena kalbini kirarim, irkcilikla, milliyetcilikle alakam olmaz ikinci sefer direk olarak beni itham ediyorsun, bu forumda okuyan bilir bulup bulabilecegin en objektif insanimdir. Biz torenin ne yaptigindan degil, potansiyelinden bahsediyoruz, bu anlasmanin bardagi doldurmadigini, bir tarafa daha fazla kayma oldugunu belirtiyoruz.
Bu tarz anlasmalar %50-%50 olarak yapilir. Gomez transferi gibi risk paylasilir, mesela gomez bizde performans koyamasaydi, fioya geri gonderirdik, biz forvetsiz oynamamis adamlar masraftan kurtulmus olurdu. Gomez iyi oynadi herkes kazanacak, gomez dahil.
Aras icin zaten buyuk bonservis istenmisti fakat cocuk sakatlandi ve dogru zamanda transfer edildi ve gene de kiralik gitti.
Abi satın alma opsiyonunun % 25 i kadar kiralama bedeli normalin üstünde.  Çok tek taraflı değil bu anlaşma.

Çevrimdışı mylife1903

Abi satın alma opsiyonunun % 25 i kadar kiralama bedeli normalin üstünde.  Çok tek taraflı değil bu anlaşma.

@tuncaboylu olay parasal da degil bizim cok isimize yarayan bir operasyon olmamasi. Isine yaramiyorsa @tangaz reisin dedigi gibi hic ugrasma.
Mesela teklif geldi 9-10 sattilar toreyi daha makul bir anlasma su an risk buyuk bu cocuk sakatlanirsa o sezon sonundaki parayi da vermezler. Ayrica o para pazarliga da acik bir meblag. Bugun kasaya giren 9milyon sezon sonunda gelecek 12 den daha degerliydi, gokhanin kesin gitmek istemesini varsayarsak.
Bence cogu forum yazarinin itirazi buna. Yoksa gokhan gitmis kalmis cok onemli degil.

Mesela herseyin ideal oldugu ortamda, kerimin satilmasi daha dogru bir hamle olurdu ama gokhana guven olmuyor ve cocuk gitmek istiyor.

Çevrimdışı canU

4 milyo euro'ya alacağın stoperle CL'de fark yemeyeceğinin garantisi mi var peki?

Stopere 4 milyon euro verince, CL'de amacımız sportif başarı mı olmuş olacak?

Gökhan önümüzdeki sene iyi performans gösterip 20 milyon euro'ya Tottenham'a giderse, "aptal yönetim bir sene bekleyip 15'e satmak yerine 7'ye sattı adamı" demeyecekler mi?

Abicim omerou ile fark yeme ihtimalin daha yüksek şampiyonlukta sıkıntı yaşama ihtimalin daha yüksek.

Töre seneye iyi performans gösterirse tottenham 20 verip almak istese bile west ham vericek 10 alıcak çünkü bu hakkı satın almak için 3 verdiler. Bir yerinden tutayım mantıklı olsun diyorum yok yani. 3 e kiralayıo opsiyon vermesen gene diyicem tamam. Ya adam eplde uçar kaçarsa. Eplde bonservisler 20-30-40larda. Ama bz kös kös west hama 10 a satıcaz. Şimdi 7-8 e sat ozaman. Adam almayıp dönünce mundar ediceksin topçunu. Bir daha clde parlatsan bile kimse kolay kolay yanaşmaz. Hiçbir düzgün tarafı yok bana göre bu işin. Fabri bile daha mantıklı bu işten. Merakla bekliyorum nasıl yönetecekler  bu dönemi. Sosayı 4 e satıp kimseyi oraya almayıp stopere takviye hamlesi bekliyorum açıkçası.

Çevrimdışı canU

@tuncaboylu olay parasal da degil bizim cok isimize yarayan bir operasyon olmamasi. Isine yaramiyorsa @tangaz reisin dedigi gibi hic ugrasma.
Mesela teklif geldi 9-10 sattilar toreyi daha makul bir anlasma su an risk buyuk bu cocuk sakatlanirsa o sezon sonundaki parayi da vermezler. Ayrica o para pazarliga da acik bir meblag. Bugun kasaya giren 9milyon sezon sonunda gelecek 12 den daha degerliydi, gokhanin kesin gitmek istemesini varsayarsak.
Bence cogu forum yazarinin itirazi buna. Yoksa gokhan gitmis kalmis cok onemli degil.

Mesela herseyin ideal oldugu ortamda, kerimin satilmasi daha dogru bir hamle olurdu ama gokhana guven olmuyor ve cocuk gitmek istiyor.

Tamamen bu işte olay. Sağol abi özetlemişsin.

Çevrimdışı abdusta

Gördükleri Wayne Rooney!!

ingiliz formlarında yazan fiziki çok benzerlik den bahsediyorlar

saygılar

Çevrimdışı s4rc4stic

İnsanların kararlarına saygı duyalım..Töre bi karar almıştır kendisi için iyi olacağına inanmıştır..Beşiktaş yönetimide hoca ile fikir alışverişinde bulunmuştur uygun görmüştür..yok oynamaz ise paf'a koyarım fln yok öyle bi dünya sonra takımdaki futbolcuların bakar yönetime nasıl muamele yapıyor diye..bilic'e sallayanlarda unutmasın ki yere göğe koyamadığımız Atiba'yı bu takıma kazandıran adamdır..eleştiri yaparken brz daha dikkatli olalım..

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu tercihinde mantıklı bir bakış açısı var. Ben de 9-10 milyonluk bir teklif geldiyse düşünmeye değer bulurum. Ama okunan rakamlar 7-8'di.

Sakatlık olur elbet, ama her transfer risk değil mi? 8 verip Ziyech'i alsak, o da sakatlanabilir sonuçta. Kaldı ki Töre çok kabarık bir sakatlık geçmişine sahip değil.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Töre olayına sadece Şenol Hoca ,Beşiktaş yönetimi arasındaki mesele olarak bakmayın . Bilic muhtemelen uzun bir süreden beri Atiba ,Töre gibi oyuncuları ayartmaya çalışıyordu. Töre'yi kapana aldı , eline geçirdiği kozla bunun rahatlığıyla istediği gibi hareket etti .Atiba'nın Töre'den farkı Atiba yine de Töre'nin gösteremediği karakteri gösterdi. Bilic'in de karakterini iyice görmüş olduk.
Boşu boşuna kırmasın kimse birbirini. Bundan sonra olması gerekenlere bakalım.

Çevrimdışı Yalçın

Aklima geldi de.. Belki de yonetim vukuatlarindan dolayi biran once elden cikarmak istedi..  :bandit:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Abicim omerou ile fark yeme ihtimalin daha yüksek şampiyonlukta sıkıntı yaşama ihtimalin daha yüksek.

Töre seneye iyi performans gösterirse tottenham 20 verip almak istese bile west ham vericek 10 alıcak çünkü bu hakkı satın almak için 3 verdiler. Bir yerinden tutayım mantıklı olsun diyorum yok yani. 3 e kiralayıo opsiyon vermesen gene diyicem tamam. Ya adam eplde uçar kaçarsa. Eplde bonservisler 20-30-40larda. Ama bz kös kös west hama 10 a satıcaz. Şimdi 7-8 e sat ozaman. Adam almayıp dönünce mundar ediceksin topçunu. Bir daha clde parlatsan bile kimse kolay kolay yanaşmaz. Hiçbir düzgün tarafı yok bana göre bu işin. Fabri bile daha mantıklı bu işten. Merakla bekliyorum nasıl yönetecekler  bu dönemi. Sosayı 4 e satıp kimseyi oraya almayıp stopere takviye hamlesi bekliyorum açıkçası.
Bu antlasmalarin bir ornegi olsa da okusak hep beraber. Mesela devre arasi atletico geldi, cok ihtiyacim var, cok feci gokhansizlik cekiyorum, ispanyada tore cinayetine kurban gidecegim, agam pohunu yiyem bana sat bunu dese, satabiliyor muyuz, satabiliyorsak west hami nasil razi ediyoruz, maliyeti nedir. Adam sonucta yil sonuna kadar 3 veriyor 1.5 odeyip, yarim donem kullandin al sana paranin kalani ver satis fisini, diyebiliyor muyuz?
Sene sonu bu adamlar o kalan opsiyonu odememek icin 40 takla atarlar, ayni bizim torenin rus takimina yaptigimiz gibi. O zamanda opsiyonu yanlis hatirlamiyorsam 8 falandi biz 4.5 verdik, aldik.
Insallah zararli cikmayiz.

Etiketler: