Bir de cidden inanılmaz saçma argümanlarla savunanlar var. Ya okumuyorlar ya anlamak istemiyorlar. Çıkıp da 3 milyon euro kiralamaya düşük diye mi isyan ediyoruz? Kim etti öyle ben göremedim. 3 milyondan fazlaya kiralanam göster demiş. Olay kiralanmasının saçmalığında. Fiyattan bağımsız. Elinde para eden tek adam var ffpde limit açmak zorundasın. Gomez 4 kolarov 3 bir de stoper lazım en az 7 milyon lazım. Hadi kolarovu bıraktın sadece gomez e 4 civarı gerekecek. Sen gidip tek para edeni 3 e kiralıyorsun hiçbir işe yaramayacak şekilde.
Git sat 7-8 e düşüğe gider ama kadronu tamamlarsın eksik kapatırsın. Şimdi stoper eksik, sol bek eksik, forvet eksik. 3 milyonu savunanlar kapatma şekli önersin madem müthiş hamle ya. Omerou falan kiralayalım mı diceksiniz cl için?
Madem cok biliyorsun o zaman guvenilir bir kaynaktan bu adama gelmis ciddi bir transfer teklifi gostersene (kaynak fanatik, fotomac vs degildir yalniz).
Adamin tek talibi West Ham, onlar da kiralamak istemis iste, bunu anlamak bu kadar zor mu?
Formul istiyorsan ben sana formul vereyim:
Gomez 3m euro
Kolarov bedelsiz kiralik
Caceres bosta
Scarione bosta
Millet sanki menajer de adam gelen teklifleri biliyormus gibi konusuyor.
Tamam, siz haklisiniz. West Ham adamin bonservisine 12 milyon euro teklif etti, ama bizim baskan soyle konustu;" kusura bakmayin bayim. Bu parayi kabul edersem transfer butce kontenjanim olur ve takima takviye yapabilirim. Ben gerizekali oldugum icin bu teklifi kabul edemem, ama ancak size kiralarim. Isinize gelirse boyle olsun, hem de bizim taraftarin tepkisini cekerim, gerizekaliyim ya."