2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12335926 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı bjk4ever

Müthiş algı:) bırak gitmesin kalsın. Cl de 2 galibiyet 3 milyon euro. İstediği kadar çırpınsın 3 senelik sözleşmesi var seve seve kalacak. Satın alacak yoksa bekle kalsın, kiralamak amaçsız. 3 milyon ne işine yarayacak? Hayır kiralayıp ne kazandık? Clde bir maçta etki gösterse bundan daha fazla kazanırsın. Rezalet bir transferdir. Yok 4.5 a aldık yok bilmem ne. 900bine kiraladın 4.5 a aldın 3 sene 1.5 verdin. Sonra 3 e kiraladın orada tutunamazsa birdaha da kimse almaz büyük talımlardan. Kalır elinde.

Ne ffpyi rahatlattı, ne kesin yollamamız gereken biri gitti, ne alıcakları kesin. Burada başarı görmek çok ilginç.

3 milyon euro'yla Gomez'in bonservisini alabileceksek veya Kolarov gibi kaliteli bir solbek alacaksak o para dogru harcanmistir. CL'de 2 galibiyet 3 milyon euro da, senin o 2 galibiyeti alabilmen icin takim kurman lazim (stoper, solbek, forvet net eksik su an). Takimda 5 tane kanat oyuncusu varken birini gonderip yerine daha elzem olan bolgelere oyuncu almanin neresi kotu.
Kiralamak amacsiz falan degil. Bize transfer butcesi yaratacak bir 3m euro'luk gelir soz konusu ve oyuncunun kendisini gosterecegi bir platform var orada. Eger begenmezlerse bizde kalir katki saglar. Gecen seneki kotu performansina bakarak adamdan CL'de belirleyici olmasini bekliyorsunuz, ama WHU'da kotu oynar kimse almaz diye korkuyorsunuz, soylediklerin celisiyor.

Çevrimiçi o2bucak

Bazen yorumları okurken Arap Şeyh'i Beşiktaş'ın başına geçmiş takıma para akıtmış Gökhan'ı da zevkine satmışız gibi hissediyorum.

Sol Bek Yok Defans Felaket, Forvet Şüpheli Kale Kader'e emanet. Para?

Çevrimdışı tuncaboylu

omerou ile cl de fark yersen 3 milyon okadar tatlı gelir ki iyi ki satmayıp stoper almadım dersin. Çünkü zaten bizim amacımız sportif başarı değil,  oyüzden omerou ile de çıksak olur. Seneye şampiyon olmaya da gerek yok. 3 e kiralayıp kiradan dönüp kimse almayınca artık zil takar oynarız. En azından kiraladık diye veya töre orada tutarsa oh oh opsiyon koyduk satıyoruz ama 20 ye teklif vardı aa ne yapalım biz 3 milyon almak için 1 sene önceden opsiyonu sattık yapacak birşey yok der oynarız.

4 milyo euro'ya alacağın stoperle CL'de fark yemeyeceğinin garantisi mi var peki?

Stopere 4 milyon euro verince, CL'de amacımız sportif başarı mı olmuş olacak?

Gökhan önümüzdeki sene iyi performans gösterip 20 milyon euro'ya Tottenham'a giderse, "aptal yönetim bir sene bekleyip 15'e satmak yerine 7'ye sattı adamı" demeyecekler mi?

Çevrimdışı tangaz

Sevgili abicim aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum. Mahrez pazarlama cümlesi değil, Hoca için realite. Bu son yılların garip bir argümanı. Oyuncunun ederi bu değil. Siz öyle görüyorsanız yapacak bir şeyim yok. Bu konuda son kez yazayım. Anlaşma şartları ve bahsi geçen meblağlar içinde bulunduğumuz şartları da düşünce oldukça yetersiz. @tangaz

ben öyle görmüyorum. belki yurt dışında bizim gördüğümüz kadar değerli bir oyuncu değildir demeye çalışıyorum. malesef bu ülke topraklarında yetişen hemen her unsur yurt dışında ucuz. @atalay

diğer taraftan ben de ilk günden beri 5-6 milyon kira bedeli olursa mantıklı 3 milyonsa ben vermem takımda tutar ŞL.de oynatırım tutarsa öyle satarım mealinde cümleler kuruyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:43:40 atalay ]

Çevrimdışı bjk4ever

Bir de cidden inanılmaz saçma argümanlarla savunanlar var. Ya okumuyorlar ya anlamak istemiyorlar. Çıkıp da 3 milyon euro kiralamaya düşük diye mi isyan ediyoruz? Kim etti öyle ben göremedim. 3 milyondan fazlaya kiralanam göster demiş. Olay kiralanmasının saçmalığında. Fiyattan bağımsız. Elinde para eden tek adam var ffpde limit açmak zorundasın.  Gomez 4 kolarov 3 bir de stoper lazım en az 7 milyon lazım. Hadi kolarovu bıraktın sadece gomez e 4 civarı gerekecek.  Sen gidip tek para edeni 3 e kiralıyorsun hiçbir işe yaramayacak şekilde.

Git sat 7-8 e düşüğe gider ama kadronu tamamlarsın eksik kapatırsın. Şimdi stoper eksik, sol bek eksik, forvet eksik. 3 milyonu savunanlar kapatma şekli önersin madem müthiş hamle ya. Omerou falan kiralayalım mı diceksiniz cl için?

Madem cok biliyorsun o zaman guvenilir bir kaynaktan bu adama gelmis ciddi bir transfer teklifi  gostersene (kaynak fanatik, fotomac vs degildir yalniz).
Adamin tek talibi West Ham, onlar da kiralamak istemis iste, bunu anlamak bu kadar zor mu?
Formul istiyorsan ben sana formul vereyim:

Gomez 3m euro
Kolarov bedelsiz kiralik
Caceres bosta
Scarione bosta

Millet sanki menajer de adam gelen teklifleri biliyormus gibi konusuyor.
Tamam, siz haklisiniz. West Ham adamin bonservisine 12 milyon euro teklif etti, ama bizim baskan soyle konustu;" kusura bakmayin bayim. Bu parayi kabul edersem transfer butce kontenjanim olur ve takima takviye yapabilirim. Ben gerizekali oldugum icin bu teklifi kabul edemem, ama ancak size kiralarim. Isinize gelirse boyle olsun, hem de bizim taraftarin tepkisini cekerim, gerizekaliyim ya."

Çevrimdışı OrhanAker

Değerini gösterecek çalışma azmi ve futbol aklı töre de varmı peki ?

Çevrimdışı mylife1903

ben öyle görmüyorum. belki yurt dışında bizim gördüğümüz kadar değerli bir oyuncu değildir demeye çalışıyorum. malesef bu ülke topraklarında yetişen hemen her unsur yurt dışında ucuz. @atalay

diğer taraftan ben de ilk günden beri 5-6 milyon kira bedeli olursa mantıklı 3 milyonsa ben vermem takımda tutar ŞL.de oynatırım tutarsa öyle satarım mealinde cümleler kuruyorum.
@tangaz sorma satilmasindan, kiralanmasindan cok heriflerin davranisina sinir oluyorum. Torenin pasaportu mesut gibi alaman olaaaaydi west ham anca ruyasinda gorurdu toreyi. Tore en iyi ve en potansiyelli turk oyuncu ve herifler ingiliz somurgesi muamelesi yaptilar. Sinir oldum, kendimi seedecem, balkondan atacam yani sinirden.
Yemin ediyorum baskan olsam, bir sekil bunu devre arasi baska takima satmanin yolunu bulurdum. Ya bu cocuk sakatlansa ne olacak, mundar, gazi, niyazi

Boyke antlasma olmaz, butun risk bizde

Çevrimdışı atalay

ben öyle görmüyorum. belki yurt dışında bizim gördüğümüz kadar değerli bir oyuncu değildir demeye çalışıyorum. malesef bu ülke topraklarında yetişen hemen her unsur yurt dışında ucuz. @atalay diğer taraftan ben de ilk günden beri 5-6 milyon kira bedeli olursa mantıklı 3 milyonsa ben vermem takımda tutar ŞL.de oynatırım tutarsa öyle satarım mealinde cümleler kuruyorum.

Eyvallah @tangaz. Zaten olduğundan fazla değer filan biçmiyorum. Mevcut durumu değerlendiriyorum. Benzer düşünüyoruz o halde.

Çevrimdışı 38life

Değerini gösterecek çalışma azmi ve futbol aklı töre de varmı peki ?

Gökhan Töreye kal denseydi Sosa'nın çıkarttığı problemin 10 katını çıkartacaktı.

Çevrimdışı Nartallo

Töre'nin parlatılacağından bahsediliyor falan da Töre canlı bomba yalnız.

Vukuatlarını yazmaya gerek yok. İki gün sonra bar kavgasında vurulmaz, takım arkadaşı ile tekme tokat kavgaya girmez diyemiyoruz maalesef...

Hele ki EPL kapısına klüp tarafından engel konulduğunu düşünürse bence yapabileceklerinin sınırı yok.

Atiba profesyonelliği bekleniyor Töre'den... Gitmek isterse sözleşmen var deriz, o da bir sene daha devam eder olayı Töre'ye uymaz.

Çevrimdışı bjk4ever

@tangaz sorma satilmasindan, kiralanmasindan cok heriflerin davranisina sinir oluyorum. Torenin pasaportu mesut gibi alaman olaaaaydi west ham anca ruyasinda gorurdu toreyi. Tore en iyi ve en potansiyelli turk oyuncu ve herifler ingiliz somurgesi muamelesi yaptilar. Sinir oldum, kendimi seedecem, balkondan atacam yani sinirden.
Yemin ediyorum baskan olsam, bir sekil bunu devre arasi baska takima satmanin yolunu bulurdum. Ya bu cocuk sakatlansa ne olacak, mundar, gazi, niyazi

Avrupa dusmanligi ve Turk milliyetciligi baslamis yine haha.
Adamlar ne diye para versin ki sana? GS'nin 2001 kadrosunun mahsullerinin tamami Avrupa'da rezil olmus (Emre, Okan, Umit Davala, F.Akyel, Arif, H.Sukur). Tuncay hicbirsey yapamadi.
Nihat basarili olmus. Tugay kendi capinda basarili olmus (Blackburn anca iste). Arda Atletico'da fena degildi, ama dunya capinda bir takima gidince onun da sinirli kapasitesini gorduk iste.
Sanki her sene 2 super star pazarliyoruz da adamlar bize para dokecek. En mantiklisini yapiyor. Ben de transfer yapacaksam baska ulkeleri tercih ederim.
Teknik altyapisi yetersiz, mentalitesi kotu Turk futbolcusunu tercih etmem.

Çevrimdışı Orhan_

Gökhan Töre derken hani bizim takımda oynayan, 7 numaralı arkadaşı anlatıyorsunuz değil mi? Bana bu adamın olan potansiyeline rağmen! son sezonunda ne oynadığını bir anlatabilir misiniz? Onu bu kadar değerli kılan ne yaptı bu adam? Bence Töre bazı Beşiktaş taraftarları tarafından abartılmış, istikrarsız, 1 sezonda 3 5 maç harici iş yapmayan bir futbolcu. Ben bu adamı çıplak gözle de izledim ve addedilen değeri göremedim. Top kaptırma rekorunu kırmış mıdır bilmem ama kaptırdığı toptan sonra "umursamazlık" rekorunu kırmıştır.

Kiralama satma işlemleri ise sadece bizim elimizde olan bir şey değil ki. Alan, satan, satılan-alınan perspektifleri var işin içinde. Ne olduğuna dair de zerre bilgimiz yok. Satmayıp, kiralamayıp bir sene daha iş yapmasını mı bekleyecektik? Geçen senelere bakınca bir halt olmayacağı belli olmadı mı zaten?

Kulüp bu adamla geldiğinden beridir uğraşıyor ve belli ki yol alamıyor. Bilmem ne isimli futbolcudan daha iyi olduğunu söyleyen hoca aynı zamanda Töre için "biz ondan bir şeyler öğreniyoruz" diye iğneleyici bir açıklama yapmadı mı? Kurtulduğumuza şükredin.

Bu adamı artık potansiyeline göre değil, şu ana kadar ne oynadığı ve ne kadar ait hissettiğiyle de değerlendirin.

Çevrimiçi o2bucak

Ben Gökhan'ın değerine satılmadığına katılıyorum ama malesef elimizde FFP denen bomba var ve takviye gerekiyor.

Çevrimdışı tangaz

ben olmuşla ölmüşe çare olmayacağını uzun zaman önce öğrendim dostum. tüm yazılarımı okuduğunu biliyorum ( zira ben de seninkileri) ben olsam kesinlikle yollamazdım kadroda tutardım çık ŞL.de oyna derdim mırın kırın ederse de paf ligine yollardım. benim için Beşiktaşa değer vermeyen hiç bir oyuncunun delikli kuruş kadar değeri yok. @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamlar ne diye para versin ki sana? GS'nin 2001 kadrosunun mahsullerinin tamami Avrupa'da rezil olmus (Emre, Okan, Umit Davala, F.Akyel, Arif, H.Sukur). Tuncay hicbirsey yapamadi.
Nihat basarili olmus. Tugay kendi capinda basarili olmus (Blackburn anca iste). Arda Atletico'da fena degildi, ama dunya capinda bir takima gidince onun da sinirli kapasitesini gorduk iste.
Sanki her sene 2 super star pazarliyoruz da adamlar bize para dokecek. En mantiklisini yapiyor. Ben de transfer yapacaksam baska ulkeleri tercih ederim.

Acı ama gerçek.

Türk futbolcusuna karşı inanılmaz bir önyargı var, ama bunun sebebi de temelsiz değil. Can Bartu'dan Hakan Şükür'e kadar 35 yıl Avrupa'ya oyuncu satamamışız. (O da mutsuzum diyip 5 maç sonra dönmüş)

Es kaza gidenlerin çoğu da potansiyellerinin yanına yaklaşamamış.

O zaman niye kızıyoruz adamlara? Sen İran'dan futbolcu alırken 10 kere düşünmez misin, önce bir kiralayıp görelim demez misin?
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2016, 18:05:53 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

maalesef suratlarımıza şamar gibi bir yazı ama doğru...

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:43:29 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Ne yapalim avrupa hayranligini mi atesleyelim ustelik saydigin butun isimler turkiyede yetismis, iki kelime yabanci dil bilmeyen, avrupada kasaba girip domuz etinde kullandigin bicagi dana etine surme, diyecek tipler. Tore ile kerim ile oguzhan ile bir mi onlar. Bizden de iyi futbolcu cikiyor ama hepsi yetersiz, gokhan torenin durumu farkli genc yasindan beri devamli goz onunde tutulmus bir cocuk bu ilk kez ingiltereye gitmiyor daha 24 yasinda. Simdi mustafa pektemek icin yazsak ayni seyleri sonuna kadar haklisin, avrupa dusmanligi ve turk futbolcu hayranligi olabilir.

Çevrimdışı s4rc4stic

ya beyler boşuna birbirinizi yiyorsunuz..sonuçta töre basmış imzayı yapmış açıklamasını istediğim yerdeyim demiş..yönetim baktı bonservis veren yok verenlerde düşük rakamlar telaffuz ediyor..oyuncuda istekli kiralık vermiş..olmuş bitmiş..bak bu olay sosa'da yapılmış olsa anlarım..eğri oturup doğru konuşalım gökhan ne yaptı bu sene..Töre'de ciddi bi istikrar sorunu var kafasında gel-gitleri olan bi adam belli ki bizim hocayla kimyası tutmadı..fazla takılmayın iyi oynasın orada sezon sonu iyi bir para ile çıkalım..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arkadaşın 2019'a kadar sözleşmesi olduğunu ve opsiyonun bağlayıcılığının olmadığını görebilen bir kişi yok herhalde. Olmadı geldi, 2 yılı daha var. Ligimiz için yetersiz bulanlar EPL'de uçsun diye duaya çıksınlar şimdiden.
Bende senin gibi düşünüyorum 1.7 m euro dan 2 yıllık sözleşmesi var orada başarısız olursa ne anladım bu işten

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı murat baltacı

Töre konusunda anlam veremediğim Biliç zamanında performansı zirve yapıp Şenol hoca ile dibe çakılması. Normalde tam tersi olması lazımdı en azından aynı performansı gösterebilirdi. Bide aynı takımda ozi ve cenk gibi oyuncular parlama yapmışken.

Bence durum tamamen töreyle alakalı geçen sene özel hayatında yolunda giden şeyler vardı morali yerindeydi belliki iyi oynadı sonra ne olduysa özel hayatındaki sorunlar performansının dibe vurmasını sağladı ne Biliç nede Şenol hoca ile alakası yok bi oyuncunun Şenol hoca ile performansı dibe düşemez. Yönetimde bunu gördüğü için gönderdi dursa zarar ettirecekti Gökhana çıkış yapma şansı verdiler o çıkışı yaparsa istediğimiz seviyede olmasada bizede para kazandıracak yapacak bişey yok.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre her ne kadar mental problemleride olsa çok yetenekliydi bu opsiyon beni hiç tatmin etmedi umarım oynar ve opsiyonu kullanırlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Bende senin gibi düşünüyorum 1.7 m euro dan 2 yıllık sözleşmesi var orada başarısız olursa ne anladım bu işten

Başarısız olursa gelip oynar, neyi anlamadığınızı anlamadım ben de  :alala:

Etiketler: