2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12332418 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

neye göre?

Bu sene ihtiyacımız olan paraya göre.Zaten eksiklerimiz vardı birde sosa gidiyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

İyi bir sözü (örnk: Gördüğüm en iyi td.) o kişinin yanına giderken söylemek yalamaktır. Burdayken deseydi ya en iyi td Biliç çok seviyorum babam gibi vs. veya Westham taraftarı çok iyi keşke bizim taraftarda öyle olabilse felan.

Sen hangi dünyada yaşıyorsun? Beşiktaştayken en iyi t.d. Bilic diyecek yani ? Bunu nasıl söyleyebiliyorsun yani ne diyim ki ben sana. Mümkünse muhatap olmayalım.

Çevrimdışı 38life

Bu sene ihtiyacımız olan paraya göre.Zaten eksiklerimiz vardı birde sosa gidiyor.

Kulüpler alacağı adamların kulüplerinin ihtiyacına göre teklif götürmüyor ne yazık ki. Dünya bir "şirinler köyü" değil.

Çevrimdışı bjk4ever

3 milyon euro'yu begenmeyen arkadaslar;
bana 5 milyon euro kiralama bedeli getirmis 3 tane oyuncu adi verebilir mi G.Tore ile kiyaslanabilecek?
3 milyon euro kiralama bedeli cok cok iyi bir para, dogru sekilde harcarsan.
Biz o paraya Atiba+Sosa+Oguzhan+Gomez'i almistik, dikkatinizi cekerim.

Çevrimdışı tangaz

beyler törenin ederi bu fazlasını beklemek hayalperestlik. arkadaşın cv.sinde chelsea(-), hamburg(-), kazan(-) Beşiktaş(-/+=?) şeklinde bir karnesi var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Büyük bir test olan bu transfer döneminin nasıl atlatılacağının ne kadar önemli olduğu her geçen gün ortaya çıkıyor.

Çevrimdışı Ersoy

Kulüpler alacağı adamların kulüplerinin ihtiyacına göre teklif götürmüyor ne yazık ki. Dünya bir "şirinler köyü" değil.

En azından 11M'ye satılabilirdi ki bu daha mantıklı olurdu.Opsiyonu kullanacakları garanti değil çünkü.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

bana 5 milyon euro kiralama bedeli getirmis 3 tane oyuncu adi verebilir mi G.Tore ile kiyaslanabilecek?

5.8 dedikodusu yüzünden oluyor bunlar. Hepimiz inandık bir an... Şimdi ise hayal kırıklığı.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 02:35:25 atalay ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bazıları kendilerini herkezin görüşüne muhalefet olarak bir şey olduğunu ispatlamaya çalışıyor gördüğüm kadarıyla onlara politikayı öneriyorum gitsinler orda muhalefet yapsınlar. Her boku kendilerinin bildiğini sananlar ne bok oldukları belli olmayanlardır.

Çevrimdışı cursedofdragon

beyler törenin ederi bu fazlasını beklemek hayalperestlik. arkadaşın cv.sinde chelsea(-), hamburg(-), kazan(-) Beşiktaş(-/+=?) şeklinde bir karnesi var.

Beşiktaş'a gelinceye kadar resmi gol'ü yoktu.

Hepsini geçtim adam geçen sene doğru düzgün maç oynamamış adamlar gelip direk 15 milyon € elimize sayıcak hali yok bi akıllı bizmiyiz.

Töre'nin eline bir fırsat geçti işte kendini kanıtlasın göstersin orda hem kendi yükselsin hem Beşiktaş'ımıza 15 milyon € kazandırsın yolu açık olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sosa'yı 3.4'e almıştık. Denklemden Sosa'yı çıkarıp Quaresma'yı koyunca daha doğru oluyor.

Çevrimdışı 38life

En azından 11M'ye satılabilirdi ki bu daha mantıklı olurdu.Opsiyonu kullanacakları garanti değil çünkü.

Evet adamların kafasına silah dayayıp 11m verin diyebilirdik. çok doğru.

Çevrimdışı 38life

Bizdeki şark zihniyeti ne Töre'nin ne de Gomez'in demeçlerini idrak edemez. Kaldı ki X'i överken Y'yi yermemiş.

:claps:

Çevrimdışı OrhanAker

Resmiyete dönüştüğüne göre rezil bir iş. Kağıt üzerindeki en değerli oyuncun ve repütasyonunu yitirdiği an daha büyük enkaza dönüşecek.

Bir suçlu yönetim zaten..Bir sezon boyunca keyfine göre takılan adamın hiç suçu yok..adam kafasında Beşiktaşı,taraftarını,Hocasını bitirmiş suçlu yine biziz..

Çevrimdışı Ersoy

Evet adamların kafasına silah dayayıp 11m verin diyebilirdik. çok doğru.

Teklif ettikleri dönemler oldu.Tabi olmadı diyeceksin direk başından beri jiralık istiyolardı hatta.Tamam mükemmel anlaşma Beşikaş'ı kurtardı bu anlaşma.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne repütasyonu vardı Gökhan'ın? Adamın tek ciddi alıcısı, eski teknik direktörümüzün çalıştırdığı West Ham oldu.

Aksine dipteki repütasyonunu arttırma şansı var şimdi, bizde 1 sene daha kalsa kimseye satamazdık muhtemelen.
Mehmet Barlas gibisin dostum :) Her devrin adamı :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Ne repütasyonu vardı Gökhan'ın? Adamın tek ciddi alıcısı, eski teknik direktörümüzün çalıştırdığı West Ham oldu.

Aksine dipteki repütasyonunu arttırma şansı var şimdi, bizde 1 sene daha kalsa kimseye satamazdık muhtemelen.

Satma! Bilic'in aldığı verimi sen de al. Elde daha iyisi mi var?

Çevrimdışı atalay

Bir suçlu yönetim zaten..Bir sezon boyunca keyfine göre takılan adamın hiç suçu yok..adam kafasında Beşiktaşı,taraftarını,Hocasını bitirmiş suçlu yine biziz..

Seni suçladığımı hatırlamıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Teklif ettikleri dönemler oldu.Tabi olmadı diyeceksin direk başından beri jiralık istiyolardı hatta.Tamam mükemmel anlaşma Beşikaş'ı kurtardı bu anlaşma.

Teklif 7-8 milyon euro düzeyindeydi. 11 milyon euro'luk teklif gelseydi, yönetim satardı zaten.

7'ye 8'e satacağına, 3 milyona kiralamak daha iyidir.

Çevrimdışı 38life

Geçen sene Töre sakatlandığında ve formu düştüğünde çok üzülmüştüm ve şöyle demiştim: "Şampiyonluk yolunda bir eksiklik yaratacağı için değil fiyatını düşüreceği ve sezon sonu düşük fiyata gideceği için çok üzülüyorum."

Nitekim öyle oldu. Töre full sezon oynasa ve 10 civarında gol - asist yapsaydı şimdi çok başka bir anlaşma olabilirdi. Ama malesef böyle olacağı belliydi. Nitekim daha da kötü fiyatlara da gidebilirdi. Halihazırdaki Töre için bu rakamlar kötü değil sadece gerçekçi.

Çevrimdışı underworld

Tore'yi kiralayarak akıl sınırlarını zorlayan bir iş yaptık.
Emeği geçenleri tebrik ediyorum (!).

Çevrimdışı Berat

Gökhan Töre savaşları başladı maalesef.

Çevrimdışı Yalçın

Ha yani Beşiktaştayken En iyi Bilic deseydi yani?  Tamam...

Hayir boyle birsey de demesin. Belirli kurallar vardir. Ayrildigin mekandan hakkinda iyi dusuncelerle ayril ki donusun ayni sekilde olsun. Kimseye yalakalik yapsin demiyorum. Ama yikmazsin da. Ortalikta bir yigin Besiktasin karismasindan nemalanan musvetteler var. Gittin adamlara dedikodu yapacak malzeme verdin. Bu musvetteler yarin birgun "Zaten Gokhan Tore bile demisti babacam adamdi" diyip senin hocani rahatsiz ederse kim bundan kazancli olacak? Hersey heryerde konusulmaz.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Teklif 7-8 milyon euro düzeyindeydi. 11 milyon euro'luk teklif gelseydi, yönetim satardı zaten.

7'ye 8'e satacağına, 3 milyona kiralamak daha iyidir.
Bu sene 8 e satmak seneye 11 e satmaktan çok daha mantıklı şu aşamada ki seneye o paralara satacağın meçhul..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: