Her gitmek isteyeni kiralık mı yollayacağız? Ffp derdi varken kiralık yollamak nedir benim derdim bu. Yoksa sat töreyi gitsin umrumda olmaz. Ffp derdi var gidip kiraya vermek anlamsız. Buyrun sosa da gitmek istiyor milan yeterli bons vermiyor kiralayalım? Ozaman da sessiz kalıcak mıyız? Satsalar 7-8e en azından FFPden kurtardık açıkları kapatırız derdik. Bu o işe de yaramıyor e ne anladkm bu işten. 3 sene daha sözleşmesi var çok isterse paf takımla oynar 3 sene daha. Bir daha epl göremez rüyasında okadar kolay mı ya gidicem diyip kiralık kaçmak.
Tore'yle Sosa ne alaka? Biri sampiyonlukta ciddi katkisi olamamis yedek kulubesine kadar dusmus oyuncu, diger takimin as ve onemli oyuncusu.
Yedek oyuncuyu 3m euro'ya gonderiyoruz ve bu bize butce sagliyor, ki Aras'la yerini doldurmustuk zaten, daha ne olacakti?
4.5 milyon euro bonservisle aldigimiz oyuncuyu 3m euro'ya kiraliyoruz, daha ne olsun?
Sanki 10-15 milyon euro bonservis bedeli teklif eden vardi da yonetim kabul etmedi. Iyi performans sergilemezse geri doner yine bizim
oyuncumuz olur, iyi performans sergilerse toplam 15m euro'ya gitmis olur, gayet iyi.