2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12332125 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Gomez töreden daha büyük Beşiktaşlı.Zaten bilic çalıştığım en iyi td falan demesi masum değil.

İlk cümlene gönülden katılıyorum, diğeri için boşver hayırlısı olsun iyi oynasın kalsın ailesiyle beraber.

Çevrimdışı tuncaboylu

Resmen karalama operasyonu başlamış. Slaven Bilici seviyor diye adam dünyanın en kötüsü ilan edildi. Eminim siz şimdi Törenin başarısız olmasını falan arzularsınız.

Bu zihniyeti gerçekten hiçbirzaman anlamayacağım. Farklı fikirlere, farklı beğenilere neden kimsenin saygısı yok?

Aynen öyle.

Zaten biraz kafası çalışan Beşiktaşlı, Töre'nin başarısız olmasını istemez: Adamların opsiyonunu kullanması için Töre'nin başarılı olması lazım. :lol: :lol:

İsterim ki Töre çok başarılı olsun, Premier League'in tozunu atsın.

Çevrimdışı o2bucak

Töre de şimdi 2 seçenek var,

Ya iyi oynayacak, Westham yada başka Kulüpler parasını verecek alacak,

Ya da kötü oynayacak Avrupa'da Beşiktaş'tan başka takımda bu rahatlığı bulamayacak bize geri gelip kafasında daha fazla çalışma fikri olacak.

Çevrimdışı MrtBlgc

Sonraki satıştan pay falan koyduysa yönetim o zaman güzel olur işte. %20 pay mesela ne güzel olurdu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı halvetifarazi

kiralama bedeli çok az. isterlerse 100 milyon opsiyon konsun. bilic'in seneye o takımda olacağının yada töre'yi satın alacağının garantisi yok.
kötü transfer. iyi başlayan g.töre operasyonu başarısızlıkla sonuçlandı. 10 milyon euro civarını satılmalıydı.

Çevrimdışı 38life

Aynen öyle.

Zaten biraz kafası çalışan Beşiktaşlı, Töre'nin başarısız olmasını istemez: Adamların opsiyonunu kullanması için Töre'nin başarılı olması lazım. :lol: :lol:

İsterim ki Töre çok başarılı olsun, Premier League'in tozunu atsın.

İstisnasız bütün Beşiktaş sayfaları karalama operasyonuna başladı şuan. Bakıyorum hepsine. İyisinden kötüsüne hepsi... Hayret gerçekten. Bu çocuk Bilic'i Şenol Güneşten daha çok seviyor olamaz mı. İnsanların fikirlerinden, beğenilerinden size ne? Hele bunlardan "nefret" doğurmak neyin nesi?

Çevrimdışı Yalçın

Resmen karalama operasyonu başlamış. Slaven Bilici seviyor diye adam dünyanın en kötüsü ilan edildi. Eminim siz şimdi Törenin başarısız olmasını falan arzularsınız.

Bu zihniyeti gerçekten hiçbirzaman anlamayacağım. Farklı fikirlere, farklı beğenilere neden kimsenin saygısı yok?

Gokhan Tore'nin Blic'i seviyor olmasi farkli; baska bir kulube gidip "en iyiler burdakiler" demesi farkli. Bunun farkli fikir beyan etmekle alakasi yok. Farkli fikrin dusuncen elbet olabilir; olacaktir da. Fakat insanin biraz politik olmasi gerekir. Oldu ki orada basarisiz olursa hangi yuzle donecek bu sefer? Acik olalim, bu aciklamalar hos degil.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı tuncaboylu

kiralama bedeli çok az. isterlerse 100 milyon opsiyon konsun. bilic'in seneye o takımda olacağının yada töre'yi satın alacağının garantisi yok.
kötü transfer. iyi başlayan g.töre operasyonu başarısızlıkla sonuçlandı. 10 milyon euro civarını satılmalıydı.

Almıyorlar dostum işte, borsadaki gibi açığa mı satacaktık?

Çevrimdışı 38life

Kiralama bedelindeki 5.8 milyon euro yalanı bizim beklentilerimizi yükseltti. Buyüzden hayal kırıklığına uğradık... Sakin kafayla mantıklı düşünürsek kimse buna kötü bir anlaşma diyemez.

Çevrimdışı atalay

Mevcut durum üzerinden yazıyorum: Oyuncu gitmek isteyebilir. Fakat ŞL sezonunda, 24 yaşındaki oyuncunuzu iki lig galibiyeti parasına -oynadığı pozisyonda rotasyonu iyi olan bir ekibe- kiralıyorsunuz. Opsiyonun herhangi bir bağlayıcılığı yok. EPL'de olmazsa repütasyonunu yitirecek ve 2019'a kadar sözleşmesi var. Mantık?

Resmiyete dönüştüğüne göre rezil bir iş. Kağıt üzerindeki en değerli oyuncun ve repütasyonunu yitirdiği an daha büyük enkaza dönüşecek.

Çevrimdışı murat baltacı

Yanlız Muslera benim beğendiğim bir kaleci değil bizim oyun yapımıza uygun bir kaleci hiç değil
beğenmediğimiz tolga geçen sene musleradan çok daha fazla kurtarış yaptı daha az gol yedi gs defansı
kötü deyip kendimizi kandırmayalım bizim defans daha kötüydü. Muslera gibi bir kaleci bizim kalede fark
yaratmaz hep düştüğünüz aynı hata bir oyuncuyu beğen hemen keşke bizde olsa ama futbol öyle bir oyun değil
bir yerde iyi görünen sende iyi olacak diye bir kural yok bazen başka yerde kötü olan sende çok iyi olabilir.
muslera çizgiden ileri bir adım attığında dünyanın en kötü kalecilerinden oluyor bizede çizgi kalecisi lazım
değil ben Beşiktaş özelinde Tolgayı beğenmiyorum yoksa iki renkliden kalemiz daha az güvende değil
50 gol yemiş kaleciden bahsediyoruz. daha öncede muslera şampiyon yaptı deniyor ama onada katılmıyorum
akhisar hariç tolga kaleye geçtiğinden beri forvetlerin atıpda kaleci performansıyla puan kaybettiğimiz bir maç
hatırlamıyorum.iki renklininde bu konuda listesi bizden kabarıktır. Muslerayı gözünüzde fazla abartıyorsunuz
şampiyon olmak için gol atıp maç kazanman gerekiyor şampiyon olamadığımız seneler attığımız gol sayılarına
bir bakın sıkıntımızın kalede olmadığını görürsünüz bir kaleci maç kazanmaz en fazla beraberlik kazanır.
bu sene kaleci performansıyla kaç puan kaybetmişiz bir ona bakın birde savunması yere göğe sığdırılamayan
fener kaç puan kaybetmiş ona bakın. fenerle aramızdaki fark kalede değil attığımız gol sayısındaki farktadır.
bizi şampiyon yapan hücum oyuncularımız oldu. feneri şampiyonluktan edende ileri ucun beceriksizliği oldu.
@murat baltacı
Olabilir abi görüşler farklıdır sonuçta ama kişilerin beğenileri kalecinin iyi veya kötü olduğunu etkilemez muslera Türkiyenin en iyi kalecisidir geçen seneki performansı kötüdür formsuzdur kabul ama önceki senelerde ciddi anlamda katkı sağladı takımına özellikle son şampiyonlukta ciddi katkısı var kritik kurtarışları var bunda savunmanında katkısı var mutlaka ama muslera zor kurtarışlar yaptı ben senelerdir bizim kalecilerimizi izlerken hep şu kanıya vardım yedikleri gollerde hataları yok belki ama aynı pozisyonda başka bi kaleci yine aynı örnekten gidelim muslera olsa o topu kurtarıyo kalecilik farklı bi durum bazen tutamayacağın topa uçar golü güzelleştirirsin bazende o topu çıkarırsın tolga bu konuda tercihini uçmamaktan yana kullanıyo bu yüzden hata bulamıyoruz adam ne yapsın kardeşim diyoruz ama gs nin son şampiyonluğunda rakiplerin kullandığı frikiklerde musleranın uçarak kurtardığı toplar uzaktan şutu çıkarıp seken topu tekrar kurtarması falan kolay işler değil aynı pozisyonda tolga olsa şutu çıkarır seken topa müdahele bile edemez bizde adam ne yapsın kardeşim şutu çıkardı seken topuda defans uzaklaştırsın deriz. Muslera çizgi dışında çok iyi olmayabilir ama açıldığı pozisyonlarda genelde başarılı ayağıda düzgün kaleci he bulabiliyosan tabiki neuer gibi kaleci daha fazla işimizi görür ama kalede güven veren takımı ayakta tutan defansla uyumlu bi muslerada büyük başarılara götürür bizi.
Necmi
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Gokhan Tore'nin Blic'i seviyor olmasi farkli; baska bir kulube gidip "en iyiler burdakiler" demesi farkli. Bunun farkli fikir beyan etmekle alakasi yok. Farkli fikrin dusuncen elbet olabilir; olacaktir da. Fakat insanin biraz politik olmasi gerekir. Oldu ki orada basarisiz olursa hangi yuzle donecek bu sefer? Acik olalim, bu aciklamalar hos degil.

Ha yani Beşiktaştayken En iyi Bilic deseydi yani?  Tamam...

Çevrimdışı bjk4ever

Her gitmek isteyeni kiralık mı yollayacağız? Ffp derdi varken kiralık yollamak nedir benim derdim bu. Yoksa sat töreyi gitsin umrumda olmaz. Ffp derdi var gidip kiraya vermek anlamsız. Buyrun sosa da gitmek istiyor milan yeterli bons vermiyor kiralayalım? Ozaman da sessiz kalıcak mıyız? Satsalar 7-8e en azından FFPden kurtardık açıkları kapatırız derdik. Bu o işe de yaramıyor e ne anladkm bu işten. 3 sene daha sözleşmesi var çok isterse paf takımla oynar 3 sene daha. Bir daha epl göremez rüyasında okadar kolay mı ya gidicem diyip kiralık kaçmak.

Tore'yle Sosa ne alaka? Biri sampiyonlukta ciddi katkisi olamamis yedek kulubesine kadar dusmus oyuncu, diger takimin as ve onemli oyuncusu.
Yedek oyuncuyu 3m euro'ya gonderiyoruz ve bu bize butce sagliyor, ki Aras'la yerini doldurmustuk zaten, daha ne olacakti?
4.5 milyon euro bonservisle aldigimiz oyuncuyu 3m euro'ya kiraliyoruz, daha ne olsun?
Sanki 10-15 milyon euro bonservis bedeli teklif eden vardi da yonetim kabul etmedi. Iyi performans sergilemezse geri doner yine bizim
oyuncumuz olur, iyi performans sergilerse toplam 15m euro'ya gitmis olur, gayet iyi.

Çevrimdışı o2bucak

Bizim taraftar Şampiyonlar Liginde büyük başarı hedefliyor bu sene ama bence Yönetim FFP'yi bu senede atlayıp önümüzde ki sene düze çıkmayı planlıyor.

Çevrimdışı Ersoy

Kiralama bedelindeki 5.8 milyon euro yalanı bizim beklentilerimizi yükseltti. Buyüzden hayal kırıklığına uğradık... Sakin kafayla mantıklı düşünürsek kimse buna kötü bir anlaşma diyemez.

Abi 3M Euro'ya kiralandı iyi bir tarafı yok bunun.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı halvetifarazi

Almıyorlar dostum işte, borsadaki gibi açığa mı satacaktık?

:)
Almıyorlarsa almasınlar. Fazlalık mı gökhan töre? Her türlü iş yapar takımda. Oynasın şampiyonlar liginde parlayacaksa orda parlasın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Resmiyete dönüştüğüne göre rezil bir iş. Kağıt üzerindeki en değerli oyuncun ve repütasyonunu yitirdiği an daha büyük enkaza dönüşecek.

Ne repütasyonu vardı Gökhan'ın? Adamın tek ciddi alıcısı, eski teknik direktörümüzün çalıştırdığı West Ham oldu.

Aksine dipteki repütasyonunu arttırma şansı var şimdi, bizde 1 sene daha kalsa kimseye satamazdık muhtemelen.

Çevrimdışı Berat

3 M € çıkan değerden sonra tamamiyle doğru bir analiz.

Çevrimdışı atalay

Töre'nin en iyi çalıştığım teknik adam Bilic demesi gayet doğal. Kendisinden maksimum verim aldı. Aynı soru Ozzy'e sorulsa o da Şenol Güneş der.

Çevrimiçi Kapkarakartal

İstisnasız bütün Beşiktaş sayfaları karalama operasyonuna başladı şuan. Bakıyorum hepsine. İyisinden kötüsüne hepsi... Hayret gerçekten. Bu çocuk Bilic'i Şenol Güneşten daha çok seviyor olamaz mı. İnsanların fikirlerinden, beğenilerinden size ne? Hele bunlardan "nefret" doğurmak neyin nesi?

İyi bir sözü (örnk: Gördüğüm en iyi td.) o kişinin yanına giderken söylemek yalamaktır. Burdayken deseydi ya en iyi td Biliç çok seviyorum babam gibi vs. veya Westham taraftarı çok iyi keşke bizim taraftarda öyle olabilse felan.

Çevrimdışı 38life

Gökhan Töre'nin şampiyonlukta hiçbir katkısı olmadı. Kalsaydı önümüzdeki sene de hiçbir katkısı olmayacaktı. Fiyatı ise iyice yerlere düşecekti. Bu çok net bir şekilde ortadaydı. Elden çıkarmaya "mecbur" olduğumuz bir oyuncuyu iyi bir anlaşma ile gönderdik...

Çevrimdışı 38life

Abi 3M Euro'ya kiralandı iyi bir tarafı yok bunun.

neye göre?

Çevrimdışı tuncaboylu

:)
Almıyorlarsa almasınlar. Fazlalık mı gökhan töre? Her türlü iş yapar takımda. Oynasın şampiyonlar liginde parlayacaksa orda parlasın.

Tamam da West Ham'ın Gökhan'ı Premier League'de parlatma şansı, senin Şampiyonlar Ligi'nde parlatma şansından çok daha fazla. 32 takımın katıldığı turnuvada 6 ya da 8 maçta kimi parlatacaksın? Burak Yılmaz 2012-13 sezonunda CL'de 8 gol attı, kim istedi adamı?

Çevrimdışı 38life

Töre'nin en iyi çalıştığım teknik adam Bilic demesi gayet doğal. Kendisinden maksimum verim aldı. Aynı soru Ozzy'e sorulsa o da Şenol Güneş der.

Hele şükür adama saygı duyan biri çıktı.

Çevrimdışı bjk4ever

Bizim taraftar Şampiyonlar Liginde büyük başarı hedefliyor bu sene ama bence Yönetim FFP'yi bu senede atlayıp önümüzde ki sene düze çıkmayı planlıyor.

O o zaman taraftarin dusuncesizligi. Su anda hicbir Turk takimi Sampiyonlar Ligi icin net hedef koyamaz, cunku o mali ve sportif gucte degiliz. Ki herseyi gectim 4. torbadan girecegiz. Bizim Sampiyonlar Ligi''ndeki hedefimiz bence tamamen kuraya ve fiksture baglidir. Iyi bir kurada ilk 2 belki mumkun olabilir, ama bazen oyle bir kura cikar ki; 3.luk bile buyuk basari olur. City, PSG gibi takimlar 400-500 milyon euro'luk harcamalarla anca ceyrek final vs yapiyorsa bence bu konuda da realist olmak gerekir. Su an Besiktas'a 50 milyon euro'luk transfer butcesi verilse bile Sampiyonlar Ligi hedefi koyacak duruma gelemez bence. Taraftar olaylara duygusal degil, realist yaklassin bence.

Etiketler: