2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12332155 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Sene sonu opsiyon kullanilmayip tıpış tıpış donebilme ihtimali yüksek törenin
Seneye de 8-9 bandinda satılabilir
Epl de cok bir beklentim yok töreden
Oralar buralara benzemez buraya kiralik geldiginde farkliydi ama epl de döverler bunu
Mental olarak epl yi kavramasi lazım
Yoksa bilicin yaninda oturur

Ben de tam tersini düşünüyorum, Gökhan tam Premier League'e uygun bir topçu.

Kendini göstereceğini ve sene sonunda bonservisini alacaklarını düşünüyorum. Vitaminsiz Lanzini bile gösterdi, Töre mi gösteremeycek?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maaş dengesini napıcaz ? Diyelim töre'yi nasıl olsa kiralayacağım diye kolarov'u aldın.

Maaş dengesi diye birşey var onu geçincede ceza var.
Maaş dengesi değil gelir gider dengesi var bildiğim kadarıyla. 10 milyondan fazla zarar edemiyorsun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canU

Hiç oyuncu satmaz isek 6 milyon euro bonservis hakkımız olduğu söyleniyordu o doğru ise 7.8 yapar kolarovu alırız , Gomezi kiralarız gibi duruyor

Yok öyle birşey. Şuan hakkımız 2.9 milyon euro.

Çevrimdışı Nartallo

Büyük maçlarda iyi oynar, küçük maçlar umrunda olmazdı. Gitmesinin zamanı gelmişti.

Biliç çalıştığım en iyi hoca diyerek rengini belli etmiş, devam etseydi, geçen senenin üstünde bir performans alamazdık muhtemelen.

İnşallah başarılı olur, ki ben olacağına inanıyorum, bonservisiyle gider

Çevrimdışı cursedofdragon

bu westham transfers twitter sayfası 5 milyon sterlin diyor halen ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok öyle birşey. Şuan hakkımız 2.9 milyon euro.

1.8. Marcelo'yu da aldık.

Çevrimdışı Berat

Gökhan Töre: Slaven Bilic çalıştığım en iyi menajer. O, futbolcuların babası gibi, onun yanında kendimi ailemleymiş gibi hissediyorum.

Doğruysa, ailesi korusun onu.

Çevrimdışı sozkul

Gökhan Töre'nin 2016-2017 sezonu için West Ham United Kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.
West Ham United tarafından Şirketimize kiralama bedeli olarak 2.500.000 GBP ödenecektir.

KAP

Brexit yüzünden 300K eur para kaybettik bu transferden..

Çevrimdışı canU

Gerçekten anlamak imkansız. 2.9 milyon hiçbir işimize yaramayacak, gereken hamleler yapılamayacak, seneye alınıp alınmayacağı belirsiz alınsa bile ne işimize yarayacak şimdi.
Tut 6 ay daha cl de oynat parlat ocakta sat ya da satma. İnanılmaz ötesi saçma bir hareket. Çok merak ediyorum satmadan nasıl halledecekler işleri.

Çevrimdışı canU

1.8. Marcelo'yu da aldık.

Onu 30 mayıstan önce kullanmak zorundaydılar opsiyonu, kullandık dediler oyüzden 1 önceli döneme yazdı diye düşünmek istiyorum.

Çevrimdışı sozkul

bu westham transfers twitter sayfası 5 milyon sterlin diyor halen ?

2.5 da Töre'ye veriyorlar demekki.

Gerçekten anlamak imkansız. 2.9 milyon hiçbir işimize yaramayacak, gereken hamleler yapılamayacak, seneye alınıp alınmayacağı belirsiz alınsa bile ne işimize yarayacak şimdi.
Tut 6 ay daha cl de oynat parlat ocakta sat ya da satma. İnanılmaz ötesi saçma bir hareket. Çok merak ediyorum satmadan nasıl halledecekler işleri.

bunda anlamayacak birşey yok töre kendi gitmek istedi.gitmek isteyen adamdan ne verim alabilirsiniz.

2.5 da Töre'ye veriyorlar demekki.

olabilir bunlar o maaşı'da içine katmış olabilirler.

Çevrimdışı 38life

Bu bahçede havlayan kişinin dediği kiralama bedeli doğru çıktığına göre satın alma bedeli olarakta 10M sterlin yazmış tamamen hayal kırıklığı oldu bende.

Kiralama bedelini anladım da satın alma opsiyonu neden hayal kırıklığı oldu? 10 milyon sterlinden daha fazlasını mı hayal ediyordun yoksa?

Çevrimdışı Ersoy

Kardeşim 5 maç oynayacaksın zaten orda onlarda FA Cup,Lig Kupası falan bilic baban opsiyonunu da kullanmayacak bize geleceksin yine.Çalıştığın en iyi td bilicse zaten sana diyecek bişey yok.Opsiyonda 10M Pound 10.5M Euro ediyor sanırsam baya kötü olmuş bu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı BlackEagle26

Adam kafasında bitirmiş Beşiktaş'ı gitmese Diego ribas gibi yattığı yerden parasînı alıcaktı. Asla kiralamam diyen yönetimi bile zor durumda bıraktı ite kaka gitti

Çevrimdışı tuncaboylu

Şimdiden veryansın etmek yersiz. 2.9'un işimize yarayıp yaramadığını anlamak için transfer döneminin bitmesini beklemek lazım.

Ayrıca Gökhan'ı burada parlatmaya çalışacağınma EPL'ye gönderip orada parlatmak daha iyi. 6 tane Şampiyonlar Ligi maçı oynayacağına 38 tane Premier League maçı oynaması daha çok arttırır değerini.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gökhan Töre: Slaven Bilic çalıştığım en iyi menajer. O, futbolcuların babası gibi, onun yanında kendimi ailemleymiş gibi hissediyorum.
Haaahhh tencere yuvarlanmış kapagini bulmuş

Neyse kurtulduk ikisindende :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Kardeşim 5 maç oynayacaksın zaten orda onlarda FA Cup,Lig Kupası falan bilic baban opsiyonunu da kullanmayacak bize geleceksin yine.Çalıştığın en iyi td bilicse zaten sana diyecek bişey yok.Opsiyonda 10M Pound 10.5M Euro ediyor sanırsam baya kötü olmuş bu.

10M pound yaklaşık 12 milyon euro eder.

Çevrimdışı bjk4ever

Vallahi yonetime kizmamak lazim. Sonucta UEFA ile bu anlasmanin sorumlusu kendileri degil, Y.D. yonetimi. Yonetim mevcut konjonkturde elinden geleni yapiyor.
Kagit uzerinde takimimizin en iyi oyuncusunu, gol kralinin bonservisini aldigimiz para ile yedek oturmus oyuncunun kiralama bedeli neredeyse esit.
Basarisiz bir transfer hamlesi diyemezsin bence.
Yonetimin tek elestirilecek tarafi sozlesmesi bitmis oyuncularla daha evvel gorusmemesi ve Fabricio transferi (neresinden tutarsan tut berbat transfer).
Ama Tore-Gomez hamleleri bence dogru hamleler.
Nedense hic gundeme gelmedi, ama bonservissiz Scarione bence cok cok iyi bir transfer olurdu.

Sosa konusunda da 2 kelam edeyim;
Olay terorse; Bruksel ve Paris'te de saldirilar oldu. Tamam, TR'de istatistiksel olarak daha fazla, ama Milan'da da guvende degilsin. Ki burada oldugun 2 senede bir sey olmadi sana iste. Gecen sene de sene basinda ayni sorunlari cikarmisti.
Eger sorun paraysa da gitsin.
Bir defa performansa gore sozlesme bu kadar kolay upgrade edilmemeli, resmen sark kurnazligi. Pektemek gecen sene bir sey yapmadi, kulube gelip; ben beklenen katkiyi veremedim, benim sozlesmemi 1.4'ten 0.5'e cekin dedi mi? Demedi. Sosa gecen senenin basinda kotu bir performans gosteriyordu. Sozlesmesinde indirime gittik mi? Gitmedik. Eeeee? BJK bu parayi imzalarken zaten senin iyi performans gosterecegini dusunerek o paralari teklif etti. Sen de o paralarin normal oldugunu dusunerek uzun sureli sozlesme imzaladin. Neyin tafrasi bu?
Ki siradisi durumlarda zaten upgrade ediliyor; Oguzhan 400.000 euro'dan 1.4'e cikti mesela. Sosa zaten hali hazirda su an takimin en fazla para kazanan oyuncusu sanirim. Hic sikayet etmeye hakki yok.
Atiba keza oyle. Iyi performans sergiledin, ama 32 yasindasin arkadas. Ve BJK'de aldigi para zaten kariyerinde hicbir zaman kazanamadigi bir para. PSV gunlerini hatirlasin bakalim.
Oyuncularin bu sark kurnazligi ve nankorlugu sinirimi bozuyor.
Kaldi ki maas dengesizlikleri dunyanin her takiminda var. 25-30 oyuncudan olusan bir takimda 30 kisinin de tam dogru kontrati almasini bekleyemezsin.
Bizde bence gayet dengede. 1 tane 3 milyon euro ustu alan super yildiz var (bu sene Gomez, gecen sene Ba). Takimin diger kritik ve milli ilk 11 oyunculari 1.4-1.8 bandinda para aliyor. Takimin diger oyunculari da onun altinda. 25-30 kisilik kadroda tek dengesizlik bence Pektemek ve Atiba. Atiba da yasi geregi bence 1.6 milyon euro'luk uzun sureli bir kontrati hak etmiyor. Gecen sene iyi oynadi, ama bu performansi seneye sergiler mi mechul. Pektemek'e de yapacak birsey yok; zamaninda yapildi hata ve kontrati bitene kadar odeyecegiz. Ama kistas Pektemek ise; takimin neredeyse tamami Pektemek'le esit veya daha az aliyor ve ondan daha fazla katki sagliyor. Bu mantikli 20 oyuncunun sozlesmesi upgrade edilmeli. Boyle sacma mantik mi olur? Sosa bana dese ki; Pektemek 1.6 alacak bu adil degil. Ben de derim ki; Atiba da 1.1 aliyor, o zaman senin sozlesmeni 1.2'ye indirelim, ne dersin? Buna cevabi olmaz mesela.

Çevrimdışı mylife1903

WHU Başkanın oğlu: Kiralama bedeli yüksek diyor.
Her kulup baskani fikret orman pazarligini tadacaktir

Çevrimdışı onder23

west ham resmi sitesinde opsiyonu da belirtmişler

West Ham United are delighted to announce that Gokhan Tore has joined the Club on a season-long loan for a fee of £2.5million with the option to buy for a further £10million.

2.5m dan hariç 10m sterlin satın alma opsiyonu var. Toplamda 12.5m sterlin yapıyor alırlarsa

Çevrimdışı Ersoy

10M pound yaklaşık 12 milyon euro eder.

yine de başarısız zaten kullanmayacaklar opsiyonu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

İmza parası FFP'yi etkilemiyor gene G.T.'nin gidişini beklemene gerek yok.
Sıcak para yok elimizde bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BlackEagle26

Artspor
"Gökhan töre Resmi imzayı atmak için londra da..
Bakalım renkli medyanın yazdığı gibi mi 3  milyon € Yoksa 6~7 milyon €..."

Bidaha da böyle amatör sayfalara inanmazlar umarım

Etiketler: