2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12333856 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Eşi gitmek istiyor bu yüzden Milan ile görüşüyoruz ama 2 milyon verirseniz kalırız :D
Su aradaki farkla kadina bir lamborjini alir is cozulur bir de boyuh dasli yuzuh

Çevrimdışı cursedofdragon

Gökhan, imza sonrası yaptığı ilk açıklamalarda West Ham United menajeri Slaven Bilic ile olan ilişkisine değindi.

24 yaşındaki oyuncu, "West Ham United'a transfer olduğum için mutluyum. Geçen sezon birçok maçlarını izledim ve ne kadar tutkulu taraftarları olduğunu biliyorum. Bu benim buraya gelmeyi istememi sağladı ve onların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Slaven Bilic buraya gelmemde büyük bi faktör ve o harika bir teknik direktör. Beni çok iyi tanıyor. Ona hayır diyemezdim. Benim çalıştığım en iyi teknik direktör ve oyuncularına bir baba gibi. Onunla ailede gibi hissediyorsun" ifadelerini kullandı.

Ben kimsenin arkasından konuşmak istemiyorum ancak adam şenol hoca'yı ve bizi Beşiktaş taraftarını hiçe saymış ve siz bu adam'ı neden bizde kalmadı diyorsunuz.

Çevrimdışı canU

Şimdiden veryansın etmek yersiz. 2.9'un işimize yarayıp yaramadığını anlamak için transfer döneminin bitmesini beklemek lazım.

Ayrıca Gökhan'ı burada parlatmaya çalışacağınma EPL'ye gönderip orada parlatmak daha iyi. 6 tane Şampiyonlar Ligi maçı oynayacağına 38 tane Premier League maçı oynaması daha çok arttırır değerini.

Bekleyip görelim kimseyi satmadan 2.9 a hepsini hallederlerse helal olsun inanılmaz büyük başarı olur. He tabi gidip kiralık omureolar falan gelicekse yapılabilir birşey. Gustavo gomez muhtemeln tamamen mesela basını yanıltmak için çünkü asla öyle bir bütçemiz olmayacak. Tabi şu da var uefanın bu transfer artı eksi olayı sene sonunda mı hesaplanıyor acaba? Belki o durumda devre arası bir satışla iş halledilebilir. Şimdiden eksiye geçip. Tabi varsayım tamamen

Çevrimdışı Berat

Artspor
"Gökhan töre Resmi imzayı atmak için londra da..
Bakalım renkli medyanın yazdığı gibi mi 3  milyon € Yoksa 6~7 milyon €..."

Bidaha da böyle amatör sayfalara inanmazlar umarım

Aynı şekilde durum yazıp silen BTD , bugün KAP gelince çok şaşırıp mutlu olacaksınız diye sonrasında R yapıp silen sayfa.

Çevrimdışı 38life

Bazı arkadaşlar Törenin 20 milyon euroya falan satılmasını bekliyordu heralde. enteresan gerçekten. Nasıl hayal gücüyse.

Çevrimdışı saricasi

Bu 3 milyonu transferde kullanabiliyoruz diye konuşulmuştu zaten 4.7 milyon euro cepte harcayabiliyorduk yani kolarov ve gomez alınabilir fakat stoper sıkıntı .
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tuncaboylu

yine de başarısız zaten kullanmayacaklar opsiyonu.

Nereden biliyorsun kullanmayacaklarını? Lanzini'de kullandılar, hangimiz o adamın o fizikle Premier League'de kalıcı olacağını sanıyorduk?

Ayrıca Töre'yi devre arasında değil, sezon başıdna alıyorlar. Belli ki gelecekle ilgili planları var Töre hakkında.

Çevrimdışı MrtBlgc

Gökhan Töre: Slaven Bilic çalıştığım en iyi menajer. O, futbolcuların babası gibi, onun yanında kendimi ailemleymiş gibi hissediyorum.
Allah'tan babası gibiymiş yoksa onu da kiralıyamıyorduk.. İyi kötü bir para var elimizde şuan..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

West Ham, Gökhan Töre'nin bonservisini alırsa Beşiktaş'a ödeyeceği toplam ücret 15 milyon Euro.

Çevrimdışı Savaş

Niye herkes olaya bu senelik bakıyor anlamış değilim. Totale vurunca 15 milyon euroluk bir satış yapar bu.

Yani bu sene satmasaydık bu adam yine yatacaktı, sanıyor musunuz oynayacaktı? Hayır tabikide oynamayacaktı. 2 senedir ne oynuyor ki?

Herhalde bu sene satamadık, adamlar opsiyonlu alalım dedi biz de kopardığımızı kopardık bu senelik. Hiç satamamaktan iyidir. Şöyle düşünün seneye 12 milyon euro garanti ki bu Bilic alır bu Gökhan'ı. Adamlar senede 50-60 maç oynuyor, yarısında oynasa yeterli.

Ayrıca bu kadar karalar bağlamaya da ne gerek var beyler. İhtiyacımız olan bir sol bek, bir stoper. İlla ki yönetim yapmıştır hesabını ve illaki alınacaktır bu iki adam rahat olun.

Ayrıca ben Gomez'e bonservis verileceğini düşünmüyorum hala ha oldu ki verildi bi anda 4 verileceğini de sanmıyorum bizim başkan 4 taksite böldürür onu :)

Taraftar olarak evham yapmaya çok meraklıyız :) Bir durun bakalım bizim bildiğimiz kadar yönetim de biliyor bu işi bekleyip görelim :)

Çevrimdışı 38life

yine de başarısız zaten kullanmayacaklar opsiyonu.

Benim evlilik işi ne olacak ona da bi baksana 2 dakika

Çevrimdışı OrhanAker

Deli misafir çocuklarının evden gitmesi gibi oldu..Bye bye :sevinc :sevinc

Çevrimdışı canU

bunda anlamayacak birşey yok töre kendi gitmek istedi.gitmek isteyen adamdan ne verim alabilirsiniz.

Her gitmek isteyeni kiralık mı yollayacağız? Ffp derdi varken kiralık yollamak nedir benim derdim bu. Yoksa sat töreyi gitsin umrumda olmaz. Ffp derdi var gidip kiraya vermek anlamsız. Buyrun sosa da gitmek istiyor milan yeterli bons vermiyor kiralayalım? Ozaman da sessiz kalıcak mıyız? Satsalar 7-8e en azından FFPden kurtardık açıkları kapatırız derdik. Bu o işe de yaramıyor e ne anladkm bu işten. 3 sene daha sözleşmesi var çok isterse paf takımla oynar 3 sene daha. Bir daha epl göremez rüyasında okadar kolay mı ya gidicem diyip kiralık kaçmak.

Çevrimdışı Ersoy

Benim evlilik işi ne olacak ona da bi baksana 2 dakika

kısmet.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Herifler saçmasapan adamlara milyonlar saçarken Töre'yi taksitle alıyolar. Özeti budur bu işin.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

İnsanların beğenilerini ve fikirlerini yargılamak da nerden çıktı? Her futbolcu en çok sevdiği teknik direktörü seçme hakkına sahiptir. Buna siz mi karar vereceksiniz? Pardon ama bu faşistçe bir yaklaşım. Bilice olan nefretiniz sizi çok yanlış düşüncelere itiyor farkında değilsiniz...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

West Ham, Gökhan Töre'nin bonservisini alırsa Beşiktaş'a ödeyeceği toplam ücret 15 milyon Euro.
Ben fazlasıyla tatmin oldum

Sezonun yarısında oynamayan ve dususte olan bir oyuncuya kimse 15 milyon € vermez

Neyini beğenmiyorsunuz arkadaşlar ? 15 milyon € dan bahsediyoruz...

Sezon basinda en formda oldugu donemde bile en fazla 12 milyon € teklif aldik oda Atleticodan..

Bu kadar formsuz bir adami 15 m ye satmak transfer basarisi olur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle26

Gökhan, imza sonrası yaptığı ilk açıklamalarda West Ham United menajeri Slaven Bilic ile olan ilişkisine değindi.

24 yaşındaki oyuncu, "West Ham United'a transfer olduğum için mutluyum. Geçen sezon birçok maçlarını izledim ve ne kadar tutkulu taraftarları olduğunu biliyorum. Bu benim buraya gelmeyi istememi sağladı ve onların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Slaven Bilic buraya gelmemde büyük bi faktör ve o harika bir teknik direktör. Beni çok iyi tanıyor. Ona hayır diyemezdim. Benim çalıştığım en iyi teknik direktör ve oyuncularına bir baba gibi. Onunla ailede gibi hissediyorsun" ifadelerini kullandı.

Ben kimsenin arkasından konuşmak istemiyorum ancak adam şenol hoca'yı ve bizi Beşiktaş taraftarını hiçe saymış ve siz bu adam'ı neden bizde kalmadı diyorsunuz.

NOKTA ! :claps: :claps:

Çevrimdışı Berat

Zaten Töre'nin artık bizim kadroda yer bulması zor görünüyor, geçen sene kafasında bitirmiş takımı anlaşılan.

Diğer coşkulu taraftarların önünde oynasın para kazandırsın bize baksın yoluna.

Çevrimdışı Savaş

İşin komik yanı, yanılmıyorsam opsiyonlu da olsa Beşiktaş tarihinin en yüksek bonservis ücreti ile oyuncusu satılmış millet burun kıvırıyor.

Değişik.

Çevrimdışı 38life

Resmen karalama operasyonu başlamış. Slaven Bilici seviyor diye adam dünyanın en kötüsü ilan edildi. Eminim siz şimdi Törenin başarısız olmasını falan arzularsınız.

Bu zihniyeti gerçekten hiçbirzaman anlamayacağım. Farklı fikirlere, farklı beğenilere neden kimsenin saygısı yok?

Çevrimdışı Ersoy

Gomez töreden daha büyük Beşiktaşlı.Zaten bilic çalıştığım en iyi td falan demesi masum değil.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MrtBlgc

Aynı şekilde durum yazıp silen BTD , bugün KAP gelince çok şaşırıp mutlu olacaksınız diye sonrasında R yapıp silen sayfa.
İki sayfa da aynı b.kun laciverti. Ben her ikisini de takip ediyorum fakat güvenirlik olarak Murat Özen sosyal medyada tektir benim için. Bu adamlar sürekli yönetimden adamlarla bağlantı halindeler ve bilgi kesinleşmeden konuşmuyorlar. Ha seversin sevmezsin orası farklı tabi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı s4rc4stic

Töre sezonun 2.yarısı gs derbisi haricinde yoktu ztn keza milli takımda da aynı şekilde euro16'da oynamış olsaydı farklı şeyler konuşuyor olabilirdik..Töre'de gitmek istedi pek verim alınacak gibi durmuyordu..ne yapalım yolu açık olsun iyi oynasın win win olsun..bu arada pelle'de çin'e gitmiş 16milyon euro:))

Çevrimdışı Yalçın

Adam iki dakikada selpak yapmis. Konussun konussun iyi oluyor boyle.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Etiketler: