2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337081 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

denklemde ki 4,8 ne ola ki?
onu bende merak ettim 5.8 doğuruyor herhalde :alala:

Çevrimdışı 38life

Eşine bence pek birşey söyleyemeyiz. Bir senede olan onca patlama, merkezi yerlerde ölen onlarca insan. Biz bile kendi ülkemizde korkarken o insanlar ne yapsın? Asker eşine dersin bunu da futbolcu eşine diyemezsin  :)

Bu konuyu hiç tartışmayalım. Bu terör olayından korkup gitme mevzusu "komple" saçma geliyor bana. uçaktan korkmak gibi birşey benim gözümde. Aşırı derecede saçma. Aksini düşünenler de olacaktır. Ama boşa tartışmayalım uzlaşamayız.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2016, 15:30:15 38life ]

onu bende merak ettim 5.8 doğuruyor herhalde :alala:

abi sizin de bi dediğiniz bi dediğinizi tutmuyor burda yazıldı ya geçen gün 6 milyon € harcıyabileceğimiz para var diye :D

Çevrimdışı tangaz

bu arada töre şayet 5+8 milyon sterline satılmışsa başarılı bir operasyondur benim nazarımda.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

6 milyon € harcıyabileceğimiz para var UEFA tarafından izin verilen.

1.2 milyon € marcelo'ya gitti 4.8 milyon € kaldı :)
kim diyor onu yok öyle bir para defalarca söylendi
bunu başkan bile söyledi oyuncu almak için satmak zorundayız diye
şimdi bunlara inanmayıp twitterdeki ergenlerin yorumunumu ciddiye alıyorsunuz

Çevrimdışı Türkay

Kolarov'un menajeri Ahmet Bulut'muş. Bu adamı küstürmeyelim ya o da kazanıyor biz de kazanıyoruz.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı brkntcnr

Bu konuyu hiç tartışmayalım. Bu terör olayından korkup gitme mevzusu "komple" saçma geliyor. Yçaktan korkmak gibi birşey benim gözümde. Aşırı derecede saçma. Aksini düşünenler de olacaktır. Ama boşa tartışmayalım uzlaşamayız.
Yani tabiki de kişiden kişiye değişir ama onlar bu kültürle büyümedikleri için canları biraz tatlı. Terör bizde yıllardır var. Mesela Avrupa' da Fransalılar maç izlerken havai fişek patlıyor bomba sanıp kaçışmaya başlıyorlar. Bizde olsa kimse takmaz ki Torpille kız kaçıranla oynardık ufakken  :lol: :lol: Mesela İngiltere' de şöyle bir şaka yapılıyor insanların hali de ortada. O yüzden pek birşey diyemiyorum Sosa' nın eşine.

https://twitter.com/ErkekTerimleri/status/716560042158387200
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2016, 15:27:58 brkntcnr ]

Çevrimdışı Tolga

Kolarov'un menajeri Ahmet Bulut'muş. Bu adamı küstürmeyelim ya o da kazanıyor biz de kazanıyoruz.
Zaten kimi almaya çalışsak menajeri Ahmet Bulut oluyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

kim diyor onu yok öyle bir para defalarca söylendi
bunu başkan bile söyledi oyuncu almak için satmak zorundayız diye
şimdi bunlara inanmayıp twitterdeki ergenlerin yorumunumu ciddiye alıyorsunuz

yok burdada yazdığı için ben öyle bir para var diye biliyorum o zaman işimiz daha kötü.

Töre 5 milyon sterlin'e satıldı diyelim 5.8 milyon € yapıyor.

Biz 5.8 milyon €'ya gomez'i,kolarov'u filan nasıl alıcaz  :alala:

Çevrimiçi Necmi

abi sizin de bi dediğiniz bi dediğinizi tutmuyor burda yazıldı ya geçen gün 6 milyon € harcıyabileceğimiz para var diye :D

kim yazdı birde her yazılana inanıyormusun  :alala:
biliyorum onu birisi twitterde birinden duymuş geldi burda söyledi
bizde böyle olmadığını söyledik Başkanın ortada açıklaması duruyorken
başka yorumlar üretmenin manası varmı.

Çevrimdışı Tolga

yok burdada yazdığı için ben öyle bir para var diye biliyorum o zaman işimiz daha kötü.

Kolarov bonservisini M.City'den alıp gelebilir. Biz de ona imza parası veririz.

Zaten imza parası FFP'e takılmıyor.

Bu olmazsa da kiralık gelir. Seneye bonservisini alırız.

Çevrimdışı tangaz

Yani tabiki de kişiden kişiye değişir ama onlar bu kültürle büyümedikleri için canları biraz tatlı. Terör bizde yıllardır var. Mesela Avrupa' da Fransalılar maç izlerken havai fişek patlıyor bomba sanıp kaçışmaya başlıyorlar. Bizde olsa kimse takmaz ki Torpille kız kaçıranla oynardık ufakken  :lol: :lol:

dün küçük bir avm.deydim atm.den para çekerken atm arkasındaki duvarda asılı duran yangın dedektörü alarm vermeye başladı siren falan ötüyordu kimse oralı dahi olmadı. bir tek kızım baba noluyor die sordu, bişey yok kızım kısa devre yapmış dedim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Kolarov bonservisini M.City'den alıp gelebilir. Biz de ona imza parası veririz.

Zaten imza parası FFP'e takılmıyor.

Bu olmazsa da kiralık gelir. Seneye bonservisini alırız.

Gomez için 4 milyon € rakamlar dönüyor.

Kalan 1.8 milyon € ile nasıl stoper alıcaz  ?

Çevrimdışı TURKahvesi

Eşine bence pek birşey söyleyemeyiz. Bir senede olan onca patlama, merkezi yerlerde ölen onlarca insan. Biz bile kendi ülkemizde korkarken o insanlar ne yapsın? Asker eşine dersin bunu da futbolcu eşine diyemezsin  :)
bu iş neye benziyor biliyormusunuz
aynen belirteyim Linnes transfer sürecine
yani şimdi Linnes nerde soruyorum sana
bak güzel kardeşim bu tür terör eylemleri dünyanın her yerinde oluyor
ülkemde yaşanan daha çok oluyor diye bir söylem olamaz ben bunu kabul etmem saçmalıyorsun sen k.bakma
bak sana bir şey diyeyim senin dilinden konuşuyorum
yarın bir gün Sosa diyelim milan'a gitti italya'da bir patlama oldu terör eylemi düzenlendi o zaman ne yapacaksın bunu nasıl izah edeceksin
ki italyan hükümeti ve askeri personeli Irak'ta abd'nin yanındaydı değilmi
mutlaka bir gün terör eylemi italya'da da düzenlenecektir hiç şüphen olmasın.

Çevrimiçi Kapkarakartal

https://twitter.com/jsullivanwhu/status/752469376171929600

hayırlı olsun beyler

Tolga Torunogullari ‏@tolgatorun1903 17 dk.17 dakika önce

@jsullivanwhu very big demek :)5-6 milyon€ arası.sezon sonu 13 milyon€ yu tamamlayıp alacaklar.

Bu yazdığın twitter hesabının altında gördüm bu bizim Torunoğulları'nın bişeyi oluyormu yoksa soyadı benzerliğimi bilmiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Gomez için 4 milyon € rakamlar dönüyor.

Kalan 1.8 milyon € ile nasıl stoper alıcaz  ?
Stoper de Gomez usulü kiralık gelir bence :icool:

Yanına da Omeruo kiralık...

Çevrimiçi Necmi

gomez kiralık olur kardeşim bonservis ödeyeceğimizi sanmıyorum
başkan onuda söyledi ne sözleşmesi zaten elimizde devam eden bir sözleşmesi var dedi
bu alışverişde avantaj fioda değil bizde ya bize bırakacak yada başka takıma satıp
yarısını bize verecek tabi alıcısı varsa bunuda gomez kabul ederse yada kendisinde kalacak seneye boşa çıkacak
gomez kalmak istemiyor randımanda alamazlar 11 m ceplerinden para çıkmış olur
para almadan bize iade etmeleri bile 11 m kazanmaları demek oluyor
gomezin oynamak isteyeceği bir takım çıkmaz zaten çıksa 10 da versek alamayız
o nedenle gomez büyük ihtimal bizde bütün avantajlar elimizde şartları biz belirleriz
yeterki gomez Beşiktaş desin.

Çevrimiçi Samet Ç

Güvendiğim bir hesap var Twitterda. Perşembe günü ANÇ, MCFC sahibi Mansouru ağırlamış diye haber geçti.

Kolarov için hamleyi yapmışız söz vermiş MCFC sahibi.
Mansour'un yatı Bodrum açıklarında görülmüş bir resim vardı olabilir

Çevrimdışı Türkay

Mrmic gelmiş Sambade yerine. Nasıl kaleciydi bilmiyorum ama İnşallah faydalı olur

https://twitter.com/Besiktas/status/752479822060875777
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

gomez kiralık olur kardeşim bonservis ödeyeceğimizi sanmıyorum
başkan onuda söyledi ne sözleşmesi zaten elimizde devam eden bir sözleşmesi var dedi
bu alışverişde avantaj fioda değil bizde ya bize bırakacak yada başka takıma satıp
yarısını bize verecek tabi alıcısı varsa bunuda gomez kabul ederse yada kendisinde kalacak seneye boşa çıkacak
gomez kalmak istemiyor randımanda alamazlar 11 m ceplerinden para çıkmış olur
para almadan bize iade etmeleri bile 11 m kazanmaları demek oluyor
gomezin oynamak isteyeceği bir takım çıkmaz zaten çıksa 10 da versek alamayız
o nedenle gomez büyük ihtimal bizde bütün avantajlar elimizde şartları biz belirleriz
yeterki gomez Beşiktaş desin.

gomez muhtemelen bedelli kiralık da olabilir. sonuçta uefa oyuncu satmadan bonservisli oyuncu alamazsın diyor bedelli/bedelsiz kiralayamazsın demiyor  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolga Torunogullari ‏@tolgatorun1903 17 dk.17 dakika önce

@jsullivanwhu very big demek :)5-6 milyon€ arası.sezon sonu 13 milyon€ yu tamamlayıp alacaklar.

Bu yazdığın twitter hesabının altında gördüm bu bizim Torunoğulları'nın bişeyi oluyormu yoksa soyadı benzerliğimi bilmiyorum.

13 değil 16 milyon euro olacak tamamlanacak tutar.

Çevrimdışı Tolga

Mrmic hayırlı olsun...

Çevrimdışı Ersoy

5 veya 6+13 gayet iyi rakam ama opsiyonu kullanacaklar mı orası düşündürüyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Yani tabiki de kişiden kişiye değişir ama onlar bu kültürle büyümedikleri için canları biraz tatlı. Terör bizde yıllardır var. Mesela Avrupa' da Fransalılar maç izlerken havai fişek patlıyor bomba sanıp kaçışmaya başlıyorlar. Bizde olsa kimse takmaz ki Torpille kız kaçıranla oynardık ufakken  :lol: :lol: Mesela İngiltere' de şöyle bir şaka yapılıyor insanların hali de ortada. O yüzden pek birşey diyemiyorum Sosa' nın eşine.

https://twitter.com/ErkekTerimleri/status/716560042158387200

Bu şakayı bir suriyeliye bile yapsan aynı tepkiyi verir. Alakasız bir örnek olmuş. Terörden korkmak Paranoyadır. Şehirde bomba saldırısında ölme ihtimali trafik kazasında ölme ihtimalinin kaçta kaçıdır acaba?. Bir insanın tabiatında korkaklık ve paranoya varsa böyle birşeyden korkar ancak. Gomez acaba canını hiç sevmiyor mu? Kolarov'un canı hiç tatlı değil mi acaba...

Etiketler: