2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337631 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Seni beğenmez olurmuyum? Yunus emre kardeşim sen ve Boyko - Q7 sevdanı her zaman beğenmişimdir. Sevgilerimle.
Eyv abi :bigstar:

Boyko da ins alacak kaleyi diye düşünüyorum bakalim hayırlısı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FedericoGiunti

Eyv abi :bigstar:

Boyko da ins alacak kaleyi diye düşünüyorum bakalim hayırlısı
Kaleyi ya Fabri ya Boyko almalı. Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum. Ancak Şenol hoca tolgadan kolay kolay vazgeçmez gibi geliyor bana.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı brkntcnr

Gomez' in bonservisi, Kolarov' un bonservisi, stoper alıcaz onun bonservisi. Kimseyi satmadık nasıl alacağız merak ediyorum. Bi Töre kiraladık o da 5 milyon €. Hepsini karşılamaya bile yetmiyor. Sosa da gitmek istiyor şimdi onun yerine birisini alacağız. Merak ediyorum yönetim bu işin altından nasıl kalkacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez çok önemli kesinlikle kalmalı, sosa gitti gibi
Görünüyor atibayı bir şekilde ikna etmeliyiz...

walla ben de babam olsa yuhalarım kötü oynayan adamı kredin büyük @Yunus Emre Dökmeci  ama dediğin gibi 31.dk pilin biterse elimizden seni king-kongun bile kurtaramaz  :bandit:
Yilda 3 yeni sezon formasi + Sodexo + Akbile oynarim abi :D

Çevrimdışı sozkul

Gomez' in bonservisi, Kolarov' un bonservisi, stoper alıcaz onun bonservisi. Kimseyi satmadık nasıl alacağız merak ediyorum. Bi Töre kiraladık o da 5 milyon €. Hepsini karşılamaya bile yetmiyor. Sosa da gitmek istiyor şimdi onun yerine birisini alacağız. Merak ediyorum yönetim bu işin altından nasıl kalkacak.

Töre'nin 5 milyonu kesin bilgi mi? 3 değil yani?

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada sosyal medyada dolaşan bir habere göre,
Atiba ile 1+1 yıllık sözleşme yenilenecekmiş
burada merak ettiğim mevzu bu sözleşme 2017'den itibaren mi geçerli olacak yoksa hani sözleşmesine iyileştirme yapılarak mı bu sezondan itibaren mi geçerli olacak
umarım ilk seçenektir.

Kaleyi ya Fabri ya Boyko almalı. Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum. Ancak Şenol hoca tolgadan kolay kolay vazgeçmez gibi geliyor bana.
Bana da oyle geliyor ki oylede olacak

Tolgaya 1.3 milyon € maas bağlayıp , Gidip Fabriyi almanın baska mantıklı aciklamasi olamaz

Cunku Fabri yedek kalinca sesini cikaracak bir adam degil

Hic bir takim yedek kaleciye hemde 33 yasindaki bir kaleciye 1.3 milyon € vermez

Çevrimdışı Ersoy

Gomez-Atiba-Ozi kalsın da Sosa'nın yerine bakarız bir şeyler. Ama daha stoper var kim gelecek bakalım Kompany diye umutlandık ama olmaz o iş ayrılmak istese zaten kaç tane kulüp dizilir sıraya.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Töre'nin 5 milyonu kesin bilgi mi? 3 değil yani?
Yabancı basında 5 milyon £ yazıyordu. O yüzden öyle söyledim. Büyük ihtimal de doğrudur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Yilda 3 yeni sezon formasi + Sodexo + Akbile oynarim abi :D

2 maç iyi oyna maç başı pirimlerinden de faydalandıralım seni, galibiyet 12bin euro  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Tolgadan Vazgecemez onun icin Fabriyi aldirdi zaten

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fabri ya da boyko oynar beyler

Çevrimdışı OrhanAker

Gomezin kontratı iki yıllık değilmi :alala: başkanda açıkladı yanlış duymadıysam.

Bizim taraftar enterasan

Uefa finali oynamış , Ki takiminin finale cikmasini saglayan 2 -3 futbolcudan biri olan Boykoyu 3 macta kotu kaleci.ilan ettik

Ama Tek bir maçını bile izlemedigimiz Fabri icin iyi cikacak hissediyorum diyor bizim taraftar yahu adamin hakkinda fikir verecek digru duzgun bir maci bile yok :biggrinking:

Çevrimdışı TURKahvesi

Gomez-Atiba-Ozi kalsın da Sosa'nın yerine bakarız bir şeyler. Ama daha stoper var kim gelecek bakalım Kompany diye umutlandık ama olmaz o iş ayrılmak istese zaten kaç tane kulüp dizilir sıraya.

mantığıma göre Kompany gelmez ama diğeri gelir :D

Pepe yi allim Pepe yi :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Şu fotoğraf bu sezon 10+ golüm var diyor.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Evet bir hayal kuralım..

Boyko

GG       Mertesacker  Pepe    Kolarov

:bandit: :bandit:

Şu fotoğraf bu sezon 10+ golüm var diyor.

3.cu Forvet ve 10+ Gol himmm

Ozaman bizim takim olarak 100 gol barajini asmamiz gerekiyor 3.cu forvetimzin 10 + Gol atmasi icin

3-4 tane atsin yeterli gecen sezon 3.cu forvetimiz 0 cekti :bandit:

Çevrimdışı mülkübey

ismail fener yolundaymış.

misilleme gibi misilleme . :D

Sakat olmadığı sürece çift ciğer + oksijen tüplü tazı gibi çocuk.

ayrıyetten fit bir sol ortasaha çizgisi ile sol taç çizgisi açık elemanına sahip olacaklar. (+-deparlı 15 m ) Yani değişik bir mevkisi var.

Yani ismaile göre sistem belirlenir.Çılgın çocuk iso.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

ismail fener yolundaymış.

misilleme gibi misilleme . :D

Sakat olmadığı sürece çift ciğer + oksijen tüplü tazı gibi çocuk.

ayrıyetten fit bir sol ortasaha çizgisi ile sol taç çizgisi açık elemanına sahip olacaklar. (+-deparlı 15 m ) Yani değişik bir mevkisi var.

Yani ismaile göre sistem belirlenir.Çılgın çocuk iso.
İsmail fenere imza atarsa üzülmem de sevinmem de. Ancak ismail fenere imza atarsa kolorov geldi demektir bence.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Ben Muslera'yı da Ospina'yı da  Mandanda'yı da isterim bizim kalecilerin yerine.
Yalnız Muslera'ya en fazla 2 verilir, GS nin verdiği gibi 3.5 verilmez.

Muslera ve Sosa olayları bize şunu gösteriyor.  3.5 verdiğin zaman satmak istesende adam gitmiyor, o parayı veren yok.
Bizim Sosa'ya verdiğimiz gibi bir para verince de adam ilk teklifte gitmek istiyor.. Sorun çıkartıyor, çünkü aynı parayı Avrupadada alabiliyor.
Artık  7-8 neyse, Milan düzgün bir para versin, Sosa'da gitsin.
Politikamızdan ödün vermemek lazım.
bence 6 ya bile gidebilir üstüne bir iki daha koyar ziyech e çökersin iki sene sonra
40 a satacağın oyuncun olur Sosa nın büyük katkısı oldu teşekkür ederiz ama bazı arkadaşların söylediği gibide vaz geçilmez değil
değerini bulur gider hakim ziyech i 8 alabildiğin dünyada sosayı 6 ya satabiliyorsan düşünmek bile hata derim
pazarlık nedir ya senin bir sözleşmen var buna uyarsın bittiğindede pazarlığını yaparsın şimdi o sözleşmeyi yenilesen
çok pis bir yol açmış oluyorsun Atibada iyileştirmeye gidilmesine takımda ses çıkaracak oyuncu
 olduğunu sanmıyorum ama sosanınki sıkıntı olur. ailevi durumu varsa anlarım ama aile diyip sonra fiyat arttırıp kalıyorsa bunu
anlamam sen pazarlıkmı yapıyorsun gene yap ama antrenmana çıkmamak ne demek.
Bence teşekkür edilmeli milan istiyorsa yolu açık olsun ederini bulduysa düşünülmemeli.
tutmaya çalışmanın sıkıntısı sonra büyük olur.

Fabri ya da boyko oynar beyler

Hiç ümidim yok. Tolga yine birinci kaleci olur.
BEŞİKTAŞK

Etiketler: