2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12285581 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Fake PhotoShop ama bu belge normalde gerçek bir belge mi?

doğrulattım gerçekmiş ama o menejer yapmamış görüşmeyi
ingilterede ki bir iş adamı aracı olmuş şeyhi tanıyormuş o bağlamış

Çevrimdışı Kemal

Kalsın Rico pasamiz burda jubile yapsın . Seviyoruz

Çevrimdışı Ersoy

Kalsın Rico pasamiz burda jubile yapsın . Seviyoruz
Abi şimdi 15-20 verirlerse de düşünmeden satmak lazım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Necmi

Bizim için hep yanlış söylediği şeylerden bir iki örnek versene, ben unutmuşum hepsini.  :icool:
yanlış bir söylemi olmadı ama Beşiktaşın büyüklüğünü bir türlü kavrayamadı
o yüzden her derbiye korkak çıktık hepsinide kaybettik.
ingilteredeki maçlara hazırlandığı gibi Türkiyedekilere hazırlanmadı hiç
bir sürü yanlışı vardı saplantıları vardı. Bu bize şampiyonluğa mâl oldu.

Çevrimdışı Kemal

Abi şimdi 15-20 verirlerse de düşünmeden satmak lazım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vermezler kardeşim yaştan , en fazla 5 bilemedin 6 verirler Max.  Oda

Çevrimdışı alimm

abi bağlmış derken...¿ bu belgenin piyasaya düşmesi sürecin işleyişinde nasıl bir etki yapar...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Necmi

abi bağlmış derken...¿ bu belgenin piyasaya düşmesi sürecin işleyişinde nasıl bir etki yapar...
bu yetkilendirme belgesi çok önemli bir şey değil zaten kullanılmamış
ama genede bu tip belgelerin piyasaya sızması için bazı şeylerin yol almış olması lazım olumlu yada olumsuz.
Belliki kulüp sızdırıyor. Planlıdır bunlar. bunca zamandır sızmamıştı pat diye 24 saatte herşey döküldü ortalığa
bakalım bu hafta ilginç geçecek

Çevrimdışı Necmi

Toyota bizim sponsorumuz değil ki yalan bence
eski antetli kağıtlar kulüp kullanıyormuş photoshopla bu kadar zahmet eden toyotayıda kaldırırdı ordan
herhalde :D

Çevrimdışı BlackEagle26

Yeter ki Kolarov gelsin  :) fenere felan giderse kahrolurum. Mangala'ymış Kompany'miş mühim değil :money:

Çevrimdışı 38life

:nerd:

Çevrimdışı Necmi

Yeter ki Kolarov gelsin  :) fenere felan giderse kahrolurum. Mangala'ymış Kompany'miş mühim değil :money:
:nerd:

Çevrimdışı Kutay

aynı fikirdeyim kolarov transferi kompany transferinden daha önemli bence
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Alper1903

Sosa'yı anlamakta güçlük çekiyorum. Ya üst seviyede en fazla 1-2 sene daha top oynayabilecek yaştasın. Beşiktaş'la şampiyon olmuş, dünyanın en büyük futbol vitrinine çıkacaksın bir kez daha. Evet, İstanbul güvenli bir şehir değil ama dönmek istediğin ülke güvenlik bakımından bi İzlanda falan değil. Kal 1-2 sene daha üst seviyelerde oynamaya devam et, emeklilik yaklaştığında dönersin Estudiantes'ine. İnşallah gitmesi gibi bir şey yaşanmaz. Yeri dolmaz diye bir durum yok ama neden uğraşalım?

Çevrimdışı BlackEagle26

Arkadaşlar Sosa'nın yerine makul fiyata Aaron Hunt alınmazmı hem sol kanatta da oynayabiliyor hemde Alman :boxin:

Çevrimdışı Alper1903

Arkadaşlar Sosa'nın yerine makul fiyata Aaron Hunt alınmazmı hem sol kanatta da oynayabiliyor hemde Alman :boxin:

2 sene önce Sosa'dan önce gündemdeydi bu adam. Geçen 2 senede de kayda değer bir şey yapmamış.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Mehmet57

Barcelona'nin solbeki Adriano 1.5-1.8 milyon arasi bonservisle Lazio yolunda.

Bize de uyardi.

Çevrimdışı MaDJeR

Sven Claes
‏@svenclaes
Besiktas have contacted Manchester City about acquiring @VincentKompany (30) on loan with no option to buy. #MCFC

Çevrimdışı murat baltacı

ben adler konusunda size katılmıyorum geçmişi parlak ama
kaç yıldır vasat altı olan bir kaleci çoktan ununu elemiş eleğide duvara asmış
tek yaptığınız geçmişe bakıp karar vermek.
ben fabriden ümitliyim mesela tamam beklentimizi karşılamıyor ama eldekilere bakınca
bizim istediğimiz standartı karşılıyor. Tolgadan iyi olduğu kesin bakalım bizde nasıl bir performans
verecek bizim taraftar biraz fevri davranıyor sambade ısrarla tavsiye ettiyse şenol hoca beğendiğini
söylüyorsa bir anda silip atmak yanlış bence tek handikapı sakatlığı o büyük risk oluşturuyor.
Ben fabriden çok boykodan umutluyum abi sanki açılıp kaleyi devralacak hırsıyla acayip güven verecek gibi geliyo he fabride işimizi görür mutlaka tolgadan sonra standart bi performans görebilir boykodaki gibi hayal kırıklığı yaşamayız gibi.

Ama bu saatten sonra şunu anladım bizim kalemizde muslera gibi kaleci olmayacak bi ihtimal alt yapıdaki veysel ve bi kaleci daha vardı sambade onların üzerine düşüyor gelecek görüyor demişti önder özen olurda tutarlarsa alt yapıdan sağlam bi kalecimiz çıkar kaleyi devralır o zaman arkamıza yaslanır güvenle izleriz maçlarımızı. yada ospina çıkar siz beni alamıyosunuz ben kendim geliyorum der öyle rahatlarız :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Duyduğuma göre başkan çıldırmış kompany-pepe stoper tandemi kurup geçen sene ekranlarda Beşiktaşın defansı zayıf diyenlerin üzerine salacakmış defans öyle olmaz böyle olur diyomuş :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu Kompany ve benzeri isimlerin taraftarın gazını almak için yönetim tarafından inceden sızdırıldığını düşünüyorum. Geçmiş dönemde de böyle isimler ortaya çıkmıştı.Kompany haftalık 120.000 pound alıyor City'den. 8 milyon euro net para demek senelik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mülkübey

alın size duyum

orman sosa ya 2 m euro + bonuslar vermiş , sosa 2.5 + bonuslar istemiş

g.dinç

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

alın size duyum

orman sosa ya 2 m euro + bonuslar vermiş , sosa 2.5 + bonuslar istemiş

g.dinç
Hep söylediğimiz söylenen eşitlik duygusu böyle bir şey işte. Pektemek'lere Veli'lere öyle sözleşmeler sunarsan yarın öbür gün işini iyi yapan adamlar çıkıp bunları sorgular. Hadi Pektemek'le Bilic istedi diye bir anlaşma yaptın, hatalı davrandın ama bu adamı karşına alıp konuşmak için bir engel değil. 3 sene daha yattığı yerden para vermeyi geçtim takım içindeki huzuru da bozuyor bu tarz adamlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bayern'de oynamış, A.Madrid ile şampiyonlar ligi finaline çıkmış, takımı için canla başla mücade eden adam 1.6 alıyor, 27 yaşında kariyerinin yarısını sakatlıklarla geçirmiş, gol istatistiği defans oyuncusu Sivok'tan daha kötü olan, ilk 18 e bile giremeyen bir adam da 1.6 alıyor. Yönetim kendi için çelişiyor bu tarz hamlelerle hem biz adaletli davranacağız deniyor hem de ısrarla yanlışlar yapılmaya devam ediliyor. g
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2016, 09:28:44 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Etiketler: