2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337536 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onder23

Çevrimdışı OrhanAker

ay hadi inşallah  :sevinc

ayy inşallah GG'nin intikamını alırlar  :pray:

Gör ızdırabımızı azizim :D

Çevrimdışı talha

Ya kusura bakmayın da gelmeyecek bir oyuncu için ortaya çıkarılan saçma bir beklenti ile mutlu olunuyorsa bir sorgulamalı millet ne oluyor diye :)

İki Necmi abi kusura bakma ama göz var nizam var tamam muslera Gs lilerin abarttığı kadar iyi olmasa da Tolga dan çok çok önde bir kaleci

Mustafa olayı dediğiniz doğru ama mustafa olayında şöyle bir farklılık var adam zaten öyle çok mükemmel bit performans gösterip zam almadı zaten berbattı zam aldı o etkiler bence

Son olarak Subotic ve Omeuro iyidir yeter Kompany falan gelmez boşa kürek çekip eldekilerden olmayalım onlarda kaçarsa sonu Dany gibi bir yerde biter saygılar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fener ismaile teklif yapmış :D
Misilleme gibi misilleme :claps: :claps:

Alirlarsa ne yapariz biz :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih_

İzlandanın yaptıkları, Portekizin şampiyonlusu, Leicesterın şampiyonluğu, At.Madridinikinci Şamp.Ligifinali,
Futbol artık iyice evriliyor yetenekden çok takım olmak ve mücadele gücü öne çıkıyor, Şenol Güneş gibi çok değerli bir hocamız var. Stadsız, her maçını deplasmanda oynayan birtakımı, hayatının parasını harcamış,hakemler tarafından yine kollanmış rakibe karşı alınmış bu şampiyonluk 10 şampiyonluğa bedeldir. Sanki biz yokmuşuz gibi her şeylerini şampiyonluk üzerine kuranların şu anki düştükleri durumu görmek bir Beşiktaşlı için tahmin ediyorumki en güzel hediyedir. Bizim için düşündükleri yerlerde şimdi kendileri debeleniyor.
Futbolcuya fazla takılmayın arkadaşlar bu yönetim ve Şenol hocamız takımın başında olduktan sonra bize karada ölüm yok ben inanıyorum ki önümüzdeki 3 sene belki daha fazla şampiyonluklara ambargo koyacağız. Futbolu konularına fazla takılmayın sadece takımınıza inanın, Şampiyonluğun ve renklilerin durumunun zevkini çıkarın.

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
sosa samimi değil, eşimi ikna edemem diyor ama sonra 2 yetmez 2,5 verin diyor. bu bile samimiyetsiz olduğunu gösteriyor. ha bu arada takım içi ve ülke ücret dağılımı incelendiğinde 2,5i hak ediyor ama bu samimiyetsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor...

Sosa konusunda yönetim haklı,bizde yanlış zeminde tartışıyoruz.
daha önce yazdığım üzere anlaşma Sosa yla yapılmış.eşiyle değil
gelmek istemiyorsa gelmez kalır Arjantinde.

Gerekli şampiyonluk iyileştirilmesi,yönetimin takdiridir yapılmış.

kontrat bitimine 2 yıl var

sonuçta yapması gereken şey 1 yıl daha oynayıp efendi gibi çekip gitmesi

tahminim sonuç böyle olacak...

Atiba nın durumu biraz daha farklı ve kuralına göre oynuyor onun sözleşmesinin bitmesine 1 yıl var ve yönetimin yapması
uygun bonservisle yolların ayrılması

ne yazıkki Beşiktaşlı duruşumuzda Tutku ve Baglılık erdemleri mevcut kolay kolay kopamıyoruz.
ama profesyonel oyunun dogasında bu var ve Beşiktaşın menfaatleri herşeyin üzerinde

saygılar

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi genelde burada bir futbolcu hakkında tartışırken "geçmişine değil, şimdiye bakın" diyorsun. Bence Tolga konusunda sen de aynı aynı hataya düşüyorsun. İstatistiki olarak Tolga ligin başarılı kalecilerindendir. Zaten Şampiyon takımlar genelde ligi istatistiklerin zirvesinde bitirirler. Kaldı ki şu anda hiç bir Türk kaleci A klas değil, 2007-2009 arası Volkan Demirel ve 2010-2012 arası Onur Kıvrak performansları dışında ülkede kaleci sıkıntısı var. Gerçi her bölgede sıkıntı var ama neyse...

Tolga hiç bir zaman a klas olmadı ama TS yıllarında yine güven veriyordu. Bizdeki ilk yılında da beklentilerimizi karşıladı. Son 2 yıldır ise kesinlikle ne mental olarak ne fizik olarak B sınıf kaleci bile değil. Bir defa güven vermiyor. Refleksleri zayıf, timingi ve adımlaması genelde hatalı. Karşı karşıya pozisyonlarda genelde erken yatıyor ( ilginç bir şekilde Osmanlı maçında ayakta kaldı ve golü yemedi). görece iyi olduğu 2 konu var; yan toplar ve çizgi becerisi. Yan toplarda da son 2 yıldır kötü. sadece çizgi üzerinde ortalam üzeri bir kaleci. En başta defans oyuncularımıza kesinlikle güven vermiyor. Kaç defa Rhodolfo ile Ersan'ın Tolga'yı azarladıklarını gördük. Kaldı ki madem bu kadar başarılı, ne milli takıma alındı ne de serbest kalacağı halde başka takımdan teklif geldi. Sadece bizim görüp başkasının göremediği ne özelliği var Tolga'nın?

Kaleci, bir takımın yarısıdır. 2009-2012 Barcelona'sı gibi olağanüstü örnekler dışında, istikrarlı şekilde başarılı olmuş takımların tamamında çok iyi kaleciler vardır. Muslera bu yıl gerçekten kötüydü ama geçen sezon saray ziyareti rezilliği ve GS'nin kollanması dışında GS'nin son 6-7 maçında ne toplar çıkardığını hepimiz izledik.

Sana çok samimi bir soru soracağım; son 3 yılda "Tolga bu maçı kurtardı!" dediğin 3 maç sayar mısın? Benim aklıma sadece ilk sezon deplasmanda 3-3 berabre kaldığımız FB maçı geliyor. Onun dışında net hatırladığım bir maç yok.

Beşiktaş'tan net yollanması gereken 3 adam vardı: Tolga, İsmail, Pektemek. Üçü de hala takımda ve 2'si ile yeni kontrat uzattık. Evet, UEFA kıskacı mevcut, mutlaka takımda kalmaları gerekirdi ama ikisinin de önüne mutlaka ilk 11 oyuncusu alınmalıydı. Madem Tolga dediğn kadar iyi, Fabri neden alındı?

Bu arada senin Tolga ve İsmail konusunda bizimle genel olarak hem fikir olduğunun da farkındayım. Asıl eleştirim şu; Beşiktaş futbolcusunu korumak adına şu an Tolga'yı savunduğun gibi bence gereksiz şekilde onları savunuyorsun.
iyide benim burda Tolgayı savunduğum yokki
allah çarpar benim tolgayı Beşiktaş kalesinde bir dakika görmeye tahammülüm yok
Beşiktaş kalesini koruyacak seviyede olmadığınıda düşünüyorum.
Benim eleştirimi anlamamışsın kimse bana Tolga tu kaka ama muslera büyük kaleci demesin
benim dediğim muslerayı Beşiktaş kalesinde görmek istemem renkli basının şişirdiği gibi bir
kaleci değil herkes kurtardığını söylüyorda yediği hatalı golleri söyleyen yok kardeşim tolgayı bırak ospinayı iste
siriguyu iste mandandayı iste eyvallah bunların hepsi üst seviye becerileri olan bize uyan kaleciler
komple kaleci muslera neresi övülüyor anlamıyorum tek mahareti çizgide kedi gibi
onun dışında kutuda yok yan toplara çıkmaz tolga Beşiktaş kalesine geçtiğinden beride tolgadan daha iyi bir istatistikle lig bitirmedi
bunumu tolgayla mukayese ediyoruz neden renkli basının şişirmelerinden etkilenip sürekli onların algılarımızla oynamasına
müsade ediyoruz emin olun muslera bizim kalecimiz olsaydı tolga renkli kalecisi bu gün tolgaya methiyeler düzülüyordu.
çünkü bak geçmiş senelere performansının musleradan iyi olduğunu görürsün.
Bu demek değildir Beşiktaş kalesini koruyacak seviyede bir kaleci
ama maç kurtarma olayına katılmıyorum çok basit bursa ve osmanlı ve gs maçlarına bir bak derim fazla geçmişe gitme
son maçlar ordaki performansını gör maç kurtarmışmı anlarsın benim kızdığım konu insanların fikirlerini desteklemek için işine geldiği gibi
konuşması gs maçında biz golü atmadan önce çıkardığı karşı karşıya pozisyona bir bak o golü yeseydik o maçı çevirebilirmiydik
osmanlı maçında yerimde soluksuz kaldığım mükemmel refleksle çıkardığı en az 4 top var
bursa maçını tekrar izle sadece tolgayı izle o zaman haksızlık yaptığını anlarsın birde yediği 35 golü
tek tek incele bakalım kaçında tolganın bariz hatası var kaçında defans hatası
eleştirelim yetersizliğinide söyleyelim ama haksızlık yapmayalım. @panic13
bence avrupa için tamamen yetersiz bir kaleci ama Türkiyede pek alada idare eder diğer taraftan kesinlikle birinci kalecimiz olmamalı
ama kulübede ondan daha iyi bir yedekte bulmamız zor.
doğru ergümaları ortaya koyduğumuzda doğru eleştiri yaparız. benim derdim atın satın gönderin diye gerçeklerle bağdaşmayan lafları edenlere
tff kuralları belliyken ffp kuralları belliyken bunlar yokmuş gibi düşünmeden eleştiri yapanlara tepki koyuyorum
tff diyorki 18 kişilik kadronda bir yerli kaleci olacak Tolgadan daha iyisini bulabiliyorsan gönderirsin bulamıyorsan konuşmayacaksın
ffp kriterleride diyorki 8 türkiye alt yapılı oyuncu olacak kadronda bunların 4 ü kendi alt yapından olacak
tamam bul isimleri ondan sonra pektemek ismail tolga gitsin de ismaili beğenmiyoruz ama fenerin akbaba gibi
pusuda yattığını kimse görmüyor. hem ismaili göndeip bu sefer iki sol bek almak zorunda kalacaksın hemde
rakibine bonservis ödetmeden bir sol bek ikram edeceksin. Emin ol ismaille anlaşma yapmıyorum de o gün bitmeden fener kadrosundadır
senin beğenmediğin yedek sol beki fener birinci sol bek olarak alır.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Türkiye milli takımdaki oyuncular bugünmü dönüyor ?

Çevrimdışı Türkay

NTV Spor diyor ki Gomez %85 kaldı, Atiba gitmek istiyormuş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fatih_

Kaleci antrenörlüğüne Mrmic i getirmişiz  :alala:

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı sozkul

Misilleme gibi misilleme :claps: :claps:

Alirlarsa ne yapariz biz :D

Gerçekten kimi alacağız Ismail giderse. Türkiyede yetişmiş oyuncu bulmamız lazım oraya.
Var mı PAF da uygun bir genç?

Beşiktaş , Gomez icin Fio ile 4 milyon € bonservisle anlasti , transfer bitmek üzere

Övünç Ozdem ( NTVSPOR )

Çevrimdışı FedericoGiunti

Uzun bir aradan sonra herkese selamlar. Foruma her ne kadar yazamasam da hemen hemen tüm yazıları okumaya çalıştım. En beğendiğim paylaşımları mylife1903 ve abdusta arkadaşlarım yapıyor. Arena arkadaşım ise beni üzüyor. Necmi abi ve tüm yönetici arkadaşlara ise kolaylıklar dilerim. Gelelim Beşiktaşıma. Mario kalacak, atiba kalacak, kolarov gelecek, sosa gider gibi, kompany ise sadece bir hayal.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı KUMANOVALI

futbolcu satmadığımız için Gomezin bonservisi nasıl alınacak merak erdiyorum..
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

Gerçekten kimi alacağız Ismail giderse. Türkiyede yetişmiş oyuncu bulmamız lazım oraya.
Var mı PAF da uygun bir genç?
Farketmez abi ben oynasam bile olur , En azindan ofsayti bozmam

Sol ayagimda Ismailden en az 3 kat daha iyidir abartmiyorum..

Bir tane yerli oyuncu bulmak gerekiyor yerine isin gerçeği cok iyi olmasina gerek yok zaten Kolarov gelecek buyuk ihtimalle

Hic olmadi Becki cekeriz oraya

Çevrimdışı KUMANOVALI

Bir tane yerli oyuncu bulmak gerekiyor yerine isin gerçeği cok iyi olmasina gerek yok zaten Kolarov gelecek buyuk ihtimalle

şekil itibariyle kolarova da benziyorsun zaten  :biggrinking:

hayırlı olsun  :D
BJK

Uzun bir aradan sonra herkese selamlar. Foruma her ne kadar yazamasam da hemen hemen tüm yazıları okumaya çalıştım. En beğendiğim paylaşımları mylife1903 ve abdusta arkadaşlarım yapıyor. Arena arkadaşım ise beni üzüyor. Necmi abi ve tüm yönetici arkadaşlara ise kolaylıklar dilerim. Gelelim Beşiktaşıma. Mario kalacak, atiba kalacak, kolarov gelecek, sosa gider gibi, kompany ise sadece bir hayal.
Bizi begenmiyormusun abi :by2: :D

Çevrimdışı tangaz

helal sana  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

şekil itibariyle kolarova da benziyorsun zaten  :biggrinking:

hayırlı olsun  :D
Abi sigara olmasa valla Iso dan daha cok katki veririm takima , Sol ayagim gercekten iyidir

Frikik , Korner benim isim :bandit:

Ama 30 dakika sonra tikaniyoruz hali ile :D

Çevrimdışı FedericoGiunti

Bizi begenmiyormusun abi :by2: :D
Seni beğenmez olurmuyum? Yunus emre kardeşim sen ve Boyko - Q7 sevdanı her zaman beğenmişimdir. Sevgilerimle.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi sigara olmasa valla Iso dan daha cok katki veririm takima , Sol ayagim gercekten iyidir

Frikik , Korner benim isim :bandit:

Ama 30 dakika sonra tikaniyoruz hali ile :D

2 maç kötü oynarsan yuhalarız, haberin olsun. :D

helal sana  :claps:
Amatör olarak bir kac yil oynadim

Kaleci olarak başladım iyiydimde sonra hocalarim muthis sol ayagimi farketti :D Solbek - Sol acik oynamaya basladim ama cok hizli değildim

Sonra sigara ile tanistim tanışmaz olaydım kariyerim baslamadan bitti :s20: :s20:

Çevrimdışı tangaz

2 maç kötü oynarsan yuhalarız, haberin olsun. :D

walla ben de babam olsa yuhalarım kötü oynayan adamı kredin büyük @Yunus Emre Dökmeci  ama dediğin gibi 31.dk pilin biterse elimizden seni king-kongun bile kurtaramaz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

iyide benim burda Tolgayı savunduğum yokki
allah çarpar benim tolgayı Beşiktaş kalesinde bir dakika görmeye tahammülüm yok
Beşiktaş kalesini koruyacak seviyede olmadığınıda düşünüyorum.
Benim eleştirimi anlamamışsın kimse bana Tolga tu kaka ama muslera büyük kaleci demesin
benim dediğim muslerayı Beşiktaş kalesinde görmek istemem renkli basının şişirdiği gibi bir
kaleci değil herkes kurtardığını söylüyorda yediği hatalı golleri söyleyen yok kardeşim tolgayı bırak ospinayı iste............

Ben Muslera'yı da Ospina'yı da  Mandanda'yı da isterim bizim kalecilerin yerine.
Yalnız Muslera'ya en fazla 2 verilir, GS nin verdiği gibi 3.5 verilmez.

Muslera ve Sosa olayları bize şunu gösteriyor.  3.5 verdiğin zaman satmak istesende adam gitmiyor, o parayı veren yok.
Bizim Sosa'ya verdiğimiz gibi bir para verince de adam ilk teklifte gitmek istiyor.. Sorun çıkartıyor, çünkü aynı parayı Avrupadada alabiliyor.
Artık  7-8 neyse, Milan düzgün bir para versin, Sosa'da gitsin.
Politikamızdan ödün vermemek lazım.

Etiketler: