at eti dediysek gazi koşusunda yarışan atlardan demedik yahuu ölmeye yüz tutan son günlerini yaşayanlardan dedik
10 sene önceydi eskişehire bağlı bir göl kıyısındaki küçük bir köye kamp yapmaya gittik ekip kalabalık ve sağlam içenlerden oluşuyordu ankaradan yola çıktık içe içe gittik köye ulaştık balık tutucaz sözde ama bişey tutamadık tabii bizim arkadaşlardan birinin köyüydü orası bu arada neyse 3-4 köylü geldi bizim arkadaşın akrabalar abi hoşgeldin falan derken evden hemen balıkları getirdiler hayatımda ilk o gün yayın balığı yedim nefisti. neyse biz de onlara rakı ikram etme gereği hissettik abi 4 tatar kaşla göz arasında 9 büyük içtiler ama ben böyle hızlı içeni görmedim sonra kalktılar halay pozisyonu aldılar halay çekip
türkü söyleyerek gözden uzaklaştılar. bizim ekip boş şişelere bakıyordu ulan rakı kalmadı die herkes söyleniyordu. ekibin 2/3ü uyuyunca torpidodan son dostumu çıkarıp uyumayanlar dewam etmiştik 
At etini hemen anlarsin abi et sogudugu zaman yenebiliyorsa ve tadi bozulmuyorsa at etidir. Koyun etini dusun sogudugu zaman yiyemezsin bu at etinde tam tersi, birazini sicak birazini soguk yerler.
Rusyada tataristan cumhuriyeti tarafinda sporculari falan besliyormus adamlar, diyet et diyorlar ve cok saglikliymis bak bizim gokdeniz kazanda hala oynuyor

Aslinda
@atalay bu futbolcularin yemek programlariyla bizimbiraz bilgilendirse cok guzel olur, madem kamp donemindeyiz, biraz destek cikmamiz lazim futbolcularimiza!
Mesela kac kalori almalari lazim, antremandan ne kadar once ne kadar sonra yemek yemeliler, benim zamanlarimda tuzlu yedirmezlerdi 2 saat onceye kadar yerdik simdilerde daha moderndir bu isler.
Maclara daha cok fark kafayi yiyecez, beyin yanacak, faydali bilgiler edinelim