2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341989 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abim nasilsin iyimisin :)
sagol iyyim sen nasilsin
konu disi yapip ikimizde ceza almayalim  :evillol:

Kolerov ve Kompany gelince bakalim, Tolga sırıtacak mi gene

Çevrimdışı xenos

@mylife1903  ırkçılık yapmadığını elbette biliyorum ama sözlerini bu gibi hassas konularda
doğru seçmen gerekir bence tersini anlayanda çokça çıkar mesela ben bu konularda yanlış anlaşılmamak
için yabancı gibi global bir kelime kullanıyorum. çünkü türkçe her yöne çekilebilecek değişik bir dil
bu noktada dikkatli olmak gerekiyor çünkü Beşiktaş taraftarı içinde oldukça fazla ermeni vatandaşımız var.
onları üzecek kelimeler kullanmaktan kaçınmalıyız. Bazen lafın gelişi ağzımızdan çıkıyor. kimleri kırdığımızı
farkedemiyoruz.

Abi biliyorsundur, bu laf "dönemin başbakanı'ının" canlı yayında ağzından çıktı. Sonra sanırımm şekeri falan düştü dendi, bitti gitti  :D

Bu sözü epeydir kullandığını biliyorum, ne zaman curcuna çıkacak merak ederdim bugüne kısmetmiş  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Aynen oyle diyorum iste abi adamlar arayip parayi falan sormuyor ki devamli yardimci oluyorlar, para da dedigin gibi cok konusmazlar, is iliskisine girdigin zaman da aileden kabul ediyorlar. Mesela tatarlar disindakiler otelde misafir ederken, tatarlar evlerini acarlar.
bizde para konuşmak bir insanın dininden mezhebinden bahsetmek ayıptır.
ben küçükken bu nedenle annemden az papara yemedim. bir kere küçükken bir komşu için onlar alevi
dediğim için şaplağı yemiştim onlar insan senin gibi dedi. aslında alevinin ne olduğunu bile bilmiyordum :bandit:
bizde bu tip eğitim doğduğun anda başlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sagol iyyim sen nasilsin
konu disi yapip ikimizde ceza almayalim  :evillol:

Kolerov ve Kompany gelince bakalim, Tolga sırıtacak mi gene
Özlettin abi kendini :)

Abi onlar gelsinde Kaleye ben gecsem bile siritmam o derece :D

NOT : Amatör de ve Beşiktaş alt yapisinda kisa sure Kalecilik yapmisligim vardir , Iyi kaleciyimdir :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ugurkartalizma

Yarın bir kap gelsin artık sonra konu kalmayınca hayal dünyasından kavgalar doğuyor forumda Kolarovla başlayalım insallah

Çevrimdışı Necmi

Yarın bir kap gelsin artık sonra konu kalmayınca hayal dünyasından kavgalar doğuyor forumda Kolarovla başlayalım insallah

ya bende kolarov gelince @COB  u nasıl tutacağız onu merak ediyorum.
gelmeden başkan uyarsında bari eline ayağına hakim olsun :D

Çevrimdışı brkntcnr

Milan Sosa için 4m € + Diego Lopez teklif etmiş.

6m + Kucka versin Atiba - Kucka -  Ozzy 3 lüsü yapalım :)

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Aslinda Özümüzde hepimiz iyi cocuklariz iyi insanlarızda, Konu Beşiktaş olunca Değişiyoruz :D
Ben tineri cok kacirdim bugun ondan oldu, ciddi diyorum ya cocugun odasi ile benim ofisi(wc) boyadim, tiner yerine su kullaniyorum ama boyanin kokusu var genede.

Konu besiktas olunca degismiyoruz hepimizin gayesi besiktas yahu

Yoksa benim mustafayla, ismaille falan ne derdim olsun. Allah daha cok versin ucak alsinlar, bereket versin. Biz futbolcularimizdan biraz fazla beklenti icine giriyoruz, aslinda hakkimizda, az besiktasi hissetsinler az sesimize kulak versinler istiyoruz.

Eskiden fulya zamanlari kolaydi, daha kolay ulasiyorduk futbolcularimiza hatta onlarda camiayi ve semti daha cok hissediyorlardi, fikret orman ara sira butun takimi besiktas semtine gotursun, esnafla tanistirsin biraz anlasinlar nereden geldigimizi ve nereye vardigimizi

Türkçe ile ilgili bilgiyi hatırlattın ve bu doğru haklısın bu anlamda. böyle düşününce ermeniliğin kötü olması meali çıkıyor ve bende ırkçılığa karşıyım. diğer taraftan mylife ı iyi tanıyorum özelde sohbet ediyoruz ve mantalitesini biliyorum hatta eşi de yabancı ırkçılıkla falan alakası olmayan birarkadaşımız. diğer taraftan sen de çok değerli bir üyesin benim gözümde ve sevdiğim iki üye arasında bir köprü görevi görmek istedim. bu arada adını mı değiştirdin? @Yunus @ysariusta kafam karıştı :)
@tangaz abi

@ysariusta eski nicki daha sonra @Yunus olarak degistrdi

Sanirim tartismadan sonra Ani sinirle hareket edip Kendi kendini lagvetti ( BANLADI ) oyizden ziyaretçi olarak gözüküyor yani..

Çevrimdışı tangaz

hadi canım bende tatarım o bence kişilikle alakalı bireysel bir durum  tatarlara özgü bir şey değil
bizde tam tersi rahatsız olmasın diye aramayız bile böyle durumlarda tatarlarda
bu tip insani durumlar çok gelişmiştir. Birde paraya pek önem vermezler. :bandit:

demekki sen türkleştirdiğimiz tatarlardansın asimile olmuşsun  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bizde para konuşmak bir insanın dininden mezhebinden bahsetmek ayıptır.
ben küçükken bu nedenle annemden az papara yemedim. bir kere küçükken bir komşu için onlar alevi
dediğim için şaplağı yemiştim onlar insan senin gibi dedi. aslında alevinin ne olduğunu bile bilmiyordum :bandit:
bizde bu tip eğitim doğduğun anda başlar.
Sen at eti de yemissindir @Necmi abi

ya bende kolarov gelince @COB  u nasıl tutacağız onu merak ediyorum.
gelmeden başkan uyarsında bari eline ayağına hakim olsun :D
:kop: :kop:

Oooo aynen abi bide o var dimi :evillol:

Adam Tosice tahammul edemiyordu birde uzerine kolarav gelince Cinnet gecirir heralde :evillol:

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi

@ysariusta eski nicki daha sonra @Yunus olarak degistrdi

Sanirim tartismadan sonra Ani sinirle hareket edip Kendi kendini lagvetti ( BANLADI ) oyizden ziyaretçi olarak gözüküyor yani..

@Yunus Emre Dökmeci  teşekkür ederim. iyi de çok fazla tepki vermişsin sevgili Yunus/ysariusta akrep misali iğneyi kendine batıracak bir noktada değildi konu bence. hadi dön please :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ZEKI

:kop: :kop:

Oooo aynen abi bide o var dimi :evillol:

Adam Tosice tahammul edemiyordu birde uzerine kolarav gelince Cinnet gecirir heralde :evillol:
o gelince tosic'i takasta kullaniriz belki :))))

Çevrimdışı onurturan

Necmi abi tatarlar genelde çok içer sendede o potansiyel var mı benim arkadaşım 1 büyük rakıyı bitiriyordu bir şey olmuyordu ben içsem hastanelik olurum

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
potansiyel değil direk kinetik necmi abi :D

Çevrimdışı ZEKI

Ben tineri cok kacirdim bugun ondan oldu, ciddi diyorum ya cocugun odasi ile benim ofisi(wc) boyadim, tiner yerine su kullaniyorum ama boyanin kokusu var genede.

Konu besiktas olunca degismiyoruz hepimizin gayesi besiktas yahu

Yoksa benim mustafayla, ismaille falan ne derdim olsun. Allah daha cok versin ucak alsinlar, bereket versin. Biz futbolcularimizdan biraz fazla beklenti icine giriyoruz, aslinda hakkimizda, az besiktasi hissetsinler az sesimize kulak versinler istiyoruz.

Eskiden fulya zamanlari kolaydi, daha kolay ulasiyorduk futbolcularimiza hatta onlarda camiayi ve semti daha cok hissediyorlardi, fikret orman ara sira butun takimi besiktas semtine gotursun, esnafla tanistirsin biraz anlasinlar nereden geldigimizi ve nereye vardigimizi
Aynen abi son zamanlarda takim semtten uzaklaştı :by2:

Eskiden ( Inonu yikilana dek )takim otobüsü Barbaros bulvarindan gecerek Dolmabahce agacli yoldan taraftarlarin arasindan stada ulasirdi , Taraftarla butunlesirdi

Simdi direk ustten taksim tarafindan tunelden gecerek stada ulaşıyorlar semtin havasini solumuyorlar ve taraftarı görmüyorlar :s20:

Şampiyonluk kutalamasinda bile Dolmabahceden geçirmediler futbokculari :akuma: :s20:

Çevrimdışı tangaz

Sen at eti de yemissindir @Necmi abi

ben de kesin yemişimdir at eti eskişehirde okurken 1 milyona ekmek arası döner yerdik dana eti olma ihtimali yoktu o fiyata  :evillol:

bir de adamlar ne içiyordu arkadaş öyle ben ki bir büyüğü yavaş yavaş içen adamım ama tatar dostlara yetişemezdik biz daha 20 cc de iken onlar ikinci büyüğü açarlardı  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gokhan Gönül Cesme de Bir Fb li taraftar ile tartisti

Taraftar Gokhana: Cok ayip ettin abi bizi üzdün

Gökhan : Ben degil Başkanınız uzdu

Taraftar : Tamam bende biktim ama sen ayip ettin

Gokhan : Bende biktim o yuzden gittim

Bunun uzerine ortam gerildi , Araya Besiktasli taraftarlar girdi , Gokhani sakinleştirdiler ve merak etme Gokhan abi biz sonuna kadar senin arkandayiz dediler , Bunun ardindan Gokhan yürüyüşüne devam etti...

Beşiktaşlı taraftarlar daha sonra Fenerbahçe taraftarini DENIZE ATTI :kop: :kop: :kop:

HABER KAYNAĞI : DHA

BEŞİKTAŞ agir taştır altinda kalırsınız !

Sen aşmışsın :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

demekki sen türkleştirdiğimiz tatarlardansın asimile olmuşsun  :bandit:
gerçek türk biz oluyoruz siz çıkmayın ortalığa
aslında Türk kelimesi orta asyada yaşayan kabilelerin ortak adıdır çinliler tarafından hepsine komple türk denmiş :D
yoksa hunlar tatarlar moğollar kırgızlar vs vs say say bitmez tarihde türk kaan olarak adlandırılanların bir çoğu tatardır aslında :bandit:
şimdi çok bahsederim ama kırmızı noktalı yayın olur :evillol:

Sen aşmışsın :evillol:
Valla heryerde boyle yaziyor

Haber kaynagi da( DHA ) Dogan Haber Ajansi

Çevrimdışı tangaz

gerçek türk biz oluyoruz siz çıkmayın ortalığa
aslında Türk kelimesi orta asyada yaşayan kabilelerin ortak adıdır çinliler tarafından hepsine komple türk denmiş :D
yoksa hunlar tatarlar moğollar kırgızlar vs vs say say bitmez tarihde türk kaan olarak adlandırılanların bir çoğu tatardır aslında :bandit:
şimdi çok bahsederim ama kırmızı noktalı yayın olur :evillol:

ben son safkan türkmenlerdenim, kökenim dulkadiroğulları beyliğine dayanır  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Orta asyadan (horasandan) gelmişiz bizde asıl türklerden

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla heryerde boyle yaziyor

Haber kaynagi da( DHA ) Dogan Haber Ajansi

Eğer bi haber böyle diyaloglu paylaşılıyosa geç abi bence :D

Hani bi de şey var ya; hoca böyle dedi, oyuncu böyle dedi, sonra hoca şöyle yaptı falan filan... :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Eğer bi haber böyle diyaloglu paylaşılıyosa geç abi bence :D

Hani bi de şey var ya; hoca böyle dedi, oyuncu böyle dedi, sonra hoca şöyle yaptı falan filan... :evillol:
Lan de get :vur :vur

Etiketler: