2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341431 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bizde para konuşmak bir insanın dininden mezhebinden bahsetmek ayıptır.
ben küçükken bu nedenle annemden az papara yemedim. bir kere küçükken bir komşu için onlar alevi
dediğim için şaplağı yemiştim onlar insan senin gibi dedi. aslında alevinin ne olduğunu bile bilmiyordum :bandit:
bizde bu tip eğitim doğduğun anda başlar.
Alevileri türkiyede pek sevmezler ayrımcı davranırlar necmi abi

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TANERCAN

Ben tineri çok kaçırdım bugün @mylife1903 demişsiniz?

Hayırdır tiner mi içiyorsunuz?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

ben de kesin yemişimdir at eti eskişehirde okurken 1 milyona ekmek arası döner yerdik dana eti olma ihtimali yoktu o fiyata  :evillol:

bir de adamlar ne içiyordu arkadaş öyle ben ki bir büyüğü yavaş yavaş içen adamım ama tatar dostlara yetişemezdik biz daha 20 cc de iken onlar ikinci büyüğü açarlardı  :)
Yok reis 1 liraya anca esek etidir o, at eti bir numarali ettir ve cok pahalidir evet ayrica icip icip sapitan tatar gormedim daha.

Aslinda cin pazari falan derken, bir tane tatar futbolcu alsak onun da rusya ve kirimda faydasi dokunur hem ligin izlenmesi hem yurtdisi taraftar kazanimi icin. Boyko varken rus futbolcu zor olur ama tatar futbolcu genisleme acisindan faydali olabilir.

Ben bir zihni sinir procesi yapayim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben de kesin yemişimdir at eti eskişehirde okurken 1 milyona ekmek arası döner yerdik dana eti olma ihtimali yoktu o fiyata  :evillol:

bir de adamlar ne içiyordu arkadaş öyle ben ki bir büyüğü yavaş yavaş içen adamım ama tatar dostlara yetişemezdik biz daha 20 cc de iken onlar ikinci büyüğü açarlardı  :)
Bende şüpheleniyorum abi eskişehir haddinden fazla ucuz 3 sene önce 5 tl ye sınırsız çaylı kahvaltı yapardık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alevileri türkiyede pek sevmezler ayrımcı davranırlar necmi abi

Birgün Peygamber efendimiz ve ashabinin önünden Bir cenaze gecer Peygamber efendimiz (S.a.v) hemen ayaga kalkar

Yanindakiler Efendim kalkmayin o YAHUDI cenazesidir der , peygamber efendimiz bunun uzerine ashabina dönerek : Insandir Der...

Yaratilani severim ben , yaradandan ötürü..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Lan de get :vur :vur
@Yunus Emre Dökmeci o haber benim haber yahu sabah sabah salladim kafamdan, pas gectim sonra haber ajanslarina benim hayal urunum o sonuna da denize dokmeyi ekledim, izmir, cesme falan ya serbes cagirisim

Çevrimdışı cagdas44

Bende şüpheleniyorum abi eskişehir haddinden fazla ucuz 3 sene önce 5 tl ye sınırsız çaylı kahvaltı yapardık

Kahvaltıda sıkıntı yok, et ve et ürünlerinin yoğunluğuna bakmak lazım benim bir veteriner abim ve bir ziraatçi arkadaşım dışarda et ürünü kolay kolay tüketmez bazen bilinen markaları dahi tüketmiyorlar.

Çevrimdışı ZEKI

@mylife1903 abi buyur izle , herkes izlesin

Inonudeki son derbi , Takim otobüsünün Agacli yoldan gecisi ve taraftarla butunlesmesi..

Çevrimdışı onurturan

Ben türküm diyen herkes Türktür..  M.kemal
 :bandit:

Çevrimdışı abdusta

2 hafta önce Serdar Aziz i kacırdık diye üzülüyorduk

Klubü eleştiriyorduk,sonra bu kadar para verilirmi serdar a diye kendimizi avuttuk.

Bugun Vincent Kompany Beşiktaş a yakın  sevinci yaşıyoruz.

serdar mı? Kompany mi?

İyiki Beşiktaşlıyım.!! iyiki varsınız

saygılar

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı onurturan

Valla heryerde boyle yaziyor

Haber kaynagi da( DHA ) Dogan Haber Ajansi
yunus ben takvim diye gördüm yanlış olmasın..

Çevrimdışı Arena_

sence ne olur bu sosa işi ?

Ben Sosa yada Quaresma'dan biri %100 satılacak diyorum. Şu anda bize para getirecek oyuncular bunlar. Eğer bu 2 oyuncudan biri satılmazsa bu sene transfer yapamayız yada alınacak oyuncular taraftarı memnun edecek isimler olmayacak. Marcelo yada Fabri transferleri gibi (Kim ne kadar memnun bilemeyeceğim)

Çevrimiçi Mehmet57

Sosa - Kucka takasi bence dogru olur.

2 hafta önce Serdar Aziz i kacırdık diye üzülüyorduk

Klubü eleştiriyorduk,sonra bu kadar para verilirmi serdar a diye kendimizi avuttuk.

Bugun Vincent Kompany Beşiktaş a yakın  sevinci yaşıyoruz.

serdar mı? Kompany mi?

İyiki Beşiktaşlıyım.!! iyiki varsınız

saygılar
Buradaki taraftar cok bilincli bir topluluk

Ben burada Serdarı isteyen Cok az kisi gordum buyuk cogunluk asla alinmamali dedi

Serdari istediğimiz , Kaçırdığımız icin uzuldugumuz kanisina nerden Vardiniz bu 1

2.cisi Kendimizi avutmadik , Bildigin Kazik yediler Bursadan

O paralari edecek bir adam asla degil Serdar Aziz

burada Serdar gelmedigi icin bir zil takip oynamadigimiz kaldi sevincten
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2016, 20:34:27 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

Yok reis 1 liraya anca esek etidir o, at eti bir numarali ettir ve cok pahalidir evet ayrica icip icip sapitan tatar gormedim daha.

Aslinda cin pazari falan derken, bir tane tatar futbolcu alsak onun da rusya ve kirimda faydasi dokunur hem ligin izlenmesi hem yurtdisi taraftar kazanimi icin. Boyko varken rus futbolcu zor olur ama tatar futbolcu genisleme acisindan faydali olabilir.

Ben bir zihni sinir procesi yapayim

at eti dediysek gazi koşusunda yarışan atlardan demedik yahuu ölmeye yüz tutan son günlerini yaşayanlardan dedik  :D
10 sene önceydi eskişehire bağlı bir göl kıyısındaki küçük bir köye kamp yapmaya gittik ekip kalabalık ve sağlam içenlerden oluşuyordu ankaradan yola çıktık içe içe gittik köye ulaştık balık tutucaz sözde ama bişey tutamadık tabii bizim arkadaşlardan birinin köyüydü orası bu arada neyse 3-4 köylü geldi bizim arkadaşın akrabalar abi hoşgeldin falan derken evden hemen balıkları getirdiler hayatımda ilk o gün yayın balığı yedim nefisti. neyse biz de onlara rakı ikram etme gereği hissettik abi 4 tatar kaşla göz arasında 9 büyük içtiler ama ben böyle hızlı içeni görmedim sonra kalktılar halay pozisyonu aldılar halay çekip  :halay: türkü söyleyerek gözden uzaklaştılar. bizim ekip boş şişelere bakıyordu ulan rakı kalmadı die herkes söyleniyordu. ekibin 2/3ü uyuyunca torpidodan son dostumu çıkarıp uyumayanlar dewam etmiştik  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 abi buyur izle , herkes izlesin

Inonudeki son derbi , Takim otobüsünün Agacli yoldan gecisi ve taraftarla butunlesmesi..
O degil de su son golun daha santrasi yapilmadi, vodafone arenada yapilacak o santra daha

Almanyadan olan arkadaslar teyid eder simdi benim bildigim bu schalke madenci takimidir ve yanlis bilmiyorsam adamlar takimi madene indiriyorlarmis bazen. Bizim de unutturmamamiz lazim futbolculara, ayrica videoda dikkat edilirse taraftar numarali tribunden gokhan suzenin aksadigini goruyor, tepki koyuyor, vodafone arenada oyle yaya yaya oynamak zor, herkes cift motor takacak

Çevrimdışı onurturan

Konuları birleştireyim Eskişehirde tatar çoktur..
@tangaz abi aynı şehirde okumuşuz sizin zamanınızda tavuk döner işi tutunca hataylılar ulan bu esesde iyi ekmek var diye iskenderun dürümünü fena halde eses dürümü gibi şehre yaymışlar.. ben sonra hatayda yedim bu ne lan dedim bunun aslı eskişehirde dedim :D
Ama alkolü bence en çok Konyalılar iyi içiyo..
Onlar bide gizli içtikleri için hızlı çekiyolar ama hiç sıkıntı olmuyo çarpmıyo yani..

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa - Kucka takasi bence dogru olur.
Kucka Sosa'nın yaptığı skor katkısını yapamaz.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2016, 20:43:36 Samet Ç ]

Çevrimdışı canU

sosayı atalım a2 ye oynasın sıktı artık çocuk gibi. kim ki o antremana çıkmıyor yeter kardeşim çocuk oyuncağı değil 2 sene oynasın a2 de sonra nereye gidiyorsa gider.

Çevrimdışı mylife1903

at eti dediysek gazi koşusunda yarışan atlardan demedik yahuu ölmeye yüz tutan son günlerini yaşayanlardan dedik  :D
10 sene önceydi eskişehire bağlı bir göl kıyısındaki küçük bir köye kamp yapmaya gittik ekip kalabalık ve sağlam içenlerden oluşuyordu ankaradan yola çıktık içe içe gittik köye ulaştık balık tutucaz sözde ama bişey tutamadık tabii bizim arkadaşlardan birinin köyüydü orası bu arada neyse 3-4 köylü geldi bizim arkadaşın akrabalar abi hoşgeldin falan derken evden hemen balıkları getirdiler hayatımda ilk o gün yayın balığı yedim nefisti. neyse biz de onlara rakı ikram etme gereği hissettik abi 4 tatar kaşla göz arasında 9 büyük içtiler ama ben böyle hızlı içeni görmedim sonra kalktılar halay pozisyonu aldılar halay çekip  :halay: türkü söyleyerek gözden uzaklaştılar. bizim ekip boş şişelere bakıyordu ulan rakı kalmadı die herkes söyleniyordu. ekibin 2/3ü uyuyunca torpidodan son dostumu çıkarıp uyumayanlar dewam etmiştik  :evillol:
At etini hemen anlarsin abi et sogudugu zaman yenebiliyorsa ve tadi bozulmuyorsa at etidir. Koyun etini dusun sogudugu zaman yiyemezsin bu at etinde tam tersi, birazini sicak birazini soguk yerler.
Rusyada tataristan cumhuriyeti tarafinda sporculari falan besliyormus adamlar, diyet et diyorlar ve cok saglikliymis bak bizim gokdeniz kazanda hala oynuyor :icool:
Aslinda @atalay bu futbolcularin yemek programlariyla bizimbiraz bilgilendirse cok guzel olur, madem kamp donemindeyiz, biraz destek cikmamiz lazim futbolcularimiza!
Mesela kac kalori almalari lazim, antremandan ne kadar once ne kadar sonra yemek yemeliler, benim zamanlarimda tuzlu yedirmezlerdi 2 saat onceye kadar yerdik simdilerde daha moderndir bu isler.

Maclara daha cok fark kafayi yiyecez, beyin yanacak, faydali bilgiler edinelim

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz abi aynı şehirde okumuşuz sizin zamanınızda tavuk döner işi tutunca hataylılar ulan bu esesde iyi ekmek var diye iskenderun dürümünü fena halde eses dürümü gibi şehre yaymışlar.. ben sonra hatayda yedim bu ne lan dedim bunun aslı eskişehirde dedim :D
Onlar bide gizli içtikleri için hızlı çekiyolar ama hiç sıkıntı olmuyo çarpmıyo yani..
Iskenderun durumu ne yahu tantuni gibi bisi mi o
Hehe senin olay romada roma dondurmasi yiyene benzemis, tembihliyormus ya hep ulan bak roma dondurmasi ver kafani kirarim diye

Çevrimiçi Mehmet57

Kucka Sosa'nın yaptığı skor katkısını yapamaz.

Yapar demedim zaten.

Su an kadroya Kucka profilinde oyuncu lazim. Ozellikle Atiba giderse. Takas'dan sonra bir CAM alinabilir yinede tabii.

Çevrimdışı tangaz

ben 98 mezunuyum mühendislik fakültesi bademlikteydi ve dürüm hala şehre ayak basmamıştı :) konya tespitin doğru bir  konya seyahatimde efes pilsen bölge koordinatörü de bilgiyi doğrulamıştı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: