Bu forumda "din, dil,ırk" ayrımı yapamazsın. Ne demek "afedersin Ermeni" Affetmiyorum! 
Simdi bir kez ve son kez aciklayayim bu "irk ayrimi" igrenc bir yaftadir, asla kabul etmiyorum. afedersin ermeni sozu benim icin bilakis anti irkci bir soylemdir ve derin elestiri icerir.
Keyfi bir moderasyon verilmistir, karsilikli mustafa ve ismail tartismasi sonucu oldugunu dusunuyorum.
Ben ki cocuklari baska dinden baska irktan baska dili konusan, hayat arkadasi dini, dili, irki baska olan, dunya gorusu genis bir insanim, hayatim boyunca bir cok sifat isittim ama bana irkci sifati ilk defa yakistirildi.
Forumdaki ermeni besiktasli sevgidaslarimiz zaten beni okuyorlarsa ustlerine alinmamistir bilakis bu elestiri hoslarina gitmistir.
Aras ilk transfer edildiginde de bu cocugun ustune gidilecegini ben belirtmistim burada. Ha beni, gorusume gore de aras ermeni asilli turktur o ayri bir tartisma konusu ve yeri burasi degil ama ilk defa bu forumda boyle ulu orta sov yapilarak moderasyon verildigine sahit oluyorum.
Affetmiyorum, falan filan.
Bahsedilen irkcilik da turkiyede yoktur, siyahi insanlar bile rahat rahat geziyor ulkemizde, bizim ulkemizde irkcilik olmadigi gibi insanimizin yapisina da terstir, gercek anlamdaki ari irkciliktan bahsediyorum.
Yahudi, tatar, ermeni, kazak, rus, kirgiz, tacik, uygur, yakut, alman, ispanyol arkadaslarim vardir ve bu insanlarla oturup her irkin ilginc ozellikleri ile ilgili saka da yapariz. Hosgoru ve saygidir onemli olan.
Forumda da dile getiriyoruz yahudi gibi pazarlik yapiyor baskan. Yahudi gibi is yapacaksin, tatar gibi parani alacaksin. Bunlar irkcilik degildir. Bunlari irkcilik sayarsaz laz fikrasi anlatmayalim, yazik hosgoru bitmis.