@mylife1903 bu post u yazmama neden olan yorumunu alıntılamıyorum, belki silersin ümidiyle;
Mustafa Pektemeki ısrarla santrafor oynatıyoruz oysa verim alacağımız yer forvet arkası 2. forvet mevkisi. Gs nin doğru pozisyonda oynattığı Necati Ateşten yararlandığı gibi yararlanamıyoruz oyun formatımız bu tip oyuncu için uygun değil.
Mustafa yanlış oynatılmasına rağmen varını yoğunu ortaya koyuyor o halde suçlu olan onu en başta rastgele transfer edenlerdir.
Biliç idmanlarda forvet arkası performansını görünce sözleşme uzatılmasını istedi ama malum yine oyun formatına takıldı, gerektiğinde oyuna sonradan girecek hamle oyuncusu olarak görüldü. Bu yanlışlık Mustafa nın kariyerinide etkiledi, olaya bu açıdan bakarsan Beşiktaştan Anadolu kulüplerine gitmek istemeyişine hak verirsin.
Sakarya menşelilerin bize uygun olmayanlarını hep yanlışlarını alıyoruz. Rahmetli Süleyman Seba ve Takoz Recep hariç tabi.
Tuncay Şanlının gelmesini çok istedim dönüp bakan olmadı, Fb 250 milyar TL gibi komik rakama transfer etti. Diğer Sakaryalı Pektemek alındı.
Salih Dursunun alınmasını istedim ki Gökhan Keskin o dönemde oyuncu izleme komitesinde değildi, keşke olsaydı, eğer Sakaryada oynadığı gibi sol stoperde izleseydi Gustavo Gomezle ilgilenmezdi. Salih yanlış yerlere transfer oldu Beşiktaş istemiş olsaydı şu an çok başka noktalarda olabilirdi. Biz gittik yine diğer Sakaryalı Berat Çetinkaya yı aldık.
Gökhan Keskini sahada izliyorduk saha dışında nasıl bilmiyoruz ama ben ümitliyim. S.Hamdi Tüzün hocamız Gökhana icazet vermiş. Hamdi Hocaya güveniyorum. Geçmişte olduğu gibi doğru oyuncular dururken yerine yanlışları tercih etmez.
Bunları niçin yazıyorum?
Sakarya altyapısında Bahadır Yağız sol bekte İsmail Köybaşı derdimize çare olur. Şu an 15 yaşında biraz sabretmen lazım

18-19 a geldiğinde umarım transfer edilir. Köybaşı için çoğu gitti azı kaldı sabret şunun şurasında 3 yıl kaldı