2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12345078 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Arena_

Sosa olayı bir an önce çözülmeli. Umarım takıma zarar vermez bu süreç.
Biri de çıkıp resmi açıklama yapsa da anlasak olayı.
Renkli basına güvenip de yorum yapmak yanlış olur bence.

Sosa olayı yalandan ibaret olsaydı yönetim çoktan çıkıp açıklama yapmıştı. 1-2 günlük bir olay değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alıntı yapmaz olaydım. Nerden bulastımki.
Dostum, birilerine çok fazla bulaşıyorsun. Birileri de sana bulaşırsa şaşırma o yüzden. :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Sosa olayı yalandan ibaret olsaydı yönetim çoktan çıkıp açıklama yapmıştı. 1-2 günlük bir olay değil.
sence ne olur bu sosa işi ?

Çevrimdışı atalay

Bu arada Rhodolfo en erken Eylül sonu Ekim başı gibi hazır olur. Onu ilk devre planlamasına dahil etmemek gerek. Veli'nin sakatlığı dışında maç temposu yetersiz. O da soru işareti.

Çevrimdışı abdusta

Sosa olayını Sosa kendi çözecek

zaten kamp dönemi var - ayrı kalacakları için eşi gelmedi-gelecekse Eylül de gelecek

ben artık çok önemsemiyorum.Tolgay ı parlatacakdır Şenol hoca

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Rhodolfo en erken Eylül sonu Ekim başı gibi hazır olur. Onu ilk devre planlamasına dahil etmemek gerek. Veli'nin sakatlığı dışında maç temposu yetersiz. O da soru işareti.
Hazırlık kampında takımla birlikte normal bir şekilde çalışıyor Rhodolfo, neden hazır olması bu kadar uzun sürer diye düşünüyorsun?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Hazırlık kampında takımla birlikte normal bir şekilde çalışıyor Rhodolfo, neden hazır olması bu kadar uzun sürer diye düşünüyorsun?

Halihazırda takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde denge antrenmanları yapıyor. Olağan süre aşağı yukarı bu şekilde..

Çevrimdışı Ersoy

Kompany ve 5M yanyana koyulduğunda bile garip geliyor İM-KAN-SIZ. Şimdilik Kolarov'u bekleyelim yeter.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Leiva için tekrardan ciddi girişimler olabilir belki :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Paletli Vinç

Bu "afedersin ermeni" için @mylife1903 abimize çok yüklenmişsinizde bu sözü bir belediye başkanı bir gazeteci için kullandı oraya gönderme yapıyor galiba kötü niyetle söylemez bir beşiktaşlı bunu

Çevrimdışı Yalçın

Bu "afedersin ermeni" için @mylife1903 abimize çok yüklenmişsinizde bu sözü bir belediye başkanı bir gazeteci için kullandı oraya gönderme yapıyor galiba kötü niyetle söylemez bir beşiktaşlı bunu

Ulkenin basbakani zamaninda secim propagandasi esnasinda da kullanmisti. O yuzden saf bir anlami yoktur. Neyse, fazla politikaya girmeden..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Yalnız bu Sosa'nın yaptığı ayıp. Belki Atiba da gidecek ama her gün antrenmanlara çıkıyor ve bu adamın yaşı 33.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı onurturan

ne belediye baskani kardesim...
he dogru onu da yapmisti bizamanalr..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus abi kendini mi BANladı yada lagvetti :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bence sosa nın antrenmana çıkmamasını Şenol hoca istemiştir öyle tahmin ediyorum..zaten kendisi de Başkan'ı bekliyor görüşmek işin bu hafta içi çözülür o iş..durum budur bence çıkmama sebebi sorunlarını hallet öyle gel demiştir hoca...

Çevrimiçi murat

Kompany ve 5M yanyana koyulduğunda bile garip geliyor İM-KAN-SIZ. Şimdilik Kolarov'u bekleyelim yeter.

gomez ve 0 kadar imkansız.

Gokhan Gönül Cesme de Bir Fb li taraftar ile tartisti

Taraftar Gokhana: Cok ayip ettin abi bizi üzdün

Gökhan : Ben degil Başkanınız uzdu

Taraftar : Tamam bende biktim ama sen ayip ettin

Gokhan : Bende biktim o yuzden gittim

Bunun uzerine ortam gerildi , Araya Besiktasli taraftarlar girdi , Gokhani sakinleştirdiler ve merak etme Gokhan abi biz sonuna kadar senin arkandayiz dediler , Bunun ardindan Gokhan yürüyüşüne devam etti...

Beşiktaşlı taraftarlar daha sonra Fenerbahçe taraftarini DENIZE ATTI :kop: :kop: :kop:

HABER KAYNAĞI : DHA

BEŞİKTAŞ agir taştır altinda kalırsınız !

Çevrimdışı Ersoy

gomez ve 0 kadar imkansız.
Gomez yine olabilecek bir şeydi bu adam dünyanın en iyi stoperlerinden hatta bir dönemin en iyisi şuan bile değeri 30M. Bide 5M ye imza atma durumu varsa niye bekletilsin adam direk kolundan tutulup getirilmesi lazım.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ardiles

Bende aynısını düşünüyorum.

@mylife1903  ın yorumlarında kinaye hiciv ironi bolca bulunuyor ben seviyorum edebi geliyor ayrıca.

afedersin Ermeni, Ermeni .... gibi kelimeler son yıllarda basında sıkça geçiyor. Ermeni olsaydım kulağıma küpe olurdu ve kötü hissederdim. mylife in sözüne alınmaz kesinlikle taşlama olarak görürdüm.

Çevrimdışı mylife1903

Bu forumda "din, dil,ırk" ayrımı yapamazsın. Ne demek "afedersin Ermeni" Affetmiyorum!  :akuma:
Simdi bir kez ve son kez aciklayayim bu "irk ayrimi"  igrenc bir yaftadir, asla kabul etmiyorum.  afedersin ermeni sozu benim icin bilakis anti irkci bir soylemdir ve derin elestiri icerir.
Keyfi bir moderasyon verilmistir, karsilikli mustafa ve ismail tartismasi sonucu oldugunu dusunuyorum.
Ben ki cocuklari baska dinden baska irktan baska dili konusan, hayat arkadasi dini, dili, irki baska olan, dunya gorusu genis bir insanim, hayatim boyunca bir cok sifat isittim ama bana irkci sifati ilk defa yakistirildi.
Forumdaki ermeni besiktasli sevgidaslarimiz zaten beni okuyorlarsa ustlerine alinmamistir bilakis bu elestiri hoslarina gitmistir.

Aras ilk transfer edildiginde de bu cocugun ustune gidilecegini ben belirtmistim burada. Ha beni, gorusume gore de aras ermeni asilli turktur o ayri bir tartisma konusu ve yeri burasi degil ama ilk defa bu forumda boyle ulu orta sov yapilarak moderasyon verildigine sahit oluyorum.

Affetmiyorum, falan filan.

Bahsedilen irkcilik da turkiyede yoktur, siyahi insanlar bile rahat rahat geziyor ulkemizde, bizim ulkemizde irkcilik olmadigi gibi insanimizin yapisina da terstir, gercek anlamdaki ari irkciliktan bahsediyorum.

Yahudi, tatar, ermeni, kazak, rus, kirgiz, tacik, uygur, yakut, alman, ispanyol arkadaslarim vardir ve bu insanlarla oturup her irkin ilginc ozellikleri ile ilgili saka da yapariz. Hosgoru ve saygidir onemli olan.

Forumda da dile getiriyoruz yahudi gibi pazarlik yapiyor baskan. Yahudi gibi is yapacaksin, tatar gibi parani alacaksin. Bunlar irkcilik degildir. Bunlari irkcilik sayarsaz laz fikrasi anlatmayalim, yazik hosgoru bitmis.

Gomez yine olabilecek bir şeydi bu adam dünyanın en iyi stoperlerinden hatta bir dönemin en iyisi şuan bile değeri 30M. Bide 5M ye imza atma durumu varsa niye bekletilsin adam direk kolundan tutulup getirilmesi lazım.

Gomezde Dunyanin en iyi santraforlarindandi :alala:

Ve halada oyle :bandit:

O 20 milyon € larin konusuldugu , Giroud , Dzeko ve Mandzukic gibi adamlardan 1 hatta 2 Gomlek daha buyuk ve daha Marka bir Golcu Gomez..

Çevrimdışı Ersoy

O 20 milyon € larin konusuldugu , Giroud , Dzeko ve Mandzukic gibi adamlardan 1 hatta 2 Gomlek daha buyuk ve daha Marka bir Golcu Gomez..
Zaten öyle ama İtalya'da baya kotuydu çaprazlar gitti iyice dustu değeri ve fio yla da arası iyi değildi fırsatı degerlendirdik.

Bundan sonra her sene!

Simdi bir kez ve son kez aciklayayim bu "irk ayrimi"  igrenc bir yaftadir, asla kabul etmiyorum.  afedersin ermeni sozu benim icin bilakis anti irkci bir soylemdir ve derin elestiri icerir.
Keyfi bir moderasyon verilmistir, karsilikli mustafa ve ismail tartismasi sonucu oldugunu dusunuyorum.
Ben ki cocuklari baska dinden baska irktan baska dili konusan, hayat arkadasi dini, dili, irki baska olan, dunya gorusu genis bir insanim, hayatim boyunca bir cok sifat isittim ama bana irkci sifati ilk defa yakistirildi.
Forumdaki ermeni besiktasli sevgidaslarimiz zaten beni okuyorlarsa ustlerine alinmamistir bilakis bu elestiri hoslarina gitmistir.

Aras ilk transfer edildiginde de bu cocugun ustune gidilecegini ben belirtmistim burada. Ha beni, gorusume gore de aras ermeni asilli turktur o ayri bir tartisma konusu ve yeri burasi degil ama ilk defa bu forumda boyle ulu orta sov yapilarak moderasyon verildigine sahit oluyorum.

Bahsedilen irkcilik da turkiyede yoktur, siyahi insanlar bile rahat rahat geziyor ulkemizde, bizim ulkemizde irkcilik olmadigi gibi insanimizin yapisina da terstir, gercek anlamdaki ari irkciliktan bahsediyorum.

Yahudi, tatar, ermeni, kazak, rus, kirgiz, tacik, uygur, yakut, alman, ispanyol arkadaslarim vardir ve bu insanlarla oturup her irkin ilginc ozellikleri ile ilgili saka da yapariz. Hosgoru ve saygidir onemli olan.

Forumda da dile getiriyoruz yahudi gibi pazarlik yapiyor baskan. Yahudi gibi is yapacaksin, tatar gibi parani alacaksin. Bunlar irkcilik degildir. Bunlari irkcilik sayarsaz laz fikrasi anlatmayalim, yazik hosgoru bitmis.
Adamsin abi :claps: :claps:

Biz seni biliyoruz , Forum genelininde sana sahip ciktigini goruyoruz zaten senin boyle birsey yapamayagini da biliyoruz , Yanlis anlasilma olmus @mylife1903 Abi

Çevrimdışı mylife1903

Azicik hantal, hantal olmasaydi hic durduramazlardi zaten 50 gol atardi

Çevrimdışı Necmi

tatar gibi paranı alacaksın ne oluyor :alala: hiç duymadım

Etiketler: