2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348096 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

arkadaslar Omeruo  dun antremana cikti  mi  ?

Hayır. Hala İngiltereden tweet atıyor...

Çevrimdışı BlackEagle26

@38life  senin pp anlam bulacak yakında Inşallah :halay:

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Hayır. Hala İngiltereden tweet atıyor...
neden acaba  ?? Bunun KAPi gelmemis miydi  ya  ?  :alala: :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı 38life

@38life  senin pp anlam bulacak yakında Inşallah :halay:

İnşallah :) Taa olaylar dedikodu seviyesindeykenden beri çok istedim ve inandım. Onu Beşiktaş formasıyla görmeyi istiyorum...

Çevrimdışı atalay

Çok Hızlıyımdır :D

Farklı şeyler söylemiyorum. İki kez ön çaprazı koparması büyük handikap.

Çevrimdışı 38life

Farklı şeyler söylemiyorum. İki kez ön çaprazı koparması büyük handikap.

Farklı şeyler söylüyorsun diye atmadım zaten. Öylesine attım. 2 kez Çapraz bağları koparması tekrar nüksetmesi konusunda handikap. Ama oyun içinde ne handikapı olur ki? Sonuçta bu bir kaleci, kendini müdaheleden sakındıracak, korkacak bir durumu da yok. Pozisyon bilgisini ve Reflekslerini kullanıp çıkıp alacak topları. Yani şans yanımızda olursa iyi verim alınabilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Ersoy

F5 ata ata tükendik be kardeşim.

https://www.kap.org.tr/tr/
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı s4rc4stic

Yd geldiginde borc 23milyon civarlarinda birseydi galiba...dusunsenize su an 23 milyon borctan 300lere..

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Konu YD'ye geldimi alevli top moduna giriyorum ister istemez..Sevgili Bishamon öncelikle borç yiğidin kamçısıdır..Eğer iyi bir plan ve programın varsa borçtan gözün korkmasın..bugün ev ve araba alırken borçlanmıyor muyuz?ama bunları yaparken bi hesap doğrultusunda hareket ediyoruz..aslında borçları konuşmadan önce bu 2 yönetimin işleyişine bakmak lazım..Şimdi Yd bey yönetime gelir başkan olur (nasıl olduğu konusuda oldukça muhimdir aslında ama onuda bi daki sefere tartışırız) ve transfer dönemi başlar belli bir strateji yoktur..renkli ve renksiz bir ton oyuncu bu kulübün kapısından içeri girer..üstüne üstlük yapılan sözleşmelerin hepsi kulüp için bi kanbur haline gelmiştir..verilen bonservisler..verilmiş gibi gösterilip verilmeyen bonservisler..ödenen tazminatlar..ve ödenmeyip mahkeyeme taşınan dosyalar..Bunca yanlış iş arasında yaşam mücadelesi veren güzide kulübümüzün nefes alması bile zat'ı muhteremin keyfine kalmıştır..ardından taraftar baskısı+kayyum yolunda bi kulüp ile misyonunu tamamladığını düşünerek farklı kurumlarda yine kendini ispat peşindedir..giderkende son olarak divan önüne çıkar onca flaş ve kameranın önünde hibe ediyorum der..(söz senettir değil mi)
Kimsenin cesaret edemediği aklının yatmadığı sorumluluk alamadığı bir dönemde batık olan kulübe sayın F.O başkan olur..aslında tablo hiç te görüldüğü gibi değildir..daha beterdir..Ve bütün samimiyeti ile size gözyaşı vaad ediyorum der..açık ve samimi oynar..
ilk senesidir kurulmuş olan düzene ve işleyişe alışık değildir..transfer yanlışları olduğu kadar mahkemelere ve bireylere olan borçların kapanmasına yönelik doğruları olmuştur..ilk senesinde hop oturup hop kaldıran çılgın atan bi takım ile 3.olmuştur akabinde rakipleriyle aynı seviyeye gelebilmek için gelirden ve yarışmaktan uzak kalma pahasına mabedi yıkıp inşaatına başlamıştır..
derken bu tecrübesiz,genç ve heyecanlı ortama onlara ayak uydurabilecek bir yönlendirebilecek bir teknik adamı atamıştır..
takımın oluşumu devam ederken karakteride 1 tık üstüne çıkmıştır...ama geçmiş dönemden gelen maddi sıkıntılarda devam etmektedir..kazanılan bir avrupa maçı sonrası finansal durumdan dolayı takım diskalifiye edilmiştir..ama yarış local alanda devam etmekte olup elinden gelen gayreti ile yine 3.bitirmiştir..Bir sonraki sene kulüpteki inanç daha da artmaktadır..Borçlulara olan taahhütler yerine gelmekte ve istikrarın önemli olduğunu varsayan kulüp hocasıyla devam kararı alır..bu sefer daha yarışcıdır takım..Avrupa'da yine start alır arsenal gibi bi takıma kök söktürüp elensede uefada liverpool'u eleyip şanssız bir brugge maçı ile ligine döner..stadı olmadan her maçı farklı kentlerde oynarak son haftalara kadar lider gelir ama bu heyecan,yoğun maç trafiği ve yorgunluk takımımıza final yapma şansını vermemiştir..Ah'lar ve Vah'lar ile geçen bi sezonun ardından Takımda bi kültür,karakter ve inanç ortaya çıkmıştı.. aynı zamanda stad inşaatınında yarısına gelinmişti..Yönetim bi kalite gösterip mevcut hocasına teşekkür edip yollarını ayırırken..bu takımın artık finali yapabilmesi için o sezonun flaş ismi şenol güneş ile imzalamakla kalmadı muthiş bir strateji ve iş bitiricilikle almanların elit golcüsü mario gomez ve geçmiş sezonlarda ülkemize gelip geri dönen q17'yi kadromuza katmıştı..daha ilk hafta Beşiktaş hem rengini hem de niyetini belli etmişti..''eze eze yenicem'' ve hakikaten öyle oldu..sanki Beşiktaş yeniden şahlanmıştı..anadolu takımlarından tutun ezeli rakiplere ve hatta medayaya bile korku salıyordu..barca vari paslaşmalar,nefes aldırmayan tempo ve jenerik goller..ve yapımı tamamlanan stad ile gelen şampiyonluk..
bir roman gibi yazılmış bu hikayede herşey gerçektir..bunları yazmamdaki amaç ise 2 yönetim arasındaki anlayışı bazı arkadaşlarımızın idrak etmesi..hatasız insan olmaz ama kötü niyetli insan olur..bizim yönetimimiz hatalı olabilir ama kötü niyetli değildir..muhakkak eleştiricez..eleştirmeliyizde..ama saygıda da kusur etmemeliyiz nereden nerelere geldik? çıtayı öyle bi yere koydular ki..şimdi paranın kıymetini bilen,reklamını yapabilen,ezeli rakiplerinin kaptanını alabilen ve masada satranç oynamayı bilen bir Beşiktaş var..umarım bu düzen bozulmaz..arkadan gelenlerde bu düzeni devam ettirir..Çünkü yol öyle bir yere gidiyor ki..anladınız siz onu :tabe:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Farklı şeyler söylüyorsun diye atmadım zaten. Öylesine attım. 2 kez Çapraz bağları koparması tekrar nüksetmesi konusunda handikap. Ama oyun içinde ne handikapı olur ki? Sonuçta bu bir kaleci, kendini müdaheleden sakındıracak, korkacak bir durumu da yok. Pozisyon bilgisini ve Reflekslerini kullanıp çıkıp alacak topları. Yani şans yanımızda olursa iyi verim alınabilir diye düşünüyorum.
Ofansif oynayan savunmasını ileriye kuran ofansif beklerle oynamayı planlayan bir takımda oynayacak kalecide maç tecrübesi , oyunu doğru okuyabilme , topu oyuna düzgün sokabilme gibi meziyetler ayrıca bir önem taşıyor. Reflekslerinin güçlü olması bire birde iyi olması faydalı ama sadece bunlar bizim ihtiyaçlarımızı yeterince karşılamaktan uzak . Kalende 1. kaleci olarak Tolga varken Boyko varken bunların üzerine bir de yabancı kaleci olarak Fabricio alınıyorsa bütün bunların mantıklı bir açıklaması yok .
Fabricio gelecek hemen kaleyi devralacak şeklinde hayallere de girmeyin. Tolga ile 3 yıllık +1 milyon avroluk anlaşma yapılması Fabricio ile alakalı planlamanın ne olduğu hakkında fikir sunacaktır.

Çevrimdışı Tolga

Fabri'nin Cenk'ten hiçbir farkı yok. Sadece refleksleri fena değil o kadar.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Cenkin refleksleri gayet iyiydi. Ancak onda akıl denen birşey yoktu. Fabri Cenk kıyaslaması doğru değil.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cenkin refleksleri gayet iyiydi. Ancak onda akıl denen birşey yoktu. Fabri Cenk kıyaslaması doğru değil.

Cenk demeyin kurban oluyum aklıma Falcao geliyo..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu mesaj burada dursun, ileride çok muhabbeti dönebilir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Şu mesaj burada dursun, ileride çok muhabbeti dönebilir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga oynayacağı için çok önemli değil :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Onayım Fabri'ye değil, Sambade'ye... İşin garip kısmı kaleciyi en iyi tanıyan isim artık yok. Oyuncuyla aylar öncesinden protokol imzalamak, dağılma eşiğinde olağan Dnipro'dan 3,3 M € verip Boyko almak. Enteresan.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 20:44:22 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Şu 3 kalecinin bonservis + maaşları ile elit kaleci alınıp, 3-4 yıllık kontrat verilirdi.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2016, 14:36:54 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Şu 3 kalecinin bonservis + maaşları ile elit kaleci alınırdı.

aslında hepimizin isyanı buna
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Şu 3 kalecinin bonservis + maaşları ile elit kaleci alınıp, 3-4 yıllık kontrat verilirdi.

tolga+boyko+fabri = neto
ben bu denklemi sevdim  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ağustos 2015'de de halihazırda da iyi bi' 1.kaleciye ihtiyaç vardı. Elinde sözleşmesi uzatılan Tolga ve 2020'ye kadar kontratı olan Boyko var iken bir yıldır forma giymemiş, iki kez ön çaprazları koparmış Fabri'yi almak elbette mantık dışı.

Onayım Fabri'ye değil, Sambade'ye... İşin garip kısmı kaleciyi en iyi tanıyan isim artık yok. Oyuncuyla aylar öncesinden protokol imzalamak, dağılma eşiğinde olağan Dnipro'dan 3,3 M € verip Boyko almak. Enteresan.
Olacak şey belli @atalay  . Taraftar artık bıktı bu kaleci mevzusundan artık güven veren bir kaleci görmek istiyor . Fabricio'da %1 bu ihtimali görüyorsa o ihtimale tutunacak seviyeye geldi . Fabricio ile alakalı planlama da Tolga ile yapılan sözleşmeden belli. Tolga elden ayaktan yavaş yavaş çekilmeye başladıktan sonra Fabricio'ya kaleyi devretmek kafalarında olan plan . Hayallere kapılmayın demek bunları forumda yazmak  çoğu kişinin hoşuna gitmeyecek hatta belki de  yazdığımız için nefret duyacak üyeler olacak . Boyko gelirken de böyleydi.

Çevrimdışı tangaz

tahminim kamp ve hazırlık maçlarında şayet boyko mevcut çizgisini korur ve hiç ışık vermezse 3e 5e bakılmadan kiralanması muhtemel gibi duruyor. diğer taraftan sakatlanma potansiyeli yüksek fabriye ve arada sırada motoru su kaynatan tolgaya güvenerek bu yola çıkılır mı? neyse, düşünmek istemiyorum...
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2016, 14:44:29 tangaz ]

Çevrimdışı atalay

İyi performans göstermelerini ummaktan başka yapacak bir şey yok. @Onur Küçük @tangaz

Çevrimdışı Bishamon

Cok garip isler donuyor bu kulupte...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rakibin transferi için tribe gireceğimize şu Fabri olayını tartışalım bence. Bu transfer neden yapıldı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Cok garip isler donuyor bu kulupte...

gene n'olmuş?

Etiketler: