2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346436 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

ismi bizimle anılan kaleci ali şaşal bundesliga ekibi darmstad ile antlaşmış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Türkay

bu ince ayrıntı değilki Beşiktaş taraftarı o gazeteci bozuntularından daha bilgili
transferi kap a bildirmek zorundasın ama ödediğin ücret ticari sır olduğu için bildirmek zorunda değilsin
bu dönüp şirketinin zararına kullanılabilirki kullanılıyor. O nedenle tercihine bağlı ister bildirirsin istersen bildirmezsin
GG yi bildirdik çünkü bu menfaatimizeydi. :evillol:
Resmi site açıkladı bunu uyanık olsun biraz yanlış bir bilgiyi doğruymuş gibi yorum katarak açıklamasın yorumsuzda
yayınlayabilir.  Fabri ye kap gelmeme sebebi: işte kızdığım bu kelime, doğru söylediğine neye göre hükmettinde
referans olarak gösteriyorsun.

@Necmi abi benim 'fabriye kap gelmeme sebebi' yazmamın nedeni bu twit altında murat özen ve başka birinin farklı olayı vardı ben hepsini atmıyım şimdi özet olsun diyerek yazdım
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı kartal190321

abi neler yazmışsın uzun uzun çok karışık şöyle kısaca bildiğim kadarıyla.

1-)Kadro'da en fazla 14 tane yabancı bulundurabiliriz.(2 tane yabancı kaleci olabilir)

2-)18 kişilik maç kadrosunda ilk 11'de ki oynayan kaleci yerliyse yedek klübesinde yabancı kaleci olabilir ilk 11'deki kaleci yabancıysa kenarda oturan kaleci yerli olmak zorunda.(Geçen sene tolga oynarken boyko kenardaydı boyko oynadığında kenarda günay vardı)

3-)Eğer seneye Fabri,boyko,tolga olucaksa ya boyko ya fabri sürekli ligde birisi kadro dışı kalıcak Şampiyonlar liginde 2'si de 18 kişilik kadroda olabilir :)

Bu kadar basit işte :)

tolga sakatlandı diyelim  18 de yerli kaleci kim olacak veysel sapana güvenecekler mi yoksa yedek türk kaleci alınacak mı ayrıca 2 yabancı kaleci alan takım ekstra para veriyor tff ..yabancı kaleci kuralı şöyle diyor:

-Kulüpler A Takım listesinde en az 3 kaleci bulundurmak zorundadır. Bu kalecilerden en az birinin Türk A Milli Takımı'nda oynama uygunluğu olması zorunludur.

-türk A Milli Takımı'nda oynama uygunluğu bulunmayan kaleciler iki futbolcu sayılacak

kadroda 3 kaleci  tolga  boyko fabri  isimlerini verdik tff ye   farz edelim ki tolga sakatlandı fabri oynadı yedek kulübesinde boyko oturabilirmi o zaman kuralda 18 kişilik kadroda en az 1 türk olması gerekiyor yazıyor..
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:44:25 atalay ]

Çevrimdışı Kalyoncu

FB, Kolarov'a 3 yıl için 10 milyon € teklif etmiş.

http://www.rtvbn.com/3823798/kolarov-podijelio-istanbul
Hayırlısı bekliyordum bunu zaten :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Onlae Türk medyasında yer alan haberlerden esinlenerek haber yazıyorlar. Sonra biz onları görüp,  Sırp basını da yazmış sanıyoruz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Onlae Türk medyasında yer alan haberlerden esinlenerek haber yazıyorlar. Sonra biz onları görüp,  Sırp basını da yazmış sanıyoruz.

Haber kendilerinin... Oku...

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın. Sosa için isteyebileceğimiz oyuncu var mı diye sormuşlar bence Luiz Adriano. Luiz Adriano - Sosa takasına ben okeyim. Gomez' le de imzalamazsak Wolfsburg' a gider ordan da bi 7-8 gelir onunla da Ziyech veya Cardona zorlarız. Ziyech için fenerden 8 milyon bonservis istendiği söyleniyor. Biz zorlarsak biraz daha indirebiliriz niye olmasın? Tabi Sosa illa gitmek istiyorsa bu olmalı. Yoksa kalsın öyle karakterli oyuncu bulması zor.

Çevrimdışı Türkay

Biz varken Fener'e gidecek topçu zaten gelmesin bize abi :D

Çevrimdışı tangaz

sol bek için Domenico Criscito (zenit) ismi geçiyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

şayet milan Sosa'yı çok istiyorsa ve Sosa'da gidicem die tutturursa ben sol bekleri Luca Antonelli+3 milyon canlıya veririm  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

şu almanya madem kupayı alamayacaktı bari italyaya elenseydi de gomez işi şimdiye netliğe kavuşmuş olsaydı...

Çevrimdışı tuncaboylu

Haber kendilerinin... Oku...
"Esinlenerek" diyorum zaten.

Bizden görüp yapmışlardır haberi.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Erdal Torunoğulları'nın basın bildirisi şu şekilde:

"Değerli Beşiktaş Camiası;

Kızımın diploma töreni ve bayram tatili nedeniyle yaklaşık 10 gündür yurtdışındaydım.Bu süre zarfında basında şahsımı ilgilendiren, istifa edeceğim yönünde haberler yayınlandı.
Bu açıklamayı, yokluğumda basında çıkan haberlerin artık bir son bulması ve ne kulübümün ne de Sayın Başkanım başta olmak üzere Yönetim Kurulumuzun daha fazla zarar görmemesi adına yapıyorum.

Her şeyden önce bilinmesini istediğim en önemli konu; bugüne kadar Sayın Başkanımızdan ne mevcut yönetimde yer almak ne de yönetim içerisinde dağıtılan görevlerle ilgili herhangi bir talebim olmadı. Bu tarz talepte bulunmayı asla Beşiktaşlılık duruşuma yakıştırmamakla birlikte, Beşiktaş'a saygısızlık olarak görürüm. Kendisinden tek ricam, Beşiktaş'a hizmet adına bana verilecek bir görevde direk kendisine bağlı çalışıyor olmam olmuştur. Yönetim Kurulu'nun oluşturulması da, görev dağılımı da Başkanımızın kendi takdiridir. Bu takdir çerçevesinde Beşiktaş Yönetimi'nin bir parçası olduğum için kendisine teşekkür ederim.

Netleştirmek istediğim bir diğer konu menajer Ahmet Bulut'un bir televizyon programında Beşiktaş ve şahsım adına söylediği 'küstahça' beyan ve iddialardır. Kulübüm ve Sayın Başkanımız da bu konuyla ilgili illa bir açıklama yapacaktır.

Bu şahısla ilgili 'Mario Gomez'in henüz imza atmama nedeni' başta olmak üzere anlatılacak pek çok konu olmasına karşın; bugüne kadar göstediğim tutumuma devam edip, Beşiktaş yöneticisi olarak bir 'menajer' ile ne kendi adıma ne de kulübüm adına herhangi bir polemiğe girmeyeceğim.

Kişisel hırsları hiçbir zaman mantığının önüne geçmeyen ve Beşiktaş'a hizmet etmekten başka bir niyeti olmayan biri olarak, bir gün Beşiktaş'taki görevimle ilgili bir karar almam gerekirse de bunu her zaman iyi iletişimde olduğum Sayın Başkanımız ile görüşüp alırım.

Kamuoyunun ve değerli Beşiktaş camiasının da bundan sonra benim dışımda yapılan hiçbir açıklamaya ve habere itibar etmemelerini rica ederim.Saygılarımla,

Haber Kaynağı: DHA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Erdal Torunoğulları'nın basın bildirisi şu şekilde:

"Değerli Beşiktaş Camiası;

Kızımın diploma töreni ve bayram tatili nedeniyle yaklaşık 10 gündür yurtdışındaydım.Bu süre zarfında basında şahsımı ilgilendiren, istifa edeceğim yönünde haberler yayınlandı.
Bu açıklamayı, yokluğumda basında çıkan haberlerin artık bir son bulması ve ne kulübümün ne de Sayın Başkanım başta olmak üzere Yönetim Kurulumuzun daha fazla zarar görmemesi adına yapıyorum.

Her şeyden önce bilinmesini istediğim en önemli konu; bugüne kadar Sayın Başkanımızdan ne mevcut yönetimde yer almak ne de yönetim içerisinde dağıtılan görevlerle ilgili herhangi bir talebim olmadı. Bu tarz talepte bulunmayı asla Beşiktaşlılık duruşuma yakıştırmamakla birlikte, Beşiktaş'a saygısızlık olarak görürüm. Kendisinden tek ricam, Beşiktaş'a hizmet adına bana verilecek bir görevde direk kendisine bağlı çalışıyor olmam olmuştur. Yönetim Kurulu'nun oluşturulması da, görev dağılımı da Başkanımızın kendi takdiridir. Bu takdir çerçevesinde Beşiktaş Yönetimi'nin bir parçası olduğum için kendisine teşekkür ederim.

Netleştirmek istediğim bir diğer konu menajer Ahmet Bulut'un bir televizyon programında Beşiktaş ve şahsım adına söylediği 'küstahça' beyan ve iddialardır. Kulübüm ve Sayın Başkanımız da bu konuyla ilgili illa bir açıklama yapacaktır.

Bu şahısla ilgili 'Mario Gomez'in henüz imza atmama nedeni' başta olmak üzere anlatılacak pek çok konu olmasına karşın; bugüne kadar göstediğim tutumuma devam edip, Beşiktaş yöneticisi olarak bir 'menajer' ile ne kendi adıma ne de kulübüm adına herhangi bir polemiğe girmeyeceğim.

Kişisel hırsları hiçbir zaman mantığının önüne geçmeyen ve Beşiktaş'a hizmet etmekten başka bir niyeti olmayan biri olarak, bir gün Beşiktaş'taki görevimle ilgili bir karar almam gerekirse de bunu her zaman iyi iletişimde olduğum Sayın Başkanımız ile görüşüp alırım.

Kamuoyunun ve değerli Beşiktaş camiasının da bundan sonra benim dışımda yapılan hiçbir açıklamaya ve habere itibar etmemelerini rica ederim.Saygılarımla,

Haber Kaynağı: DHA
Ahmet Bulutun gomez transferine taş koyduğu ortaya çıktı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Büyük travma altında kalanlar bunu atlatabilmek için kendilerini bir şekilde kandırırlar.
buda öyle bir şey GG kesinlikle gidebileceğini düşünmedikleri bir oyuncuydu en kötüsüde
Beşiktaşı kendilerine tercih etmek olduğu için bir tür savunma mekanizması geliştiriyorlar akıllarınca
Bazı arkadaşlar farkında değil ama bu fenerde yıllarca geçmeyecek bir yara oldu.
Tümerle eşleştirmeye çalışıyorlar olmuyor Tümergitti ama Beşiktaşlılığını bırakmadı GG tam tersi çok mutlu
Beşiktaşta oynamak istediği için tercih etti tümer gibi daha fazla verdiğimiz için değil bunun acısını çok
derinlerden hissediyorlar. Birde Beşiktaş fenerin en büyük korkusudur. Bunu genç arkadaşlar bilmez :evillol:

Necmi abi yazdıklarına aynen katılıyorum ama Tümer konusunda şunu eklemek gerek: Tümer Beşiktaştan asla gitmeyeceğini söylemişti. Bu çok çok önemli bir nokta. Beşiktaş taraftarının yıllarca süren küfürleri buyüzdendi. Eğer Tümer böyle bir söz vermeseydi tepkiler bu kadar büyük olmazdı. Ama Gökhanın böyle bir sözü yok. Oyüzden fenerliler saygı duymalı ve çıldırmalılar...

Çevrimdışı Ersoy

Bugün KAP gelecek içime doğdu.(Her gün diyoruz ama gelmiyor da neyse toteme devam)

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı solar

"Esinlenerek" diyorum zaten.

Bizden görüp yapmışlardır haberi.

Mondo.rs sitesinin "güvenilir kaynaklardan" aldigi haberi kaynak olarak gösteriyorlar. Haber sali gününden, ama zaten gecen hafta FBnin adi anilmaya baslamisti türk basininda.

Çevrimdışı 38life

Erdal Torunoğulları'nın son açıklaması Gomez transferini olumsuz yönde etkiler mi şu aşamada? @Necmi

Çevrimdışı Paletli Vinç

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Gökhan Gönül 2014&#39;te askerlik işlemlerini tamamlamıştır :)
Kafası rahat yani :)</p>&mdash; rıdvan akar (@AkarRidvanakar) 1 Temmuz 2016
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Tümer Gökhan Gönül konusunun en güzel yorumu budur bence. Rıdvan Akar  :ok:

Çevrimdışı Türkay

Ahmet Bulut'u kulübe küstürmemek lazım bence.

Çevrimdışı Tolga

Yöneticiler arasında problem varmış gibi 1 haftadır ortalığı karıştıran medyaya Erdal Torunoğulları iyi bir cevap vermiş :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Türkay

Etiketler: