En çok içlerini yakan şey 1) takım şampiyonluğa oynarken devre arası bizle anlaşmasıymış (hiçbiri kaynak veremiyor)
2) Bizden 2 milyon imza parası (kapta bildirilir mi normalde imza parası ben de bilmiyorum birsürü kez sordum ama cevap gelmedi sen biliyorsan cevap ver @Necmi abi lütfen) aldığında yine ücreti kendi istediği seviyeye çıkıyormuş yani paragöz yaftası yapıstırmaya calısıyolar.. ee kapta bildirilmediğine göre bunun da kaynağı yok şuan.. nerelerinden element uyduracaklarını şaşırmışlar Allah şaşırtmasın kimseyi ama seviniyorum Azizin etrafında uzun zamandır camia olarak ilk kez birleştiklerini görüyorum bunlar biraraya gelsinler muhalefet sesi duymak istemiyorum artık fenerde birleşsinler ki doğruyu hiçbirzaman ortaya çıkartamasınlar debelenip dursunlar..
Bundan sonra da fenerin en büyük korkusunun kim olduğunu bilmeyen nesil kalmayacak gibi bi atmosfer oluşmakta..
imza parası bildiriliyormu bilmiyorum ama bunun önemi yok en son yöneticilerinden biri açıkladı son teklifimiz 2.750
idi ve kabul etmedi dedi. bu pazarlık süreçleri aslında fenerin taraftarı kandırma masalıydı GG çok önce bizle imzaladı.
ben size söylüyorum inanmıyorsunuz bu iş şubat ayında bitmişti. bjk.org o zamandan beri fenere ateş ediyordu.
o zaman imzalandı dendiğinde ben bile inanmamıştım ama sonraki süreçte yaşananlar imzalandığını gösteriyor.
bunu fener yönetimide belliki biliyor gerisi senaryo yaratmak. yoksa bulutla görüşmeyiz muhabbeti hikaye ozan transferinde nasıl görüştün
işin bittiğini biliyorlardı kendilerince erkeklik yaptılar. ikinci yarı feneri psikolojik olarak yıpratmak için çok sağlam
yürüdü yönetim bunuda başardılar. hem yönetim bazında hem bazı taraftar hesapları üzerinden sağlam çalışıldı.
herkes Beşiktaş dağılır derken fener dağıtılıyordu tabi buna alışık değiller heleki genç taraftarları neyse Beşiktaş gerçeğiyle
tanışmış oldular. işin ilginç tarafı bizim genç taraftarımız bile o saha dışı mücadeleyi farkedemedi.
mesela şimdide transferde saha dışı bir mücadele var. sürekli dedikoduları takip edip bütündeki gerçeği
görmüyorlar.biz sadece GG yi açıkladık bunuda feneri yıpratmak için yaptık onun dışında açıklanan transfer yok
ismaili bile açıklamadık resmen biz imzalamadık gel teklif yap diyoruz. Biz kimi yemledikse gidip onla masaya oturdular
bazı arkadaşlarda kaçırdık diye yaygara yapıyor. kaçırdığımız bir şey yok bizim gerçek hedeflerimiz onlar değil
bizim 3 yıldır yaptığımız hangi transfer iş garanti altına alınmadan duyuldu. önceden duyulan hangi transfer gerçekleşti.