2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356361 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı fore_kazık

herkese uzun bir aradan sonra selamlar. yeni sezon camiamıza hayırlı olsun. @mylife1903 Allahını seversen avatarını değiştir. gördükçe sinirim bozuluyor :(

Çevrimdışı doganay

Tore'yi kaca verdik hala belli olmadi mi?

Çevrimdışı 38life

Capraz baglari kopmus ve 1 yil top oynayamayagi belli.olan adamla tam 6 Ay evel sozlesme imzalayarak tarihe geçtik , Emegi gecenlere teşekkürler :claps:
Geçmişe mazi...

Çevrimdışı Bishamon

Ben sporcunun capraz baglari kopmusunu severim

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

herkese uzun bir aradan sonra selamlar. yeni sezon camiamıza hayırlı olsun. @mylife1903 Allahını seversen avatarını değiştir. gördükçe sinirim bozuluyor :(
Aha bu nasil

Çevrimdışı doganay

Capraz baglari kopmus ve 1 yil top oynayamayagi belli.olan adamla tam 6 Ay evel sozlesme imzalayarak tarihe geçtik , Emegi gecenlere teşekkürler :claps:

Kopmadan once yapmislardir.

Çevrimdışı onurturan

Rodolfo nasil acaba..

Çevrimdışı Efe

boyko boykokurutulduk dedik giden 4-5 milyon euro adam 3 maçta yerle bir oldu nerden biliyosunuz bu kalecinin iyi kaleci olmayacağıını gomezde sakattı gelmeden burda biliyorum aman gelmesin naparız ne ederiz diyen çoktu burası beşiktaş deportivo yada fiorentina değil iyi olursa ilk kaleci değilse 2.kaleci bizim bi kaleciye 5-6 milyon bonservis verecek durrmumuz yok para değil bak durumumuz yok uefa tepemizde artık alınan kaleci bizim kalecimiz ağzımızı kapatıp destek vereceğiz gayet iyi fizik yapısı var bence bizim için hayırlısı oldu  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rodolfo nasil acaba..
Eskiden kamyondu şimdi Tır olmuştur muhtemelen.. ( Mecazi anlamda )

Eskisinden daha iyi dönmesi mumkun degil , Siz onu ilk 11 degil yedek olarak düşünün..
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2016, 22:28:41 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Geçmişe mazi...
Herkes genc kimse demiyor
Dun dundur bugun bugundur yahu

Eskiden siyaset guzel ve komikti. Mesela mustafa pektemek ve ismail koybasi icin fikret orman soyle savunma yapabilir, neticede adam bunlari elinde buldu gidip kendi almadi.

Ha ama kendisi gibi sozlesmeleri uzattigi icin, bu hatirlatildiginda "dun dundur bugun bugundur" uyar

Sozlesmeler imzalanmak icindir, efenim uyar
Marcelo geldi de ben mi aldim ise harikadir

Ha sonra uc mektup yazmak gerekir.

Çevrimdışı Efe

rodolfoda şuan çok kötü oyuncu onunda koptuya biyerleri :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Efe

rodolfo bomba döneecek kimseye vermez formayı zaten adam yok :D yanına iyi bi adam alınırsa oda çok rahatlayacaktır.
Şampiyon Beşiktaş JK

boyko boykokurutulduk dedik giden 4-5 milyon euro adam 3 maçta yerle bir oldu nerden biliyosunuz bu kalecinin iyi kaleci olmayacağıını gomezde sakattı gelmeden burda biliyorum aman gelmesin naparız ne ederiz diyen çoktu burası beşiktaş deportivo yada fiorentina değil iyi olursa ilk kaleci değilse 2.kaleci bizim bi kaleciye 5-6 milyon bonservis verecek durrmumuz yok para değil bak durumumuz yok uefa tepemizde artık alınan kaleci bizim kalecimiz ağzımızı kapatıp destek vereceğiz gayet iyi fizik yapısı var bence bizim için hayırlısı oldu  :)
Yanlis mantalite iste..

Ozaman hic almasaydik adama 2-3 yil.kontrat bagladik

Hic almayıp seneye durumumuz olduğunda alsaydik

Iste hep bu yanlis zihniyetten kaybediyoruz.. Kalitesiz topcu alacak kadar zengin degiliz bir kere al adam gibi al

25 yasimdayim su takimim kalesinde sadece 1 , Bakin sadece 1 tane adam.gibi kaleci izledim onuda yazmama gerek yok sanirim herkes tahmin ediyordur..

Çevrimdışı Efe

Yanlis mantalite iste..

Iste hep bu yanlis zihniyetten kaybediyoruz.. Kalitesiz topcu alacak kadar zengin degiliz bir kere al adam gibi al

25 yasimdayim su takimim kalesinde sadece 1 , Bakin sadece 1 tane adam.gibi kaleci izledim onuda yazmama gerek yok sanirim herkes tahmin ediyordur..
almasaydık ooo yakıp yıkardı taraftar iyi kaleci diye alındı bu arada kim kötü diye alır fabrinin kötü oyuncu olduğunu nerden çıkardın daha adam oynamadıki hemen hüküm vermekte maalesef üstünüze yok beşiktaşın oyuncusuna kimse kalitesiz oyuncuda demesin farkında olmadan Beşiktaşı eziyorsunuz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Yanlis mantalite iste..

boyko mu?

almasaydık ooo yakıp yıkardı taraftar iyi kaleci diye alındı bu arada kim kötü diye alır fabrinin kötü oyuncu olduğunu nerden çıkardın daha adam oynamadıki hemen hüküm vermekte maalesef üstünüze yok beşiktaşın oyuncusuna kimse kalitesiz oyuncuda demesin farkında olmadan Beşiktaşı eziyorsunuz
Oyuncu ismi vermedim oyuzden Besiktasin oyuncusuna kaltesizde demedim

Kalitesiz oyuncu alacağımıza hic almayalim paramiz olduğunda iyisini alalim dedim :tabe:

Çevrimdışı Efe

Oyuncu ismi vermedim oyuzden Besiktasin oyuncusuna kaltesizde demedim

Kalitesiz oyuncu alacağımıza hic almayalim paramiz olduğunda iyisini alalim dedim :tabe:
fabriye kimse kalitesiz bağı kopuk kötü kaleci falan demesin artık  diyeni  fena bozarım kadrodaki her oyuncu değerli oyuncu değerlendirmesinin sezon sonları yapılması gerekir sonuçta fio daki gomez yerlebirdi bjk daki ise dünyanın en iyi bikaç forvetinden biri bazen kan uyuşuyor ve performansları 2 kata çıkıyor sabır lazım ve beklemek lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MrtBlgc

Şu Ricardo Rodriguez'i alsın artık City..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pazartesi kap gelir mi fabri kısaymış biraz kaleciye göre

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

fabriye kimse kalitesiz bağı kopuk kötü kaleci falan demesin artık  diyeni  fena bozarım kadrodaki her oyuncu değerli oyuncu değerlendirmesinin sezon sonları yapılması gerekir sonuçta fio daki gomez yerlebirdi bjk daki ise dünyanın en iyi bikaç forvetinden biri bazen kan uyuşuyor ve performansları 2 kata çıkıyor sabır lazım ve beklemek lazım
Ya size göre zaten pektemek i de sezon sonu değerlendirmeliyiz. Dünyanın en saçma bakış açısı
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Ya size göre zaten pektemek i de sezon sonu değerlendirmeliyiz. Dünyanın en saçma bakış açısı
sende atlama bişeye serhat akkaya hemen muhalif  :icool: pektemek ne alaka ilk sen bakış açını değiştir yeni gelmiş oyuncuya sallamak kolay tabi pektemek konusunda ise senle aynı fikirdeyim orda yönetim oyurup konuşup göndermeli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MrtBlgc

Şimdi bu adamlar kolpa inanmayın falan diyenler olacaktır. Ben yine de şunu şuraya bırakıyorum. Umarım doğrudur..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sende atlama bişeye serhat akkaya hemen muhalif  :icool: pektemek ne alaka ilk sen bakış açoını değiştir yeni gelmiş oyuncuya sallamak kolay tabi pektemek konusunda ise senle aynı fikirdeyim orda yönetim oyurup konuşup göndermeli
Farbinin nesini savunuyorsunuz? Elinizdeki done nedir? Tolgayı keseceğini mi düşünüyorsunuz? Boyko ne olacak peki? Bunları düşünün önce sonra fabriyi değerlendirin
Korku akıl katilidir.

Etiketler: