2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372672 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Atiba Atiba diyoruzda adamdan beklenti onumuzdeki seni icin simdi cok yukarlara cikti. Yasi dolayisi ile seneye ayni performansi gosteremeyebilir ,yerine daha gencini bakmakta fayda var.

Kendisi 3-4 sene daha bu performansla oynarım dedi. Atiba gibi bir profesyonel bunu diyorsa ben güvenirim.

Çevrimdışı MrtBlgc

Art spor alman ve 1.92 diyor
 robert huth?
Mertesacker dediği ama çok zor transfer, kolay kolay alamayız sanmıyorum. Robert Huth dünyaca ünlü stoper sınıfına girmiyor ama geçen sene çok iyi işler yaptı Leicester'da..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Savaş

Takıma takviye yaparken genç adamları unutmamak lazım.

Her sene transfer döneminde genç gurbetcilerle adımız çıkardı fakat bu sene hiç yok.

Onu da geçtim transfer beklerken gitmesi gereken adamlarla ilgili de hiç ses yok.

Pektemek Milosevic Veli Pedro vsvs.. Kalmamalı bu adamlar seneye takımda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AvrupaKartalı

City için gerekli olan seviyede defans yapmıyordur evet. Ama bizim için yeterli olan defans yapma seviyesini şöyle bir görselle anlatalım:

http://twitter.com/muharrem_acar/status/737607544336572417
tam dayaklık ya  :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı 38life

Art spor alman ve 1.92 diyor
 robert huth?

Philipp Wollscheid

Çevrimdışı MrtBlgc

Bu ArtSpor periscope yapacak birazdan galiba, takip edenler izleyebilir. Ben merak ediyorum açıkçası kimdir neyin nesidir..

Çevrimdışı Jukebox

Mertesacker dediği ama çok zor transfer, kolay kolay alamayız sanmıyorum. Robert Huth dünyaca ünlü stoper sınıfına girmiyor ama geçen sene çok iyi işler yaptı Leicester'da..

Mertesacker 1.92'den uzun diye biliyordum o yüzden aklima gelmedi.

Çevrimdışı 38life

6.cı hafta Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ve Quaresma şu faulu alıyor. Topun başında Sosa, Kolarov, Oğuzhan ve Aras var. Kim vursun?

http://twitter.com/tribunbesiktas/status/751115623753736192

Çevrimdışı Atkar

Sosa 7-8M civarına giderse o fiyatlara Ziyech hariç önerileriniz kim olurdu ?

Çevrimdışı MrtBlgc

Mertesacker 1.92'den uzun diye biliyordum o yüzden aklima gelmedi.
Evet o da 1,98 galiba ama herkes ondan bahsediyor. Bakalım göreceğiz..

Çevrimdışı can1903

İngiltere'de ki stoperi geçiniz. O ismin olması imkansız :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Jukebox

İngiltere'de ki stoperi geçiniz. O ismin olması imkansız :D
Sanki biliyorsun gibi geldi abi 😂😂

Çevrimdışı can1903

Sanki biliyorsun gibi geldi abi 😂😂
Samedovski biliyor  :tabe: :evillol: :evillol: Ama başkasından çğrendim
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Philipp Wollscheid
Bu adamda 1.94 gözüküyor.. Bi bulamadık adamı

Çevrimdışı Ensar

Sanki arka tampon biraz küçülmüş hadi inşllh iyi işler çıkarır.   :)
bu çocuğa çok güveniyorum çok , geçen sene büyük katkı sağladı , törenin de gitmesiyle daha çok şans bulacaktır ve gökhan Şenol hocayı hiç dinlemedi ama kerim dinler ve bu sene çok büyük patlama bekliyorum. burada dursun bu mesaj
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Samedovski biliyor  :tabe: :evillol: :evillol: Ama başkasından çğrendim

söyle bizde öğrenelim :)

Çevrimdışı can1903

söyle bizde öğrenelim :)
Yemin ettim :/ ama %1 olarak gorüyorum

Çevrimdışı OrhanAker

Özelden at bari yazmayız :D

tövbe edersin birşey olmaz ipucu var yada yol göster bize sen söylemiş olmuyorsun o zaman :D

Çevrimdışı Jukebox

ipucu falan ver abi bari çok merak ettim :D

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar 2-3 saat transfermarktta ingiltere ligi stoperlerini search yapın çember daralıyor zaten  :eyes

Arkadaşlar 2-3 saat transfermarktta ingiltere ligi stoperlerini search yapın çember daralıyor zaten  :eyes

az ipucu ver yetersiz ingiltere liginde oynuyor 1.92 boyunda hangi ülkenin vatandaşı onu söyle yeterli buluruz :D

Çevrimdışı Jukebox

Nereli bu adam saçı başı ne renk boyu vs. :D :D

Çevrimdışı can1903

Etiketler: