2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372596 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

BTD'e gore BPL'den bir stopper ile gorusuyoruz. Gercek hedef o stoppermis. Umarim Ivanovic olur. Ivanovic + Kolarov. Vay anam vay. Birde Atiba giderse Mikel. Al sana BPL deneyimi olan, hizli futbola alisik, fizik gucu yuksek takim.

Bu BTD haberi değil. Twitterda bir tayfa attı bunu ortaya ama sonra herkes sahiplendi, onayladı falan. Hatta Bugün o sürpriz isim ANÇ ile Türkiyede görüşecekmiş. Ellerinde belge bile varmış falan eğer olumlu biterse açıklıcaz belgeyi de göstercez falan diyolar. ultra süper tarihi bir transfer operasyonu diyolar bakalım altından ne çıkacak. Bana civciv çıkacak gibi geliyor :D

Çevrimdışı 38life

karamsar arkadaşlar unutmasın ki bu takım bu sene iç saha maçlarının hepsini sahasında oynayacak..2.si ztn oturmuş bi kadromuz var yani gözü kapalı pas alışverişi yapacak bireylerden oluşuyor bu takım..3.sü takıma katılan beklerin ile hücum varyasyonların rakip takımı allak bullak edecektir..4)defans bloğuna betonda döksen gol atamadıktan sonra 3puan alamazsın.

:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Berat

Skrtel ile nasıl bir sağlam savunma hattı alıyor? Biz bu adamı beğenmeyip almaktan vazgeçmedik mi? El bombası resmen demedik mi? Üstelik verilen şu ücretler resmen intihar!

City fanları da Kolarov için defans yapmıyor diyor onu napacaz :D

Çevrimdışı 38life

Skrtel bize gelse buralar sevinçten uçardı.Bence iyi transfer,özellikle Fb'nin az kart gördüğünü göz önüne alırsak 1'e 1 de yer herkesi.Skora da katkısı olan bir oyuncu

Vallahi Skrtel bize gelse üzülürdüm. Hele ki şu fiyata gelse isyan ederdim.

Çevrimdışı OrhanAker

İsmaili verelim :D

Çevrimdışı 38life

Zamanında foruma üye olmak, hergün girip yazılanları okumak için can atarken bazı kişiler yüzünden şimdi insanın giresi gelmiyor tabiki yapılan işler yanlışsa eleştirilsin ama felaket tellalığına gerek yok.

Biraz temizlik daha güzel bir ortam için şart gibi.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı 38life

ne skrtelmiş be kardeşim...kafasını duvara mı vuranlar dersin..ağlayanlar mı dersin..sızlananlar mı dersin..bi kazma almışlar defansa ortalık yangın yeri...geçen sezon tam ibretlik maddi ve manevi...unutanlar açsın puan durumuna bi daha baksın!

Eziklik psikolojisi.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı BlackEagle26

Kolarov'un defansının zayıf olması burda sırıtmaz ama hücuma katkısı fark yaratır

Çevrimdışı Arena_

Kolarov zaten orjin olarak bek özelliğinde bir savunmacı değil. Orta sahanın solunca bile oynayabiliyor Kolarov ki Lazio'da ve City'de de bir ara orta sahanın solunda oynadı

Çevrimiçi Mehmet57

Kolarov'a "ama yavas...." falan diyecek kisi cikarsa forumdan kovun :D

Hayalimin solbeki. Zaten cok hizli olsa adam en iyi solbeklerden biri olurdu. O sol bacak var ya o sol bacak. Muthis ortalar, muthis sutlar, muthis uzun toplar. Adami defansin onunde bile oynatabilirsin.

Atiba giderse yerine Mikel en iyi aday olur. Uzun boylu, BPL deneyimi. Defansif yonden oyunu muthis okuyabilen oyuncu. Fizik guclu. Lucas Leiva bize uymaz.

Zaten Rhodolfo saglam geri donerse hayvan gibi defansimiz olacak.

Çevrimdışı abdusta

Sportitalia'nın haberine göre orta sahaya oyun kurucu mevkine transfer yapmak isteyen İtalyan devi Milan'ın geçen sezon Beşiktaş ile müthiş bir sezon geçiren ve kariyer rekorlarını kıran Jose Sosa'yı transferi için resmen harekete geçti.

İtalyan kulübunün CEO'su Adriano Galliani tarafından yürütülen transfer çalışmasında Milan kulübü Beşiktaş'a 7-8 milyon Euro civarı bir teklif yapacağı da belirtildi. İtalyan basını tarafından Mario Gomez'i tekrar dirilten adam olarak gösterilen Sosa için Galliani'nin tüm şartları zorlyacağı da iddia edildi. Öte yandan italyanlar Milan'ın Jose Sosa dışında Alman forvet Mario Gomez'e de talip olacağını yazdılar.

Dikkat!!

Milanın yeni teknik direktörü "VİNCENZO MONTELLA" kimdir.?

Fiorentanın eski hocasıdır.

Hani Gomezi oynatamayıp,harcayıp Beşiktaşa yollanmasına onay veren kişidir.

Şimdi Gomez bu hocaylamı çalışacak?Gomez gidermi?tabiki hayır

Ya Sosa ? 2-3 mac ya oynatır ya oynatmaz

Saygılar

Çevrimdışı 38life

Şuanda Beşiktaşta herşey yolunda gidiyor tek bir konu dışında: Atiba.

Ne yapıp edip onu takımda tutmalıyız. İyileştirme onun anasının sütü gibi hakkıdır. Sosa'nın bile yeri dolar ama Atiba kesinlikle kalmalı.

Çevrimdışı 38life

Olimpiyat'ta Gomez Kjaer'in arkasından, Alves'in yanından vurdu kafayı.

Bu sefer de Skrtel'in yanından vurur nolacak :D

Şu gönderiyi twitter'daki gibi "profil sayfana sabitle" yapmak istiyorum :D

Çevrimdışı BlackEagle26

Ali Fuat Duatepe @alifuatduatepe 19 sn.19 saniye önce
Balotelli'nin menaceri Mino Raiola Guardian gazetesi editörüne, Beşiktaş'tan haber beklediklerini açıkladı

Gomez'in alternatifi olarak değilde gomezin yanına alalım

Çevrimdışı 38life

Yetenekli oyuncu yorulur, akilli oyuncu aptallasmaz

Bravo!

Çevrimdışı 38life

Sanki arka tampon biraz küçülmüş hadi inşllh iyi işler çıkarır.   :)

Hep söylüyorum. Türkiyenin en hızlı ayaklarına sahip futbolcudur bu çocuk. Eksik yönlerini geliştirebilse Töre bunun yanında Olcay kalır.

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa ya 7-8 milyon € teklif varmış. Şu stoper ve santrafor işini halledersek Sosa satıp Ziyech alalım. Oyuncuyu ikna etmek baya kolay olur ŞL var zaten. Rakibin elinden futbolcu nasıl alınırmış görsünler. Hem çok kaliteli transfer, hem de psikolojik olarak rakibi bitirmek demek.

Çevrimdışı 38life

Skrtel'i şahsen beğenen biriyim ve alınmasını da istiyordum geçmişte yazdıklarım ortada.

Her neyse artık bizimle ilgisi kalmadığına göre burada konuşmaya da gerek yok. :)

Ben geriden gelerek (okuyarak) yazıyordum. Senin uyarını görmedim kusura bakma :)

Çevrimdışı Tolga

Ben geriden gelerek (okuyarak) yazıyordum. Senin uyarını görmedim kusura bakma :)
:ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

City için gerekli olan seviyede defans yapmıyordur evet. Ama bizim için yeterli olan defans yapma seviyesini şöyle bir görselle anlatalım:

http://twitter.com/muharrem_acar/status/737607544336572417

Çevrimdışı 38life

Dikkat!!

Milanın yeni teknik direktörü "VİNCENZO MONTELLA" kimdir.?

Fiorentanın eski hocasıdır.

Hani Gomezi oynatamayıp,harcayıp Beşiktaşa yollanmasına onay veren kişidir.

Şimdi Gomez bu hocaylamı çalışacak?Gomez gidermi?tabiki hayır

Ya Sosa ? 2-3 mac ya oynatır ya oynatmaz

Saygılar

Güzel bilgi teşekkürler. Demek ki Gomez için Milan seçeneği tamamen devredışı şuan. Öyle birşey olasılıksız gözüküyor.

Çevrimdışı hic2222

Karamsar arkadaşlardan biriside benim. Benim karamsarlığım fbnin transferlerinden dolayıda değil.
Gomez belirsiz, ki alsakta Avrupa Şampiyonası sebebiyle kastıran Gomez OLMAYABİLİR.
Sosa ve Atiba gerçekçi olalım takımı oynatan merkezler. Onlarla ilgili haberlerde %5 ciddiyet payı var ise kalsalar dahi düşüş olabilir.
Bu yıl Şampiyonlar liginde oynayacağız. Psikolojik olarak yıpratıcı bir lig orası. Dolayısıyla lige yansıyabilir.
Yönetim içindeki düzenlemeler de canımı sıkıyor. Başarısızlıkta birlik olmak kolay olabilir ama mali başarıda
(sadece şampiyonluk değil stad bitti, kovalayan takım iken hedef takım olduk, gelirler dengeler değişti.)
durumu yönetmek, büyüyünce yönetmek daha güç olur, burada mı bir sıkıntı var anlam veremiyorum.
Tabiki renkli basın vesair deyip geçilebilir, inşallahta öyledir diyorum ama yinede yok yere çıkan huzursuzluklar neyi paylaşamıyorlar, sorun ne dedirtiyor.
Töre geçen yıl verimsizdi şuydu buydu ama kendi standartlarına göre bu kıyaslama. Yinede ligimizin en etkili sağ kanat oyuncusuydu.
Kalede güçlenemedik, defansta Şampiyonlar ligi standartlarında net bir stoper şart oğlu şart.
Atiba Sosa zihinsel olarakta kalmalı ama şampiyonluk geldi diye daha yüksek para isteyen insanların sevenlerinden duygusal kopuş oluşabilir.
Üzüntü verici kısmı ne kadar da güzel bitirdik sezonu, Şampiyonlar ligi seviyesinde iyi bir kaleci ve iyi bir stoper ile iş bitebilirdi belkide ama anlayamıyorum..
Tek güvencim olan yönetim. Orada da çatlak ses haberleri geliyor. Erdal Torunoğulları meselesine anlam veremiyorum. Stad inşaatında başarılı diye birisi, inşaat bitince onun yerine getirilebilir mi ?
Biraz uzattım belki ama başkalarını boşverelim, her yükselen değer gibi tek rakibimiz kendimiz olduk.
Garip..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Jukebox

Art spor alman ve 1.92 diyor
 robert huth?

Çevrimdışı doganay

Atiba Atiba diyoruzda adamdan beklenti onumuzdeki seni icin simdi cok yukarlara cikti. Yasi dolayisi ile seneye ayni performansi gosteremeyebilir ,yerine daha gencini bakmakta fayda var.

Etiketler: