Karamsar arkadaşlardan biriside benim. Benim karamsarlığım fbnin transferlerinden dolayıda değil.
Gomez belirsiz, ki alsakta Avrupa Şampiyonası sebebiyle kastıran Gomez OLMAYABİLİR.
Sosa ve Atiba gerçekçi olalım takımı oynatan merkezler. Onlarla ilgili haberlerde %5 ciddiyet payı var ise kalsalar dahi düşüş olabilir.
Bu yıl Şampiyonlar liginde oynayacağız. Psikolojik olarak yıpratıcı bir lig orası. Dolayısıyla lige yansıyabilir.
Yönetim içindeki düzenlemeler de canımı sıkıyor. Başarısızlıkta birlik olmak kolay olabilir ama mali başarıda
(sadece şampiyonluk değil stad bitti, kovalayan takım iken hedef takım olduk, gelirler dengeler değişti.)
durumu yönetmek, büyüyünce yönetmek daha güç olur, burada mı bir sıkıntı var anlam veremiyorum.
Tabiki renkli basın vesair deyip geçilebilir, inşallahta öyledir diyorum ama yinede yok yere çıkan huzursuzluklar neyi paylaşamıyorlar, sorun ne dedirtiyor.
Töre geçen yıl verimsizdi şuydu buydu ama kendi standartlarına göre bu kıyaslama. Yinede ligimizin en etkili sağ kanat oyuncusuydu.
Kalede güçlenemedik, defansta Şampiyonlar ligi standartlarında net bir stoper şart oğlu şart.
Atiba Sosa zihinsel olarakta kalmalı ama şampiyonluk geldi diye daha yüksek para isteyen insanların sevenlerinden duygusal kopuş oluşabilir.
Üzüntü verici kısmı ne kadar da güzel bitirdik sezonu, Şampiyonlar ligi seviyesinde iyi bir kaleci ve iyi bir stoper ile iş bitebilirdi belkide ama anlayamıyorum..
Tek güvencim olan yönetim. Orada da çatlak ses haberleri geliyor. Erdal Torunoğulları meselesine anlam veremiyorum. Stad inşaatında başarılı diye birisi, inşaat bitince onun yerine getirilebilir mi ?
Biraz uzattım belki ama başkalarını boşverelim, her yükselen değer gibi tek rakibimiz kendimiz olduk.
Garip..