2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371284 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 'TaNeR'

Kartallar yuvaya dönüyor...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Demir

Nasıl yapıyosun bunu bende bakmaya çalışıyorum ama olmuyor:).Olumsuz bişey çıkmış gibi geliyor
Yok yok bu sefer oldu inan bana

Evde deli muamelesi görüyorum suan.

Rakiplerimiz gidenlerin yerine yenileri aldilar. Güç ayni.

Biz ise gomez haricinde daha da guclendik. Oda gelecek inşallah

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Akıllı oyuncuyu yetenekli oyuncuya tercih ederim...
Yetenekli oyuncu yorulur, akilli oyuncu aptallasmaz

Çevrimdışı onder23

Milli takımda oynayan futbolcular yarınki ilk antremanda izinli mi acaba?
İzinli değillerse Gökhan gönül'ü ilk defa siyah beyaz eşorfmanlar altında görücez  :)

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Ersoy

Bence walter güvenilir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Bence walter güvenilir.
Sallama konusunda ilk onda kendine yer bulur.

Çevrimdışı can1903

Kolarov son antrenmanına çıkmıştır belki.

Bu arada Zenga yönetici. Bi araştırın derim  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

görücez lig başlayınca skertel'i.
Kazmanin teki o yahu bizim ligde anadolu topcularinin hizli, kucuk forvetleri vizir vizir etrafindan dolanir bunun. Bizde hangi takim fbyi yerlesik duzende yakalayip, uzun toplarla oynarki

Çevrimdışı mylife1903

Zaman zaman stopper, zaman zaman bek oynuyor. Ki, bek olarak stopperde oldugu kadar iyi degil, hele ki gectigimiz sezondan sonra bek oynatan olmaz. Ama stopper icin her ozellik mevcut. Lider, guclu, hava toplarinda muthis. Tam aradigimiz kan. 32 yasinda, 33e girecek yeni sezonun ortasinda. Tecrube var, iki-uc sene daha rahat oynar.
Ivanovic tosicin bir tik ustu, iyi oyuncu, lider oyuncu, guclu ve temiz oynar, mal mal hata yapmaz.
Parasi muhim, ucuz oyuncu degil.

Çevrimiçi Samet Ç

Kolarov son antrenmanına çıkmıştır belki.

Bu arada Zenga yönetici. Bi araştırın derim  :D
Demek ki kulübün içinde hiçbir şeyden haberi olmayan bir yöneticimiz de varmış. Adam geçen sene twitter da milleti o kadar çok kandırdı twitlerini atacaktım buraya ama 12 Marttan önce attığı bütün twitleri kaldırmış maalesef. Buna inanan insanlar var bir de. Adam bir ara her gün Konoplyanka ve Lucescu hayırlı olsun yazıyordu.  :)

Çevrimdışı doganay

Çevrimiçi Kapkarakartal

Sanki arka tampon biraz küçülmüş hadi inşllh iyi işler çıkarır.   :)

Çevrimdışı Berat

Frei'ın kafayı kaldırmaya çalışması lazım.

Çevrimdışı Ersoy

Kimdir bu vatandas.
Bi tane duyumcu işte.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Sportitalia'nın haberine göre orta sahaya oyun kurucu mevkine transfer yapmak isteyen İtalyan devi Milan'ın geçen sezon Beşiktaş ile müthiş bir sezon geçiren ve kariyer rekorlarını kıran Jose Sosa'yı transferi için resmen harekete geçti.

İtalyan kulübunün CEO'su Adriano Galliani tarafından yürütülen transfer çalışmasında Milan kulübü Beşiktaş'a 7-8 milyon Euro civarı bir teklif yapacağı da belirtildi. İtalyan basını tarafından Mario Gomez'i tekrar dirilten adam olarak gösterilen Sosa için Galliani'nin tüm şartları zorlyacağı da iddia edildi. Öte yandan italyanlar Milan'ın Jose Sosa dışında Alman forvet Mario Gomez'e de talip olacağını yazdılar.

Çevrimdışı Berat

Sportitalia'nın haberine göre orta sahaya oyun kurucu mevkine transfer yapmak isteyen İtalyan devi Milan'ın geçen sezon Beşiktaş ile müthiş bir sezon geçiren ve kariyer rekorlarını kıran Jose Sosa'yı transferi için resmen harekete geçti.

İtalyan kulübunün CEO'su Adriano Galliani tarafından yürütülen transfer çalışmasında Milan kulübü Beşiktaş'a 7-8 milyon Euro civarı bir teklif yapacağı da belirtildi. İtalyan basını tarafından Mario Gomez'i tekrar dirilten adam olarak gösterilen Sosa için Galliani'nin tüm şartları zorlyacağı da iddia edildi. Öte yandan italyanlar Milan'ın Jose Sosa dışında Alman forvet Mario Gomez'e de talip olacağını yazdılar.

Oyuncu cennetiyiz anası gelen giden bize saldırıyor.

Çevrimdışı Atkar

Töreden 5-6/boykodan 2-3 ve +6m transfer bütçemiz var ise bence yeterli olucak bu sene.Atiba satılırsa lucas veya obi mikel alınır.Geçen sene bu takım marcelo/alexisle şampiyon oldu.Herkes Cl diyor ama bence çokta önenli değil.Fb ön elemede elensin bizde grubu 3.bitirelim 25m avroya yakın kasaya para giriyor zaten.Lige odaklanalım yeter.Fabri alındı.Gg alındı.Atiba giderse mikel.Bide gomez kalırsa geriye sadece stoper kalıyor.Stopere ise 3-4mluk risk adam almaktansa Mangala ayarı biri kiralansın çok daha iyi.Gg-Mangala-Rhodolfo-Kolorov hattı fenerin hattındanda iyi olur hatta çoğu takımın hattondanda..

Çevrimdışı can1903

Sosa giderse ZİYECH alalım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Net olarak söylüyorum: Kolarov ile ilgili en ufak bir burun kıvıranı Allah-u Teâla çarpar!

Çevrimdışı 38life

Fb yine sağlam bir savunma hattı kurdu kabul etmek lazım.

Fakat telaşlanacak birşey yok ortada. Sol beke Kolarov'u alıp ortaya da savunmaya liderlik yapacak tecrübeli bir stoper alırsak bizim de savunma kalitemiz üst düzeyde olur.

Kaleci konusu sıkıntı tabi.

Skrtel ile nasıl bir sağlam savunma hattı alıyor? Biz bu adamı beğenmeyip almaktan vazgeçmedik mi? El bombası resmen demedik mi? Üstelik verilen şu ücretler resmen intihar!

Çevrimdışı 38life

Fenerbahçe'de gidenlerle gelenler teraziye konulursa pek güç kazandıkları söylenemez, en fazla yerlerinde sayıyorlar denilebilir. (GG->Wiel, Alves->Skrtel, Nani->Aatif, Caner->?) Üstelik ilk 11'deki yaratıcı oyuncu eksikliğinin yanında kulübeleri de hala bomboş.

Aynen katılmaktayım...

Çevrimdışı 38life

Yahu burdaki bazı arkadaşları da anlamıyorum ben. Skertel gelmesin diye neler söylendi burda. Fenerbahçe alınca bir anda yorumlar değişiyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte bunun adı eziklik...

Çevrimdışı Tolga

Skrtel ile nasıl bir sağlam savunma hattı alıyor? Biz bu adamı beğenmeyip almaktan vazgeçmedik mi? El bombası resmen demedik mi? Üstelik verilen şu ücretler resmen intihar!
Skrtel'i şahsen beğenen biriyim ve alınmasını da istiyordum geçmişte yazdıklarım ortada.

Her neyse artık bizimle ilgisi kalmadığına göre burada konuşmaya da gerek yok. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: