2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386917 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

Oyuncunun ederinin ustunde verip almak marifet degil. 31 yasinda stoppere 4 milyon senelik arti bonservis vermek aptallik. Biz boyle hareketler yapamayiz. Yapmamaliyiz da. Istisnalar disinda zaten o yasta bir oyuncuya o paralar verilmez. Hele ki stopper icin. Stopperden cok ne var piyasada?

Skrtel iyi oyuncu. Yasindan dolayi performansi Liverpool gibi bir kulup icin geriye gitsede Turkiye ligi icin yeterinden fazla. Ama o paraya degermi? Degmez. Bende Skrtel'i cok istedim. Ama b*k atilmamasi gerektigi kadar buyutulmemeli de. Hayirli olsun deyip gecin, ya da hic demeyin ama yeter ki karalari baglayip vah anam vay anam deyip sampiyon takimi kucumsemeyin.

Defansi zaten iyi olan takima defans aldilar. Neye gore karalari baglayanlar var ki? Sorunu hala orta saha ve on tarafta. Dokulen van Persie, Bursa performansindan uzak Fernandao. Nani'nin yerine alay ettikleri Aatif. Hala 10 numara yok. Hala iyi merkez orta saha yok. Neustadter dumduz, yetersiz futbolcu.

Ayni yerde donup duruyorlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Afrika basını Onazi'yi bize yazmış.

Çevrimdışı MrtBlgc

Bu Ligin üzerinde her hali ile yalniz..

Enseyi karartmaya da gerek yok biz sampiyon takimiz , Iskeleti koruyup , 2-3 takviye ile yine en buyuk sampiyonluk adayi biz oluruz

Onlar gecen yilki hatanin aynisini yapiyorlar yine toplama takim kuruyorlar bosver bastislarini izlemesi daha zevkli :tabe:
Diego da Rvp de Nani de bu ligin üstünde futbolculardı. Hatta bunlara Meireles de ekleyebilirsin.. Bu ligde şampiyon olmak istiyorsan defanstan daha çok ileride oyunu iyi kurgulaman lazım. Bunu da en iyi yapan takım Beşiktaş şuanda. Ayrıca Vitor Pareira nın futbol mentalitesi malum. Skertel iyi transfer olabilir ama forumdaki havayı bir anda 180 derece değiştirecek bir transfer mi orası tartışılır...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onder23

Senin elinde tavuk var mı da komşununkini taşlıyorsun? Skrtel şu anki mevcut kadromuzdaki bütün stoperlerden iyi. Var mı itiraz olan?

İsim olarak bakmıyorum olaya. Euro 2016 da ki slovakya maçlarını aç tekrar izle yaptığı hataları gör.
Sağlıklı bir rhodolfo yu skrtel a tercih ederim ayrıca.

Çevrimdışı cisse557

Oyuncunun ederinin ustunde verip almak marifet degil. 31 yasinda stoppere 4 milyon senelik arti bonservis vermek aptallik. Biz boyle hareketler yapamayiz. Yapmamaliyiz da. Istisnalar disinda zaten o yasta bir oyuncuya o paralar verilmez. Hele ki stopper icin. Stopperden cok ne var piyasada?

Skrtel iyi oyuncu. Yasindan dolayi performansi Liverpool gibi bir kulup icin geriye gitsede Turkiye ligi icin yeterinden fazla. Ama o paraya degermi? Degmez. Bende Skrtel'i cok istedim. Ama b*k atilmamasi gerektigi kadar buyutulmemeli de. Hayirli olsun deyip gecin, ya da hic demeyin ama yeter ki karalari baglayip vah anam vay anam deyip sampiyon takimi kucumsemeyin.

Defansi zaten iyi olan takima defans aldilar. Neye gore karalari baglayanlar var ki? Sorunu hala orta saha ve on tarafta. Dokulen van Persie, Bursa performansindan uzak Fernandao. Nani'nin yerine alay ettikleri Aatif. Hala 10 numara yok. Hala iyi merkez orta saha yok. Neustadter dumduz, yetersiz futbolcu.

Ayni yerde donup duruyorlar.
Feneri öven zaten yok ki. 3-4 tane kaliteli adam alıp rahat rahat ipi tekrar göğüsleyecegiz diye düşünürken Fabri, Kasımpaşali stoper, Gökhan'in kiralanması, Sosa, Atiba ve Gomez'in belirsizliği bende soru işaretleri bırakıyor. Kadro korunsun 3 tane sağlam adam alınsın fener isterse Mahrezi getirsin. 4. yılına girecek oturmuş bi takım yine favori.

Çevrimdışı MrtBlgc

Beşiktaş'a gelmediği iyi oldu, adam zaten 31 yasında ve avantajlı tek tarafı: Kafa topu hakimiyeti . GG'ye laf eden fener taraftarı simdi bu adamı kral ilan ederler 
Ya kötü stoper değil, öyle düşünüyorsam taş olayım :D ama benim burda gözlemlediğim Fb bir iki oyuncu transfer edince direk şampiyon ilan ediliyor. Bir kere başlarında futbolcularla uyum sağlayamayan, egosu yüksek bir teknik direktörleri var. Bana göre bu onların en büyük handikapları.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Senin elinde tavuk var mı da komşununkini taşlıyorsun? Skrtel şu anki mevcut kadromuzdaki bütün stoperlerden iyi. Var mı itiraz olan?
Katılıyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bırakın skrtel'i , feneri kenara .Kolarov  kabul etmiş ama hala bi ses yok . bu adamı bari fener almasa  :alala:

Çevrimdışı MrtBlgc

Şampiyon bir kadro var, yetmez mi? Nedir bu kadar övme merakınız.. Alves Skerteldan kötü stoper miydi? Ya şu kadroya Fener Serdar Aziz'i getirse yine aynı muhabbetler döner eminim çünkü kimse Galatasaray'ı bu sezon rakip olarak görmüyor bununda etkisi var.

[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2016, 16:19:30 MrtBlgc ]

Çevrimdışı cisse557

İsim olarak bakmıyorum olaya. Euro 2016 da ki slovakya maçlarını aç tekrar izle yaptığı hataları gör.
Sağlıklı bir rhodolfo yu skrtel a tercih ederim ayrıca.
Izledim zaten. Ben demiyorum ki kusursuz bir stoper, hata yapmaz. Ligimiz için iyi bir stoper. Rhodolfo'nun ne vereceği belli değil işte. Tolgay gibi de dönebilir.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Fenerin transferleri baya iyi defans acisindan ama iste transferle sampiyon olunmuyor malesef. Ama bu oyuncular bir birine uyum saglarsa o zaman cok ciddi bir rakibimiz olacak cunku ligde dogru duzgun hucum plani olan takim yok
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2016, 16:20:49 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Ersoy

Kimse yazmamış yazayım City sol bek Ricardo Rodriguez'e çökmüş.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet57

Feneri öven zaten yok ki. 3-4 tane kaliteli adam alıp rahat rahat ipi tekrar göğüsleyecegiz diye düşünürken Fabri, Kasımpaşali stoper, Gökhan'in kiralanması, Sosa, Atiba ve Gomez'in belirsizliği bende soru işaretleri bırakıyor. Kadro korunsun 3 tane sağlam adam alınsın fener isterse Mahrezi getirsin. 4. yılına girecek oturmuş bi takım yine favori.

Elestiri hakki herkesde var. Temel haklarimizdan, elestirin. Baskani da, yonetimi de, taraftari da, futbolcuyu da. Bende elestiriyorum.

Ama dengeleyin bence (soz meclisden disari). "Kasimpasali stopper" dedigin Omeruo'yu sezon ortasinda herkes istiyordu. Ozellikle forumda herkesin gorusune saygi duygugu isimler "Omeruo aradigimiz stoppper" derken su an insanlarin bu hamleden dolayi yonetimi elestirmesini ben anlamis degilim. Sahsen bence Omeruo hamlesi sayesinde yonetimin hanesine arti puan yazarim. Genc, yetenekli, bize gereken ozellikleri barindiran, maliyeti dusuk stopper. Daha ne istiyorsunuz?

Gokhan konusunda Gokhan gidecem diye tutturduysa yonetim ne yapsin? Gokhan da arayin sucu. Ki, suc ne burda? Oyuncunun BPL'e gitmek istemesi mi? En dogal hakki.

Bukadar duygusal olmayin. Daha hazirlik maci bile yapmadik, vakit var, turnuva yeni bitiyor. Gereken transferler yapilacaktir. FFP kurallarini goz onunde bulundurun, biraz realist olun, yonetimin durumunu anlayin.

Çevrimdışı MrtBlgc

Kimse yazmamış yazayım City sol bek Ricardo Rodriguez'e çökmüş.

İsviçreli değil mi? O zaman Kolarov ufak ufak geliyor..

Çevrimdışı Ensar

kendinize gelin kendinize aloooo Beşiktaş taraftarı

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Samet Ç

Bırakın skrtel'i , feneri kenara .Kolarov  kabul etmiş ama hala bi ses yok . bu adamı bari fener almasa  :alala:
The Sun'ı fazla dikkate almayın kendisi magazin haberleri ile ünlenmiş bir gazetedir. Türkiye'de Fotomaç ve Fanatik'in  haberleri ne kadar doğruysa The Sun'ın da o kadar doğrudur.

Çevrimdışı Ersoy

İsviçreli değil mi? O zaman Kolarov ufak ufak geliyor..

Evet arsenal ilgileniyormuş ama City çöktüğüne göre o transfer bitti bile.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ALDENYX

Tam Vitovun istedigi kadroyu kuruyorlar Iyi savunma hatti kurdular yine

Yine zor Gol yiyip 1 tane atip yatarlar üstüne tek korkum o

kurdukları savuma 3 lü olmadığı sürece BENCE geçenseneden daha çok gol yerler...

yeeeennn sakin...yeee,yedirr,iç,içir...ama sinir beynin hata yapmasına en çok elverişi zamanıdır profesyonel değilsen ametörlüğün getirilerine uy.... sakinlik sakin kalanların ayakta durması daha basittir güçlünün yanında...hocan büyük ihtimal bunları aşilamıştır.              ....sakin...   relaks....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Yahu beyler , Az fazla 3 yer 4 atariz niye bu kadar sikinti yakıyorsunuz

Hic yapmadigimiz sey sanki :evillol:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Evet arsenal ilgileniyormuş ama City çöktüğüne göre o transfer bitti bile.

Süper haber .  :super: O zaman diyebilirz ki :  :hosgeldin Kolarov

Çevrimdışı Ersoy

Birazdan Tore KAP gelebilir veya West Ham açıklar sağlık kontrolünden geçmiş.

Bundan sonra her sene!

kurdukları savuma 3 lü olmadığı sürece BENCE geçenseneden daha çok gol yerler...

yeeeennn sakin...yeee,yedirr,iç,içir...ama sinir beynin hata yapmasına en çok elverişi zamanıdır profesyonel değilsen ametörlüğün getirilerine uy.... sakinlik sakin kalanların ayakta durması daha basittir güçlünün yanında...hocan büyük ihtimal bunları aşilamıştır.              ....sakin...   relaks....
Yo ben sakinim zaten

Sadece iyi savunma hatti kurdular diyorum

Bizim iskeletimiz saglam 2-3 takviye ile en büyük sampiyonluk adayi biziz diyorum

Tabi birde Gomez şart :busted_cop:

Çevrimdışı cisse557

Şampiyon bir kadro var, yetmez mi? Nedir bu kadar övme merakınız.. Alves Skerteldan kötü stoper miydi? Ya şu kadroya Fener Serdar Aziz'i getirse yine aynı muhabbetler döner eminim çünkü kimse Galatasaray'ı bu sezon rakip olarak görmüyor bununda etkisi var.

Şampiyon kadro var yetmez mi çok gerçekçi bir argüman durmuyor. Barça ya da Bayern yapmasın o zaman transfer. Mevzu Serdar veya Alves de değil. Skrtel Kayserispor'a gitse yine iyi bir stoper diyecektim. Siz ovme ile iyi bir beyan vermeyi karıştırıyorsunuz. Nani 1 yıl boyunca gömüldü bu forumda. Böyle yapınca çok mu doğru yapıldı? Bu mudur yapılması gereken?

Çevrimdışı Berat

3 milyon olmasın şu değer lütfen yönetim.

Etiketler: