Feneri öven zaten yok ki. 3-4 tane kaliteli adam alıp rahat rahat ipi tekrar göğüsleyecegiz diye düşünürken Fabri, Kasımpaşali stoper, Gökhan'in kiralanması, Sosa, Atiba ve Gomez'in belirsizliği bende soru işaretleri bırakıyor. Kadro korunsun 3 tane sağlam adam alınsın fener isterse Mahrezi getirsin. 4. yılına girecek oturmuş bi takım yine favori.
Elestiri hakki herkesde var. Temel haklarimizdan, elestirin. Baskani da, yonetimi de, taraftari da, futbolcuyu da. Bende elestiriyorum.
Ama dengeleyin bence (soz meclisden disari). "Kasimpasali stopper" dedigin Omeruo'yu sezon ortasinda herkes istiyordu. Ozellikle forumda herkesin gorusune saygi duygugu isimler "Omeruo aradigimiz stoppper" derken su an insanlarin bu hamleden dolayi yonetimi elestirmesini ben anlamis degilim. Sahsen bence Omeruo hamlesi sayesinde yonetimin hanesine arti puan yazarim. Genc, yetenekli, bize gereken ozellikleri barindiran, maliyeti dusuk stopper. Daha ne istiyorsunuz?
Gokhan konusunda Gokhan gidecem diye tutturduysa yonetim ne yapsin? Gokhan da arayin sucu. Ki, suc ne burda? Oyuncunun BPL'e gitmek istemesi mi? En dogal hakki.
Bukadar duygusal olmayin. Daha hazirlik maci bile yapmadik, vakit var, turnuva yeni bitiyor. Gereken transferler yapilacaktir. FFP kurallarini goz onunde bulundurun, biraz realist olun, yonetimin durumunu anlayin.