2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381821 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı s4rc4stic

karamsar arkadaşlar unutmasın ki bu takım bu sene iç saha maçlarının hepsini sahasında oynayacak..2.si ztn oturmuş bi kadromuz var yani gözü kapalı pas alışverişi yapacak bireylerden oluşuyor bu takım..3.sü takıma katılan beklerin ile hücum varyasyonların rakip takımı allak bullak edecektir..4)defans bloğuna betonda döksen gol atamadıktan sonra 3puan alamazsın.

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada Neustadter inanilmaz derecede duz, Schalke icin yetersiz futbolcu. Ikinci Kadlec olacak, neden bize isteyenler oldu hic anlamadim.

Çevrimiçi Samet Ç

BTD'e gore BPL'den bir stopper ile gorusuyoruz. Gercek hedef o stoppermis. Umarim Ivanovic olur. Ivanovic + Kolarov. Vay anam vay. Birde Atiba giderse Mikel. Al sana BPL deneyimi olan, hizli futbola alisik, fizik gucu yuksek takim.
İvanovic değildir o. Bırakmaz Conte. Mangala diye tahmin ediyorum ben.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Skrtel'i severim. Ozellikle sertligini. Lider, atesli futbolcu. Ama seneler gectikce daha fazla hata yapiyor. Eskisi gibi degil. Tabii, eskisi gibi olsa gelmezdi zaten. Kjaer-Skrtel hava toplarinda cok iyi olacaklar ne yazik ki.

Subotic sart oldu. Atiba giderse Mikel.

Tolga(Fabri)
Beck-Rhodolfo-Subotic-Kolarov
Mikel-Oguzhan
Quaresma(Aras)-Sosa-Olcay(Frei)
Gomez

Winter is coming :D
Bu kadro kura sansiyla UEFA'yı kaldırır bakarken zevk alıyorum :D

Çevrimdışı Paletli Vinç

Transferleri oyuncu kalitesi ve ekonomik yönden ayrı değerlendirmek lazım. Fenerbahçe tabikide ekonomik yönden kötüye gidiyor bakkal gibi yönetim anlayışları var  :D mario gomezin 3.5 aldığı yerde skrtele 4 vermek akıllı işi değil ama kalite yönünden bence gayet iyi bir savunma hattı kuruyorlar ve ben kalede tolga zengini stoperde alexisi marceloyu gördükçe umutsuzlaşıyorum ama yapmamız gerekende bu galiba para saçıcak halimiz yok.

Çevrimdışı Bishamon

Ivanovic bek oyuncusu zaten :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı mrred

Bizim yönetim yine ters köşe yapacak gibi hissediyorum ortayı bilerek başka isimlerle bulandırdı bambaşka isimler görücez sanırım.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Adamların defansı 3-4 gömlek üstün bizden adam gibi bir 10 numara bulsalar ligin anasını ağlatırlar ama Allah'tan başlarında Vitor var tek umudumuz,tesellimiz

Bu yıl şampiyonluğu orta sahalar belirledi evet defansları bızden 3 gömlek ustun ama bizim orta sahalar da 10 gömlek daha üstün. Sosa- atiba- Q7 artı gomez olursa yine tek aday biziz inş  :ishock:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Epl'den üst düzey stoper işi doğru olabilir. Gustavo Gomez'e 6.5 milyon gibi rakamlar konuşuluyor çok fazla saçma geliyor bana.

Çevrimiçi Mehmet57

Ivanovic bek oyuncusu zaten :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Zaman zaman stopper, zaman zaman bek oynuyor. Ki, bek olarak stopperde oldugu kadar iyi degil, hele ki gectigimiz sezondan sonra bek oynatan olmaz. Ama stopper icin her ozellik mevcut. Lider, guclu, hava toplarinda muthis. Tam aradigimiz kan. 32 yasinda, 33e girecek yeni sezonun ortasinda. Tecrube var, iki-uc sene daha rahat oynar.

Çevrimdışı doganay

Kerim Frey'i de hala kadroya yazanlar var. Ondan birsey olmayacagini gecen sene tam olarak anladik. Serdar Ozkan 2 bal yapmayan ari, sag sola kos bir calim at sonra topu kaptir. Bu senede kadroda yedek ve Turkiye kupasi icin kalir en fazla.

Çevrimdışı Ersoy

Kolarov'u kaptırmayalım başka bisey istemiyorum ben.mas falan kesmez beni söyleyeyim.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Kapkarakartal

Zamanında foruma üye olmak, hergün girip yazılanları okumak için can atarken bazı kişiler yüzünden şimdi insanın giresi gelmiyor tabiki yapılan işler yanlışsa eleştirilsin ama felaket tellalığına gerek yok.

Biraz temizlik daha güzel bir ortam için şart gibi.

Çevrimdışı s4rc4stic

ne skrtelmiş be kardeşim...kafasını duvara mı vuranlar dersin..ağlayanlar mı dersin..sızlananlar mı dersin..bi kazma almışlar defansa ortalık yangın yeri...geçen sezon tam ibretlik maddi ve manevi...unutanlar açsın puan durumuna bi daha baksın!

Çevrimdışı onder23

Komsunun tavugu komşuya kaz görünürmüş.  Geleneksel feneri şampiyon ilan etme sezonu başlamış. Romani  euro 2016 da izledik gördük neyin ne olduğunu boş  transfer.  Skrtel ı eskiden begenirdim ama şuan ki durumu kötü.  Pek katkısı olacağını düşünmüyorum

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Diego ve Van persie. Hangisi iş yaptı ? Ayrıca skrtelin bittiği o kadar net ki Euro 2016 izleyen bile görmüştür bunu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu Ligin üzerinde her hali ile yalniz..

Enseyi karartmaya da gerek yok biz sampiyon takimiz , Iskeleti koruyup , 2-3 takviye ile yine en buyuk sampiyonluk adayi biz oluruz

Onlar gecen yilki hatanin aynisini yapiyorlar yine toplama takim kuruyorlar bosver bastislarini izlemesi daha zevkli :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Forumdaki Beşiktaşlılar özelinde konuşuyorum yeterince düşünüp taşınmadan duygularını katarak yorum yapıyor ve bu şekilde yanlış yapıyorlar.
Bir de forumda herkesin farkında olduğu kimliğini gizlediğini sanan bir tane Fenerli var. Bu Fenerli'nin kim olduğunu herkes anlamış zaten . Beşiktaş X bölgede transfer yapamadı deyip gülücükler saçan , fırsat buldukça Fener''i öven , saçma sapan oyuncuları öneren ,kendince algı operasyonu yaptığını sanan bir Fenerli.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2016, 16:07:18 Onur Küçük ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yahu burdaki bazı arkadaşları da anlamıyorum ben. Skertel gelmesin diye neler söylendi burda. Fenerbahçe alınca bir anda yorumlar değişiyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'a gelmediği iyi oldu, adam zaten 31 yasında ve avantajlı tek tarafı: Kafa topu hakimiyeti . GG'ye laf eden fener taraftarı simdi bu adamı kral ilan ederler  :lol:

Çevrimdışı cisse557

Komsunun tavugu komşuya kaz görünürmüş.  Geleneksel feneri şampiyon ilan etme sezonu başlamış. Romani  euro 2016 da izledik gördük neyin ne olduğunu boş  transfer.  Skrtel ı eskiden begenirdim ama şuan ki durumu kötü.  Pek katkısı olacağını düşünmüyorum

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin elinde tavuk var mı da komşununkini taşlıyorsun? Skrtel şu anki mevcut kadromuzdaki bütün stoperlerden iyi. Var mı itiraz olan?

Çevrimdışı Dr.Zeck

adamlar batıcaklar burdakiler hala soyle boyle diyor .. ulan senin 4 m vericek paranmı varda adamı almadık biz.

Burdakilere klavye basında konuısmak ne kadar kolay geliyor.

Size hersey gulluk gulistanlık sonrada derlerkibiz takımı dusunuyoruz..

O yuzden 4m vermedik diye utanmasanız baskana kufredeceksiniz.

Enayinin biri aldı getirdi işte. kalitesine lafım yok o parayı veren enayiden baska bişey değildir.

Çevrimdışı alimm

Zaman zaman stopper, zaman zaman bek oynuyor. Ki, bek olarak stopperde oldugu kadar iyi degil, hele ki gectigimiz sezondan sonra bek oynatan olmaz. Ama stopper icin her ozellik mevcut. Lider, guclu, hava toplarinda muthis. Tam aradigimiz kan. 32 yasinda, 33e girecek yeni sezonun ortasinda. Tecrube var, iki-uc sene daha rahat oynar.

iki üç sene rahat oynar oynamasına da kadromuz çok yaşlanmı yor mu sence de ¿¿
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı s4rc4stic

bırakın artık skrteli fln arkadaşım..AY'da fb'de şuan ne yaptığını bilmiyor..hırslandılar ama öfkeyle kalkan zararla oturur..aynı bizim YD zamanına dönüyorlar olmayacak paralara adamlar alıp transfer yapıyorlar şuursuzca..Bu sene daha çok başı ağrıyacak bunların...

Çevrimdışı Yalçın

Futbol sahada 11'e 11 oynanan bir oyun. Takim olamadiktan sonra gerisi bos. Bireysel yildizlarla olmadigini cogu kereler gordum. Bu sene de hepimiz gorduk. Gomez geldiginde "Bu adam kendi takiminda daha forma giyemiyor" denildi; Van Persie daha ucakta kral ilan edilmisti. Baslangic iyi olmayabilir ama sonu iyi bitirmek onemlidir. Bizim kadar yoneticiler de biliyorlar neyin ne oldugunu eksigi, gedigi vesaire. Su transfer sezonu bitene kadar bekleyelim az daha sabir.

Bir diger konu ikili tartismalar ve sitenin adminleri. Sadece @Necmi abi degil site yoneticileri. Bir suru admin var. Evet kolay is, kullanici baskasinin ozgurluk alanina girer ya da takimini kucuk dusurucu kelimeler kullanir ya da seviyesiz konusur vesaire; moderasyona alinir ya da uyelikten alinir. Bunu hepimiz biliyoruz. Fakat neden bu radde gelene kadar ugrasiyoruz ki? Gerek yok. Ben de gerginim. Sabirli olmakta fayda var. Biraz daha yazdiklarimiza dikkat edelim. Hep beraber.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Kapkarakartal

Skörtılı 2.5M€ üstünde bir rakamla alsaydık şimdi bu Fener'in transferini övenler Atiba 1 alıyor, Sosa 1.7 alıyor adaletmi bu diyip yönetime söverlerdi.

Çevrimdışı cisse557

Olaya maliyet açısında bakıyorsanız kazık. Bize bu maliyete gelmesini istemezdim zaten. Saf oyuncu açısından bakarsak iyi bir stoper.

Etiketler: