2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395395 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

onlar ayrı bir sıkıntı zaten geçen sene futbolumuzla rakiplerimizi ezerken onların gözü başka tarafa bakıyordu demek ki.
Şansa mı oha ne şansı eze eze olmamız lazımken hakemler, ismail ve tolga faktörü zora sokmuştu ama olduk

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bide burda söylemek istiyorum sinan enginin çok sevdiği adamı ben hiç sevmem.. Sanırım anladınız:) umut günayer.. Stad zamanı ağzından düşürmüyordu..

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mrred

gokhan kurtulunması gereken bi oyuncu mu ?
Geçen seneki performansına göre bakarsak ve Şenol Güneş'in "gökhandan çok şey öğreniyorum" kinayesini dikkate alırsak sanırım evet
The great gig in the sky

Çevrimdışı MrtBlgc

bu arada bu fb'yi de amma abarttınız ya..elle tutulur kimi aldılar ya wiel dediğiniz adamı ne şişirdiniz be kardeşim..gökhan fb ile uzatsaydı almıyacaklardı wieli..sanki fb psg gibi her maç tek kale oynuyorda wiel iş yapacak görsün vitor'un sistemi ondan sona konuşalım..skrtel kimdir yahu..kazma bi herif korktum bize gelecek diye alves gibi her maç sarı-kırmızı kart gider..o alman ise tam facia girmiyorum bile..şimdi bi de bunların yanına vitor diye bi denyo koydun mu? bi cacık olmaz..hatta konya bile bunları zorlar demedi demeyin..bu sene en rahat şampiyonluğumuzu alırız..ama mesele cl..biz orada ki takımı düşlediğimizden bu feryatlar
Skertel hakkında söylediğin şey Türkiye'de olmaz. Alves de en az Skertel kadar sert bir oyuncuydu,nasıl kollandığını hepimiz biliyoruz. Skertel'ın yapacağı sertliklere hakemler müsamaha göstereceklerdir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Töre'nin gidişine en çok Şenol Güneş sevinecek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok saçma bir transfer hamlesi yapmış gibi duruyoruz. İş resmileşsin öyle bir bakalım. İnşallah pişman olmayız...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı brkntcnr

Şimdi bakın 2 sezondur ligin 2. yarısı oynamayan, gitmek isteyen, kadro planlamasında da kendine ilk 11 de yer bulamayacak Töre' yi 3 m ye kiraladık. Opsiyonu da 12-13-14-15 falan diyorlar. Hepsi iyi para. Töre' nin yokluğu bize birşey kaybettirmez. Ama yanlış olan Töre Ffp konusunda elimizi rahatlatma bakımından çok önemliydi. Sadece onu satıp tüm ihtiyaçlarımızı karşılayabilirdik. Buraya kadar hemfikiriz sanırım.

İyi veya kötü tartışılır kaleci alındı, sağ bek alındı, bir stoper de kiralık geldi gibi. İhtiyacımız olan bir sol bek, bir stoper, bir de santrafor var. Töre' den gelen para Kolarov a yatırılacak gibi. Geriye kalan 2 mevki santrafor ve stoper Ffp ye takılmadan çözülürse, herhangi bir problem yaşamıyoruz. Aksine eğer bu sezonu böyle halledersek, seneye Töre satılırsa veya İngiltere' de kendini gösterirse gelecek sene için satıp gelecek seneye kaynak yaratabiliriz.

Yani eksik mevkilerimiz (stoper ve santrafor) bir şekilde halledilebilirse herhangi bir kaybımız olmuyor, aksine gelecek sezona kaynak oluşturuyoruz. O yüzden erkenden esip gürlemek, yönetimi ağır eleştiriler altına sokmak doğru değil.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2016, 19:57:02 brkntcnr ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok saçma bir transfer hamlesi yapmış gibi duruyoruz. İş resmileşsin öyle bir bakalım. İnşallah pişman olmayız...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MrtBlgc

Çevrimdışı ardiles

3 m euro'ya kiralık vermek son derece saçma.

Biz niye Töre'yi satmak istiyorduk FFP yüzünden. Eeee ne anladım ben bu işten şimdi.

3 m euro ile kimi alacağız ki.

Gökhan mutlaka pürüz çıkarmıştır şahsen Beşiktaşın kriz yönetimini doğru buluyorum.

3m euro ile ne yapılır? Balotelli bedelsiz kiralanır gelen para ile oyuncunun yıllık ücreti karşılanabilir.

Elimizde çok çok değerli bir özellik var ve Gomezin geri dönmesiyle bu özelliği yitirebiliriz. "Formsuz olan kalburüstü santraforları kiralayıp parlatmak" bunu kullanmamak fırsata çevirmemek büyük hata olur. Çok iyi bir forveti bonservisiyle satın alsak bile satarken yapacağımız kar Tr ligi şartlarında bellidir ve boşa kürek çekmektir.

Gomez Atiba Boyko ve kasadaki mevcut bütçeyle Kolarov Kaleci Stoper Önlibero transferleri rahatlıkla biter.

Çevrimdışı canU

ya zaten ben kimseyi görmedim töre gidemez gitmesin diyen. Satın kardeşim satın ozaman. Fffpyi açın rahatlatın seneye zaten derdimiz bitiyor. Şimdi sen törenin boşluğuna aras gibi riskli bir transfer yaptın. Stoper alacaksın bonservis 8lerde geziyor, gomez giderse forvet alacaksın, sol bek lazım, atiba giderse orta saha lazım. Hadi diyelim atiba gomezden 10 geldi e sen gustavo gomezi 8 e kovalıyorsun, forvet orta saha sol bek nasıl alacaksın? Herkesin sinirlendiği nokta kiralık gitmesi. Yoksa satarsan sat. Seneye west ham almazsa bir daha töreyi sittin sene satamayız, elimizde kalır. Ya tut clde göstermesini kendini bekle. Ya da sat.

Kiralayıp tutmazsa bir daha kimse almaz bu kadar gezip tutunamamış adamı.

Çevrimdışı 38life

Şimdi bakın 2 sezondur ligin 2. yarısı oynamayan, gitmek isteyen, kadro planlamasında da kendine ilk 11 de yer bulamayacak Töre' yi 3 m ye kiraladık. Opsiyonu da 12-13-14-15 falan diyorlar. Hepsi iyi para. Töre' nin yokluğu bize birşey kaybettirmez. Ama yanlış olan Töre Ffp konusunda elimizi rahatlatma bakımından çok önemliydi. Sadece onu satıp tüm ihtiyaçlarımızı karşılayabilirdik. Buraya kadar hemfikiriz sanırım.

İyi veya kötü tartışılır kaleci alındı, sağ bek alındı, bir stoper de kiralık geldi gibi. İhtiyacımız olan bir sol bek, bir stoper, bir de santrafor var. Töre' den gelen para Kolarov a yatırılacak gibi. Geriye kalan 2 mevki santrafor ve stoper Ffp ye takılmadan çözülürse, herhangi bir problem yaşamıyoruz. Aksine eğer bu sezonu böyle halledersek, seneye Töre satılırsa veya İngiltere' de kendini gösterirse gelecek sene için satıp gelecek seneye kaynak yaratabiliriz.

Yani eksik mevkilerimiz (stoper ve santrafor) bir şekilde halledilebilirse herhangi bir kaybımız olmuyor, aksine gelecek sezona kaynak oluşturuyoruz. O yüzden erkenden esip gürlemek, yönetimi ağır eleştiriler altına sokmak doğru değil.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen katılıyorum. Moderasyon yüzünden yazdıklarım onaylandığında 2-3 sayfa geçmiş oluyor. Bari birilerini onaylayayım.

Çevrimdışı mrred

Bir insan sezer öztürkü, enarenamoyu, vb çöp oyuncuları bilerek isteyerek alıyorsa bu yapılan iyi transferlerin şans eseri olduğu  anlaşılıyor..

Tecrübesizlik desek daha doğru bir ifade olur . İlk başta tecrübesizdi yönetim zamanla tecrüblendi yapılan iyi şeyleri çok çabuk unutmayalım . Şans diye bir şey yoktur şansını kendini yaratmak vardır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mellfred

Töre'yi kimse gelecek sene kadroda düşünmüyordu evet ama herkes töreden gelecek paralar üzerinden hesap yapılıyordu. Anlamazdan gelinmesin lütfen. Yönetim toreyi bu şekilde bıraktıysa muhtemelen ya kolorov işini bonservissiz çözdü. Ya da törenin baskısına mecbur kaldı. Ayrıca umarım sözleşmesini uzatıp göndeririz, seneye son senesi. ne ki töre. Epl'de tutunursa ki bence tutunacak seneye iyi okuturuz. Keza  aras en az töre kadar yetenekli bir oyuncu. Devamlılık sorunu olmasaydı o da bizim erişebileceğimiz oyuncu değil. Güneş tedrisatı onu da yeniden kendine kazandırır umarım

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Geçen seneki performansına göre bakarsak ve Şenol Güneş'in "gökhandan çok şey öğreniyorum" kinayesini dikkate alırsak sanırım evet
6 gol 9 asist lik performans.. Bence geçmişi çabuk unutuyoruz.. Geçen yıl ilk yarı 5-0 4-0 lar hep gökhanın katkısıyla oluşmuştu..2. Yarı adamın oynamayışıyla zar zor 1-0 la kazandık hep..gökhan isteyip oynadığında hep iyi oynamıştır..liverpool toteham iyi oynadığı maçları hatırlayalım..
Gökhan satılır sorun yok ama gökhanın böyle şekilde gitmesi bize hiç yaramadı aksine westhama yaradı..adamlar istediğini aldı.
Aras,diyoruz kerim diyoruz ama ne yapacakları meçhul,,takımdan hiçbirşeyin beklenilmediği feda sezonunda değiliz. Mecbur şampiyon olmak CL de gruptan çıkmak zorundayız yoksa bu büyük borç kapanamaz dahada artar

Çevrimdışı mrred

Burada 100' yakın gelecek sene (temenni) kadrosu gördüm. 1 tanesinde bile Gökhan Töre yoktu. Şimdi herkes "Töre'nin yerine kim oynayacak?" diyor

:)
Burda sorun şu ; herkes bu ligi çok üst düzey dünya tarafından takip edilen bir lig zannediyor. Oysa gerçekler şu biz avrupanın radarında bir lig değiliz. En büyük Türk transferimiz Arda Turana 12 milyon verdiler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Mehmet57

Bence Gokhan kesin gitmek istedi. Yoksa yonetimin kiralik teklifini kabul edecegini sanmiyorum.

Ve nekadar elimizde Aras, Kerim, Olcay, Quaresma olsada Gokhan gibi cok yetenekli, mac belirleyebilen oyuncun giderse yerini doldurman gerekir. Nasil olacak bu is? Gomez gidici gibi. Kaleci zaten Fabri geldigine gore baskasi gelmez.

Kolarov bedelsiz gelirse muthis bir basari olur. Bas Dost veya Balotelli'den biri Gomez'in yerini doldurabilir. Omeruo kiralik, bir stopper daha gerekli olacak. Ofansa bir oyuncu daha lazim. Orta saha lazim.

Zor.

Çevrimdışı Turco

Westhamı 11-12 yaşlarında çocuk yönetmiş olsa belki dediğin olur oda belki bak.bu adam 7 aydır top oynamıyor.geçen iki sezonun ekmeğini yemeye çalışıyoruz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7 aydır top oynaması bir yana Töre mimli bir oyuncu.
3 kez silahlı olaya karışmış birinde vurulmuş öbüründe milli takımdan arkadaşının ağzına silah sokmuş.
İzlanda maçında oyuna girdikten hemen sonra direk kırmızı görmüş.
Disiplinsizliği de cabası.

Şimdi sen olsan alır mısın böyle bi adamı ? West Ham'ın Töre'yi alacağı falan yok kimse kendini kandırmasın.
Emenike'de olduğu gibi 1 sene kullanıp geri iade edecekler.

Çevrimdışı mrred

6 gol 9 asist lik performans.. Bence geçmişi çabuk unutuyoruz.. Geçen yıl ilk yarı 5-0 4-0 lar hep gökhanın katkısıyla oluşmuştu..2. Yarı adamın oynamayışıyla zar zor 1-0 la kazandık hep..gökhan isteyip oynadığında hep iyi oynamıştır..liverpool toteham iyi oynadığı maçları hatırlayalım..
Gökhan satılır sorun yok ama gökhanın böyle şekilde gitmesi bize hiç yaramadı aksine westhama yaradı..adamlar istediğini aldı.
Aras,diyoruz kerim diyoruz ama ne yapacakları meçhul,,takımdan hiçbirşeyin beklenilmediği feda sezonunda değiliz. Mecbur şampiyon olmak CL de gruptan çıkmak zorundayız yoksa bu büyük borç kapanamaz dahada artar

Bir futbolcunun isteyip de iyi oynaması da ne demek ? Çok tehlikeli ifadeler...
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

ya zaten ben kimseyi görmedim töre gidemez gitmesin diyen. Satın kardeşim satın ozaman. Fffpyi açın rahatlatın seneye zaten derdimiz bitiyor. Şimdi sen törenin boşluğuna aras gibi riskli bir transfer yaptın. Stoper alacaksın bonservis 8lerde geziyor, gomez giderse forvet alacaksın, sol bek lazım, atiba giderse orta saha lazım. Hadi diyelim atiba gomezden 10 geldi e sen gustavo gomezi 8 e kovalıyorsun, forvet orta saha sol bek nasıl alacaksın? Herkesin sinirlendiği nokta kiralık gitmesi. Yoksa satarsan sat. Seneye west ham almazsa bir daha töreyi sittin sene satamayız, elimizde kalır. Ya tut clde göstermesini kendini bekle. Ya da sat.

Kiralayıp tutmazsa bir daha kimse almaz bu kadar gezip tutunamamış adamı.
Yahu satın almak istemeyen olursa adamlar zorla mı satacak ????
The great gig in the sky

Çevrimdışı Türkay

Bence yönetim bizi yiyor Töre konusunda.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı MrtBlgc

Gökhan kariyerinin genelinde özellikle sezon içerisinde hep düşüş yaşamış bir oyuncu. Hamburg'ta ilk yarı müthiş bir sezon geçirdikten sonra düşüş yaşadı galiba, Rubin'i katmıyorum bile, bizde yine aynı şekilde sezonun ilk yarıları faydalı olurken ikinci yarılarında genellikle düşüş yaşadı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

7 aydır top oynaması bir yana Töre mimli bir oyuncu.
3 kez silahlı olaya karışmış birinde vurulmuş öbüründe milli takımdan arkadaşının ağzına silah sokmuş.
İzlanda maçında oyuna girdikten hemen sonra direk kırmızı görmüş.
Disiplinsizliği de cabası.

Şimdi sen olsan alır mısın böyle bi adamı ? West Ham'ın Töre'yi alacağı falan yok kimse kendini kandırmasın.
Emenike'de olduğu gibi 1 sene kullanıp geri iade edecekler.

Lanzini'yi de kiralık aldılar geçen yaz ve opsiyonu kullandılar. Emenike olayı farklı, o geçici çözümdü. Töre iyi oynarsa alacaklar.

Etiketler: