2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394584 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MrtBlgc

KAP'a kadar inanmayın dediği için aptal demedim zaten 15M ye gitcek dedi tutmadı hala savunuyor bide bu hesap başından beri kolpaydı.
İyi de Barbaros da satılabilir Kap'i bekleyin diyor. Zaten satılırsa bu rakam 13-15 arası olmayacak mıydı? Başından beri herkes bu rakamları konuşmuyor mu her yerde? Hesap kolpadır değildir, zaten twitter'da hangi hesap doğru bilgi veriyor? BTD de benzer şeyler yazdı çizdi. Yönetimden tanıdıkları olup bilgi alan Murat Özen bile şu dkya kadar hep satılacağını söylüyordu. Yönetim ters köşe yaptı malesef.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bende bu iki fiyattan birisi diye biliyorum ama hangisi onu merak ediyorum kesin bilgi var mı
1.7 milyon € gecen sezon

Bu sezon 1.6
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

bende bu iki fiyattan birisi diye biliyorum ama hangisi onu merak ediyorum kesin bilgi var mı
Net bilgi ilk sene 1.7 milyon ikince sene 1.6 milyon KAP'a açıklanan fiyatlar.

Çevrimdışı Ensar

1.7 milyon € gecen sezon

Bu sezon 1.6

Net bilgi ilk sene 1.7 milyon ikince sene 1.6 milyon KAP'a açıklanan fiyatlar.
eyvallah teşekkürler :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağatay

Cok garip bir hamle gibi gozukuyor bu olay
Kap gelmeden net konusmamak lazim ama kiralik gondermek gercekten sacma
Demekki cok gitmek istedi ve gozden de cikartildi
Yani şöyle bir tekliften sonra egrr kafasinda burayi bitirdiyse tutmak yanlış ama kiralik olarakta gitmemesi lazimdi.
Gelecek olan 3 m ile de kolarov bitirilir
Yalniz gomez olayi netlesmedikce bizim asil forvet sorunu ne olacak orasini cok merak ediyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1 m 768 bin euro sonrada 1.6 m idi sanırım ama ilk yazdığım kesin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cok garip bir hamle gibi gozukuyor bu olay
Kap gelmeden net konusmamak lazim ama kiralik gondermek gercekten sacma
Demekki cok gitmek istedi ve gozden de cikartildi
Yani şöyle bir tekliften sonra egrr kafasinda burayi bitirdiyse tutmak yanlış ama kiralik olarakta gitmemesi lazimdi.
Gelecek olan 3 m ile de kolarov bitirilir
Yalniz gomez olayi netlesmedikce bizim asil forvet sorunu ne olacak orasini cok merak ediyorum
Gördüğüm en garip transfer hamlesi olur kiralık nedir ya

Çevrimdışı 38life

Yalnız 3m€ kiralama bedeli çok sağlam para.

Çevrimdışı BlackEagle26

Şuan Töre'yi sattığımıza inanmak istiyorum yoksa Fikret Orman kendi kendini batırıyor

Çevrimdışı ekrembaser

Ya ne diyeyim artik bilemiyorum. 3 milyon euro icin takimindaki en iyi iki kanattan birini kiraliyorsun, 3 milyon euro ya. Hala bunu savunanlar var, adam 35 maca cikmis oynamadi dediginiz sezonda 6 gol 9 asist yapmis, bir de oynasa ne yapacakmis cok merak ediyorum. Ne yapacagiz simdi? Stoper, sol bek, kale eksik derken simdi de kanatta acik var.

Mustafa gibi bos tenekelerle neredeyse 2 milyon euroluk sozlesme imzaliyorsun, sonra 3 milyon euro icin Gokhan'i kiraliyorsun. Bravo bir sey demiyorum. Yonetim akillanmis saniyordum ama cok yanilmisim, bu kafayla Gomez'i de elden kacirir Tolga'yi da kalede bir sene daha izletirler bize. Aferin baska bir sey demiyorum. Nedir bu milletin yoneticilerinden cektigi arkadas ya hic mi akilli bir adam cikip da su islere karismaz aklim almiyor...
Adam gitmek istemiş kardeşim kimse onun oyunculuğuna laf etmiyo bu adam 2 yıldır 2. yarılar yok ilk sene sabote etti geçen sezon sakattı bu adam bize ne verdi yahu satılmış olmamasına karşı çıkabilirsin haklısın ama performansı için bu yaygarayı koparıyosan anlamak mümkün değil benim kalbimdeki Beşiktaş'ım da bu adamın zerre yeri yok

Çevrimdışı MrtBlgc

Eğer önceden anlaştığı oyuncuları imza attıracaksa, yani Gomez, sol bek, stoper pozisyonlarına yapılacak transferler hesap edebilip kiralandıysa benim açımdan sıkıntı yok.. 3 milyon euro kiralık bedel için iyi para fakat plansız bu transfer olduysa sıkıntılı bi durumdayız...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Burada 100' yakın gelecek sene (temenni) kadrosu gördüm. 1 tanesinde bile Gökhan Töre yoktu. Şimdi herkes "Töre'nin yerine kim oynayacak?" diyor

:)

Çevrimdışı BlackEagle26

Çıkıp desinler ki çok gitmek istedi oyuncu Beşiktaş'ı kafasında bitirmiş yoksa başka bir mantıklı açıklaması yok

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bence burdaki olay törenin daha beşiktaşta oynama isteğinin olmaması.. Töre kesin beni Westhama gönderin yoksada kadro dışı bırakın demiştir.. Mecburiyetten yolladık bence yoksa 3m para mı?

Töre olayı bu bence,başka teklifte olmayınca mecbur yolladık..törenin instagramına bakınca anlaşılıyo.. Beşiktaşla alakalı hiçbir yazı yok.

Çevrimdışı Hunter1987

bende bunu anlamadım bu gs serdar aziz'i aldı hemde o kadar para vererek.

Fener takımı bidaha baştan kurdu van der wiel'e o kadar parayı nasıl verebiliyor ?

2.5 milyon € aatif için verdiler roman geldi.

Bize bi gökhan geldi bide fabri.eldekilerde gidiyor atiba,sosa,ismail yenilenmedi.
Çünkü ffp anlasmalarimiz aynı değil.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu arada metin albayrak'ın gerile gerile söylediği kasamızda sözleşmeler var dediği oyuncu fabride olduğu anlaşıldı.. Tam komedi ya

Çevrimiçi Samet Ç

Bugüne kadar Fikret Orman çok şanslıydı. Ama bundan sonrasını bilemem. Gomez'i son anda bir menajer önermese N'Doye ile oynuyorduk şu an. Almeida yıllık 2.5-3 milyon istemeseydi Demba'yı almayacaktık. Gökhan Töre kiralık senesinden sonra Beşiktaş'a gelmek istemeseydi Olcan Adın'ı alıyorduk. Aslında akıllı işler yaptı gibi gözüküyor başkan ama bunlar hep tesadüfen oldu galiba.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2016, 17:30:35 Samet Ç ]

Çevrimdışı Yasin A.

eğer törenin west ham'dan baska bir alıcısı yok ise ki bence görünen o, baska kimse ilgilenmiyor ama klüpte 15M EUR'dan aşağı inmiyorsa bonservisi için ve sonucta West ham'ın vazgeçme olasılıgı var bu yüzden maaş yükünden kurtulup 3 M EUR'ya göndermek kötünün iyisidir.
töre geçen sene bizde oynamadı birazda şımarıklık yaptı ara ara.
buralarda dile getirdiğiniz tutarları bizim futbolculara önermeleri için CL'de iz bırakmaları vs.. gerekir. Töre şu anda kimsenin ilgisini çekmeyen, avrupa şampiyonasına bile gitmemiş bir oyuncu. birçok izlanda'lı , galler'li adam su anda töre'den yetenek olarak daha geri de bile olsa daha degerli maalesef.
biraz gerçekleri konusalım lütfen.
töre gider, kolarov ve gomez bjk'de olursa öpüp başınıza koyun derim, araya kazara iyi bir stoper de girerse süper olur.
yok CL'de oynayacakmışız vs... bu sene hedefleri dogru koyup ilerlemeliyiz, lig yine birinci öncelik olmalı, CL ikinci planda, eğer FFP sıkıntımız olmasaydı herkese saldıralım derdim.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bugüne kadar Fikret Orman çok şanslıydı. Ama bundan sonrasını bilemem. Gomez'i son anda bir menajer önermese N'Doye ile oynuyorduk şu an. Almeida yıllık 2.5-3 milyon istemeseydi Demba'yı almayacaktık. Gökhan Töre kiralık senesinden sonra Beşiktaş'a gelmek istemeseydi Olcan Adın'ı alıyorduk. Aslında akıllı işler yaptı başkan ama bunlar hep tesadüfen oldu galiba.
Bir insan sezer öztürkü, enarenamoyu, vb çöp oyuncuları bilerek isteyerek alıyorsa bu yapılan iyi transferlerin şans eseri olduğu  anlaşılıyor..

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Eğer haber doğruysa transfer sürecini yani yönetim-töre-biliç üçgenindeki diyalogları bilmeden esip gürlemek doğru değil. Sonuçta biliç ve töre önceki sezonda takımı yatıran baş aktörlerdir. GT nin alacakları için klübe avukat gönderdiği de yazılmıştı burda. Adam gitmek istiyorum demişse ne yapabilirsiniz. Benim aklıma başka birşey gelmiyor.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Çağatay

Tore kafasinda bizi bitirdi
Bizde toreyi artik gozden cikardik
Bilicte olan bitenleri gordugu icin
Durumu degerlendirip kiralik teklifi yapti
Yoksa cok sacma bir hamle degil mi toreyi kiralama fikri.
O yuzden boyle bir teklifle kapimiz calindi
Bizimkilerin de aslinda yapmasi gereken şey bonservisi ile verilecek deyip teklifi reddetmesi vee varsa baska teklifleri degerlendirmesi lazimdi ama sanirim baska teklifte olmayinca elleri kollari bagli yolladilar
Diye düşünüyorum...
Sonuc olarak neresinden tutarsan tut elinde kalan bir garip hamle ve sonuclari can sıkıcı olabilir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Bir insan sezer öztürkü, enarenamoyu, vb çöp oyuncuları bilerek isteyerek alıyorsa bu yapılan iyi transferlerin şans eseri olduğu  anlaşılıyor..

Ben de öyle düşünüyorum da üstüme çullanırlar diye korktum.  :D

Çevrimdışı can1903

Fenerin yaptığı hamleler geçen sezon ki gibi değil. Bizim yapacağımız hamleler geleceğimizi belirleyecek. Kolarov+Subotic gibi hamlelere ihtiyacımız var
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı canU

fabriyi de ekleyelim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: