2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394307 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle26

Adamlar'dan Nani, Alves, Caner, Gökhan Gönül gibi banko oyuncular gitti, bizden bi Töre gitti ortalık yangın yeri...Az sakin olup bekleyelim

Çevrimdışı Arena_

Sezer öztürk e necmi abi çöp değil diyorsa versin cezamı.. Çöp futbolcu ile demek istediğim senin  hiç faydalanamadığın, takıma faydadan çok zararı dokunan,satmak için uğraştığın ama birtürlü satamadığın,kiralık göndersende maaşlarını karşıladığın kan emen futbolcudan bahsettim.. Necibi hiç sevmem olcayıda ama onlara çöp demem.. Çaba sarfediyorlar takım için

Bizde Mustafa'ya demistik ama  :biggrinking:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ersoy

Adamlar'dan Nani, Alves, Caner, Gökhan Gönül gibi banko oyuncular gitti, bizden bi Töre gitti ortalık yangın yeri...Az sakin olup bekleyelim

törenin gitmesinden dolayı yangın yeri değil zaten.bizi töre şampiyon yapmadı.asıl sorun 3M gibi bir ücrete kiralanması.10'a satılsa yine iyiydi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı OrhanAker

İki hafta önce felan açıklamıştı ama kararmi değiştirdiler acaba..en iyisi resmi açıklamayı beklemek.

Çevrimdışı mylife1903

Ulan bilic pettemeti al bare yanina da tolgayi ancak ozaman helallesiriz seninle. Gayserili pazarligi yapiyor herifler, ulan abuk sabuk beyinsiz futbolculara 20-30 milyon veriyorlar toreyi begenmiyor herifler o payet dediklerimadam bugun besiktasta kadroya giremez 50-60 istiyorlar olay bizim toreye gelince al simdi 3 sonra 13 falan filan.
Baskan killigini yapsin versin toreyi baska bi ingiliz takimina kiraya 3 olmadi 2 oldu o da olumlu, otursun aglasiz pis herifler.

Çevrimdışı f_madida

Aras Ozbiliz dediginiz adam, Rayo gibi son derece vasat bir takimda dahi 3 macta topu topu 97 dakika sure alabilmis, simdi buna guvenip mi kiralik veriyorlar Gokhan'i?

Ayrica Gokhan Tore gittiyse, Mario Gomez'i de unutmak lazim, iddiali takimda oynamak istiyorum diyen adam bu saatten sonra geri gelmez.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ensar

Değil. Pektemek'in top oynamadığını bile bile önüne 1.7 milyondan 4 yıllık sözleşme konması. Erikson olayı, Nene olayı, Fernandes olayı, Gs'li Dany olayı, Quaresma ben olduğum sürece bu takımın kapısından giremez deyip sırf taraftarın gözünde sempati kazanmak için onca ettiği laftan sonra Quaresma'yı alması. Sezer Öztürk'ü Ercan Saatçi'nin ricası üzerine alması, Enaramo'yu ameliyat masasından alması.Bir yıl top oynamamış iki çapraz bağ koparmış bir kaleciye 1.1 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme verilmesi.  Daha var mı bilmiyorum ama aklıma gelen saçma işler bunlar.
niye başkan olarak tutuyoruz bu adamı istifa etsin lanet olsun ne beceriksiz adam Beşiktaşı batırdı kanser etti bizi , Beşiktaşın parasını kimlere yedirdi yazılar olsun
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Samet Ç

Paraya ihtiyacaın var Uefa ile bütçe kısıtlaması konusunda anlaşmanın son senesi elinde satabileceğin iki oyuncu Quaresma ve Töre. Ve sene satabileceğin iki oyuncundan birini 3 milyona kiraya veriyorsun ve hedefin Cl'de gruptan çıkmak ligde tekrar şampiyon olmak. Bu seneyi mantıklı transfer hamleleri ile tamamlayıp şampiyon olsan önünde kimse duramaz. Ama başkanın kafası bunu almıyor herhalde. N'Koulou'ya 3-4 imza parasını fazla buluyorsun almıyorsun ama Gustavo Gomez gibi ne olduğu belli olmayan Copa America'da 3 maç oynamış bir oyuncuYa 6.5 milyon gibi rakamlar ile telaffuz ediliyorsun.

Çevrimdışı cursedofdragon

Dua edelimde 1 senedir top oynamayan Aras ve Fabri iyi çıksın. İşimiz yine yazı-turaya kaldı ne yazıkki..

Çevrimdışı mehmetkorfez

Şaşırmıyorum çünkü şampiyon olduğumuz her sene sonrası berbat transfer dönemi geçiriyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Aras Ozbiliz dediginiz adam, Rayo gibi son derece vasat bir takimda dahi 3 macta topu topu 97 dakika sure alabilmis, simdi buna guvenip mi kiralik veriyorlar Gokhan'i?

Ayrica Gokhan Tore gittiyse, Mario Gomez'i de unutmak lazim, iddiali takimda oynamak istiyorum diyen adam bu saatten sonra geri gelmez.
Oooo bir tasla iki kus, alirim bir dal. Gomez zaten buyuk ihtimal gelmez ama belki farbi ile arasi ozel olarak begeniyordur

Çevrimdışı Arena_

Gökhan Gönül gitti Gregory van der Wiel geldi. Alves gitti Skertel geldi. Roman Neustadter'de geldi (Cok  iyi değil ama idare eder) Gelen oyuncular Roman Neustadter dışında çok ama çok kaliteli. Sadece hücum hatları zayıf.

Bu arada büyük ihtimalle Sosa satılacak yoksa adam gibi transfer yapamayız. Ortada ne stoper var ne de forvet. Ne de sol bek. Ancak Fabri ve Marcelo.

Çevrimdışı mylife1903

Paraya ihtiyacaın var Uefa ile bütçe kısıtlaması konusunda anlaşmanın son senesi elinde satabileceğin iki oyuncu Quaresma ve Töre. Ve sene satabileceğin iki oyuncundan birini 3 milyona kiraya veriyorsun ve hedefin Cl'de gruptan çıkmak ligde tekrar şampiyon olmak. Bu seneyi mantıklı transfer hamleleri ile tamamlayıp şampiyon olsan önünde kimse duramaz. Ama başkanın kafası bunu almıyor herhalde. N'Koulou'ya 3-4 imza parasını fazla buluyorsun almıyorsun ama Gustavo Gomez gibi ne olduğu belli olmayan Copa America'da 3 maç oynamış bir oyuncuYa 6.5 milyon gibi rakamlar ile telaffuz ediliyorsun.
Bunlari niye satabiliyoruz cunku en iyi oyuncularimiz bunlar. Sosa, oguzhan, atiba gibi futbolcularimiza bu ikisine gelecek kadar teklif gelmez. Pektemeki 3 milyona satsa mesela at keserim arkasindan

Çevrimiçi Samet Ç

niye başkan olarak tutuyoruz bu adamı istifa etsin lanet olsun ne beceriksiz adam Beşiktaşı batırdı kanser etti bizi , Beşiktaşın parasını kimlere yedirdi yazılar olsun
İstifa etsin mi diyorum ben ? Yaptığı iyi işler varsa bu kötü işleri gölgelemez. Yeni Aziz Yıldırım mı yapmak istiyoruz anlayamadım. Başkan olarak o koltukta oturuyorsa eleştirilecektir de övülecektir de. Ama her yaptığı işte başkan yaptıysa beklemek lazım mutlak bir bildiği vardır dersek 7-8 sene de bir şampiyonluklara razı olalım. Dikkat ediyorsan son bir senedir her konuşmasında ilk ben yaptım diyor sonradan biz bir ekibiz diyor. Bu beni rahatsız ediyor birlikte çalıştığı arkadaşlarını ne şekilde rahtsız eder orasını sen düşün birlikte çalıştığın bir ekip var ve onları sürekli ikinci plana atıyorsun rahatsız edici bir durum.

Çevrimdışı canU

Biz derdimizi anlatamıyoruz galiba. İstersen 8e sat 7ye sat. Düşük ama dersin ki ffp için satıyoruz stoper alıcaz sol bek alıcaz. Bonservis lazım oyüzden satıyoruz. Kimse gıkını çıkartmaz mecbursun. Tek para eden adam şuanda töre der geçeriz. Sen tek para edeni 3 e kiralıyorsun, stopere sol beke para açamıyorsun. Gomez falan da giderse iyice batıyorsun, ama kiralık veriyorsun töreyi.

Adamlar ona 50 buna 30 veriyorlar töreyi emenikeyle bir tutup kiralamak istiyorlar, karşılarında salak mı var diyip kalkıcaksın masadan. Hayır kiralayıp bir de opsiyon koyuyorsun. Ozaman koyma opsiyon süper oynayıp dağıtırsa pl yi elini öpene satarsın west ham da uzaktan el sallar.

Şimdi olucaklar az buçuk belli eğer kiralama olayı doğruysa. 3 açılır ffpden bonservis parası. kolarovu alacak bons yok mas geldi derler. Gustavoyu alamıyoruz subotic çok imza parası istedi, rhodolfo zaten ekimde dönmüş olacak en geç, bir sürü de stoper var idare ederiz, chelseanin stoperini kiraladık yeter diyecekler. Olacaklar 3 aşağı 5 yukarı bu. Gomez de giderse bas dost falan gelir.

Çevrimdışı BlackEagle26

Aras'ın oynamayacağı bir takıma kiralanması büyük hata gitti 1 sene. Oynayacağı bir takıma kiralayıpta şu kadar  maç oynaması zorunlu diye madde koymak zormu

Çevrimdışı eski inönü

Fabri, Omeruo transferleri. Gomez, Sosa ve Atiba'da yaşanan sıkıntılar ve olası yaşanacak ayrılıklar. Töre'nin kiralanması. Pektemek'in elde kalması. Hiç iyi gitmiyoruz bu transfer döneminde. Gökhan Gönül transferi bu tablonun üstünü örtemez.

Çevrimdışı ardiles

Gökhanı 8m euroya satmaktansa 3e kiralamak daha akıllıca. Hocayla problem yaşadığı için formsuz olacaktı Tr liginde ve Şamp. liginde hayrını göremezdik. Whu da en azından kadroya girmek için çabalayacak sezon sonu Epl de piyasa yapar 13m verecek başka kulüpler olacaktır.

Kaleci harici yönetim ve hocayı eleştiremiyorum.

Yönetim Gökhanı iyi rakama satamaz mıydı? Satamazdı.

Hoca Gökhanı kazanamaz mıydı? Kazanamazdı.

Chelsea de 3 yıl geçirdi ve takımdan gönderildi. 3 yıl sonunda scoutların raporunda Gökhan için asla düzelmeyecek "kişilik problemleri"den bahsediliyordu.

Çevrimdışı Ersoy

Kolarov gelirse bi nebze sakinleşirim.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Fabri, Omeruo transferleri. Gomez, Sosa ve Atiba'da yaşanan sıkıntılar ve olası yaşanacak ayrılıklar. Töre'nin kiralanması. Pektemek'in elde kalması. Hiç iyi gitmiyoruz bu transfer döneminde. Gökhan Gönül transferi bu tablonun üstünü örtemez.
Gidip en gereksiz bolgeye bir suru para verip gg alindi. Yahu beck zaten oynuyor biraksan 50 mac oynar o cocuk ne gerek vardi o paralara ggyi almaya, sampiyonlar ligi falan demesin kimse.
Kamburlardan da kurtulamadik. Gonderin stad insaatinda calissin pektemet

Çevrimdışı Ensar

İstifa etsin mi diyorum ben ? Yaptığı iyi işler varsa bu kötü işleri gölgelemez. Yeni Aziz Yıldırım mı yapmak istiyoruz anlayamadım. Başkan olarak o koltukta oturuyorsa eleştirilecektir de övülecektir de. Ama her yaptığı işte başkan yaptıysa beklemek lazım mutlak bir bildiği vardır dersek 7-8 sene de bir şampiyonluklara razı olalım. Dikkat ediyorsan son bir senedir her konuşmasında ilk ben yaptım diyor sonradan biz bir ekibiz diyor. Bu beni rahatsız ediyor birlikte çalıştığı arkadaşlarını ne şekilde rahtsız eder orasını sen düşün birlikte çalıştığın bir ekip var ve onları sürekli ikinci plana atıyorsun rahatsız edici bir durum.
nerden nereye getirdin konuyu kardeşim , evet çok yanlış bir transfer hamlesi bu çok hatalı ama işin iç yüzünü bilmeden böyle bütün eski defterleri açıp sayıp sövmek eleştirmek mi oluyor ? Töre'nin bu süreçte neler söylediği nasıl bir tavır takındığı önemli değil mi ? biz gomezi kiraladık fiorentina dan bedavaya , nasıl oldu bu ? Gomez dedi ki ben gideceğim gitmezsem bana 11 milyon euro ödeyeceksiniz beni bırakın. yani fio çaresiz kaldı eli kolu bağlandı. Töre dediyse ben oynamayacagım beni bırakın gideceğim ? ne yapacaksın a2 de  oynatıp degerini sıfıra indirip çöp mu yaparsin , yoksa el mecbur gönderip seneye alırlarsa toplamda 16 milyon euro mu kazanmak istersin?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı EagleForce

Sezer Eneramo yazinca hala niye yaziyorsunuz oluyor. Ee bu mantiksiz transferler listesine her sene ekleme yaptikca o listedeki herkes yazilir tekrar tekrar. Defansa kaleye onca adam al sonra her yil tekrar yenisini ara. Insan az ders alir. Basarili dedigimiz transferlerde yine mantiksiz transferlerin olmamasi sonucu sansa aldiklarimiz. Ahmet Bulut'un elinde iyi stoper, solbek falan varsa belki aliriz. Fabri falan gorunce Kolarov'un gelmesi surpriz olur. Keske yanilsak. Ispanya'da kume dusmus ya da dusme adayi takimlarin solbeklerinde iyi oyuncular vardir umarim.

Çevrimdışı BlackEagle26

Kolarov'da yalan olmaz umarım

Çevrimdışı mehmetkorfez

Niye öyle diyorsunuz .Sol bek almayalım İsmail üzülür.Stoper almayalım Alexis üzülür.
Oyuncularımızın moralleri asıl önemli olan

Keşke şampiyonlar ligine gitmesek boşuna takımın motivasyonu düşecek.

Mevcut defasla en az 15-20 gol yeriz

Etiketler: