2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394470 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Yeni ciktik moderasyondan, gel de modere ettirme kendini simdi.

Boyle bir akil tutulmasi olmaz, ben bu sirketin sahibi olsaydim hepsini kovmustum, toreyi de killigina 7-8 milyona isteyene verirdim hatta tekrar rusyaya kiralardim.

Ya sat ya da satma kiralik ne demek boyle risk alinir mi?
Herif 3 mac oynasa diger bpl takimlari kuyruga girecek bir akilli bu whu. Bu fabri transferi gibi neresinden tutsan elinde kaliyor.

Transfer falan yapmasin bu yonetim. Bir tane sol bek alip kapatsinlar transferi daha abuk isler olmadan. Yarin 5 milyona quaresmayi da satarlar sonra kanatlarda ne oldugu belirsiz aras ile kerim kalir. Atiba ile sosa gider falan.

Kimseyi satmayin kardesim rodolfo ile alexis oynasin solda alabiliyorsan ak kolarofu alamiyorsan beck oynasin, sagda gg oynasin yeter.

Once kamburumuzdan kurtulalim
Pektemek
Ismail
Veli
Pedro
Milosevic gonder

Bakin ben size soyluyorum alexisi seneye mumla mi fenerle mi isin kiliciyla mi arariz bilemiyorum. Zaten herife tecavuz edildi, oyle basit bir oyuncu degil alexis. Gelen gideni aratir.

Çevrimdışı atalay

Kolarov - Töre dengesi kurmak isteyenler var. Kolarov, Töre'nin aldığı ücretin iki katı ile gelir buraya. Töre'nin maliyetinden kurtulmak ile anlatılmaz bu mevcut aksiyon...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Tore kafasinda bizi bitirdi
Bizde toreyi artik gozden cikardik
Bilicte olan bitenleri gordugu icin
Durumu degerlendirip kiralik teklifi yapti
Yoksa cok sacma bir hamle degil mi toreyi kiralama fikri.
O yuzden boyle bir teklifle kapimiz calindi
Bizimkilerin de aslinda yapmasi gereken şey bonservisi ile verilecek deyip teklifi reddetmesi vee varsa baska teklifleri degerlendirmesi lazimdi ama sanirim baska teklifte olmayinca elleri kollari bagli yolladilar
Diye düşünüyorum...
Sonuc olarak neresinden tutarsan tut elinde kalan bir garip hamle ve sonuclari can sıkıcı olabilir
Artı olarak ben bu süreçte biliç ve törenin klübe karşı ortak bir strateji yürüttüğünü düşünüyorum.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş yedek oyuncusunu kaybetmiştir.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben de öyle düşünüyorum da üstüme çullanırlar diye korktum.  :D
Doğru söylüyorsun bence de karambole yapıyorlar töre ne kadar gitmek isterse istesin bu gerçekse büyük hata ve fener wiel,neustader ve skrteli alırsa iyi transferler bence sıkıntı yaşarız gibi görünüyo

Çevrimdışı mylife1903

Bugüne kadar Fikret Orman çok şanslıydı. Ama bundan sonrasını bilemem. Gomez'i son anda bir menajer önermese N'Doye ile oynuyorduk şu an. Almeida yıllık 2.5-3 milyon istemeseydi Demba'yı almayacaktık. Gökhan Töre kiralık senesinden sonra Beşiktaş'a gelmek istemeseydi Olcan Adın'ı alıyorduk. Aslında akıllı işler yaptı gibi gözüküyor başkan ama bunlar hep tesadüfen oldu galiba.
Devamli yaziyorum boyle seyleri bu yonetim para ve insaat konusunda iyi is cikartti ama futbolcu transferlerinde skandallar var. erikson olayi var, sonra elestirince yok stad yapti soyle boyle, elestirmezsek daha kotu olacak bu isin sonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kolarov - Töre dengesi kurmak isteyenler var. Kolarov, Töre'nin aldığı ücretin iki katı ile gelir buraya. Töre'nin maliyetinden kurtulmak ile anlatılmaz bu mevcut aksiyon...
Bence hiçbir mantık  yok bu işte yitmek istiyorsa da bonservisle gitmeliydi böyle kötü oldu

Çevrimiçi Kapkarakartal

8M€'ya satılsa dahi laf edilmeyecek (FFP'den dolayı) bir adamı hiç bir mantıklı açıklaması olmayan kiralama yöntemiyle göndermek fiyaskodur net.

Çevrimdışı mylife1903

Mevcut durum üzerinden yazıyorum: Oyuncu gitmek isteyebilir. Fakat ŞL sezonunda, 24 yaşındaki oyuncunuzu iki lig galibiyeti parasına -oynadığı pozisyonda rotasyonu iyi olan bir ekibe- kiralıyorsunuz. Opsiyonun herhangi bir bağlayıcılığı yok. EPL'de olmazsa repütasyonunu yitirecek ve 2019'a kadar sözleşmesi var. Mantık?
Mantik mi @atalay ne mantigi hicmbir matematik islemiyle bu transfer aciklanamaz. West ham forumu bayram yeri olmus, 10milyona yari hissesini satsalar bu kadar kizmazdim bak.

Çevrimiçi Samet Ç

Doğru söylüyorsun bence de karambole yapıyorlar töre ne kadar gitmek isterse istesin bu gerçekse büyük hata ve fener wiel,neustader ve skrteli alırsa iyi transferler bence sıkıntı yaşarız gibi görünüyo

Fener'in yapyığı tek iyi transfer benim gözümde Wiel'dir bize gelmesini çok isterdim. Skertel bitik olarak gelecek buraya ama şansı tandemde Kjaer gibi bir oyuncu ile oynaması olacak. Skertel kötü oynasa bile Kjaer yanında standart iyi performansını gösterdiği zaman Fener'in savunması çok iyi algısı oluşacak.Neustadter'i de beğeniyorum bizim almamızı da isterdim ama Fener için saçma transfer oldu gibi.

Çevrimdışı atalay

Mantik mi @atalay ne mantigi hicmbir matematik islemiyle bu transfer aciklanamaz. West ham forumu bayram yeri olmus, 10milyona yari hissesini satsalar bu kadar kizmazdim bak.
Bence hiçbir mantık  yok bu işte yitmek istiyorsa da bonservisle gitmeliydi böyle kötü oldu

Şu iş bir netleşsin. 10 adım sonrasını tasavvur ederek değerlendireceğim. Şu anda olasılıklar üzerinden daha fazla şey yazmayayım.

Çevrimdışı Ensar

Bugüne kadar Fikret Orman çok şanslıydı. Ama bundan sonrasını bilemem. Gomez'i son anda bir menajer önermese N'Doye ile oynuyorduk şu an. Almeida yıllık 2.5-3 milyon istemeseydi Demba'yı almayacaktık. Gökhan Töre kiralık senesinden sonra Beşiktaş'a gelmek istemeseydi Olcan Adın'ı alıyorduk. Aslında akıllı işler yaptı gibi gözüküyor başkan ama bunlar hep tesadüfen oldu galiba.
tamam
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Arena_

Bir insan sezer öztürkü, enarenamoyu, vb çöp oyuncuları bilerek isteyerek alıyorsa bu yapılan iyi transferlerin şans eseri olduğu  anlaşılıyor..

@Necmi abi yok herhalde. Çöp falan havalarda uçuşuyor. Ben yazsaydım @Necmi abi hemen damlar mesajımı siler beni moderasyona alırdı. @Uğur Uğurlu geçen bana laf ediyordun çok olumsuzsun diye ne oldu ayran içtik ayrı mı düştük. Geldin mi benim yoluma. Biz gırtlak patlatınca yalancı dolancı oluyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Sampiyonlar liginden fazla bir beklentimiz yok, futbolcu satmamiz lazim yahu sampiyonlar liginde kimi satmak istiyorsan devamli onun uzerinden oynarsin istatistik yaptirirsin gol attirirsin, zaten yiyecez golleri, parlatirsin artik toreyi mi kerimi mi bilmem sonra devre arasi satarsin, birazdan moderasyonlar baslar.
Neyse forum canlandi yahu

Çevrimdışı can1903

Gomez olursa kiralık olur başka türlü olmucak bence.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BlackEagle26

Dua edelim de

Sosa -Gomez-Atiba kalsın Kolarov gelsin birde sağlam stoper gelsin çokmu şey istiyoruz be. Şunlar olsa yine şanpiyonluğun en buyuk adayı sensin

Çevrimdışı solar

Eger bahsedildigi gibi kiralandiysa burada Töre veya Bilic'e laf etmenin bir mantigini göremiyorum. Pazarligi antrenörler yapmiyor. Hatta West Ham'in Bilic'in istegi üzerine Töre'yi denemek istemesi ama performansina bakarak bonservis vermek istemeyip kiralamasi da yapabileceklerinin en mantiklisi. Tamam EPL takimlarinin gelirleri yüksek ama adamlar sonucta mal degil, her önlerine geleni almiyorlar.

Yani diyecegim, eger bu kiralama gerceklesmis ise memnuniyetsizligin onun kiralanmasina izin veren yönetime dogrultulmasi gerektigini düsünüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi yok herhalde. Çöp falan havalarda uçuşuyor. Ben yazsaydım @Necmi abi hemen damlar mesajımı siler beni moderasyona alırdı. @Uğur Uğurlu geçen bana laf ediyordun çok olumsuzsun diye ne oldu ayran içtik ayrı mı düştük. Geldin mi benim yoluma. Biz gırtlak patlatınca yalancı dolancı oluyoruz.
Kadromuzda olmayan oyuncular icin cop diyor
Simdi sen cikip tolgaya cop herif, kaleci falan degil, dersen moderasyon olur, atilmaya kadar yolu var
Yok eneramo gibi sakat adami cop adami aldilar dersen, eneramo futbolcumuz olmadigi icin biraz daha ilimli yaklasabilirler.
Ama aziz yildirima bile hakaret edip atilan uye oldugu icin ben olsam riske girmezdim.

Çevrimdışı Paletli Vinç

KAP gelmeden konuşmayı pek sevmem ama şimdi düşünün west ham yetkilisi sizsiniz euro 2016 da olmayan,geçen sezon yarısında olmayan bir oyuncuya ne teklif edersiniz ? Beşiktaşımızın elinin çok güçlü olduğunu düşünmüyorum pazarlık konusunda.

Çevrimdışı o2bucak

Gökhan Töre'nin Kilarık gönderilmesine iyi yönden bakan bir ben mi varım acaba?

Bence arkada'ki mantık şu Zaten CL de büyük işler başaramayız en azından Uefa ya göz dikelim diyecekler.

Şenol Güneş sayesinde Q17 güzel oynuyor yedek olarak ta Aras Özbiliz gelecek. Sağ kanatta sorun olmaz (!)
Töre'nin  PL de iyi bir iş çıkaramayacağını seneye geri döneceğini yada toplamda 16 M a güzel bir  (3 kira 13 Satış yanlış haber okumadıysam) rakam olduğunu
Düşünüyorlar gibime geliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

tamam
Değil. Pektemek'in top oynamadığını bile bile önüne 1.7 milyondan 4 yıllık sözleşme konması. Erikson olayı, Nene olayı, Fernandes olayı, Gs'li Dany olayı, Quaresma ben olduğum sürece bu takımın kapısından giremez deyip sırf taraftarın gözünde sempati kazanmak için onca ettiği laftan sonra Quaresma'yı alması. Sezer Öztürk'ü Ercan Saatçi'nin ricası üzerine alması, Enaramo'yu ameliyat masasından alması.Bir yıl top oynamamış iki çapraz bağ koparmış bir kaleciye 1.1 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme verilmesi.  Daha var mı bilmiyorum ama aklıma gelen saçma işler bunlar.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sezer öztürk e necmi abi çöp değil diyorsa versin cezamı.. Çöp futbolcu ile demek istediğim senin  hiç faydalanamadığın, takıma faydadan çok zararı dokunan,satmak için uğraştığın ama birtürlü satamadığın,kiralık göndersende maaşlarını karşıladığın kan emen futbolcudan bahsettim.. Necibi hiç sevmem olcayıda ama onlara çöp demem.. Çaba sarfediyorlar takım için

Çevrimdışı mylife1903

Değil. Pektemek'in top oynamadığını bile bile önüne 1.7 milyondan 4 yıllık sözleşme konması. Erikson olayı, Nene olayı, Fernandes olayı, Gs'li Dany olayı, Quaresma ben olduğum sürece bu takımın kapısından giremez deyip sırf taraftarın gözünde sempati kazanmak için onca ettiği laftan sonra Quaresma'yı alması. Sezer Öztürk'ü Ercan Saatçi'nin ricası üzerine alması, Enaramo'yu ameliyat masasından alması.Bir yıl top oynamamış iki çapraz bağ koparmış bir kaleciye 1.1 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme verilmesi.  Daha var mı bilmiyorum ama aklıma gelen saçma işler bunlar.
Olumlu transferleri yazsan daha kolay olur.

Çevrimdışı Yalçın

Ben Instagram'dan diyecegimi dedim. Sinirimden eve girmiyorum su an.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Etiketler: