2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12401283 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Butun İslam aleminin mubarek Ramazan bayrami kutlu olsun
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı arena_t2000

Eren d. Fenerli.Yazmayin sunu suraya...

alexıs+pettemet  i verip eren derdiyok u almayı teklif ediyorum . ayakları iyi hava topu  iyi .  illaki sıkışan maçlar olucaktır.  gomez eren cenk yapıp kolarov GG q17 töre ile orta yağmuruna tutarız :D

iyibir alternatif olacağını düşünüyorum .

Çevrimdışı Orhan_

Eren d. Fenerli.Yazmayin sunu suraya...

Adamın tipi de Fenerli  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bayramınız mübarek olsun forum ahalisi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bayramınız mübarek olsun forum ahalisi.Büyüklerimin ellerinden (temizse),küçüklerimin gözlerinden öperim :)

Rhodolfo : Eski takımım Gremio ile idmanlara çıktım. Kendimi hazır hissediyorum. Bu sezon yeni bir şampiyonluk kazanıp 3. Yıldızı takacagiz

Çevrimdışı mehmetkorfez

Herkesin bayramını kutlarım.
Bayramdan sonra çok kıpır kıpır olacak buralar yerinizi alın :):)

Çevrimdışı Ersoy

Şu açıklamadan sonra da gelmeyecegine inanirsaniz diyecek bişey yok.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı LuceGel

Büyük Beşiktaş ailesinin bayramı kutlu olsun.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ahahahaaaa

Daha ospina falan gelmez.. Yabancı kaleci için tff ye ekstra para ödemez yönetim

Çevrimdışı LuceGel

Ya bu kadar üzülüyorsun gelme kardeşim  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Ya bu kadar üzülüyorsun gelme kardeşim  :icool:

aynen abi çok üzülüyorsa gelmesin biz anlayışla karşılarız :D

Şaka bir yana artık geldiyse bu saat'ten sonra yapıcak birşey yok tolga gibi boyko gibi ve diğer oyuncularımız gibi ona da destek oluruz :) İnşallah bizi mahcup eder :)

Çevrimdışı Ensar

Ahahahaaaa

Daha ospina falan gelmez.. Yabancı kaleci için tff ye ekstra para ödemez yönetim

yoruma gel ya :D daha gözyaşını tutamıyor :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bayramınız mübarek olsun
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Ensar

bayramınız mübarek olsun Beşiktaş ailesi :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Sevinçten ağlıyordur köy takımından CL klasmanına yükseldi. Hayatında görmediği paraları görecek burada..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

yönetim nasıl böyle bir hataya girdi hala anlayamiyorum. istedigin kadar cevir, hicbir mantikli aciklamasi yok su transferin.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı onder23

Başta büyük Beşiktaş ailesi olmak üzere tüm islam alaminin ramazan bayramı mübarek olsun  :)

Çevrimdışı can1903

Fb'nin acısı bitmemiş. Kolarov'a sulanmış. Topal'ı alalım vuralım kafalarına  :sevinc :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

yönetim nasıl böyle bir hataya girdi hala anlayamiyorum. istedigin kadar cevir, hicbir mantikli aciklamasi yok su transferin.

Boyko'dan önce bu oyuncu ile anlaşma imzalamışız herhalde anlaşmayı bozmak içinde 1 milyon € para koydurmuşuz sanırsam.

Neresinden bakarsan bak hatalı bir iş yapmışız.

3 tane 2.ci seviye kaleci var elimizde Boyko,Tolga,Fabri.

Çevrimdışı Ensar

valla açıkçası bi kaç video dışında tanımam etmem ama fabriye karşı umutluyum :D boyko belliydi ne halt olduğu

valla açıkçası bu kaç video dışında tanımam etmem ama fabriye karşı umutluyum :D boyko belliydi ne halt olduğu

bende tanımam etmem şu videosunu izledim :D  King Kong müzüğüde koymuşlar aynı boyko gibi geldi bana hareketleri kalede duruşu olsun topu sektirişi olsun  :D

Çevrimdışı can1903

Fabri 1 sezondan beri gol yemiyor. İyi kaleci. Şenol hocam boşuna istememiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: