Bu forumda Tolga hiç bir zaman savunulmadı. Şu transfer başlığında en çok eleştirilen oyuncu Tolga ve İsmaildir. Herkes Ospina'nın, Costil'in hayalini kurarken ve sürekli dile getirirken senin Mert Günok'u övmen insanlara komik geliyor. Kaldı ki Türk kalecilerin mental anlamda yabancılara göre daha zayıf olmaları da bir gerçek. Bunun yaşanmış bir sürü örneği var.. Onun için Fabricio eğer alınmayacaksa ki alındı diyorlar tercih yine yabancı kaleciden yana olmalı..
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu forumda tolgayı yazan ben ve bi kaç kişi var.. Tolgayı bizde istemiyoruz demekle bişe olmaz,, her platformda yazacaksın istemediğini,, yoksa yönetim bu taraftar tolgayı seviyomuş, kimse tolgayı eleştirmiyor diye 33 yaşındaki adamla 3 yıllık anlaşma imzalar..Ben mert günoku söylediğim 3 kaleci arasında 1. Kaleci olabilir dedim..Ospinayla, volkan babacanla kıyaslamadım..
Başta yazdım free olarak 2. Kaleci olabilir eğer yönetim ospina yada iyi bi kaleci almaz isede 1. Kaleci olabilir dedim.. Tolgamı mertmi derseniz ne kadar kötü kalecide olsa mert derim..sonuçta takımını bırakan adamla işim olmaz benim.. Gs maçında günayda saçma bi gol yedi ama ben ne kadar kötü kaleci olsada onun 1. Kaleci olarak kalmasını istedim o dönem ama olmadı..